Ti si socijalist-utopist.
Politicko-nogometni problemi nase regije
Pero, bas i je cilj u kazni. Ko da nisu znali da nece registrirat 3:0 i s ko zna koliko bodova. Poanta je da su se poceli suprostavljat mamicu, i da pokusavaju izazvat kriticnu masu, a to s dobro popunjenim poljudom i kad hajduk ne igra uspjevaju. A drugo, zasto se tek sad usudija suprostavit? Pa nekako povlacim paralelu na sukob josipovic-mamic, a mamic se lizuje sa braniteljima a onda hajduk odbija sudjelovat u toj mocvari uz gromoglasnu podrsku javnosti.
Pa micali su je sa starih fotografija. Meni to izgleda kao da se netko sramio...a unda » wrote: .. kakav socijalist utopist? al se zvizde treba hajduk sramit?
Da su u Japanu, počinili bi kolektivni harakiri i bili lijepi mladi leševi.miky0 » wrote:Pero, bas i je cilj u kazni. Ko da nisu znali da nece registrirat 3:0 i s ko zna koliko bodova. Poanta je da su se poceli suprostavljat mamicu, i da pokusavaju izazvat kriticnu masu, a to s dobro popunjenim poljudom i kad hajduk ne igra uspjevaju. A drugo, zasto se tek sad usudija suprostavit? Pa nekako povlacim paralelu na sukob josipovic-mamic, a mamic se lizuje sa braniteljima a onda hajduk odbija sudjelovat u toj mocvari uz gromoglasnu podrsku javnosti.
Pa nevidim sto to hajduku moze bit gore od stanja u kakvom je. Dinamu moze, prije je pobjedjivao za terenom, a odsad ce za stolom, a igracima padat cijenaPero » wrote: Da su u Japanu, počinili bi kolektivni harakiri i bili lijepi mladi leševi.Jel ti zbilja misliš da će ovo bilo što promijeniti, osim meni očigledne štete Hajduku? Dobro, možda kako unda kaže ni 3:0 nije tako strašno, možda bi bilo gore da su igrali.
Što ćeš pokrenut fejsbuk stranicu za bojkot Dinama i uključiti Rijeku, Osijek - ma cijelu prvu ligu?miky0 » wrote:
Pa nevidim sto to hajduku moze bit gore od stanja u kakvom je. Dinamu moze, prije je pobjedjivao za terenom, a odsad ce za stolom, a igracima padat cijena
Pa to su sve dinamo 2,3,4,5,...i oni ce nastavit sudjelovat u parodija-ligi. Poanta je da ce se bez hajduka vidit gledanost hnl, i za koji ce to kurac iti koja tv kupovat. A posljedice cemo vidit svi, a najvise osjetit maminjo. Jednog dana.Pero » wrote: Što ćeš pokrenut fejsbuk stranicu za bojkot Dinama i uključiti Rijeku, Osijek - ma cijelu prvu ligu?Nitko neće igrati s Dinamom dok su Mamići u njemu.
Jedna lijepa recenica s indexa:
KAD NEPRAVDA POSTANE ZAKON, OTPOR POSTAJE DUŽNOST!
KAD NEPRAVDA POSTANE ZAKON, OTPOR POSTAJE DUŽNOST!
Večeras doček igrača i vodstva kluba na Poljudu. Više informacija će biti objavljeno tokom popodneva, a doček se očekuje u vremenu od 20:00 do 21:00 sati. Dođite SVI i podržite ljude koji su rekli NE samovolji jednog čovjeka. U povijesti je Hajduk puno puta išao u kontru diktatorima, a večeras su ispisane nove stranice povijesti našeg kluba.
Krrc...pucc...krrck...krcc...
Ništa to nije. Samo mi puca kruckurkac za HNL.
...i uopće za nogomet. Pa i za NBA ili već nešto drugo...sve je to glib. Skoro kao smetlište na Jakuševcu. Misliš - gle, brdo malo travnato, a dođeš bliže smrdi li ga smrdi i pikneš li ispod površine - hvata te i guti smradna ruka gigantskih proporcija...
Tako i taj sport. Otaj profitabilni, domoljubnopaleći, lokalno uznositi, rivalitetno nabijen, kolektivno usvješten, koji donosi zaradu i prodaje roblje u trkačkoj formi...
Jooj...evo ga opet!
Krrrc...puttzz...
Ništa to nije. Samo mi puca kruckurkac za HNL.
...i uopće za nogomet. Pa i za NBA ili već nešto drugo...sve je to glib. Skoro kao smetlište na Jakuševcu. Misliš - gle, brdo malo travnato, a dođeš bliže smrdi li ga smrdi i pikneš li ispod površine - hvata te i guti smradna ruka gigantskih proporcija...
Tako i taj sport. Otaj profitabilni, domoljubnopaleći, lokalno uznositi, rivalitetno nabijen, kolektivno usvješten, koji donosi zaradu i prodaje roblje u trkačkoj formi...
Jooj...evo ga opet!
Krrrc...puttzz...
..pa eto, nek se srame sebe.. zato i imaju navijace torcida jugend i muku muce s ekipama iz islanda i farskih otoka.. a u doba zvizde nikom na svijetu nije bilo lako igrat s hajdukom..Pero » wrote: Pa micali su je sa starih fotografija. Meni to izgleda kao da se netko sramio.E sad možeš razvesti jel to Hajduk ili neki pojedinci.
tako je..karambol » wrote:Krrc...pucc...krrck...krcc...
Ništa to nije. Samo mi puca kruckurkac za HNL.![]()
Jooj...evo ga opet!
Krrrc...puttzz...
..i za hajduka. i za dinama. ko ih jebe i njih i taj biznis, kurkurac palac, sta li je vec to cime se bave..
Aj ako si faca, objasni ti to ovima s velikog foruma..a unda » wrote: ..pa eto, nek se srame sebe.. zato i imaju navijace torcida jugend i muku muce s ekipama iz islanda i farskih otoka.. a u doba zvizde nikom na svijetu nije bilo lako igrat s hajdukom..
-
jednokratni klon
Oće meni netko objasnit kako su huligani manje huligani ako je Mamić kriminalac? Zanima me. Kad je postalo u redu biti nasilan? Mene manje uznemiruje Mamić i jebe mi se živo za njega nego neka budala koja će me opalit bakljom ili usmrtit u nekim neredima.
Pokusa sam objasnit, i dobija sam parcijalu.
Samo nisam razumija, kako su to moji tamo?
opet te muci neko nasilje, nesto..Kolinda Kitarović » wrote:Oće meni netko objasnit kako su huligani manje huligani ako je Mamić kriminalac? Zanima me. Kad je postalo u redu biti nasilan? Mene manje uznemiruje Mamić i jebe mi se živo za njega nego neka budala koja će me opalit bakljom ili usmrtit u nekim neredima.
ovo sad nema veze s nikakvim hulganima. ne vise. s cim ima veze? evo, s ovim.. sve ti je skoro na slici.

-
jednokratni klon
Ima me pravo mučit, šta oćeš...a unda » wrote: opet te muci neko nasilje, nesto..
ovo sad nema veze s nikakvim hulganima. ne vise. s cim ima veze? evo, s ovim.. sve ti je skoro na slici.![]()
Ne govorim o tome nego onom u Italiji. Još najbolje da sve što me ne zanima stignem pratiti.
Znaci da ti partizanski pokret optuzujes?Kolinda Kitarović » wrote:Oće meni netko objasnit kako su huligani manje huligani ako je Mamić kriminalac? Zanima me. Kad je postalo u redu biti nasilan? Mene manje uznemiruje Mamić i jebe mi se živo za njega nego neka budala koja će me opalit bakljom ili usmrtit u nekim neredima.
..sta u italiji? pa tamo se navijaci medjusobno mlate nemilo.Kolinda Kitarović » wrote:
Ima me pravo mučit, šta oćeš.![]()
Ne govorim o tome nego onom u Italiji. Još najbolje da sve što me ne zanima stignem pratiti.
..aa, ti mislis na ovo sad, reprezentacije i to?

-
jednokratni klon
Ništa, samo vidim da je poželjno raditi izgrede ako se rade protiv Mamića i ekipe. Onda su to heroji. Iako su ustaški huligani.
-
- Information
-