A tko mu brani?Morticia » wrote:Pa neće.
Jer ne smije.
Dionicari?
Nema se tko uvrijediti.Naravno da dress code želi dati na "ozbiljnosti" dotičnih nositelja "ozbiljnih" odijela, dati do znanja da pripadaju određenoj skupini, po mogućnosti, a i zbog percepcije - onoj elitnoj skupini koja bi trebala svoju ozbiljnost vođenja svijeta dodatno naglasiti tamnim odijelima od posebne vune vrlo posebnih ovaca (ili nekih raritetnih ljaminih rođaka)...Morticia » wrote:
Jbga, ja se nadam da se nitko neće uvrijediti, ali uistinu neki od najpametnijih ljudi koje ja poznajem, koji su na dobrim radnim mjestima, a neki od njih tuku i ozbiljne pare ne jebu ni odjeću ni dress codove ni najmanje.
Valjda zato što si to mogu priuštiti.
Šta će onaj koji je završio ekonomiju, a ne zna zbrojit ni dva razlomka i radi na ovakvom nekom poslu koji ja radim nego dolazit u odijelu?
To mu je jedini način da pokuša nekog zavarati kako je profesionalan i sposoban.
![]()
Slična je ovoj:ombia » wrote:Takvi hm investitori si mogu dozvoliti biti tako ekstravagantni.
Ima negdje na netu takva ogrlica kakvu si nosio?
A dress code ce mu doci u ured i istuci ga ako ga zatekne u japankama?
Vrrlece impresionirana sam.neki od njih tuku i ozbiljne pare ne jebu ni odjeću ni dress codove ni najmanje.
Valjda zato što si to mogu priuštiti.
Pa ne može direktor ili vlasnik banke, ako mu je dress code za sve zaposlenike odijelo, doć' na šljaku u starkama.ombia » wrote:
A dress code ce mu doci u ured i istuci ga ako ga zatekne u japankama?![]()
Mislim pitanje je bilo tko ima moc zabrane nad takvom osobom?
A nisam ni ja obrnuto rekla.Morticia » wrote:
Pa ne može direktor ili vlasnik banke, ako mu je dress code za sve zaposlenike odijelo, doć' na šljaku u starkama.
Sam si je tako odredio.
Ali primjeti da ja nigdje nisam rekla da nitko tko nosi odijelo nije stručan i uspješan.
Možda, ali Bog je u detalju. :vauuu:karambol » wrote:Jebate...k'o da nijemi priča gluhome...pa, u svemu bitnom se slažete...
Seksi.vrrrlet » wrote:
Slična je ovoj:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... fiROksZtAL
Imao sam crvenu i zelenu, a kasnije kad sam skužio da je u životu bolje biti neupadljiviji, nisam više furao ovaj kožni dio, nego samo tanku kožnu trakicu s pločicom da se vidi da sam cijepljen.
Ja sam nekidan zaradila "velika teta".
A da sam ja sad ubila laptop čajem, ti bi mi ga platio, jel? E onda šuti.vrrrlet » wrote:nego samo tanku kožnu trakicu s pločicom da se vidi da sam cijepljen.
Pa, to jest najstarije zanimanje.kuki » wrote: Ja sam nekidan zaradila "velika teta".![]()
Ja sam jedan dan radila u šarenim štramplama, nekoj suknjici i zelenoj kanotijerici.Izgledala sam ko da me donacijama obuklo.
A jednom i samo u štramplama, čini mi se.
Moj capo di tutti capo, primjericeombia » wrote:
Morticia koliko ljudi si vidjela danas na poslu u tim hudijima i ostalim kapuljastastim stvarima?![]()
Super mi je ovo gledište prema kojem netko tko neopterećen obuče sasvim lijepi gornji dio trenirke na posao ne drži do sebe.ombia » wrote:A Rvatice su nekad bile poznate po tome da drze do sebe. Otislo sve u hondurac.
I ja se ježim od toga. Hrpa judgmental kretenaHerp » wrote:
Super mi je ovo gledište prema kojem netko tko neopterećen obuče sasvim lijepi gornji dio trenirke na posao ne drži do sebe.
Što je sljedeće? Žene koje se ne šminkaju ne drže do sebe? Žene koje ne farbaju kosu ne drže do sebe?
Gdje je točno ta granica držanja do sebe?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests