Nego, upišem ja u gugl Morticia Addams, i ponudi on meni neke kombinacije, a između ostalog "Morticia Addams nails"

Na nekom blogu između ostalog ova slika:

A imaš i komplet Morticia's nails:

onda ju je blic malo "preuredio" - znam jer i sama nosim dosta često baš tu kombinaciju, smeđa+merlinka ili crna+merlinka
Ne bih, hvala. Steve Stevens oduvijek lakira nokte u crno, ali samo na lijevoj ruci. Drag mi je, jako - no malo mi je to previše.
tajna šifra: mat nadlak. imaju ga essence i catrice za sitne novčiće, mislim da ga imaju i deborah i manhattan (ne me držati za riječ) - nalakiraš normalni glossy lak, i premažeš ovim, et voila!BoDerek » wrote:Nemam volje sad pregledavat ovih 30 stranica, pa pomagajte.
Jučer sam u DM-u tražila tamnoplavi mat lak, i nisam našla, svaki ima neki seljački odsjaj. Kupila sam jedan i grozan mi je na noktima.
Dže mogu to nač?? Ful tamno i ful mat.
Kliknem na tvoj link da vidim tko je tajHekatonhir » wrote:
Ne bih, hvala. Steve Stevens oduvijek lakira nokte u crno, ali samo na lijevoj ruci. Drag mi je, jako - no malo mi je to previše.
Aha, super su ti lakovi i vrlo jeftini
Ja se mislim između droljastog i neutralnogombia wrote:Super Anais bas mi se svidja![]()
![]()
Jedino si malo fushala na malom prstu.![]()
Ja cu danas posicno crveni, droljasti.![]()
A jebiga, ja sam gitarist, studiram ruke. Pogledaj recimo kakve nokte Mike ima na desnoj ruci, strahota. Dobro, svira njima, ali sviraju i klasičari pa ih ne puštaju ko Freddy Krueger.Beta ženka » wrote:
Kliknem na tvoj link da vidim tko je taj- i što je najžešće - nikad nisam primijetila lak za nokte kod njega.
Ovo boldano:Hekatonhir » wrote:
A jebiga, ja sam gitarist, studiram ruke. Pogledaj recimo kakve nokte Mike ima na desnoj ruci, strahota. Dobro, svira njima, ali sviraju i klasičari pa ih ne puštaju ko Freddy Krueger.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 23 guests