Galbraith: Zbog Srebrenice smo dopustili Hrvatima Oluju

Stare teme i začeci foruma
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 05 Dec 2012, 12:36

Hroboatos » wrote: ..Tko sije vjetar, žanje Oluju.
pisanje u oluju je isto pisanje u vjetar. nema razlike. :zubo:

hro, pusti sad jugoslavizme i ostale ujdurme i sentimente i endehazimente. radje kazi jel bi hrvatske bilo ovakve bez rata? a da ne kazem da nije bilo milosevica? ..a? :kokice:

zamisli da nije bilo rata, sranje, a? pa neka demokracija, pa neka prava, pa neki referendumi, pa izbori, pa svasta nesto.
drzavotvorci bi trebali bit malo iskreniji i trebali bi platit jednom godisnje misu milosevicu, ali i u dioklecijanovoj maniri bogu marsu neku zrtvu. mislim, slicnost je tu s rimom, ali su zrtve nase bile ono, temeljitije, izdasnije i..kako bih rekao, rimljani cini mi se ipak nisu marsu zrtvovali ljude, jelda? ..mi smo ipak civiliziraniji i tocno smo znali sto i kako hocemo. :kokice:

Hroboatos

Post 08 Dec 2012, 01:56

Ne zanimaju mene vaše jadne tužbalice. Svakom Srbinu i nnjihovom sucmizdravcu mogu poručiti:

Htio si u mojoj zemlji zauzeti kojih 2/3 područja i od moga naroda, koji broji oko 4,5 milijuna, ubiti, istjerati, protjerati u bijeli svijet da izgubi samobit...preko 50%. Htio si moj narod svesti na manje od 2 milijuna , na području Zagreba i Rijeke i okolice- kao što si to učnio s Hrvatima i Muslimanima u tzv. Republici Srpskoj.Htio si ubiti, silovati, protjerati, poniziti, istjerati Hrvate iz BH, Slavonije, Dalmacije, Banovine, Korduna, Like, Podravine,..
U Banja Luci su Hrvati nosili trake oko rukava tijekom rata.

Htio si genocid kao Nijemci nad Poljacima i Rusima, bili na rate, bilo većom brzinom.

I mi smo vas slomili. Što vam se pritom dogodilo- baš me briga. Da smo vas pobili, protjerali na stotine tisuća- što više, to bolje. Htjeli ste uništiti sav moj narod. Da smo mi vama uništili kojih 20-25% naroda- ne bih izgubio zbog toga san ni apetit.

Još ste jeftino prošli ...
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 08 Dec 2012, 08:06

:rofl:

..daj se, hro, koncentriraj ili skoncentriraj. predivan post u duhu starozavjetnog opravdanickog gnjeva. ali, nisam te to pitao, iako potpuno razumijem to olaksanje koje se smatra ne imanjem odgovornosti, oprost koji to i na koncu nije, a ako i je zasluzen je..potpuno razumijem taj duboko usadjeni osjecaj krivice i oslobodjenje od njega onda kad nam to odgovara..
iako, opravdani gnjev su imali i nijemci s kojim su onda pravednicki krenuli npr na poljsku, a i kad vec spominjes genocide, protjerivanja, ponizavanja, imala je njemacka i saveznike neke, koji su klasicno htjeli bit veci vjernici od pape, ono, mogu oni to bolje, pa kad ih je stigla opet ta srdzba i gnjev, onda je poslije prica bila malo drugacija. mislim, odkud za jedne gnjev i osveta vaze, a za druge ne vaze? kako to?
ali, nisam to pitao. sve ti lijepo govoris, da ne bi nesto lijepo rekao. dakle, nisam impresioniran tvojom real pravednickom cojstvenom retorikom, ali.. da nije bilo rata, kakva, kolika i gdje bi bila hrvatska danas? mozemo li rec..ali rata je bilo, bogu hvala. :kokice:
Pješčana

Post 13 Dec 2012, 22:12

Hroboatos, ovo nije način. ovdje nema mjesta ovakvom pisanju, koliko god da je malo posjećen forum.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 13 Dec 2012, 22:17

Ma pusti čovjeka. Bolje da se ispuše na forumu nego da počne sprovodit u djelo svoje ludorije.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 13 Dec 2012, 22:50

Hroboatos » wrote:Ne zanimaju mene vaše jadne tužbalice. Svakom Srbinu i nnjihovom sucmizdravcu mogu poručiti:

Htio si u mojoj zemlji zauzeti kojih 2/3 područja i od moga naroda, koji broji oko 4,5 milijuna, ubiti, istjerati, protjerati u bijeli svijet da izgubi samobit...preko 50%. Htio si moj narod svesti na manje od 2 milijuna , na području Zagreba i Rijeke i okolice- kao što si to učnio s Hrvatima i Muslimanima u tzv. Republici Srpskoj.Htio si ubiti, silovati, protjerati, poniziti, istjerati Hrvate iz BH, Slavonije, Dalmacije, Banovine, Korduna, Like, Podravine,..
U Banja Luci su Hrvati nosili trake oko rukava tijekom rata.

Htio si genocid kao Nijemci nad Poljacima i Rusima, bili na rate, bilo većom brzinom.

I mi smo vas slomili. Što vam se pritom dogodilo- baš me briga. Da smo vas pobili, protjerali na stotine tisuća- što više, to bolje. Htjeli ste uništiti sav moj narod. Da smo mi vama uništili kojih 20-25% naroda- ne bih izgubio zbog toga san ni apetit.

Još ste jeftino prošli ...
Ne sjećam se baš da sam imao ovakvih ideja, mada ajd, i podrijetlo mi je mutno (75/12,5/12,5; S/H/J), nego eto čisto za informaciju, za priču o ratu u SFRJ sam čuo od akademika HAZU još prije pojave SM i FT na sceni, tako da, sve ono poslije je tek posljedica ko zna čijih i kakvih ideja, interesa, i sl.
Priča je išla čak i do broja žrtava, a ispričana je kao upozorenje da se sklonimo iz SA. Suludo je zvučalo tada, suludo je izgledalo i kad se oružje dijelilo od vrata do vrata, svako svojima. Ni tada moj otac nije vjerovao, pa je na kraju popio metak.
Tako da se jebi sa svojim pravdama i krivdama, jeftinom prolazu i sličnim idiotarijama.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 14 Dec 2012, 00:26

Nemojte mi gnjavit hrobija, lijepo vas molim.

Dobro je dok ljudi poput njega pisu sve sto im je na srcu, cisto da znamo da ih ima.

A ne da se poslije cudimo od kud su takvi izniknuli...
'if you fall, i'll be there' (floor)
  • Information