Nagradno pitanje za klonku i Pješčanu; kako mi je kosa izgledala prošli petak?
Kućne haljine
Kućna haljina mi je velika majica (preko dupeta) kratkih rukava. Ljeti i zimi. Kosa 5 minuta pranja (jedno šamponiranje, nikakve druge kerefeke) i istrljam ručnikom (ako ne idem van). Ako je jutro onda još minuta feniranja, ostalo osuši klima u autu. To je svakodnevni, zgužvani izgled. Ako mi je stalo izgledati pristojnije onda kosu izravnam fenom koji puše kroz četku.ombia » wrote:
Imam dosta kose, al samo do ramena i ravne, jedno samponiranje i ispiranje ma manje od 5 minuta, regeneratore ne koristim, pakunge isto ne, stavim onaj upijajuci turban na glavu i od toga kosa polusuha za cas, jos 2 minute fenom i letim van, svako jutro.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
bila je u valovitoj fazi!!
znam te i frčkaviju, zaista je bila u valovitoj fazi, i bila je dobra
straj me što će biti idući put kad se sretnemo
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
pa to s plavljenjem je ko i sa čupanjem obrva, malo po malo...
ja sam dosta sijeda, i frizeri me dugo nagovarahu da prestanem biti crvena, pa sam prešla u brinete. ali sijede su zle, iskaču među gornje vlasi i strše.
pa su mi rekli frizeri da je plava dobra za sijeđenje. i bi tako
ček, hoćeš reć da je loše?
ja sam dosta sijeda, i frizeri me dugo nagovarahu da prestanem biti crvena, pa sam prešla u brinete. ali sijede su zle, iskaču među gornje vlasi i strše.
pa su mi rekli frizeri da je plava dobra za sijeđenje. i bi tako
ček, hoćeš reć da je loše?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-