Bios » wrote: Stavila sam periku da vidim kako bih izgledala s ravnom kosom.
ja sam probala da vidim kakva bi plavuša bila
prestrašna
Ni u ludilu.blue » wrote:Tupelo, a da promjeniš frizera![]()
Ja sam jednom imala jednog s vizijomsad imam jednog s kojim se mogu dogovorit
Jel nemaš ti kratku kosu? I to ti je tlaka?
Radis pramenove, trajnu? Sto traje toliko?blue » wrote: Jel nemaš ti kratku kosu? I to ti je tlaka?![]()
Ja sam između 2 i pol i 3 sata kod frizera, jedini dobar dio je masaža vlasišta, sve drugo je tlakaZadnji put sam rekla da ne mora sušit na četku nego samo brzinski fenom, zaključila da mi je dosta sjedenja i izašla s "nedovršenom" frizurom van
Mislim, bile je to dobra frizura
samo djelomično ispeglana
Pitaju me (mislim jos nisam dozivjela da me se ne pita, a sto je i uredu, jer ipak ja placam jel) sa ili bez pranja. Na cjeniku je to isto druga stavka tipa cijena za pranje-sisanje ili samo za sisanje.*jezebel* » wrote:ombia, zar te ne posjednu na stolac za pranje kad dodjes?
ja isto kosu perem svaki dan, al' sta oni znaju jesam li oprala i kada sam. ako neces pranje, to moras naglasiti, ili...? ne znam, men' to nekako neugodno, da ljudi ne pomisle da im prljam pribor.a i u salonu u koji sam sad krenula (bila prosli mjesec i sad opet idem) su mi za vrijeme pranja kose izmasirali ruke pa necu odbit'.
to bi bilo "muško šišanje", bez pranjaombia » wrote:
Pitaju me (mislim jos nisam dozivjela da me se ne pita, a sto je i uredu, jer ipak ja placam jel) sa ili bez pranja. Na cjeniku je to isto druga stavka tipa cijena za pranje-sisanje ili samo za sisanje.
Ja kazem oprala sam jutros a vi odlucite sami.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests