O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 16 Feb 2014, 15:00

..a unda » wrote:
sta unda? :kokice:
sta bi po tebi trebalo? u cemu je problem?

..pricas bezveze. ako vec oces uocit problem u toj prici, onda ima jedan. ali, sam ces morat do njega doc.. :zubo:
Koji? Jeli ove A6ice s pogonom 4x4 s automatikom, a koje inace dodju 150 000 kn skuplje od klasicne verzije s manualnim mjenjacem?

miky0
ST Leader

Post 16 Feb 2014, 15:05

Jedno moje uocljavanje trenutne situacije...mi ukazuje na to kako branite kupovinu ovih automobila, kao da su namjenjena vama.

Dakle, mozda sam nesto previdio, vi ste korisnici ovih automobila? Mislim da pozitivan odgovor daje potpuno drugciju sliku na ovaj nas razgovor :ne zna: :cerek:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Feb 2014, 15:06

miky0 » wrote:
I volio bi vidit tu studiju koja govori da troskovi odrzavanja automobila kosta vise od lising rate :lol:
pa auti se odrzavaju stalno, odmah takorekuc, kao i sve. i ne radi se tu o nikakvim studijama, to su relativno jednostavni obracuni, amortizacije, kamate, krediti.. i onda kad se dodje do toga da je isplativije krenut u novi aranzman, nego dalje odrzavat, onda se krene u taj aranzman i to, ne bi vjerovao, da ustedis, tj da ne bacas bezveze pare, tj da sto manje para bacas..
tu su moguce neke greske, pogresne procjene, gore dole od par posto, ali se to kompenzira opet nekim detaljima u ugovorima tim, koje bi opet, trebalo malo pogledati, pa tek onda reci o cemu se radi, sta je jeftinije, sta je skuplje i zasto.

nesto se rebalo uzet, obnovit, a sad jel su bas sve trebale bit dacije ili..kako se zove ona indijska firma.. marabuti.. maratati, to se sad moze pricat, kao sto se moze i pricat od koga, kako, i preko koga se kupilo, a od nekog i preko nekog se mora kupit, pa taman i direktno, a i dio te love, opet se vraca u sustav.

promasena kritika potpuno, ali potpuno.. ono, cisto pizdekanje.. :kokice: :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 15:14

miky0 » wrote:
Koji? Jeli ove A6ice s pogonom 4x4 s automatikom, a koje inace dodju 150 000 kn skuplje od klasicne verzije s manualnim mjenjacem?
ma kakvi, nema veze. sasvim nesto drugo je, ali ti to ne vidis, ti vidis ono sto oces vidjet, u sitno.. :D.
ne znam ja to a6 a7, kao sto ne znam i koliko sta kosta. jedino mogu pricat u odnosima i rec ako neko kupuje 6 audija, da nije ista cijena ako kupuje 1 audi.
kazem, ne znam aranzman, ne znam ugovore, ne znam jel sest audija placeno da svaki kosta vise nego da ja dodjem i kupim jednog (ako je tako, onda nije dobro, onda treba vikat).
ne znam ni razlog zasto je automatik, zasto nije i zasto tebe nisu pitali sta ce uzet.. :D
ipak, sto se mene tice, trebali su nac sponzora i barem mjesec dana svi u vladi, policiji, pravosudju i gdje sve vec, nosit kape ili znacke na kojima pise.. audi.. skoda.. fijat.. ili ime tog sponzora nekog, bilo kojeg. :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 15:17

miky0 » wrote:Jedno moje uocljavanje trenutne situacije...mi ukazuje na to kako branite kupovinu ovih automobila, kao da su namjenjena vama.

Dakle, mozda sam nesto previdio, vi ste korisnici ovih automobila? Mislim da pozitivan odgovor daje potpuno drugciju sliku na ovaj nas razgovor :ne zna: :cerek:
..vlast.. moc.. privilegije..jebiga, pristali smo na to. :kokice:

nisam korisnik, ali mozda prodajem te aute i pozdravljam ovakvu pomoc vlade nama poduzetnicima.. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 16 Feb 2014, 15:23

..a unda » wrote: ..vlast.. moc.. privilegije..jebiga, pristali smo na to. :kokice:

nisam korisnik, ali mozda prodajem te aute i pozdravljam ovakvu pomoc vlade nama poduzetnicima.. :zubo:
A vidis da zdusno moras branit ineterese kupca, samo steta sta se nisi mene sitija i uvalija jednu A6icu vise na trosak pijanih miljardera :gaah:
miky0
ST Leader

Post 16 Feb 2014, 15:26

..a unda » wrote: sasvim nesto drugo je, ali ti to ne vidis, ti vidis ono sto oces vidjet, u sitno.
A sad si me zaintrigira, sta je dobavljac poduzetnik kojem je linic oprostija miljarde kuna poreza :ne zna: :cerek:
miky0
ST Leader

Post 16 Feb 2014, 15:28

..a unda » wrote:

promasena kritika potpuno, ali potpuno.. ono, cisto pizdekanje.. :kokice: :D
Uopce nije promasena kritika, vec je potpuno na mjestu, vremenu i prilici u kojoj se drzava nalazi. Samo mala napomena, uz sav grijeh ove vlade, stigla je i ona od petka s rusenjem kreditnog rejtinga u rangu smeca na x :lol:
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 15:44

miky0 » wrote:
A vidis da zdusno moras branit ineterese kupca, samo steta sta se nisi mene sitija i uvalija jednu A6icu vise na trosak pijanih miljardera :gaah:
..a nije, branim interese poduzetnika. :kokice: :zubo:

a stas ti sa tom sesticom? samo ces je unistit. :zubo:
ono, je, mos je prodat, pa uzet daciju ili nesto polovno dvajst godina staro i jos ti love ostane. ja bih tako napravio.. :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 15:46

miky0 » wrote:
A sad si me zaintrigira, sta je dobavljac poduzetnik kojem je linic oprostija miljarde kuna poreza :ne zna: :cerek:
ma, bucas. aj ti samo pitaj dalje, ja cu ti rec da nije, odmah unaprijed jer vidim sta vidis. sta kosta pitat.. ali malo mucnut glavom, eee.. :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 15:48

miky0 » wrote:
Uopce nije promasena kritika, vec je potpuno na mjestu, vremenu i prilici u kojoj se drzava nalazi. Samo mala napomena, uz sav grijeh ove vlade, stigla je i ona od petka s rusenjem kreditnog rejtinga u rangu smeca na x :lol:
ok, kako ti kazes, trebala je ic pjesice ili u dacijama.. :D

otkad ti branis te moragne ili ko vec daje te kredinte rejtinge? otkad se ti to uzdas u njih? ..ono, u simbol, sliku i priliku vrha piramide kapitalizma se uzdas.. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 16 Feb 2014, 16:00

..a unda » wrote: ..a nije, branim interese poduzetnika. :kokice: :zubo:

a stas ti sa tom sesticom? samo ces je unistit. :zubo:
ono, je, mos je prodat, pa uzet daciju ili nesto polovno dvajst godina staro i jos ti love ostane. ja bih tako napravio.. :D
Ma odkad ti branis interese poduzetnika :facepalm: :zubo:

A to si dobro reka za mene i A6icu, ko zna koga bi ubija, to je prebrzo za mene :cerek:
miky0
ST Leader

Post 16 Feb 2014, 16:00

..a unda » wrote: ma, bucas. aj ti samo pitaj dalje, ja cu ti rec da nije, odmah unaprijed jer vidim sta vidis. sta kosta pitat.. ali malo mucnut glavom, eee.. :D
Opet trolas, dakle nista :zubo:
miky0
ST Leader

Post 16 Feb 2014, 16:04

..a unda » wrote: ok, kako ti kazes, trebala je ic pjesice ili u dacijama.. :D
Pa vec sam to reka. U rolsulama im je luxus voznja u sta su pretvorili ovu drzavu :giggle: :lol:
..a unda » wrote:
otkad ti branis te moragne ili ko vec daje te kredinte rejtinge? otkad se ti to uzdas u njih? ..ono, u simbol, sliku i priliku vrha piramide kapitalizma se uzdas.. :kokice:
Pa ne branim ja vrh piramide kapitalizma, ja samo govorim kako taj vrh piramide kapitalizma pljuca po ovoj vladi punoj nesposobnjakovica i uhljeba :lol:
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 16:08

miky0 » wrote:
Ma odkad ti branis interese poduzetnika :facepalm: :zubo:

A to si dobro reka za mene i A6icu, ko zna koga bi ubija, to je prebrzo za mene :cerek:
kako kojih poduzetnika. kako kojih.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 16:09

miky0 » wrote:
Pa vec sam to reka. U rolsulama im je luxus voznja u sta su pretvorili ovu drzavu :giggle: :lol:

Pa ne branim ja vrh piramide kapitalizma, ja samo govorim kako taj vrh piramide kapitalizma pljuca po ovoj vladi punoj nesposobnjakovica i uhljeba :lol:
onda ti je drago sto pljuca. pljucaju oni, pljucas ti, pljuca karamarko.. dobra ti je ekipa. :kokice:

ma ko je pretvorio? :D ..jadna ova drzava sa nama, s ovakvim biracima, a i buntovnicima, ne sa nekom vladom.. jadni mi sami sa sobom.. :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 16:15

miky0 » wrote:
Opet trolas, dakle nista :zubo:
..dakle nista. a steta, bas je super. moglo bi se povezat samo tako.. ee, da ti je znat.. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 16 Feb 2014, 16:23

..a unda » wrote: ..dakle nista. a steta, bas je super. moglo bi se povezat samo tako.. ee, da ti je znat.. :kokice:
Jeli mozda ovo

Ministarstvo gospodarstva
Vozila: 5
Cijena: 782.391

Gospodarstvo propalo ,a oni uzimaju nove aute :ne zna: :cerek:
miky0
ST Leader

Post 16 Feb 2014, 17:02

http://www.index.hr/vijesti/clanak/mila ... 27861.aspx

A s automobilima se mogu razbacivat :lol: :giggle:
visekratni klon

Post 16 Feb 2014, 18:23

Hoćete li da dođem kočijom u ministarstvo?", odgovor ministra Željka Jovanovića na pitanje novinara o nabavi novog Audija. :S :lol: :lol: :lol:
visekratni klon

Post 16 Feb 2014, 18:26

http://lupiga.com/vijesti/za-dom-spremn ... a-u-rukama

Ovo su naši prosvjedi, ovo. Za dom spremni protiv sdp-a. Fuj. Ali polako, doći će i ta rulja na svoje, doći će njihovi na vlast, samo sačekajmo. Očekujem u najmanju ruku otvaranje šampanjca na ovoj temi kad ova rulja bude slavila. :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 18:35

visekratni klon » wrote:Hoćete li da dođem kočijom u ministarstvo?", odgovor ministra Željka Jovanovića na pitanje novinara o nabavi novog Audija. :S :lol: :lol: :lol:
..najbolje ponovno aktivirat konjusnice na pantovcaku.. :D

..a milanovicu ce toc fotolje to sto nije rekao..stani vodo, nesato da ti kazem.. :D

..ili barem da je podhitno zatrazio audijenciju kod pape po pitanju potopa, ono, iskustva i to.. :D

..ili barem da je isao u alpe sprijecit da se snijeg otapa. cek malo, pa isao je u alpe, sta je radio koji kua kad nije mogao poplave sprijecit.. :gaah:
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 18:38

visekratni klon » wrote:http://lupiga.com/vijesti/za-dom-spremn ... a-u-rukama

Ovo su naši prosvjedi, ovo. Za dom spremni protiv sdp-a. Fuj. Ali polako, doći će i ta rulja na svoje, doći će njihovi na vlast, samo sačekajmo. Očekujem u najmanju ruku otvaranje šampanjca na ovoj temi kad ova rulja bude slavila. :D
..e, to to.. iskoristit situaciju iskoristavanja situacije.

kako je krenulo, jos je dobro da optuzuju ovu vladu za sve, uopce.. bolje vladu nego ne znam..pedere, srbe.. :D

slicno su i kugu nekada rjesavali. umjesto da operu vlastite ruke, lakse im je bilo nekog ubit.. :kokice:
visekratni klon

Post 16 Feb 2014, 18:42

..a unda » wrote: ..najbolje ponovno aktivirat konjusnice na pantovcaku.. :D

..a milanovicu ce toc fotolje to sto nije rekao..stani vodo, nesato da ti kazem.. :D

..ili barem da je podhitno zatrazio audijenciju kod pape po pitanju potopa, ono, iskustva i to.. :D

..ili barem da je isao u alpe sprijecit da se snijeg otapa. cek malo, pa isao je u alpe, sta je radio koji kua kad nije mogao poplave sprijecit.. :gaah:
Ma dobro euklid i miki zbore, nesposobnjaković obični. :durica:
..a unda wrote: ..e, to to.. iskoristit situaciju iskoristavanja situacije.

kako je krenulo, jos je dobro da optuzuju ovu vladu za sve, uopce.. bolje vladu nego ne znam..pedere, srbe.. :D

slicno su i kugu nekada rjesavali. umjesto da operu vlastite ruke, lakse im je bilo nekog ubit.. :kokice:
:rofl:

I pazi, oni podržavaju prosvjede u Bosni. Oli im je netko rekao da su tamo prosvjedi da se pripoje Hrvatskoj? :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 18:46

visekratni klon » wrote:http://lupiga.com/vijesti/za-dom-spremn ... a-u-rukama

Ovo su naši prosvjedi, ovo. Za dom spremni protiv ..
..apropo, ampsan..
Image

:zubo:
  • Information