Kako ste danas obučeni?
Lijepo. Volim cipele na remencice. I te marte su ultra udobne.Pješčana » wrote:![]()
slikala sam se sad, jer ova lijepost zaslužuje da ju i vi vidite![]()
gore je crna kikljica, ali da sam slikala trup, ne bi se vidila ova krasna kombinacija boja. cipele su marte![]()
herp, slobodno preskoči post
Obziom da danas putujemo (konačno
) obučena sam skroz sportski.
Cargo traperice, mornarska majica, crne, kožne, visoke Pumice, plave naušnice, Unicefova gumena, zelena narukvica i trava zelena samtasta, pilotska jakna.
Da, imam i pleteni, kožni pojas u svim mogućim bojama, ali se ne vidi jer je majica dosta dugačka.
Cargo traperice, mornarska majica, crne, kožne, visoke Pumice, plave naušnice, Unicefova gumena, zelena narukvica i trava zelena samtasta, pilotska jakna.
Da, imam i pleteni, kožni pojas u svim mogućim bojama, ali se ne vidi jer je majica dosta dugačka.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
pfff...danas za dućan:klonka » wrote:K'Oka ponovo napada: stajling za u dućan.
Prugaste bičve, zelene adidas univerzalke, broj prevelike tajice rasparane na par mjesta, crvena mafest majica i sivi golemi deda džemper. :cocochanel: :ikonastila:
CRNI donji dio trenerke, majica dugih šišmiš rukava PLAVE boje, preko toga LJUBIČASTI gornji dio trenirke! na nogama SIVE conversice!

I won
meg ti je glupa!!! :xlux:
ista haljina, tajice i balerinke, povrh crna vesta na vezanje i baloner povrh svega toga.Pješčana » wrote:zebra haljina kratkih rukava, crne tajice, crne balerinke, crni lepršavi šal i plava vesta povrh
danas je 1 od 3 dana valjda u godini kad mogu nositi baloner, između ekstremne hladnoće i ljeta
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ja imam super Mango nove narukvice.
Zelene i ljubičaste.
Ostalo obično: crne uske trapke, tamnoplave starke, siva majica plus crni kratki prsluk.
Zelene i ljubičaste.
Ostalo obično: crne uske trapke, tamnoplave starke, siva majica plus crni kratki prsluk.
Njemam 
Uopće nemam vezu između mobača i kompiča.
Znam da mi nećete vjerovat, al ja službenim mobom ne mogu slati MMS ni porukom ni blututom.
Slikala bih narukvice, prejebene su.
Uopće nemam vezu između mobača i kompiča.
Znam da mi nećete vjerovat, al ja službenim mobom ne mogu slati MMS ni porukom ni blututom.
Slikala bih narukvice, prejebene su.
Otisla na posao u crnim campericama na malu petu, a vratiti cu se u nekim polutenama.
Kupila preudobne geoxice za strapac. Na djecjem odjelu.
Sve su pofutrane necim gelastim i od premekane koze.
Iste ali doslovce iste osim sto je ona pruga na dzonu druge boje kostaju na odjelu za odrasle cijelih 70 eura vise. Duplo vise.
Sretna sam sto djeca imaju sve vecu nogu.
Evo ove http://img838.imageshack.us/img838/4294 ... sl1500.jpg
Mrzim ista na znirance, jer kad se najvise zurim stanem na vlastiti zniranac ili ga namocim u lokvi. Da ove su na cicak.
Probala starke ali mi nisu bile udobne ko ove.
Gore tamno plave uze traperice. Maslinasta majcica duga i uska i crvena duza ogrlica na neke perle.
Kupila preudobne geoxice za strapac. Na djecjem odjelu.
Sve su pofutrane necim gelastim i od premekane koze.
Iste ali doslovce iste osim sto je ona pruga na dzonu druge boje kostaju na odjelu za odrasle cijelih 70 eura vise. Duplo vise.
Sretna sam sto djeca imaju sve vecu nogu.
Evo ove http://img838.imageshack.us/img838/4294 ... sl1500.jpg
Mrzim ista na znirance, jer kad se najvise zurim stanem na vlastiti zniranac ili ga namocim u lokvi. Da ove su na cicak.
Gore tamno plave uze traperice. Maslinasta majcica duga i uska i crvena duza ogrlica na neke perle.
-
- Information
-