HR manekenke

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Satsuma

Post 03 Oct 2011, 00:29

Odmah da razbijem predrasude - imam prekomjeran broj kilograma, masnu kosu, prištavo lice i nemam seksualni život. Odlikuje me prvoklasni hrvatski jal i on je pravi pogon ovoj temi.

OK, možemo dalje :D

Gledam malo ove naše manekenke; brate mili, jel mi imamo jednu jedinu koja nije rastorbana drolja ružnog lica, suhe kose i debele guzičetine.
Nažalost, bijah u prilici razgovarati sa većinom njih; i karakterno su apsolutni grobovi. Mogu se samo diviti (neutemeljenoj) bahatosti, preseransu i osjećaju nekakve velike važnosti.

WTF :misli: ?

kuki

Post 03 Oct 2011, 00:40

Rastorbana drolja? :facepalm:
Pješčana

Post 03 Oct 2011, 00:51

mislim, daš link na Stefani Hohnjec, ovu Aleksandru sirotu Grdić i milo dijete ministra Milinovića. pa nitko tu nije manekenka!
privukla mi je pažnju slika na zidu pokojnog hrvackog Precjednika :serek:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
klonka

Post 03 Oct 2011, 00:57

Pješčana » wrote: privukla mi je pažnju slika na zidu pokojnog hrvackog Precjednika :serek:
To nisam ni skužila. Svu mi je pažnju odvukla tatina princeza. :serek:
gonj špadi
JPK

Post 03 Oct 2011, 04:52

Satsuma » wrote:Odmah da razbijem predrasude - imam prekomjeran broj kilograma, masnu kosu, prištavo lice i nemam seksualni život. Odlikuje me prvoklasni hrvatski jal i on je pravi pogon ovoj temi.

OK, možemo dalje :D

Gledam malo ove naše manekenke; brate mili, jel mi imamo jednu jedinu koja nije rastorbana drolja ružnog lica, suhe kose i debele guzičetine.
Nažalost, bijah u prilici razgovarati sa većinom njih; i karakterno su apsolutni grobovi. Mogu se samo diviti (neutemeljenoj) bahatosti, preseransu i osjećaju nekakve velike važnosti.

WTF :misli: ?
Pozdrav, Gotterdammerung. :klap:

BTW, koje od njih daju za ispod 200 eura?
Biti i mniti svemiropolisno
schmokljan

Post 03 Oct 2011, 08:19

Ima stvarno lijepih manekenki, sjećam ih se s nekoliko Fashion Incubatora u Osijeku, odnosno, da se razumijemo, zabava koje su uslijedile pošto ih ići gledati kako šetaju s krpicama ne bih nikad.

Nisam primijetio bahatost, to su mahom klinke koje je vrlo lako fascinirati. Nedostaje im par kilograma, gotovo svakoj, to je istina i to je tužno - kao da ih ti homoseksualni dizajneri tjeraju da što manje liče na žene.

Inače, to je otužna profesija, znam nekoliko tužnih priča, mimo medija, i nikada ne mogu shvatiti roditelje koji šalju svoju djecu u manekenske vode. Sve može osim da bude manekenka, političar i fucer. Dobro, i ako može ikako izbjeći upisivanje pravnog, ekonomskog i filozofskog faksa. Ostalo može. Osim umjetničke i glumačke akademije. Ima tu opcija.
Morticia

Post 03 Oct 2011, 08:19

Šta ja znam, poznajem osobno jednu koja je svojedobno bila poznata manekenka i cura je više nego pozitivna.
I fizički i mentalno.

Doduše, ona se nikad nije slikala po razno raznim partijima, udala se za "normalnog" frajera i nestala sa scene. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Satsuma

Post 03 Oct 2011, 10:54

kuki » wrote:Rastorbana drolja? :facepalm:
OK, kako nazvati Grdićku?

Laticom ružinom, sa kapima rose? LOLZ
Pješčana wrote:mislim, daš link na Stefani Hohnjec, ovu Aleksandru sirotu Grdić i milo dijete ministra Milinovića. pa nitko tu nije manekenka!
Točno o tome pričam :D
Postoji li ijedan modni/soušl/vateva event koji ne uključuje ovaj pandemonium ružnih debelih glupačetina :ne zna: koje mediji zovu manekenkama?

Men je recimo Dejanovićka nešt prejebeno (lijepo lice, lijepo tijelo, elegancija, pojavnost, it, vateva)

Image

u odnosu na Malinu Grahek i pojavnost ranga zahrđalog bojlera (pčkmtr :lol:). Ono, ko steak i čizburger iz McDja.
JPK wrote:Pozdrav, Gotterdammerung. :klap:
Kopčaš ko stari šteker, dugo ti je trebalo :D

Oćmo nastavit o kopiladskom okotu i sisama im materinih :D?
JPK wrote:BTW, koje od njih daju za ispod 200 eura?
Prdićka pouzdano, Hohnjec prodaje fore i briki na nedostupne sheme :D
Morticia wrote:Šta ja znam, poznajem osobno jednu koja je svojedobno bila poznata manekenka i cura je više nego pozitivna.
I fizički i mentalno.

Doduše, ona se nikad nije slikala po razno raznim partijima, udala se za "normalnog" frajera i nestala sa scene. :ne zna:
Svjesnas koliko je dotična iznimka :D?
schmokljan wrote:Inače, to je otužna profesija, znam nekoliko tužnih priča, mimo medija, i nikada ne mogu shvatiti roditelje koji šalju svoju djecu u manekenske vode.
Bivša cimerica mi je završila tipa peta ili šesta na izboru za Miss RH. I sama je priznala da joj je mater liječila komplekse preko nje, s tom razlikom da je ovoj godila tj. još uvijek godi pažnja koju time dobija.
Morticia

Post 03 Oct 2011, 11:10

Svjesna sam, da. :zubo:

Nemam pojma, po meni sama činjenica da netko odluči to raditi, a nema 16 godina, dovoljno govori o mentalnom sklopu osobe.
Tako da je sve ovo što se događa kasnije logičan nastavak.

Možda još u nekom Parizu, Milanu, New Yorku, gdje zarađuju neku poštenu paru, ajde, al' kod nas, gdje rade za pokoju torbicu i cipele te honorar koji im se nikad ne plati... Stvarno ne razumijem. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 03 Oct 2011, 11:18

koliko znam, čak i ima naših manekenki, koje rade vani. i maloljetne su, i mame idu s njima. i ok su.
teško mi je procijeniti sad gdje je tu etička granica, jer kad se netko u tim godinama bavi sportom ili pjeva ili svira, onda je kao, ok.
svatko ima pravo definirati se na svoj način. ako netko ima taj appeal koji se trenutno traži u zapadnom društvu, a posložen je u glavi pa može preživjeti sve to, zašto ne?
druga je stvar što se u RH kolumnama manekenkama naziva ovih desetak cura koje nisu uspjele vanka, nego su naše posvuduše, i najpovoljnije su za naše "revije" pa se prešetavaju po gospićkim revijama. to ne znači ništa.
ne mislim da su manekenke ni tupe ni glupe ni naivnije od nekih drugih cura.
kako ih već većina mlađa, povodljivije su, pogotovo u svijetu gdje vlada imperativ mršavog, dječačkog tijela, koje već sutra može zamijeniti neko novo , mršavije tijelo.
ali, ako imaš plan otić malo u svijet, upoznat ga, steći radno iskustvo i novce, i nastaviti živjet dalje, samo naprijed.

Gotterdammerung, pokić!
ja te nisam prepoznala
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 03 Oct 2011, 11:49

Satsuma » wrote: OK, kako nazvati Grdićku?
Nemam baš potrebu nazivati je ikako. :D
klonka

Post 03 Oct 2011, 12:40

Zaboravili ste na Fani. :serek:
gonj špadi
Margarita

Post 03 Oct 2011, 14:07

Satsuma » wrote: Men je recimo Dejanovićka nešt prejebeno (lijepo lice, lijepo tijelo, elegancija, pojavnost, it, vateva)

Image

u odnosu na Malinu Grahek i pojavnost ranga zahrđalog bojlera (pčkmtr :lol:). Ono, ko steak i čizburger iz McDja.
Svakako je daleko zgodnija od ovih ofucanih ali mi je više zgodan nego zgodna. Izgleda kao vrlo lijep dečko. Bar na ovoj slici, nisam druge guglala.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Morticia

Post 03 Oct 2011, 14:12

Meni je ona također prekrasna.
Ima tu neku oštrinu, al' ja oštrinu volim. :zubo:

Dok recimo kad vidim Ljupku... :facepalm:
Možda je žena vrhunski model i jebena manekenka, to ne znam, ne pratim, al' ima najseljačkiju facu ikad. :facepalm:
Pješčana

Post 03 Oct 2011, 14:18

Morticia » wrote:Meni je ona također prekrasna.

Dok recimo kad vidim Ljupku... :facepalm:
Možda je žena vrhunski model i jebena manekenka, to ne znam, ne pratim, al' ima najseljačkiju facu ikad. :facepalm:
Meni je Ljupka obična :ne zna:
a onda,kad ju našminkaju i srede, na slikama izgleda mrak.
valjda je tip kameleona koji se traži za modele
meni trenutno nijedna ne pada na pamet da je lijepa lijepa, više odgovaraju tom nekom zamišljenom modelu, kojem daš garderobu i dodatke i šminku, pa izgleda kkao želiš. to se trenutnoi traži, uglavnom se na manekenke 90-tih gleda kao na generaciju baš lijepih žena
Satsuma

Post 03 Oct 2011, 15:07

Morticia » wrote:Meni je ona također prekrasna.
This :top:

Ne samo oštrina, nego i ono elementarno i bazično što manekenku čini manekenkom - (relativna) ljepota.

Ja, uz sav trud i nastojanje da budem korektna i etična i frflj-frflj, za Prdićku ne mogu reći da ju ima.

Image

Ružna je da bog sačuva. Zašto nas je to predstavljalo negdje? Igdje?
Margarita wrote:Svakako je daleko zgodnija od ovih ofucanih ali mi je više zgodan nego zgodna. Izgleda kao vrlo lijep dečko. Bar na ovoj slici, nisam druge guglala.
Da je muško, jab to jebala :ne zna:, volim ne-pit-bull lica :cerek:
Morticia

Post 03 Oct 2011, 15:13

Grdićka meni osobno djeluje toliko prljavo da je to strašno. Fuj.
Iako, daleko mi je najgora Stefani.

Ma ustvari, teško mi je odlučiti između njih dvije. :o
Morticia

Post 03 Oct 2011, 15:14

I zašto ona na ovoj slici ima duge nokte na nogama?! :eek: :eek: :eek:

Gazda!!!! :mama: :mama: :mama:
Margarita

Post 03 Oct 2011, 15:44

Satsuma » wrote: Da je muško, jab to jebala :ne zna:, volim ne-pit-bull lica :cerek:
Meni izgleda kao mladi Billy Zane

Image
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Zekoslawa

Post 03 Oct 2011, 17:13

klonka » wrote:Zaboravili ste na Fani. :serek:
Dodajem Cvjetkovićku. :rolleyes:
Pješčana

Post 03 Oct 2011, 17:33

meni je ona Iva koja ima 40 zubi u zubalu full zgodna i lijepa :D
klonka

Post 03 Oct 2011, 19:43

Jerković? I meni. Jedina od svih njih.

Nego, vidjela sam da su se spominale Dejanovićka i Ljupka pa mi nije jasno, mi ovdje pričamo o trusastim posvudušama koje misle da su manekenke i koje nekim čudom dobivaju te manekenske poslove ili o stvarnim manekenkama? Jer nije da ih nemamo, imamo Kiku i Valeriju Šestić koje su nedavno oduševile na njujorškom tjednu mode. Nekome se može sviđati tip faca kakve se danas traže u modnoj industriji, a nekome ne, ali cure su profesionalni modeli i fakat ih se ne može uspoređivati s ovim mlohavim i ružnim seljančicama koje se kod nas nacrtaju na svim eventima.
gonj špadi
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 03 Oct 2011, 19:45

Satsuma » wrote:Gledam malo ove naše manekenke; brate mili, jel mi imamo jednu jedinu koja nije rastorbana drolja ružnog lica, suhe kose i debele guzičetine.
Pa nisu to manekenke. To je eskort za visoko društvo.
Potpisi su za budale.
klonka

Post 03 Oct 2011, 19:46

Zekoslawa » wrote: Dodajem Cvjetkovićku. :rolleyes:
Antea Kodžoman. :facepalm:
gonj špadi
Pješčana

Post 03 Oct 2011, 21:13

klonka » wrote:Jerković? I meni. Jedina od svih njih.

Nego, vidjela sam da su se spominale Dejanovićka i Ljupka pa mi nije jasno, mi ovdje pričamo o trusastim posvudušama koje misle da su manekenke i koje nekim čudom dobivaju te manekenske poslove ili o stvarnim manekenkama? Jer nije da ih nemamo, imamo Kiku i Valeriju Šestić koje su nedavno oduševile na njujorškom tjednu mode. Nekome se može sviđati tip faca kakve se danas traže u modnoj industriji, a nekome ne, ali cure su profesionalni modeli i fakat ih se ne može uspoređivati s ovim mlohavim i ružnim seljančicama koje se kod nas nacrtaju na svim eventima.
pa, pričamo i o jednim i o drugim.
Gotterdammerung je počela s nazovi manekenkama, i pita se jel to najboje što možemo ponuditi, i zašto se ove guraju na sve evente kao Jedine Hrvatske Manekenke
  • Information