Došla zima!

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Morticia

Post 18 Oct 2011, 13:25

Sad mi je jasno zašto ove ludare ne vole zimu i Pošić! :o
Ne bih ih ni ja voljela da ne nosim potkošulju i normalne čarape na -10. :durica:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Margarita

Post 18 Oct 2011, 13:38

Pješčana » wrote: ja ti mogu preporučiti ovu, koju i i sama imam:
Image
Imam i ja i izvrsne su. Jednu tanju i jednu s vunom deblju. Kapicu za nos imam kao sastavni dio maske za usta i nos, s rupicama.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Oct 2011, 14:07

klonka » wrote:Tajice, termo čarape, vuneni odjevni predmeti, bodi umjesto potkošulje... jesam li spomenula da sve to mrzim? :mama:

Razmišljam o ulaganju u neki fini skijaško-planinarski andrver. Vjetronepropusne bičvice i supergrijajuće majice dugih rukava. Primam preporuke. Nemojte me samo slati na onaj topic lijepa u planini jer mi je sve što tamo nabrajate špansko selo.

I želim da već netko jednom patentira kapicu za nos.
Ja imam skafander (hlače s hozntregerima) iz Turbo sporta i mrtva ladna ga obučem na večernje šetnje s pesom i slično. Samo što mi se dupe malo proširilo pa ću za ovu zimu morat kupit novi. Proklete stvari nišu baš elastične :D
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
klonka

Post 18 Oct 2011, 14:10

Margarita » wrote:Imam i ja i izvrsne su. Jednu tanju i jednu s vunom deblju.
Evo i ove. :mama: Što, da po slici pogađam o čemu se tu radi? :ceka:
Herp » wrote:Samo što mi se dupe malo proširilo...
Šokirata sam. :eek:
gonj špadi
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Oct 2011, 14:11

MadnessInMethod » wrote:ja sam rođena bez cirkulacije. nemam pojma što ću ove godine nositi (bit ću sretna ako budem stala u 2-3 zimska odjevna predmeta), ali normalnih godina kad sam normalnih dimenzija, moje standardne zimske krpice izgledaju ovako: donje rublje. potkošulja (dovoljno duga da ju se zakači u gaće i da se iz njih ne izvlači čak ni kada sjednem. pamučne tajice. preko/ispod njih dokoljenke. ako je jako hladno, u martama im društvo može praviti još jedan par zokni. preko svega rifle - kroj i model ovisi o trenutnom raspoloženju, ali zimi preferiram deblji traper. gore: majica dugih rukava. preko nje majica kratkih rukava. o tome gdje i kako idem ovisi ostatak: ako idem negdje pjehe i pingvini čekaju u redu za topli čaj, na te dvije majice i potkošulju ću obući još i vesticu na kopčanje/"zipericu" (tj. majicu na zip), a potom kaput ili jaknu do koljena. ako, pak, idem na toplo mjesto autom, proći ćemo bez treće majice i obući kraću jaknicu ili kaput (manje se nagužvaju u autu).
kapu nosim pod obavezno jer imam kroničnih problema sa sinusima.
šal nosim pod obavezno, čak i u zatvorenom motam palestinku/pašminu oko vrata jer radim na takvom radnom mjestu da su mi glasnice prve na udaru. ako je jako hladno znam si omotati svoju palestinku, a onda preko nje još debeli vuneni šal do koljena.
rukavice su također obavezne, jer moja cirkulacija i ja se srećemo rijetko, a ne želim da mi prsti otpadnu od gangrene.
na nogama se čim zazimi nose marte. s duplim đonom, tako da nema te zimkulje koja mi može odozdo po tabanima udariti :zubo:
Vidoviti Herp prima vibracije Image i zaključuje Image da ti izlaziš u KESTEN! :lux:

:D
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
dimnjak

Post 18 Oct 2011, 14:12

mrzim najlonke. mrzim. mrzik kad neka posebna prigoda zahtjeva najlonke od mene. i tad kupujem dva broja vece jer mrzim da su mi prstici stisnuti, ubijena cirkulacija u stopalama i da me sve zivo pika.
mrzim ih ispod hlaca.
na suknje nosim ili tajice ili strample, 100% pamuk.
ako je jako hladno, to isto ide ispod hlaca.

ko klinka sam skakala po stanu i bacala se, starci su mislili da izigravam scenu iz egzorcista u carapama, dok nisu shvatili da sam alergicna na sintetiku i da me to pika i pece ko sveta voda vampira :zubo:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
dimnjak

Post 18 Oct 2011, 14:17

MadnessInMethod » wrote:ja sam rođena bez cirkulacije. nemam pojma što ću ove godine nositi (bit ću sretna ako budem stala u 2-3 zimska odjevna predmeta)...
najbolja investicija u mom zivotu bila je u indišopu u parizu debela jakna. izvana ko da je koncana, iznutra futrana, kapuljaca, ciferslus, vezice za stegnuti na kapuljaci i dolje na dnu jakne.
kupila sam ju u 4.mj. tudnoce, rastezuci ju u ducanu do maksimuma, testirajuci koliko je elasticna.
izgurala je svih 9mj. posto sam najveci trbuh imala u bas njoj. (zapocela sam sa vl 34. 9mj. kasnije sam bila na 40-42. gornji dio. cisto da se vidi njena rastezljivost :zubo:)
nosam ju svaku zimu vec 5 godina.
i ovu cu.
kostala je tadA 80 E. mislila sam, skupo.
je kurac skupo. najbolja, najtoplija, najfunkcionalnija stvar u mojoj garderobi ikad! :cerek:

i jos je crvena :zubo: :cerek:
Pješčana

Post 18 Oct 2011, 14:21

klonka » wrote: Grijaće karakteristike, molim lijepo. To se zove... kako i kupljeno je... gdje i za koje... pare? :D
ovako, marka je Helly Hanson, koštala je oko 120 kuna. ovo je majica za zimsko razdoblje. propušta znoj, zadržava toplinu.
primjer: na Sljeme idem u tome i povrh tanka dolčevita, do vrha je dolčevita mokra, majica ispod suha, i kuham se koliko je toplo.
savjet: ovo je marka, ali oni nude i work clothes, istu stvar, ali kao radna gardroba, koja je upola jeftinija, i svako toliko netko na e bayu i sličnim mjestima prodaje :mig:
ja sam svoju kupila u turbo sportu pred par godina.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
vrrrlet

Post 18 Oct 2011, 14:22

klonka » wrote: Grijaće karakteristike, molim lijepo. To se zove... kako i kupljeno je... gdje i za koje... pare? :D
Grije, odvlači znoj, nije mokro, nema upale pluća. S druge strane, to je sintetika i normalni ljudi to nose samo kad se skijaju, penju, jedre, voze bicikle i slično. Jednom, za oko tisuću godina, kada položiš ispit i napišeš seminar, možeš doći do mene pa ćemo te obući u to i promatrati (zanemariti ćemo činjenicu da ti rukavi vise do poda, a možemo ih i svezati na leđima). Ako ti se svidi, obići ćemo par dućana gdje ih ima, koštaju 150 - 350 kuna.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Oct 2011, 14:23

vrrrlet » wrote:
Grije, odvlači znoj, nije mokro, nema upale pluća. S druge strane, to je sintetika i normalni ljudi to nose samo kad se skijaju, penju, jedre, voze bicikle i slično. Jednom, za oko tisuću godina, kada položiš ispit i napišeš seminar, možeš doći do mene pa ćemo te obući u to i promatrati (zanemariti ćemo činjenicu da ti rukavi vise do poda, a možemo ih i svezati na leđima).
Jako želim prisustvovati ovome. :D
MadnessInMethod

Post 18 Oct 2011, 14:31

Herp » wrote:
Vidoviti Herp prima vibracije Image i zaključuje Image da ti izlaziš u KESTEN! :lux:

:D
blizu, blizu... ali ne potpuno pogođeno. inače sam iz okolice, a dok sam došla do "velegrada" dopizdilo mi i izlaženje i sve ostalo... a sada sam polualternativna iz vlastitog gušta i da sablažnjujem babe po zbornicama :zubo:
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
MadnessInMethod

Post 18 Oct 2011, 14:33

dimnjak » wrote:
najbolja investicija u mom zivotu bila je u indišopu u parizu debela jakna. izvana ko da je koncana, iznutra futrana, kapuljaca, ciferslus, vezice za stegnuti na kapuljaci i dolje na dnu jakne.
kupila sam ju u 4.mj. tudnoce, rastezuci ju u ducanu do maksimuma, testirajuci koliko je elasticna.
izgurala je svih 9mj. posto sam najveci trbuh imala u bas njoj. (zapocela sam sa vl 34. 9mj. kasnije sam bila na 40-42. gornji dio. cisto da se vidi njena rastezljivost :zubo:)
nosam ju svaku zimu vec 5 godina.
i ovu cu.
kostala je tadA 80 E. mislila sam, skupo.
je kurac skupo. najbolja, najtoplija, najfunkcionalnija stvar u mojoj garderobi ikad! :cerek:

i jos je crvena :zubo: :cerek:
khm... ima tako čega nešto bliže? trenutno nosim pončo-i-toro (u kojem izgledam kao omanje oklopno vozilo), ali neće me to još dugo grijati...
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
vrrrlet

Post 18 Oct 2011, 14:35

Herp » wrote:
Jako želim prisustvovati ovome. :D
Držala bi nam svijeću? Zar ne vidiš da je mamim?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
dimnjak

Post 18 Oct 2011, 14:37

MadnessInMethod » wrote:
khm... ima tako čega nešto bliže? trenutno nosim pončo-i-toro (u kojem izgledam kao omanje oklopno vozilo), ali neće me to još dugo grijati...
mozda u domacim indis šopovima? :misli:

imam i ja jedan ponco. smedji. no kad mi je najvise trebao, bilo mi je prehladno u njemu. :(
Ruralna

Post 18 Oct 2011, 19:48

Hekatonhir » wrote: Ošišan sam na tri milimetra pa me zebe. :zubo:
Nije da je tema, ali to mi je najljepša muška frizura ikad :cerek:
klonka » wrote:Primam preporuke. Nemojte me samo slati na onaj topic lijepa u planini jer mi je sve što tamo nabrajate špansko selo.
:crying:
Kako? Zašto? Dođi nam, sve ćemo ti lijepo objasniti.

I gdje naći HH robicu? Turbo sport koji je otvoren nisam vidjela sad već ima jako dugo, a i ostali Magmini dućani su baj baj, bar po Splitu. Mater im, mogli su bar najaviti zatvaranje, pa da si napravim zalihe nekih stvarčica :tuzni:
Almost Rosey

Post 18 Oct 2011, 21:34

Meni je hladno šest mjeseci u godini :tuzni:
I nosim potkošulje i štrample (najčešće pamučne) i rukavice i kape i šalove i slojeve i sve moguće pizde materine i uredno dobivam ozebline na nadlanicama i prehladim se dva do tri puta u sezoni. Noge su mi tople samo ujutro, u krevetu, kad treba krenuti na faks :o
I ako mi je jako hladno ne "modiram" se previše nego se ubundam bez obzira kamo išla; ako je podnošljivo, volim kombinirat štrample i kratke hlače na čizme. Nekima je to seljačija, meni se baš sviđa :) I mrzim nove tramvaje koji ljeti, dok svi hodamo polugoli, nafrlje klimu na 18, a zimi grijanje na 25, onda se skidam, odmotavma šalove i preznojavam se taman prije izlaska na vanjski minus :mad:
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Oct 2011, 21:37

Ja grijem sobu po noći, to je jedini način da se ujutro ustanem iz kreveta. :eek:
Beta ženka

Post 24 Oct 2011, 15:20

Morticia » wrote:Sad mi je jasno zašto ove ludare ne vole zimu i Pošić! :o
Ne bih ih ni ja voljela da ne nosim potkošulju i normalne čarape na -10. :durica:
Svašta s tobom, pa to nije sekxsy. :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Morticia

Post 24 Oct 2011, 15:23

Kome, zašto? :misli:
Mislim, pa ne jebem se u najlonkama, a kad dođe do toga i tako sve frca s mene brzinom svjetlosti. :zubo:

Al' dobro, barem uvijek imam uparene gaće i grudnjak i ne nosim pamučni, bapski veš. :o :rofl:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beta ženka

Post 24 Oct 2011, 15:35

Morticia » wrote:Kome, zašto? :misli:
Mislim, pa ne jebem se u najlonkama, a kad dođe do toga i tako sve frca s mene brzinom svjetlosti. :zubo:

Al' dobro, barem uvijek imam uparene gaće i grudnjak i ne nosim pamučni, bapski veš. :o :rofl:
Na boldano: gazda je ponosan na tebe. :rofl:

A s ovim s najlonkama sam mislila na one koje odbijaju i samu pomisao da nose najlonke (alergičari isključeni). :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Morticia

Post 24 Oct 2011, 15:37

Bit će njima sekxs kad dobiju upalu svih mogućih organa, od mjehura do jajnika! :o

Nema ništa sekxsi u pišanju pri kojem plačeš od bolova. :o Znam ja, bila sam jedna od tih koje su mrzile najlonke i potkošulje. :zubo:
Beta ženka

Post 24 Oct 2011, 15:40

Morticia » wrote:Bit će njima sekxs kad dobiju upalu svih mogućih organa, od mjehura do jajnika! :o

Nema ništa sekxsi u pišanju pri kojem plačeš od bolova. :o Znam ja, bila sam jedna od tih koje su mrzile najlonke i potkošulje. :zubo:
Ja sam navikla od malena nositi "štrample", u prvom osnovne sam imala najlonki ludih boja i dezena, tako da mi nikad nisu bile odbojne. Jedino sam potkošulje prestala nositi, a njih su zamijenile ljetne majice ispod zimske odjeće. Dobro dođu i kad je u zatvorenom prostoru nepodnošljivo vruće. Divim se muškarcima koji niti nose suknje (meni u nekim suknjama bude toplije nego u hlačama/trapericama), niti duge gaće, niti najlonke. :zubo: Ono, kak ti nije hladno, bokte?
blue
Asgard

Post 24 Oct 2011, 15:42

Morticia » wrote:Bit će njima sekxs kad dobiju upalu svih mogućih organa, od mjehura do jajnika! :o

Znam i ja, svejedno ne mogu najlonke :crying: Ako ih obučem, mogu se izgrepst do krvi, samostojeće već mogu, na haljinu, valjda je moj otpor prema najlonkama psihološki :misli:

Jeee :lux: idem na temu o bizarnim navikama, imam i ja svoje kljuse za trku :trk: :D
Beta ženka

Post 24 Oct 2011, 15:52

Et, o tome ja pričam.
Samostojeće su sexsy, ove s gaćicama nisu. :kava:
blue
Asgard

Post 24 Oct 2011, 15:57

Beta ženka » wrote:Et, o tome ja pričam.
Samostojeće su sexsy, ove s gaćicama nisu. :kava:
Bome nisu :zubo: a u samostojećima je i manji dio pokriven, pa ne svrbi toliko :D
  • Information