napraviti jogurtastu (po konzistenciji sličnu jogurtu, jel) smjesu od kane i limunovog soka (vele da je i vino dobro, ali hoće smrdit
Kosa - njega, maske, pakunzi, šamponi, češljanje
-
Almost Rosey
Evo ako nekome zatreba, čitala na nekoj kakti specijaliziranoj stranici:
napraviti jogurtastu (po konzistenciji sličnu jogurtu, jel) smjesu od kane i limunovog soka (vele da je i vino dobro, ali hoće smrdit
), ostaviti u posudi prekrivenoj frišfolijom na toplom preko noći (ili, ako je priša, na 35 stupnjeva nekih dva sata), razrijediti tako da bude žitko i nanijeti u debelom sloju na kosu. Zamotati u nešto plastično (folija, vrećica) i još ručnikom da zadrži toplinu. Obrisati tragove na koži (također, obavezno koristiti rukavice!). Pustiti da djeluje par sati (ovisno o tome koliko vam se brzo boja prima - znam da će meni trebati duže. Isprati blagim šamponom, može i u čaju od kamilice (netko recimo voli miris travuljage u kosi). Ne popizdjeti odmah
nego pričekati tri dana da boja oksidira i ton koje se stabilizira.
I kakva očekuješ da će ti bit kosa nakon TOGA? I nakon ta tri dana. Bez zajebancije, što želiš postić?Almost Rosey » wrote:Evo ako nekome zatreba, čitala na nekoj kakti specijaliziranoj stranici:
napraviti jogurtastu (po konzistenciji sličnu jogurtu, jel) smjesu od kane i limunovog soka (vele da je i vino dobro, ali hoće smrdit), ostaviti u posudi prekrivenoj frišfolijom na toplom preko noći (ili, ako je priša, na 35 stupnjeva nekih dva sata), razrijediti tako da bude žitko i nanijeti u debelom sloju na kosu. Zamotati u nešto plastično (folija, vrećica) i još ručnikom da zadrži toplinu. Obrisati tragove na koži (također, obavezno koristiti rukavice!). Pustiti da djeluje par sati (ovisno o tome koliko vam se brzo boja prima - znam da će meni trebati duže. Isprati blagim šamponom, može i u čaju od kamilice (netko recimo voli miris travuljage u kosi). Ne popizdjeti odmah
nego pričekati tri dana da boja oksidira i ton koje se stabilizira.
-
Almost Rosey
Pa, ono, crvenkasti tonBoDerek » wrote: I kakva očekuješ da će ti bit kosa nakon TOGA? I nakon ta tri dana. Bez zajebancije, što želiš postić?
Almost Rosey » wrote: Pa, ono, crvenkasti tonne kužim te.
Pa šta ne postoji jednostavniji način za crvenkast ton?
Farba, preljev, koloršampon
Ovo je stvarno mučenje, a rezultat nije neko svjecko čudo.
-
Almost Rosey
Pa kak je mučenje?BoDerek » wrote:
Pa šta ne postoji jednostavniji način za crvenkast ton?
Farba, preljev, koloršampon
Ovo je stvarno mučenje, a rezultat nije neko svjecko čudo.
Mislim, prešetavat ću se par sati po stanu s vrećicom na glavi. A inače se prešetavam bez vrećice
Ne želim se farbati ljeti, a želim promjenu, ne svjetsko čudo. Ergo, kana.
Eh da, varijabla koju možda zaboravljaš - ja imam kratku kosu. To uvelike olakšava cijeli proces
-
Almost Rosey
Ma joj pa vi'š da se kerefečim i ne znam što bih sa sobom.
-
Almost Rosey
Tresla se brda...
neka, nakon ukeljane kupaonice i dvaipol sata sjedenja glave zamotane u plastiku, ja ZNAM da imam crvenkasto-bakrenasti odsjaj. Koji se vidi na suncu 
Almost Rosey » wrote:Tresla se brda...neka, nakon ukeljane kupaonice i dvaipol sata sjedenja glave zamotane u plastiku, ja ZNAM da imam crvenkasto-bakrenasti odsjaj. Koji se vidi na suncu
Rosey
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Almost Rosey » wrote:Tresla se brda...neka, nakon ukeljane kupaonice i dvaipol sata sjedenja glave zamotane u plastiku, ja ZNAM da imam crvenkasto-bakrenasti odsjaj. Koji se vidi na suncu
Jeeeee
Sigurno je lijepa boja
Koji recept s limunom
Boja jednom isprana i gotova pa da oksidira
. Svasta se tu moze procitati.
Kome nije do zajebavanja s kosom (zbog limuna boja po svoj prilici nece ni primiti, sjeban ph i tako to) u smjesu tople kane - topla je od caja od sipka staviti par kapi maslinovogi to je to.
Boja jednom isprana i gotova pa da oksidira
Kome nije do zajebavanja s kosom (zbog limuna boja po svoj prilici nece ni primiti, sjeban ph i tako to) u smjesu tople kane - topla je od caja od sipka staviti par kapi maslinovogi to je to.
-
Almost Rosey
kajaznam, tako vidjela na nekoj henna bla truć nešto straniciombia » wrote:Koji recept s limunom![]()
Boja jednom isprana i gotova pa da oksidira. Svasta se tu moze procitati.
Uvijek sam prije i radila sa šipkovim čajem, bez ulja, tho, i slično je ispadalo. Svašta ljudi stavljaju, cimet, papar, kavu, čudesa. E sad oksidacija ili ne, ali meni se čini da mi je redovito trebalo neko vrijeme da se boja "kristalizira", odnosno da tek nakon par dana postane onakva kakva će ostati (dok se ne ispere i tako to, jel).
ja sam, ćitajući ovo temu, shvatila kolko sam sretna.
meni moja kosa ne ćini nikakve probleme.
mislim, odem jednom mjesečno u frizera, pljunem puno novaca, ali to je to.
šampon kupim koji je na akciji, regenerator isto tako.
ništa drugo ne mećem.
ne češljam se, frizuru radim prstima. kratka kosa, jasno.
vako ko kod rouzi.
meni moja kosa ne ćini nikakve probleme.
mislim, odem jednom mjesečno u frizera, pljunem puno novaca, ali to je to.
šampon kupim koji je na akciji, regenerator isto tako.
ništa drugo ne mećem.
ne češljam se, frizuru radim prstima. kratka kosa, jasno.
vako ko kod rouzi.
Nek(v)arljiva.
-
Almost Rosey
-
zeleni zub
Uzela sam kokosovo ulje, još je bolje od makadamije za trackati prije pranja.
Da sam ranije pročitala donirala bih ti svoju kanu, kupljenu na egipatskom bazaru. Ostale kane su niškoristi (kanirala sam se deset godina i isprobala sve što se nudi). Ja u nju dodajem samo crni čaj i malo maslinovog ulja. I odmah poprimi intenzivnu boju, ne moram čekati 3 dana. I nije mi se ispirala. Ja sam samo izrast bojala i kosa mi je uvijek bila ujednačene boje.Almost Rosey » wrote:
kajaznam, tako vidjela na nekoj henna bla truć nešto stranici
Uvijek sam prije i radila sa šipkovim čajem, bez ulja, tho, i slično je ispadalo. Svašta ljudi stavljaju, cimet, papar, kavu, čudesa. E sad oksidacija ili ne, ali meni se čini da mi je redovito trebalo neko vrijeme da se boja "kristalizira", odnosno da tek nakon par dana postane onakva kakva će ostati (dok se ne ispere i tako to, jel).
Ja sam se konačno ošišala na kratko
Desire makes slaves out of kings.
-
Almost Rosey
Hjao da znaš da bih prihvatila ponuduÉowyn » wrote:Ja sam se konačno ošišala na kratkoI svi mi kažu da mi odlično stoji i da izgledam puno bolje nego li s dugom kosom. Jedino mi je sestra rekla da izgledam kao Nara. Ova na flaši http://static.nacional.hr/img/17cb7276e ... 00x550.jpg
Sestra ti je zla. Deder ti nama sliku da ti popravimo raspoloženje
Moram prvo oprati kosu. Nisam imala pojma da kad imaš kratku kosu je moraš prati svaki dan
Barem ja trebam. I sušiti fenom.
Otkad se više ne kaniram, ostala sam bez svih isprika da idem u Istanbul. Nisam bila već godinu dana
Otkad se više ne kaniram, ostala sam bez svih isprika da idem u Istanbul. Nisam bila već godinu dana
Fakat, da, zašto?Almost Rosey » wrote:Zašto svaki dan?
Nije do dužine, rekla bih, nego do drugijeh stvari.
Nek(v)arljiva.
Nemam pojma, inače perem kosu svaka 3 dana i ne izgleda prljavo
Ovakva mi je frizura
http://www.hairstyles.ws/hair-styles/Ce ... 011749.jpg
A kosa mi je skroz ravna prirodno pa ako je ne operem večer prije i ne posušim fenom ne izgleda ovako lijepo oblikovano nego nekako bezveze slegnuto. Ne znam kako da objasnim.
Ovakva mi je frizura
http://www.hairstyles.ws/hair-styles/Ce ... 011749.jpg
A kosa mi je skroz ravna prirodno pa ako je ne operem večer prije i ne posušim fenom ne izgleda ovako lijepo oblikovano nego nekako bezveze slegnuto. Ne znam kako da objasnim.
-
Almost Rosey
Znala sam da će netko to rećiAlmost Rosey » wrote:
Što obmanjuješ pošten svijet?nije ti to kratko, ćerce
i da, vidim kako takva frizura može biti zajebana za održavanje i izgubiti formu drugi dan...
Pazi onda da koristiš blagi šampon neki.
-
- Information
-