Politicko-nogometni problemi nase regije

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 23 Nov 2014, 22:51

Ma Ex, za ono u italiji je jednako suodgovorna i italija, jer je mimo dogovora prodavala karte huliganima koji su dosli s nakanom prekida utakmice. Zasto su to napravili talijani? Zato jer su molili boga da do orekida i dodje, jer su nogometno u obom trenutku inferiorniji od nas.

Ja ne pravdam ono sto se dogodilo na meazzi, cak sam to i na ovom topicu i pisao. Ali izvlacit milanski kaos, a ne sagledat cijelu zbilju je izvlacenje iz konteksta i nerazborito za konacan sud.

Huligani su direktan produkt zlocinackog hns (mamica).

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Nov 2014, 22:53

Kolinda Kitarović » wrote:Mislim, tamo na nogometu nitko ne smije reć da su ta smeća huligani. Jel to normalno?
da, istina, malo mi je tesko pricat kad ne znam detalje. i ne znam sto sve spada u huliganizam. osim toga, danasnji nogomet, ovaj profi, cak od toga i zivi. :kokice:

meni su ti navijaci zesci malo cudna sorta. cuk cuk sorta.. :D
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 22:57

Pa jasno da su isti jedni i drugi, zato mi nije jasno veličanje huliganstva jer idu protiv Mamića. Ponavljam se.

Unda, a ne znam, guglaj huliganizam. Ako ono nije huliganizam, onda ni ja ne znam što jest.
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 22:58

Evo, ovo je meni posve rastavljeno od pameti:
a navijači ili kako ih zovete huligani, spadaju u rijetki sloj hrvatskog društva koji nije korumpiran i koji se bori i legalnim i nelegalnim sredstvima za boljitak našeg nogometa države i društva u cijelini.
miky0
ST Leader

Post 23 Nov 2014, 22:59

A kako bi reagirala da ti huligani nose titove slike, petokrake na glavi i vicu sve i svasta protiv mamica, te prekidaju utakmice i itaju se bengalkama?
..a unda
Undaminator

Post 23 Nov 2014, 23:02

Kolinda Kitarović » wrote:
Ja govorim da ih se uzdizalo zbog toga, jebemu. To mi nije jasno, taj sklop.

Briga me što smo mi z anjih, nisu ništa bolji od nas, ima nam tko reć, da nam itko kaže, ali Talijani. :facepalm:
Ali kad se nađeš s djetetom na utakmici i neki seronja napravi što su oni napravili, nije ti svejedno. I umjesto osude, budale im kliču jer je to eto protiv Mamića.
Lijeve budale im kliču iz istog razloga i to sam već stavljala ovdje. Kao, nisu oni bidni huligani, njih treba upogonit valjda za stvaranje boljeg društva.
Ne znam, na kraju ću se pomiriti s tim da sam snob i elitist i da mi je preko glave neobrazovane, neodgojene kriminalne rulje koja sije strah i nasilje na ulicama. Ne želim takav šljam blizu sebe. Sve to treba na prisilan rad.
ne znam ko ih je uzdizao, nemam takav dojam da ih se uzdizalo.. mozda se ne krecem u tim krugovima. :D

pa eto, mi smo balkanska govna, a ni taljani nisu cvijece mirisno. 1:1. :D

ne znam, mislim da dramatiziras. to sa djecom na utakmici mi je malo smijesno. kao da smo u finskoj. a i u finskoj milsim nije bas to najsigurnijee ili najfinije.
milsim, vodit djecu na utakmice nogometne, nije mi bas neki odraz pameti..

a inace, mogao bih ti ja jos malo zakomplicirat. ne moze se bas to sve tako jednostavno gledat kroz zajednicki nazivnik huligana i nasilja. nije to s neba palo, to neko nasilje. svega ima tu.
neke stvari, ako su problem, rijesit ce se otklanjanjem uzroka ..npr nasilja, a nece se nasilje otklonit nasiljem ili govorenjem kako je to nasilje i pustat bijele glubice.. :D

mislim, oce, zna se to otklonit i tako, nasiljem na nasilje, obicno to tako bude u nekom sukobu nakon sto se sve strane umore, pa se icrpe zalihe nasilja.. :D
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:02

miky0 » wrote:A kako bi reagirala da ti huligani nose titove slike, petokrake na glavi i vicu sve i svasta protiv mamica, te prekidaju utakmice i itaju se bengalkama?
Jednako ovako.
Rekoh već da ih socijalisti podržavaju. Svatko tko sije okolo nered i strah, treba odgovarati.
..a unda
Undaminator

Post 23 Nov 2014, 23:04

Kolinda Kitarović » wrote:Evo, ovo je meni posve rastavljeno od pameti:
..,ma daj, seru.. ono, seru, eto.. :D
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:06

..a unda » wrote:
ne znam ko ih je uzdizao, nemam takav dojam da ih se uzdizalo.. mozda se ne krecem u tim krugovima. :D

pa eto, mi smo balkanska govna, a ni taljani nisu cvijece mirisno. 1:1. :D

ne znam, mislim da dramatiziras. to sa djecom na utakmici mi je malo smijesno. kao da smo u finskoj. a i u finskoj milsim nije bas to najsigurnijee ili najfinije.
milsim, vodit djecu na utakmice nogometne, nije mi bas neki odraz pameti..

a inace, mogao bih ti ja jos mao zakomplicirat. ne moze se bas to sve tako jednostavno gledat kroz zajednicki nazivnik huligana i nasilja. nije to s neba palo. svega ima tu.
neke stvari, ako su problem, rijesit ce se otklanjanjem uzroka ..npr nasilja, a nece se nasilje otklonit nasiljem ili govorenjem kako je to nasilje i pustat bijele glubice.. :D

mislim, oce, zna se to otklonit i tako, nasiljem na nasilje, obicno to tako bude u nekom sukobu nakon sto se sve strane umore, pa se icrpe zalihe nasilja.. :D
Ako ja dramatiziram, dramatizira se i na forumu veličajući skupinu budala.
Tko više drami nego navijači i njihovi pobornici koji su se sad uzjebali oko Mamića? Jebo ja i njih i mamića i sve skupa.

Može se, može. Ti isti godinama haraju po utakmicama s ustaškim simbolima i rade sranja. Samo su sad našli opravdanje za to što rade.

Neće se uklanjanjem Mamića riješiti problem huliganstva u navijača. Jer i ovi što su protiv njega su bacali baklje inosili simbole.

A čuj, treba i reći da je to nasilje, a ne samo im dizati rep jer su protiv Mamića pa je kul što su plašili djecu i radili sranja.

Nema hormonalnije i emotivnije skupine od navijača. Toliko o drami.
miky0
ST Leader

Post 23 Nov 2014, 23:08

Jednako ovako.
Rekoh već da ih socijalisti podržavaju. Svatko tko sije okolo nered i strah, treba odgovarati.
A jeli treba odgovarat uzrocnik nereda?
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:08

Mamić je trebao odavno letjeti i biti upućen na liječenje, da ne bi bilo da ga još i pravdam.
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:09

miky0 » wrote:
A jeli treba odgovarat uzrocnik nereda?
Ne. :facepalm:

Ti ko da sam blesava. Evo sam sad napisala post o tome.
..a unda
Undaminator

Post 23 Nov 2014, 23:09

Kolinda Kitarović » wrote:Pa jasno da su isti jedni i drugi, zato mi nije jasno veličanje huliganstva jer idu protiv Mamića. Ponavljam se.

Unda, a ne znam, guglaj huliganizam. Ako ono nije huliganizam, onda ni ja ne znam što jest.
a jebiga sad..eto, isao sam guglat i ispada da je sve huliganizam.. huligan je onaj ko.. bla, bla i .. starts fights, and who causes disturbances but is not a thief. :D

po ovom ispada da huligani nisu jedino bankovni cinovnici. :D
miky0
ST Leader

Post 23 Nov 2014, 23:13

Ne. :facepalm:

Ti ko da sam blesava. Evo sam sad napisala post o tome.
Eto super. Kad se sredi uzrocnik, rijesit ce se i huliganizam :raspa:
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:14

..a unda » wrote: a jebiga sad..eto, isao sam guglat i ispada da je sve huliganizam.. huligan je onaj ko.. bla, bla i .. starts fights, and who causes disturbances but is not a thief. :D

po ovom ispada da huligani nisu jedino bankovni cinovnici. :D
Ajmo polako. Znači, netko tko izazove nered na tribinama, baca baklje i usere pola stadiona, nije huligan?
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:15

miky0 » wrote:
Eto super. Kad se sredi uzrocnik, rijesit ce se i huliganizam :raspa:
Neće. NEĆE.

Osim ako pod uzročnik ne misliš na rješavanje cijele Hrvatske u smislu sređivanja pravne države. Micanje Mamića neće riješiti huligane koji godinama pohađaju utakmice s ustaškim simbolima i rade nerede i nasilni su. I to sam već pojasnila. Što ne znači da ga ne treba maknuti.
MightyMe

Post 23 Nov 2014, 23:15

Kolinda Kitarović » wrote:Evo i malo konkretnih primjera. Moj susjed huligan, ustaša i smeće prve vrste je uživao dok se prekidala utakmica, urlao. On naime isto misli da je Sanader lopov, da je Mamiće smeće itd. Jel on zato manje smeće?
To što bih ja priuštila takvima nije zakonito pa bolje šutjeti. Ali nije se to radilo u Jugi. Pendrek i ćao mali.

Danas sutra da ga policija dohvati, neki bi pacer pisao na forumu kako se nevinu mladež batinalo od strane zakona i reda.
To nešto šta bi ti radila je na koji način drugačije od huliganizma? :kokice:
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:16

MightyMe » wrote:
To nešto šta bi ti radila je na koji način drugačije od huliganizma? :kokice:
Jel ovo ono vječno pitanje u čemu su partizani bolji od ustaša? Mislim, trebali su im pružiti gandijevski otpor, inače su isti.
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:18

Ima u Indiji skupina žena koja mlati muškarce koji godinama tuku svoje žene. Jesu one jednake tim muškarcima? Jebote, šta volim moralnu relativizaciju. Draža mi je nego kruha jest.
..a unda
Undaminator

Post 23 Nov 2014, 23:21

Kolinda Kitarović » wrote: Ako ja dramatiziram, dramatizira se i na forumu veličajući skupinu budala.
Tko više drami nego navijači i njihovi pobornici koji su se sad uzjebali oko Mamića? Jebo ja i njih i mamića i sve skupa.
pa nemoj onda citat forum. :D
Može se, može. Ti isti godinama haraju po utakmicama s ustaškim simbolima i rade sranja. Samo su sad našli opravdanje za to što rade.
tako je, jebo mamica i sve skupa, ali neka hajduk nije izasao na teren, neka.. :D :D
a nije tako. mislim, jel ti zazivas nasilje (kontranasilje) ili sta? :D

nisu nasli opravdanje. pokusavaju ga naci. i zato, moraju se najprije otkloniti uzroci, a pod dva, i malo drugacije svemu tome pristupit.
enivej, da se ukine hrvatski ovaj nogomet, savez, itd.. puno b i to rijesilo sto s etice tog nasilja koje stalno spominjes. :D

tj, ti navijaci, pa eto, rekao bih da i nisu toliko krivi, oni su produkt neceg. uskrati im pupcanu vrpcu, pnoii toga ce se rijesit.
Neće se uklanjanjem Mamića riješiti problem huliganstva u navijača. Jer i ovi što su protiv njega su bacali baklje inosili simbole.
..ali ce se rijesiti neke druge stvari. pocet ce se rjesavat. ne samo u vezi tog huliganstva nekog navijackog.

[/quote]
A čuj, treba i reći da je to nasilje, a ne samo im dizati rep jer su protiv Mamića pa je kul što su plašili djecu i radili sranja.

Nema hormonalnije i emotivnije skupine od navijača. Toliko o drami.
n eznam..imam dojam da si ti isto zabrijala. :D ..jest, ok, nasilje je, ali puno oko toga jest nasilje i to zajebanije nasilje, poa se ne reagira ili ako se reagira ili ako neko kaze da treba reagirat, onda je to zazivanje nasilja.. :D
sto se ovog tice, najprije se trebaju neki temelji i u drustvu i u sportu promijenit, pa ce neke stvari onda otpast same od sebe. :kokice:

pa evo, i ti ih sad isto identificiras kako oni oce.. navijaci. dakle, uspjevaju. :D
MightyMe

Post 23 Nov 2014, 23:23

Neće. NEĆE.

Osim ako pod uzročnik ne misliš na rješavanje cijele Hrvatske u smislu sređivanja pravne države. Micanje Mamića neće riješiti huligane koji godinama pohađaju utakmice s ustaškim simbolima i rade nerede i nasilni su. I to sam već pojasnila. Što ne znači da ga ne treba maknuti.
Normalno da neće to riješit problem. Ka šta problem neće riješit ni dodatna represija. Micanje Mamića otvara mogućnost dijaloga. Puno veći problem onoga šta on radi u Dinamu je ono šta on radi u Policiji. I taj kompletan talog je potrebno očistit. U otvorenom je prošli tjedan prerasović lipo elaborira kako se to rješava.
miky0
ST Leader

Post 23 Nov 2014, 23:24

Neće. NEĆE.

Nisi shvatila.

Mamic je sinonim za kriminalca s kravatom, kriminalnog politicara koji vlada i pljacka, neuredan i korumpiran sistem. Dok je toga, bit ce i huliganizma. Huliganizam je produkt kaosa. A mi zivimo u kaosu.

Kad ne bude mamica, nece bit ni huliganizma.

Jasnije?
MightyMe

Post 23 Nov 2014, 23:25

Jel ovo ono vječno pitanje u čemu su partizani bolji od ustaša? Mislim, trebali su im pružiti gandijevski otpor, inače su isti.
Aha, zato jer ti iz nekog razloga imaš pravo da zauzimaš moralni hajgraund, makar ne živimo u fašističkoj tvorevini. Jer ko jebe Ustav, ljudska prava i ostala sranja koja ti samo smetaju. :kokice:
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:30

MightyMe » wrote:
Jer ko jebe Ustav, ljudska prava i ostala sranja koja ti samo smetaju. :kokice:
Ne podmeći mi.
To što ti misliš da bih ja ubijala da mi je dati je čisto tvoja averzija prema mom svjetonazoru.
Da, rekla sam u afektu što sam rekla. Da tebe netko godinama jebe u mozak od takve bagre, pitala bih te koliko bi jebao njegova ljudska prava. Milijun sam puta u afektu rekla da bih ga ubila. Još je živ i veseo, i to ne zato što se ja bojim zakona nego zato što ni da imam moć ne bih nekoga ubila.
Ali ne bih ni plakala da ga netko izmlati. To je taj visoki moralni hajgraund valjda.

Živimo u fašističkoj tvorevini, šta god ti mislio o tome.

Meni smetaju ljudska prava? Sram te može biti. Onako, baš baš sram.
..a unda
Undaminator

Post 23 Nov 2014, 23:33

Ajmo polako. Znači, netko tko izazove nered na tribinama, baca baklje i usere pola stadiona, nije huligan?
..a valjda je, ne znam...neko kad se zeni i zapali baklje i baca ih okolo, jel i taj huligan? neko kad naleti nekom kopackom u prsa ma terenu, jel i taj huligan? :D

mislim, meni uopce nije jasna ta kvalifikacija..huligan, nekom je to, ono, kul, pozitiva.. kao da kazes..pekar, vatrogasac.. :D
  • Information