Ali se slažem da su obje stranke, tj. 2 krila jedne stranke, zločinačka organizacija
Koja će nas zločinačka organizacija dokrajčiti? HDZ ili SDP?
Vas dvojicu. Vodite nas.miky0 » wrote:Eto u bosni narodni ustanak. Pun im je kurac njihovog esdepeja i kradezeja. Sta mi cekamo?
Ma kako cemo vas mi povest kad nas vec sabotirate na ovom forumu
Euklid » wrote:Kod nas da političari sebi dignu plaće za 300% i uvedu PDV od 80%
niko ne bi malim prstom maknuo.
Letargija i učmalost...
Treniramo vas za narod.
S obzirom da se na prosvjedu skupilo stotinjak ljudi, predlazem merzelici da bez ikakvog obzira i pardona za gladan i glup narod, kupi sebi A8icu, boeing 747, helihopter Mil Mi-24 “HIND”, super luksuznu jahtu od Lursen Jahts-“Azzam” te da je usidri usri trga, a clanovima svoje obitelji A6ice.miky0 » wrote:Danas u 13.00 sati najavljen prosvjed protiv korumpirane sisacko-moslovacke zupanice merzelice.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pros ... 26402.aspx
Mozda je ipak bosanska epidemija bunta zarazna
To ti znaci da ce te on tako nategnit, a da nisi ni svjesna negativnih posljedica tog cina. A ti glasaj za njega.visekratni klon » wrote:Vi ste samo neshvaćeni.
Oprostite, nemam pametnijeg posla u šest nego trolati.
Sanjala sam da mi je Milanović razrednik i da sam opet u srednjoj i kao i inače i kao i tad bježim sa satova i govorim tadašnjoj frendici da nam neće Milanović pravdati te neopravdane kao prošla razrednica. Šta to znači?
Ja se uopce ne veselim, mislim, draga su meni dica, ali kad vidim ko je otac, a pri tom jos i kreten, ne mogu a da ne kazem da dolazi jos jedan na ovaj svijet. Al dobro, vise-manje je svejedno u hrpi kretena koliko ih je
Users browsing this forum: ClaudeBot, Meta AI Crawler and 11 guests