Miky, ti još uvijek nisi pročitao referendumsko pitanje...miky0 wrote:Meni su sve tocke ok, a prva mi je odlicna![]()
Hocu tocno znat, sto vam ne valja u tim tockama, i zasto. Dok me ne razuvjerite, ostajem pri potpisu. Dakle?
Imaš ga na ovoj stranici
Miky, ti još uvijek nisi pročitao referendumsko pitanje...miky0 wrote:Meni su sve tocke ok, a prva mi je odlicna![]()
Hocu tocno znat, sto vam ne valja u tim tockama, i zasto. Dok me ne razuvjerite, ostajem pri potpisu. Dakle?
zasto bi te neko razuvjeravao ako ti unesto vjerujes.miky0 wrote:Meni su sve tocke ok, a prva mi je odlicna![]()
..ne, tesko. nase okruzenje je desno okruzenje. moze iplivat samo jos vise desnih starnaka, jer su ove do sada se izamortizirale, ne mogu se ujedinit,gube i dah i glasove i sad se trazi nova platforma za okupljanje ekstremnog desnila.karambol wrote:Hm...da vidimo kako shvaćate ovaj potencijalni referndum...
Je li vam to mogućnost da u Hrvatskoj isplivaju neki drugi ljudi sposobni pokrenuti neke promjene, a koje bi novi izborni zakon mogao izvaditi na površinu?
Je li vam suprotstavljanje najvećih stranaka samo dodatni razlog koji vam govori da to treba učiniti?
Ili...
Awwwww..a unda wrote: zasto bi te neko razuvjeravao ako ti unesto vjerujes.
tj, akone zelis razmisljat, aj reci, ko te na to moze natjerat? aj, ko?
inaace, ti si tipican markickin desni glasac, bez obzirasto ti umislio da jesi. glasaj za markicku i bog, sta cemo se zajebavat.
ali, evosamo na brzinu..
tocka 1. ko kaze da je onaj za koga cet ti glasat sposoban?..ti kazes?
tocka 2. s spustanjem praga imat cemo samo jos tri fasistickei rasisticke stranke vise u saboru..
tocka 3. ne pogioduje trenutno stanjeizborinh jedinica tome, ali pa sta i ako poguduje. stafali lokalnim i regionalnim strankama? markicka je nacionalist i to bolesni ambiciozni nacionalist i zna da u jednoj istri npr nece moc ni prismrdit nikakvoj vlasti. prije ce se istra odcijepit nego dopustit fdda joj rasizam baulja okolo.
tocka 4. ovoje anmjerno ostavila nejasno. ako dodje do te neke regionalizacije na koju smo pristali, morat ce se mijenjat i izborna pravila jednog dana i ovo njeno pitanje postaje nebitno. u stvari, ona je ovim pritiv reginalizacije.
tocka 5. ovo je kukavicje jaje, jedna od podvala kako bi se vidjeloda ono lijeporazmislja. kad budu uvjeti za elektronicko glasanje, onda ce se tako glasat, ali najprije za to treba nesto drugo tehnoloski napravit, ada ne kazem da treba uvest informatiku kao obavezni predmet.
tocka 6. ako ko svojom bukom zaglusuje i gusi demokratski prostor, onda je to markicka. sta nju briga koliko ce ko dobit glasova, ja imam pravo osnovat stranku po mogucnostim u mojoj okolini, ja nemam crkvu iza sebe koja ce vrsit propagandu i zjerat i ucjenjivat ljude da ide na referendum i li zbore i da se glasa kako crkva hoce.
tocka 7. ovim isto sebi markicka brise teren, jer je moguce da se svi zivi udruze protiv nje. a i trebali bi.
a u njemckaoj, kazem, nakon sto su i oni slicno promijenili izborni zakon, u njihov parmlament su uske dvije nacisticke stranke. ne d aja kazem za njih d asu nacisticke, one to same za sebe govore i ponosne su na to..
ovo sve pisem ne zato da te razuvjerim, jer jedan vjernik ce vjervat u nesto bez obzira sto mu se dokazalo, nego zato da sutra ne pocnes migoljit i govorit da ti nitko nije rekao, da tijadan nisi znao. e, pa sad znas. aj sad potpisivat markicinu listu i druzi se snjima i onako su to tvoji..
..njega ic prevarit, to je zlocin.Kolinda Kitarović wrote:Unda, trč, podvali mu štand.Nek potpiše za sdp.
Da je meni tako se veselit ko malo dijete...a unda wrote: ..njega ic prevarit, to je zlocin.
osim toga, sta, al njega treba ko varat, on sam sebi to jako dobro radi.. ali, nije to najgore, najgore je sto je radi toga sretan..ka ono, nije mi bilo lako, ali uspio sam.
Kolinda Kitarović wrote:Trč, miki, odnijet će ti štand. Ajmoooooooooooooooooo. :mamić:
volim te...a unda wrote: ..njega ic prevarit, to je zlocin.
krenula pogledati, daj molim te karton ovome za vrijeđanje[spoiler]psa[/spoiler]Kolinda Kitarović wrote:Sad se miki potpisuje, druži, ulazi malo u krugove svoje buduće ma ne stranke nego većeg sistema...
Pročitala sam prvu undinu plahtu anderlonu tamo.![]()
![]()
Nenia Salonitana wrote:
krenula pogledati, daj molim te karton ovome za vrijeđanje[spoiler]psa[/spoiler]![]()
http://www.forum.hr/showpost.php?p=5163 ... tcount=104
I, jesi već potpisao ili ćeš poslije frizerke?miky0 wrote:Dok vi trkeljate, ja sam kod frizerke, lip sam ka slika
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 1 guest