Kako ste danas obučeni?
kako ste zle s tim Mephistom 
ima u izlogu kod Trga 10 ljepših pari cipela, samo nemaju hrvatski web.
danas sam u tamnim trapericama, bijela kanotijerica (super mi je taj izraz), povrh crveno bijela prugasta majica bez rukava, povrh vesta/nešto crna koja se veže naprijed.
čak sam se i poslikala dok sam se šminkala na poslu u wcu jutros, stavim poslije
ima u izlogu kod Trga 10 ljepših pari cipela, samo nemaju hrvatski web.
danas sam u tamnim trapericama, bijela kanotijerica (super mi je taj izraz), povrh crveno bijela prugasta majica bez rukava, povrh vesta/nešto crna koja se veže naprijed.
čak sam se i poslikala dok sam se šminkala na poslu u wcu jutros, stavim poslije
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Uuuu, ova kombinacija mi se čini super. 
Nisam zla, samo mi se stvarno, stvarno ne sviđa takav stil cipela.
Sori ako sam nekog uvrijedila, kunem se da nije ništa osobno.
Nisam zla, samo mi se stvarno, stvarno ne sviđa takav stil cipela.
Sori ako sam nekog uvrijedila, kunem se da nije ništa osobno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
onakve kakve djeca noseombia » wrote: Kakve su to pamucne hulahopke koje baja spominje?
imam svega dvoje cipele s petom al' teško da se mogu nazvati štiklamaPješčana wrote:pa do posla se ide u japankama, balerinkama i sličnom, a na poslu se preobuje u štikle
i kad ih nosim ne vozim u njima (nego u japankama, tenisicama...) jer mi se uneređuje onaj dio cipele iznad pete iako je čak i zgodnije voziti u cipelama s malo pete
ot
danas za promjenu crne pamučne hulahopke
preko svega, kasnije mi vjerojatno neće trebati, modra jaknica kupljena nedavno u x-nationu za super pare
edit - ombia, da, one vrlo debele
Prve bih nosila, sa finim bordo lakicem na noktima. Druge bih nosila samo na izlete, kad idem biciklom van grada, al po gradu ne bih.*jezebel* » wrote:ma guzice su vam socijalne.meni su uglavnom ruznjikave, ali nadje se pokoji prihvatljiv model. onih koje mi se svidjaju nemaju na web-stranici (ne kuzim zasto, te su mi najbolje i zapravo jedine koje bih kupila), ali za ovako nesto bas i ne mogu reci da mi je grozno:
http://www.mephisto.com/de/product/city ... en/catleen
http://www.mephisto.com/de/product/frei ... len/adelie
http://www.mephisto.com/de/product/frei ... alen/adena
Pjescana pa ne moraju imati hrvatski web, ni na njihovom maticnom webu nema nesto lijepog.
Eda jos jedan fenomen, sminkanje u wc-u na poslu.
edit: baja al ja ne znam kakve su to, onako deblje, jos deblje nego grilonke?
Što se šminkanja tiče...
Osim za izlaske, kad se namažem kompletno, stavljam isključivo maskaru i malo osjenčam obrve, za to mi treba doslovno dvije minute i nikad to ne radim na poslu.
Osim za izlaske, kad se namažem kompletno, stavljam isključivo maskaru i malo osjenčam obrve, za to mi treba doslovno dvije minute i nikad to ne radim na poslu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
I vozis dok to radis?baja » wrote:ponekad, samo ponekad, se šminkam i doručkujem u autu
iako šminkanje traje minutu duže nego kod Morti, ja dodam i ruž
Sminkam se skroz svako jutro, nisu jake boje, al tekuci puder uvijek, osjencam, maskara, ruz. Oci sjenilom samo za izlaske, tu mi treba vremena.
- Maleficent
Ne šminkam se svaki dan, osim što ne izlazim bez korektora za podočnjake iz kuće.
Kad se ide van, onda je skoro pa ful oprema: tuš, sjenilo, maskara, rumenilo, ruž, sjajilo. Sve osim pudera. Iako bi čak i na mom gotovo besprijekornom tenu dobro izgledao, nekak mi se ne da još i to. A ni muški ne vole fasadex.
Kad se ide van, onda je skoro pa ful oprema: tuš, sjenilo, maskara, rumenilo, ruž, sjajilo. Sve osim pudera. Iako bi čak i na mom gotovo besprijekornom tenu dobro izgledao, nekak mi se ne da još i to. A ni muški ne vole fasadex.
Ja sam se prije šminkala svaki dan.
I svaki dan sam bila u štiklama.
Fali mi šminkanje i fale mi štikle.
Volim štikle.
Ne smetaju mi i mogu cijeli dan biti u njima. Mogu trčat (iako, vjera mi brani trčanje i to nisam radila tamo negdje od vrtića
), skakat (isto, vjera...) i sve ostalo.
I svaki dan sam bila u štiklama.
Fali mi šminkanje i fale mi štikle.
Volim štikle.
Ne smetaju mi i mogu cijeli dan biti u njima. Mogu trčat (iako, vjera mi brani trčanje i to nisam radila tamo negdje od vrtića
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Krasna mi je ova crveno bijela majica.Pješčana » wrote:
Kvalitetan puder ne skuzi ni frendica a kamoli musko.Maleficent » wrote:Ne šminkam se svaki dan, osim što ne izlazim bez korektora za podočnjake iz kuće.![]()
http://synchronzeit.ch/wp-content/uploa ... 5/visa.jpg
Lose odabran ili nanesen puder je uzas.
- Maleficent
Slažem se. I kao što rekoh, čak i dobro lice ljepše izgleda. Al meni se ne da tražit kvalitetu (jer moram probati pritom i puno nekvalitetnih i usput prosipat novac), nit mi se da stavljati to.ombia » wrote: Kvalitetan puder ne skuzi ni frendica a kamoli musko.![]()
http://synchronzeit.ch/wp-content/uploa ... 5/visa.jpg
Lose odabran ili nanesen puder je uzas.
Ne šminkam se nikad
:nežena:
Danas imam iste one Vansice otprije par postova, uske tamnosive samterice s debelim rebrima, rozi remen, roza majica na crne zvijezdice, naušnice sa zmijama (crni kvadrati, drveni, na njima neke kobre
)
Danas imam iste one Vansice otprije par postova, uske tamnosive samterice s debelim rebrima, rozi remen, roza majica na crne zvijezdice, naušnice sa zmijama (crni kvadrati, drveni, na njima neke kobre
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Imam gaće.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Dabre?Herp » wrote:Ne šminkam se nikad:nežena:
Danas imam iste one Vansice otprije par postova, uske tamnosive samterice s debelim rebrima, rozi remen, roza majica na crne zvijezdice, naušnice sa zmijama (crni kvadrati, drveni, na njima neke kobre)
BEŽIIIIII!!!!!!!!!!1111
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Crne kaprice, crne balerinke, leopard tunika, jako dugi crni šal s našivenim bakrenim cvjetovima, crna torba, smeđe muhare.
Bila sam na dječjem rođendanu.
Bila sam na dječjem rođendanu.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
-
- Information
-