Éowyn, da, na žalost takve frizure znaju biti teške za održavanje. Traži frizerku da pronađe što održiviju varijantu. Mislim da Tupelo ima takvu nekakvu frizuru i da joj super za doržavanje.
Kosa - njega, maske, pakunzi, šamponi, češljanje
-
Almost Rosey
Ovo je kratka kosa
Éowyn, da, na žalost takve frizure znaju biti teške za održavanje. Traži frizerku da pronađe što održiviju varijantu. Mislim da Tupelo ima takvu nekakvu frizuru i da joj super za doržavanje.
Desire makes slaves out of kings.
to je moja prirodna boja. jedino su vrhovi još malo tamniji.
-
zeleni zub
Imam svježu frizuru, a izgledam kao da mi je kosa prljava. Mislim da mi je totalno fulala s bojama. Prošli put mi je bilo super, sad sam zagasla kao da mi je kosa umrla. Platila sam duplo više nego što je razumno, a nisam imala hrabrosti pitati- dobro koji kuki može koštati toliko.

-
Almost Rosey
Kolika ti je kosa? Boja? Što je zasrala?zeleni zub » wrote:Imam svježu frizuru, a izgledam kao da mi je kosa prljava. Mislim da mi je totalno fulala s bojama. Prošli put mi je bilo super, sad sam zagasla kao da mi je kosa umrla. Platila sam duplo više nego što je razumno, a nisam imala hrabrosti pitati- dobro koji kuki može koštati toliko.
(da znam smijem li napisati "narast će"
-
zeleni zub
Dužina je ok, ali boja... Prošli put je napravila nešto s tom kosom da je izgledalo kao da imam smeđu kosu i da sam bila dva mjeseca na palubi broda i dobila par zlatnih pramenova
, a sad... Neki pramenovi onako namontirani, bacaju na sivo, a ne na nešto toplo. I korijen mi je taman, a to mi je ogavno. Kao da je kosa prljava i da je izrast od dva mjeseca. I još mi naplati suludo, bez objašnjenja.
Kako mene frizeri ne bi vidjeli skoro pa nikad da nisam sijeda kao baba.
Kako mene frizeri ne bi vidjeli skoro pa nikad da nisam sijeda kao baba.
-
zeleni zub
Nema, ovo je čisti underground. Imaju sistem rada da nikad ne znaš kakav ćeš račun dobiti, kao kod Žaca. Sve je od oka. Imaju neki predugovor prije nego što se friziraš kod njih koji ih ograđuje od svake odgovornosti. Registrirani su kao udruga za osobni razvoj, poetiku i boje.
Povlačim pozitivni osvrt na šišanje i danas bih je htjela tuči još malo više. Stvarno me unakazila, išla bih na korekcije, ali kaj mi više može...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Povlačim pozitivni osvrt na šišanje i danas bih je htjela tuči još malo više. Stvarno me unakazila, išla bih na korekcije, ali kaj mi više može...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Listopad na mojoj glavi 
Žene, upomoć. Imam dosta tanku smeđe farbanu kosu i sad već drugu jesen za redom opada. Oporavi se tijekom zime, ali sad mi je koma, svugdje nalazim vlastite dlake
Bih li trebala mijenjati šampone po sezonama? Sva godišnja doba osim jeseni mi je kosa okej. Ima li nekih ampula, regeneratora, vitamina za krizne situacije? Gledam ja to po parfumerijama i sajtovima, al ne kužim što bi mi pomoglo
Prošle sam godine nešto skrpala s Fitovalom, ali mislim da mi je to više lijepilo kosu za glavu nego stvarno pomagalo, možda se i varam. Ideje?
Žene, upomoć. Imam dosta tanku smeđe farbanu kosu i sad već drugu jesen za redom opada. Oporavi se tijekom zime, ali sad mi je koma, svugdje nalazim vlastite dlake
PozdravSilajn » wrote:Listopad na mojoj glavi
Žene, upomoć. Imam dosta tanku smeđe farbanu kosu i sad već drugu jesen za redom opada. Oporavi se tijekom zime, ali sad mi je koma, svugdje nalazim vlastite dlakeBih li trebala mijenjati šampone po sezonama? Sva godišnja doba osim jeseni mi je kosa okej. Ima li nekih ampula, regeneratora, vitamina za krizne situacije? Gledam ja to po parfumerijama i sajtovima, al ne kužim što bi mi pomoglo
Prošle sam godine nešto skrpala s Fitovalom, ali mislim da mi je to više lijepilo kosu za glavu nego stvarno pomagalo, možda se i varam. Ideje?
Jesen je godišnje razdoblje kada nam kosa svima opada,nekom u većim,a nekome u manjim količinama.Normalno je da dnevno ispadne 50-100 vlasi,neovisno o godišnjem dobu,a kada nas uhvati ovakvo razdoblje ispada ih malo više.A možda ste ušli u 3.fazu rasta kose,tj.kada stara vlas ispada,a nova ju istiskuje iz folikula.Kao što dolazi do promjena u prirodi dolazi i do promjena u našem organizmu.Uglavnom,to što vam kosa sada pojačano ispada nije ništa zabrinjavajuće.
Šampone nije dobro često mijenjati,a s obzirom na to da je vaša kosa tanka i ofarbana,treba imati neki što blaži šampon,biljni čak,netreba biti neki preskupi.Ima ampula koje pomažu rast i jačanje kose u ljekarnama,ali ne svim,ili u frizer priboru,a ovisno o proizvođaču tako raste i cijena.I ima u DM-u od Enciana za kupiti pivski kvasac za jačanje i rast kose i noktiju,čini mi se nekih 30-40 kn.A možete i piti spoj B vitamina tj.B kompleks,najjednostavnije.
Ja moram reći da mi uzimanje B vitamina nije nimalo smanjilo opadanje kose. 
Ja se linjam u proljeće. Ovo sam bila već van sebe, kosa po autu, stolcu u uredu, kadi, jastuku, češlju, rukama čim dotaknem kosu, strava. Mislila sam da sam se nečim otrovala.blue » wrote:Jel barem otvorilo apetit?
Meni kosa jako ispada u jesen, zna izgledat kao da ispada u čitavim pramenovima, nakon nekog vremena prestane
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Blonde, dobrodošla
meni kosa i inače ispada, ne vrijedi tu godišnje doba
otkkao sam na terapiji za štitnjaču, još je gore
danas sam se vozila u preogromnoj koloni po Vukovarskoj, i provlačila prste kroz kosu, morala sma otvoriti prozor i bacati koliko je toga ispalo
meni kosa i inače ispada, ne vrijedi tu godišnje doba
danas sam se vozila u preogromnoj koloni po Vukovarskoj, i provlačila prste kroz kosu, morala sma otvoriti prozor i bacati koliko je toga ispalo
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Meni je ovog ljeta ispalo pola kose s glave. Zaboravila sam da bi to moglo imati veze sa štitnjačom. U zadnje vrijeme sam pila lijekove kad bih se sjetila (uglavnom jednom tjedno).Pješčana » wrote:Blonde, dobrodošla![]()
meni kosa i inače ispada, ne vrijedi tu godišnje doba![]()
I željezo mi je loše, ima li to ikakve veze s ispadanjem kose?
ne znam 
meni ispada kosa i pucaju nokti i koža mi je grozna od terapije za štitnjaču. strah me je testirati krv nakon svega ove godine
ali pazi da ti je prehrana raznovrsna
meni ispada kosa i pucaju nokti i koža mi je grozna od terapije za štitnjaču. strah me je testirati krv nakon svega ove godine
ali pazi da ti je prehrana raznovrsna
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pih, nije to ništa. Ja kako hodam, tako ostavljam tragove kose za sobomPješčana » wrote:danas sam se vozila u preogromnoj koloni po Vukovarskoj, i provlačila prste kroz kosu, morala sma otvoriti prozor i bacati koliko je toga ispalo
Imam osjećaj da po čitave dane samo skupljam dlake za sobom.
Oduvijek mi puno kose ispada, ali prije godinu dana mi je počela baš abnormalno padat.
Grozno nešto, oprala bih kosu i plakala od muke pri pogledu na dlake.
I nije se ništa popravilo do sad. No, budući da je griva i dalje postojana, prošla me paranoja da ću oćelavit
Iako...ja tvrdim da se ipak je prorijedila, ali drugi puknu od smija kad im to rećen.
Ouje. Ne ponovilo se.blue wrote:Jel barem otvorilo apetit?![]()
ček, prije ili poslije šišanja?Éowyn » wrote:Ja sam se opet šišala. Rekla mi je frendica da izgledam kao Jasna Zlokić
ja sma se jučer ošišala.
nevjerojatno, mjerne jedinice SI sustava ne vrijede u frizerajima
ne bi vjerovali koliko ispadne samo jedan centimetar
-
Almost Rosey
Mene mater sutra šiša.
Kupila sam švarckopf "tamno intenzivnu crvenu", također.
Budi pok s nama
Kupila sam švarckopf "tamno intenzivnu crvenu", također.
Budi pok s nama
PoslijePješčana » wrote: ček, prije ili poslije šišanja?
![]()
ja sma se jučer ošišala.
nevjerojatno, mjerne jedinice SI sustava ne vrijede u frizerajima![]()
ne bi vjerovali koliko ispadne samo jedan centimetar
Ne znam koliko se kuži, to je kao neki bob sa šiškama. I izgleda očajno ako ne isfeniram
http://img222.imageshack.us/img222/3376/lutka1.jpg
P.S. Ovo je slikano za Halloween kad sam glumila lutku
-
Almost Rosey
Meni je tvoja kosa baš jako lijepa u svim oblicima i dužinama, barem ono što na forumu od nje vidjeh.
Ali mislim da i tvoj forumaški opus ima veze s tim.

Ali mislim da i tvoj forumaški opus ima veze s tim.
-
- Information
-