O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Tea Tree

Post 31 Jan 2014, 00:33

Aj reci pravo, da Milanović prdne, jel bi rekao a vidi ga kako prdi, nije sposoban ni prdnut k'o frajer pa da pošteno zasmrdi, i prdež mu miriši po ljubičicama, koji levat! :vidiga:

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 31 Jan 2014, 00:52

Ne bih znao.

Ne razumijem se tako dobro u prdeze kao ti... :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tea Tree

Post 31 Jan 2014, 01:09

Ajde, ajde, sad se kofol ne razumiješ. :zubo:
Euklid
old school

Post 01 Feb 2014, 13:47

Image

(Powered by frubar.net)

:rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 01 Feb 2014, 19:16

Euklid » wrote:Jebe me se za Perkija.

Srušiše nam kreditni rejting. Opet.

Dakle, sad smo totalni junk.

Sljedeći ko će nam dati kredit učinit će to s jebačkim kamatama.

Država već sad nije sposobna servisirati dospjele kamate a kamoli glavnicu dok gospodarskog rasta nema još ni na vidiku.

Tako je to kad se krediti troše na održavanje glomaznog administrativnog mastodonta i kupovanje socijalnog mira umjesto na proizvodnju...
..za perkovica..ovog perkovica, ne tosona, trebalo bi nam malo vise bit stalo. tj citav taj proces bi trebalo gledat u sirem svjetlu.
kamo srece da se tu radi samo o sudjenju jednom udbasu radi likvidacije jednog emigranta, istjerivanja neke objeviktne pravde (ako pravda uopce i postoji, a nego kakva bi moglabit nego objektivna), tj kamo srece kad bi se ovim slucajem htjelo, pokusalo ili pokusalo htjeti rasvijetliti malo o cemu se sve tu radi, zasto se radi, kako se radi..

sad cu malo poopcenit, ali svi oni koji su srcano i u potpunosti za to da se perkovic sada i bas sada izruci njemackoj, u potpunosti je.. ali u potpunosti na strani vice vukojevica, boze vukusica, ha be ka i ostale ekipe, dakle ni traga od koketiranja s ustastvom, nego otvoreno stavljanje na stranu ustastva i zastite njihovih ideja i tekovina negdje medj fasizmom i nacizmom.
uostalom, tome taj proces i sluzi, povijesno sluzi da se nekako na silu uspiju izbrisati neka pitanja, a i neki vec odavno poznati odgovori, kako bi se na njihovom mjestu ustolicili novi odgovori u obliku kao nekih na takav nacin dosjelih cinjenica..
mislim, ono, da se ne zajebajemo puno.. :kokice:

kod kredita se tu ne radi samo o nekim kamatama. tj, da, ali vise o posljedicama koej te kamate zajedno sa ostalim obavezama stvarati.
gledam malo ovo sto su na indeksu zalipili..

Image

..malo treba razmislit o ovome, poigrat se s ovim popisom.
trebalo bi tocno vidjet o cemu se tu radi, o kojim i kakvim sve iznosima i obavezama, ali sad dolazi na neku naplatu jedan kredit, a u cetvrti mjesec drugi kredit.
sudeci po ovom popisu je to oko miljardu i stopedeset miljuna eura. sad, kazem, trebalo bi vidjet jel se radi o tim iznosima, o manjim, o vecim.. sto je otplaceno i kako i jel se mozda za otplatu tih kredita i anuiteta dignuo jos pokoji kredit.

ova lista je vrlo znacajan vodic za portal koji ce nam dosta toga pojasniti kad prodjemo kroz njega. spoznajno prodjemo. analiticki prodjemo.
bez obzira na trenutne odnose indeks babica i ove vlasti, naslov.. komentar ovoj fotki je dosta dramaticno..ofrlje dramaticno dat, bez razumijevanja.
jel to namjerno nerazumijevanje ili nesto drugo, sad nije to bitno.
ono sto mi nedostaje, to je popis kad su uzeti krediti.

niej uopce slucajno sto je karamarko jos prije godinu i pol dana nagovjestavao ujedinjene desnice i sto imajedno pola godine najavljuje politicku neku frku ili akciju na proljece.

meni je potpuno jasno da raji nije bitno koja im je vlast nad glavama dok im je dobro.. ili barem dok im nije toliko lose, tj i za hitlera bi glasali samo da je njihovoj guzici i interesima dobro, ali izjednacavanje hadezea i esdepea, tj to je vec neki trend kojeg se netko dosjetio ima vec tome, a sad se intezivira i usvaja narocito od one strane koja je prije nekoliko godina htjela se obracunati svojski sa hadezeom, ali joj je nekako izmakao, a kolektivni neki nerealizirani adrenalin trazi ispuh kao da je samonavodjeni projektil, pa kad se hadeze prikrio, srljaj prema onom sto najvise zraci misleci da je to cilj i smisao raje..to je vec vrlo, recimo.. opasno.
posluzili su kao pritupo orudje u rukama hadezea i ha be kaa za cije ce interese netko drugi bit upregnut i uprljat ruke demokracijom nekom.

obicne su fraze da su se ti krediti trebali trositi na neku proizvodnju, poticanje proizvodnje, ustvari, o poticanju neke ili bilo kakve potrosnje, abez da se kaze da ova drzava to moze napraviti samo tako da naglo jos vise skrene, do kraja, u potpuno liberalni kapitalizam, u pretakanje tih kredita u neciju privatnu dobit bez velike radje i muke, dakle, jos vece i naglije skretanje sa svim svojim vrlo brzim i ucinkovitim posljedicama.
treba bit nacisto s tim, tj ne govorit u frazama, nego malo razmlislit jesmo li bas sigurni da zelimo to sto zelimo ili nesto zelimo sebi, a na ustrb drugog. :kokice:

ponavljam kritika ove vlade je potpuno promasena i nasjelo se na vec pripremljeni algoritam jos od sanaderove vladavine.
politicka pragma je jedno, kompromisi su jedno, ali ako se tako moze, bez ikakve osjetljivosti staviti u ovom hrvatskom kontekstu vremena i prostora znak jednakosti izmedju esdepea i hadezea, zasto ja onda ne bih moga staviti znak jednakosti izmedju takvih kriticara i ne znam.. hebranga, sanadera, pasalica, rojsa, karamarka, bozanica, miklenica, tomasicke, drage iveta stira, suice.. vukojevica.. vukusica? :kokice:

..imaju iste ciljeve.. ali potpuno iste. :kokice:
a ako je to vecina u hrvatskoj, o cemu mi onda pricamo uopce? :kokice:

sasvim pogresno se od raje tjera ova vlada, u pogresnom smjeru, s pogresnim argumentima, s uskom vizurom kao ono, kad konjima stavis ono na oci da ne gleda sa strane.

nije dobro. nije. i bolje nece nikako bit. zahvaljujuci nama samima. iskljucivo zahvaljujuci nama samima i ne odnosu prema nekoj valdi, vlasti, moci, nego prema onom do nas jer nam se lakse zamjerit nekom ko je placen da mu se zamjera, nego onom do nas, a znamo sto i kako radi, ali.. jebiga, vlade se mijenjaju, ali s ovim u neposredom nasem bliskom prostoru cemo morat i dalje zivjet, pa bolje ne cackat tako blisko, nego sto je moguce dalje..

pogledat jos malo onaj popis gore i malo razmislit, pocet se pitat napokon prava pitanja.
jedno od tri bitna pitanja koje nitko, ali bas nitko nije postavio nakon onog blagdanskog intrevjua milanovica, jest i pitanje na sto je to milanovic mislio i kako je to mislio kad je govorio o tome da se u onoj drzavi nije bolje zivjelo, zasto je to uopce isao govoriti, tko ga je vukao za jezik, zasto je to imao potrebu reci i kome se on to obracao.. sto je on to kupovao, od koga i za koga? sto je on to time ustvari uopce rekao, htio reci? ovo .. http://www.index.hr/lajk/thumbnail.ashx ... &width=618 ?

:kokice:
Euklid
old school

Post 01 Feb 2014, 23:42

..a unda » wrote:...
Ukratko...

Za Perkija mi se jebe jer se slizao s ustašama pa eto mu sad. S kim si takav si.

Vladu treba napadati iz svih oružja jer je nesposobna. Aj nema se love pa se ni nemože.
Al nije učinila niti jedan korak u borbi protiv birokratske hobotnice koja nas davi. Dapače...

Ovo s vanjskim dugom sam već objašnjavo nekom na ovom forumu ko je rekao da se u Jugi živjelo na kredit :facepalm:
Tu se nema šta za reći, bar ne nekom pametnom. Dovoljno je usporediti vanjski dug SRH i RH...

živ mi bio unda :w
..a unda
Undaminator

Post 02 Feb 2014, 00:15

Euklid » wrote:
Ukratko...

Za Perkija mi se jebe jer se slizao s ustašama pa eto mu sad. S kim si takav si.

Vladu treba napadati iz svih oružja jer je nesposobna. Aj nema se love pa se ni nemože.
Al nije učinila niti jedan korak u borbi protiv birokratske hobotnice koja nas davi. Dapače...

Ovo s vanjskim dugom sam već objašnjavo nekom na ovom forumu ko je rekao da se u Jugi živjelo na kredit :facepalm:
Tu se nema šta za reći, bar ne nekom pametnom. Dovoljno je usporediti vanjski dug SRH i RH...

živ mi bio unda :w
pitanje je ko se tu s kim slizao i od kada i zasto. :kokice:

ono sto je bitno u toj prici jest sto tu perkovic kao perkovic zaista nije uopce bitan. nikome.

ono sto je bitno jest sto je opasan za sve. citav taj proces oko perkovica je puno montiraniji nego sto plosno izgleda i to ne samo od jedne strane.
mogla bi cak i njemacka dobit malo po labrnji i porucit joj se da bude malo kus. tjera lisicu, istjerat ce vuka.. bit ce to tako ne bude li se koordinirano s vise strana pazilo kud ce to otic.. :kokice:
..kamo srce da perkovic progovori, da krebe i da se ne zaustavlja jedno deset dana dok sve ne kaze sto zna.. ali sve.
hoce li do toga doci? oce, kako ti kupus..

dakle, opet, dug nije bitan sve dok koristi da bi se mogao i vracat taj dug da bi se mogao opet zaduzit, etc..
koji bi ti korak napravio osim bijega da za koji dan imas vratit nekoliko stotina milijuna eura, pa onda za koji mjesec jos toliko i da ti stoji mmf i eu povise i da te svako malo klepaju po zatiljku i kazu..ili tako ili onako? :kokice:
ti bi to vratio, kako? otpustanjima administracije i prislino ih zaposlit u kapitalisticke firme koje ce bit sakom i kapom stimulirane, pa jos se i kredit treba uzimat i davat im pare da im se uvjeti ostvarivanja dobiti olaksaju i da kad pokupe pare da nestanu? :kokice:

tebi jos nece bit neko vrijeme jasno da ces jos jedno barem dvajst godina bit protiv svake vlasti jer ce bit nesposobnima. spirala nesposobnosti.
mislim, ok, jasno mi je..vrijeme treba nekako proci, zivot mora nekako proteci.. :kokice: :D

a oces rec da je ovaj narod sposoban tako da moze znat sto je to sposobnost, da moze razlucit nesto? je, sposoban je ali za sto..
visekratni klon

Post 02 Feb 2014, 00:21

Može li se više, ako se ikad mogla, ikako spriječiti situacija da Karamarko dođe na vlast i da desnica potpuno podivlja, tj. već jesu podivljali od referenduma i zo, ali da to divljaštvo postane formalno i sveobuhvatno?
Euklid
old school

Post 02 Feb 2014, 00:27

Perki je bio jedan od onih što je ustašama širom otvorio vrata.
A Švabe su ga valjda zbog toga i uzeli.
Ne da bi govorio 10 dana
nego da ne bi govorio ništa. Nikad.
Jer bi se onda reklo i ko je poslao te ustaše i otkud i zašto.

Kredite ne možemo vratit nikad više.
To je takva cifra da je potrebna tek slaba dvojka iz matematike kako bi se shvatilo.

O čemu pričamo kad ni dospjele kamate ne servisiramo bez dodatnog zaduženja?

Pa šta unda možemo koji kua.
Već sam pisao pa da se ne ponavljam. Ili Island ili Latvija. Ko razume shvatiće.

Narod je najgori koji hoda ovom zemljom pa bolje nije ni zaslužio.
Al meni ga opet dođe žao... :ne zna:
Euklid
old school

Post 02 Feb 2014, 00:29

visekratni klon » wrote:Može li se više, ako se ikad mogla, ikako spriječiti situacija da Karamarko dođe na vlast i da desnica potpuno podivlja, tj. već jesu podivljali od referenduma i zo, ali da to divljaštvo postane formalno i sveobuhvatno?
Ne može.

Pomiri se s tim što prije...
visekratni klon

Post 02 Feb 2014, 00:33

Euklid » wrote:
Ne može.

Pomiri se s tim što prije...
A čemu onda i kritizirati ovu vladu i išta, samo mlatiš lešinu. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 02 Feb 2014, 00:35

visekratni klon » wrote:Može li se više, ako se ikad mogla, ikako spriječiti situacija da Karamarko dođe na vlast i da desnica potpuno podivlja, tj. već jesu podivljali od referenduma i zo, ali da to divljaštvo postane formalno i sveobuhvatno?
nema se tu sta sprijecavat. karamarko dovoljno sam sebe sprijecava. on nije tako vazan, treca je to liga. on ce radit onako kako mu se nalozi.

ma to divljanje desnice se dosta romanticarski gleda. nema nista od toga. puzanje je glavni nacin, mic po mic, kontrolirano, sustavno i po sirini i po dubini.
o metamorfozi se radi, ne o divljanju. ono sto je ostalo zakukuljeno, oce normalnim procesom i inercijom poletit.. :kokice:

super bi bilo da podivlja, ali.. takve greske ce se tesko opet ponovit. jer, moze se samo jos jednom ponovit, samo jos jednom.. :kokice:
visekratni klon

Post 02 Feb 2014, 00:41

Ma dobro, da, nisam se dobro izrazila, u pravu si. Zato mi je ovo pričanje o ovoj vladi nekako- deplasirano. Ionako ne možemo ništa. Bili oni najgori ili najbolji. :ne zna: Već se sve zna.
Euklid
old school

Post 02 Feb 2014, 00:41

visekratni klon » wrote:
A čemu onda i kritizirati ovu vladu i išta, samo mlatiš lešinu. :ne zna:
Zato jer da su se na 5 minuta makli od ogledala i napravili ono što se moralo i moglo napraviti
ne bi uskrsnuli političkog mrtvaca kakav je bio HDZ prije 2 godine.

Ko je poslije Smranadera mogao i pomisliti da će se HDZ ikad više vratiti.

A eto ih, prodikuju o poštenju, ekonomiji, financijama... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 02 Feb 2014, 00:46

Euklid » wrote:Perki je bio jedan od onih što je ustašama širom otvorio vrata.
A Švabe su ga valjda zbog toga i uzeli.
Ne da bi govorio 10 dana
nego da ne bi govorio ništa. Nikad.
Jer bi se onda reklo i ko je poslao te ustaše i otkud i zašto.

Kredite ne možemo vratit nikad više.
To je takva cifra da je potrebna tek slaba dvojka iz matematike kako bi se shvatilo.

O čemu pričamo kad ni dospjele kamate ne servisiramo bez dodatnog zaduženja?

Pa šta unda možemo koji kua.
Već sam pisao pa da se ne ponavljam. Ili Island ili Latvija. Ko razume shvatiće.

Narod je najgori koji hoda ovom zemljom pa bolje nije ni zaslužio.
Al meni ga opet dođe žao... :ne zna:
ma, duga prica. nije on nikom nista otvorio. jedan od onih koji su se snalazili u tom prelazu i trgovali informacijama, najprije da bi uopce prezivjeli, a onda da bi i unosnije to iskoristili.

ali da, eto, kazem.. kamo srece da progovori o periodu negdje tamo od 85-95, ali sve ce se zavrsavat na prici do 83.
zajeban tip poslusnika.. ali, eto, jedan od onih koji su isplivali i u hrvatskoj i u srbiji, bosni, sloveniji.. ne znam, u rusiji cak, eto.. pa cak i u njemackoj jednoj danasnjoj. :zubo:
takva su vremena. :kokice:
visekratni klon

Post 02 Feb 2014, 00:47

Euklid » wrote:
Zato jer da su se na 5 minuta makli od ogledala i napravili ono što se moralo i moglo napraviti

A eto ih, prodikuju o poštenju, ekonomiji, financijama... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Meni to sliči na tešku parodiju, farsu, luđaštvo štoviše. Nemam trenutno riječi za opisati kolikim luđacima smatram ovaj narod. Na što se to pali, jebote.
..a unda
Undaminator

Post 02 Feb 2014, 00:57

Euklid » wrote:

aj priznaj da ni sam ne znas sto se moglo i moralo napraviti. nesto ti je to nejasno nesto bilo, kao nesto bi ono trebalo, ali sta i kako..ma, neka to oni naprave.

jel tako il nije? :kokice:
Euklid
old school

Post 02 Feb 2014, 01:09

Ne mogu ja tolko pisati što bi trebalo napraviti kolko ti možeš ignorirati sve što napišem :zubo:

Evo, kao 1. potez, da ti olakšam čitanje - ukinuti sve agencije, fondove, zavode... za koji kurac imamo ministarstva onda?

Pazi ovo, imamo Ministarstvo zaštite okoliša ali...

Ali imamo i

- Državni zavod za zaštitu prirode
- Agenciju za zaštitu okoliša
- Fond za zaštitu okoliša

I šta rade? Troše jebene pare koje zadužujemo po lihvarskim kamatama.

I tako je u ama baš svakom resoru.

Al džaba ja to pišem, moj unda, kad ti to ne želiš vidjeti.
Svrstao si se na stranu ove nesposobne vlade i sad si slijep pored zdravih očiju.

Nije da te ne razumijem, i ja sam bio na toj strani...
..a unda
Undaminator

Post 02 Feb 2014, 02:04

Euklid » wrote:Ne mogu ja tolko pisati što bi trebalo napraviti kolko ti možeš ignorirati sve što napišem :zubo:

Evo, kao 1. potez, da ti olakšam čitanje - ukinuti sve agencije, fondove, zavode... za koji kurac imamo ministarstva onda?

Pazi ovo, imamo Ministarstvo zaštite okoliša ali...

Ali imamo i

- Državni zavod za zaštitu prirode
- Agenciju za zaštitu okoliša
- Fond za zaštitu okoliša

I šta rade? Troše jebene pare koje zadužujemo po lihvarskim kamatama.

I tako je u ama baš svakom resoru.

Al džaba ja to pišem, moj unda, kad ti to ne želiš vidjeti.
Svrstao si se na stranu ove nesposobne vlade i sad si slijep pored zdravih očiju.

Nije da te ne razumijem, i ja sam bio na toj strani...
ma euklide, sori, ali pricas pizdarije. :D

ma koje agencije, koji zavodi..koja picajzljenja. to ti kao onaj koji je svaki dan nosio iz skvera kariolu punu zeljezne strugotine, na porti mu je portir uvijek pregledavao po toj strugotini jel nesto tu krije, a ovaj je uredno svaki dan po jednu kariolu iznosio iz skvera.

ja sam za to da se uprava i adminstracija smanji za sedamdeset posto cim ti das listu koga u ponedjeljak izbacit sa proracuna i to bez onih pola godine, godinu, godinu i po place nakon otkaza, dakle, rezi odmah do kraja.

bavis se formom i detaljima, kozmetika cista kojom bi se ustedjelo malo, a liberaliziralo sve, na sto se i ide.

pitam jos jednom, jel oces liberalni kapitalizam ili neces. da ili ne i ako ne.. koji kurac oces, odluci se. :D
mislim, daj ime tom necem sto bi ti htio da bude u koliko ono..u godinu dana, dvije?

jel tebi jasno da i sa svim tim tvojim formalizacijama ne bi nista osim nekih kratkotrajnih psiholoskih ozarenja napravilo, a da bi se nakon dva, tri mjeseca opet probudio s ogromnim manjkom love.
a treba platit i zdravstvo i skolstvo i policiju i nekog da tuce pecate..,a nema se odakle. nema se. jel tebi jasno da se nema odakle i da ce bit jos gore i da je to ono sto se zeljelo i sto se ceka da se na takav nacin obezvrijedi sve ono cime je bilo tko mislio trgovat nekako.

oces na ulice? e, pa kasno ti je, jebiga. propustio si priliku i sad ces gledat kako defiliraju hrastovci. oni ce svoju priliku iskoristit koliko god mogu.
ili mozda oces bas da se to sve dogodi jer je liberalni kapitalizam nesto sto smatras da je u skladu s tvojim interesima.
ili ces se bavit ovom vladom u nebitnim potpuno kritiziranjima i tako skidat sa sebe osjecaj neke krivnje?
mislim, nemas tu bas puno izbora.. nego od govana ces morat sad vec pojest, sad je samo pitanje za koje ces mislit da je slasnije.. :D

ma ukinimo fondove, sve.. ja sam za. i zdravstvene i mirovinske.. ukidajmo, sutra odmah sto se mene tice. opci raspust. ja isto mislim da bi to najvise bilo fer, narocito ako necemo sutra razmazeno kukat.. :kokice:
Euklid
old school

Post 02 Feb 2014, 09:31

Zao mi te je, unda... :tuzni:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 02 Feb 2014, 13:46

Moze, normalno da moze. Samo, ova vlada mora konacno pocet radit u interesu ovog naroda.

No, kako znam(o) da do tog nece doc, a to ce prepoznat i gladno obezvrijedjeni narod na izborima, desnica ce objerucke preuzet drzavu pod svoje, jer lijeva vlada nema niti najmanji interes popravljanja kaosa u kojoj se drzava nalazi.

Zasto nema interes? Zato jer njihov interes nije sto i moj/narodni. A tu vec govorimo o bankovnim racunima i vlasnickim listovima, tj. o politickoj korupciji.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 02 Feb 2014, 13:51

Unda, lupas bez veze i bez argumenata.

Tebi je glavni argument ne micanja es de pea s vlasti jer se ionako ne moze stvar popravit na bolje :facepalm:

Tako da ti moj Unda, tu bas nema smisla raspravljat s tobom.

Uopce mi je glupo govorit i usporedjivat ciji je kurac veci, usporedjujuci dvi banditske stranke nase politicke scene.
..a unda
Undaminator

Post 02 Feb 2014, 14:44

Euklid » wrote:Zao mi te je, unda... :tuzni:
..onda nas je dvoje.. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 02 Feb 2014, 15:02

miky0 » wrote:Unda, lupas bez veze i bez argumenata.

Tebi je glavni argument ne micanja es de pea s vlasti jer se ionako ne moze stvar popravit na bolje :facepalm:

Tako da ti moj Unda, tu bas nema smisla raspravljat s tobom.

Uopce mi je glupo govorit i usporedjivat ciji je kurac veci, usporedjujuci dvi banditske stranke nase politicke scene.
moze se popravit na bolje, ali ima tu par pitanja. npr, kako ce netko drugi namaknut lovu, sto bi radila neka vlada nakon ove, ko ce to bit u tojh vladi i, eto, na koncu.. ma za koga? za koje to ljude? sta oce ti ljudi? sta znaju?

te neke preporuke monetaristicke, agencije, uprave.. ako se samo u to tako dira reda radi, nista se nece napravit, barem ne toliko brzo.
to su procesi, sustavi citavi i ako se radikalno i naglo tu bude nesto sjeklo, moze se svasta ocekivat.
osim toga, ponavljam, pogeldaj malo onaj popis kredita i reci sto nas ceka i jel to netko znao kad se zaduzivao i dijelio sebi i jel rekao.. jebe nas se, kad zagusti, predacemo vlast i sav gnjev ce se svalit na njih, a sretni i zadovoljni i s parama.

jednostavno i ti se moras odlucit sto oces. hoces li investicije, po kojoj cijeni, na sto si sve spreman za tu famoznu zaposlenost i jesi li za liberalni kapitalizam. nemoj vrdat.

ili mozda je tebi samo do nereda i kaosa. ili mozda zelis cvrstu ruku koja ce diktirat sto ko treba radit i kako, a kako stvari stoje ili mlohave, s tim se samo priziva onan desnica ruka.

ili, opet, treba drzava olabavit i sve prepustit u privatne ruke, postat samo servis kapitala i ko jaci tlaci?
daj se odluci sto oces, jel oces neki kompromis, jel to sto oces oces sutra ili kad? daj neki rok.

mislim svi bi se bavili nekom visokom ekonomijom, monetarizmima, a elementarne stvari se ne poznaju.

svaka vlast se treba mijenjat, ali treba i znat zasto. ti ocito ne znas zasto, ocito ne znas zatso je hadeze otisao i ne mozes simulirat, zamislit sto bi bilo da je hadeze ostao i kako bi on namaknuo pare i sto bi se dogadjalo, do kakvih podjela drustvenih.

moj glavni argument jest da ova vlada treba odradit ovaj mandat do kraja s ovim sto radi, ako ikako moze, a sljedece izbore ce dobit tvoji i nadam se da ces bit sretan.
mislim, ne mos sjedit na tri stolice, tj premjestat se kad ti dosadi jer mislis da te guzica boli od stolica, a ne od sjedenja.. :D

kas ovako malo vidim sto ti govoris, stvarno se pitam..ma za koga bi se ovdje trebalo ista napravit, zasto?
jednostavno, nismo zasluzili.. i zato ce nam ovako bit jos barem koju generaciju. :kokice:

drugo, sto nitko nije primjetio, tj ovlas se primijetilo i spomenulo, a ne istaknulo, to je ono sto je milanovic vise puta ponovio da ova..ovakva ili sta vec, vlada.. nema alternative.
i u pravu je, ali..

..nije rekao zasto. i to sto je on govorio to je cisti uvod da imaju slobodne ruke, a ne argument kojim bi se objasnilo sto bi bilo drugacije.

i sam ti znas da nemas alternative, nemas ime, nemas nikakvu ideju osim sto si valjda napamet popabircio par nekih mjera i mehanizama od nekoga bez sire slike i onda se toga drzis ko pijan plota.
ne zelis razumjet, pozivas se na neki narod, a nikako da kazes..ja hocu da meni bude bolje, jebe me se za narod.
kad dodjemo do tog stupnja iskrenosti, onda se moze pocet ozbiljno pricat.. :D
tj, da se ne zajebajemo, koji je tvoj ustvari interes da ova vlada sutra ode? neko od tvojih misli zasjest negdje?

umedjuvremenu stani u red u gomilu iza markicke i karamarka, pridruzi im se i nadaj se kad oni krenu da ces ih uspjet zajebat i da ces zasprinat i ukrast i vlast ispred nosa jer su oni tako glupi, a ti si tako pametan i niko tebe ne moze zajebat.. :D
Euklid
old school

Post 02 Feb 2014, 15:15

..a unda wrote: ..onda nas je dvoje.. :zubo:
Zajedno smo jaci... :trio:
  • Information