Pa ja pretpostavljah, krivo, da si to nekom drugom prilikom uslikala i nikad obrisala pa je sad poslužilo.Pješčana » wrote:
ne. laskate mi, ali ja zaista nemam snage samo za slafka skinut piđamu, pronaći ovaj tren čarape s natom, pravilno ih navući da ta crta ide kam treba, i slikat se.
moje nogu su, inače, ljepije
Kako za "specijalne prigode"?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- Beta ženka
Pješčana » wrote:
ne. laskate mi, ali ja zaista nemam snage samo za slafka skinut piđamu, pronaći ovaj tren čarape s natom, pravilno ih navući da ta crta ide kam treba, i slikat se.
moje nogu su, inače, ljepije
Tko kaže da bi morala to učiniti, mislila sam da je slika iz arhive.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- MadnessInMethod
ma, ne, anestezija je bila savršena, napravila je baš ono što je trebala - nadroksala me do te mjere da nisam bila svjesna što mi rade.
druga stvar je što intravenozni apaurin peče ko sam vrag, i što sam im se sažalila takva sirota i jadna i mala i tužna, pa su mi onda pojačali anesteziju da stvarno ništa ne osjetim - a znamo da ništa u životu nije besplatno, pa sam onda idućih par mjeseci osjetila tu sirotu venu.
da budem ontopična malo: ja bih vinske cipele na crnu haljinu, a onda na to nabacila vinski bolero i crnu torbicu, ako želiš odstupiti od pravila.
ili vinsku haljinu s puder cipelama, i puder torbicu iz to. :nacist za usklađene cipele i torbicu:
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
dakle, beta, gore od ovog ne može. i sad ću ići otvoriti posebnu temu za stvari koje ne raditi

molim te, ne istražuj svoje modne granice na dan te svadbe.
soknice na cipele, zašto?
da je stoput moderno

da je stoput moderno
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Udobnije je. Čišće.Pješčana » wrote:dakle, beta, gore od ovog ne može. i sad ću ići otvoriti posebnu temu za stvari koje ne raditi
da je stoput moderno
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Beta ženka
Pobogu, pa ne bih to radila.Pješčana » wrote:dakle, beta, gore od ovog ne može. i sad ću ići otvoriti posebnu temu za stvari koje ne raditi
http://www.waynetippetts.com/wp-content ... T.11wp.jpg
da je stoput moderno
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
naspram čega?Margarita » wrote: Udobnije je. Čišće.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Beta ženka
Gole noge u cipeli. Znoji se, a nema što upijati znoj pa ne "diše".Pješčana » wrote: naspram čega?
- Megalodona
može pomoć i meni?
trebam ležerno izgledat, a opet dobro
događaj je tijekom dana.
mogu li skini traperice, bijela široka majica, bež gležnjače s potpeticom i bež kožni kaput?
i cipele i kaput su brušena koža, neću se sjajit.
zelena kožna torba i zelena ogrlica?
jel to previše kože? previše boja?
štikle po danu?
hvala
edit: pogledala prognozu, 15 stupnjeva
hoću li izgledat blesavo u kaputu a vani toplo?
hvala po drugi put
trebam ležerno izgledat, a opet dobro
događaj je tijekom dana.
mogu li skini traperice, bijela široka majica, bež gležnjače s potpeticom i bež kožni kaput?
štikle po danu?
hvala
edit: pogledala prognozu, 15 stupnjeva
hvala po drugi put
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
po ovome što si navela nije previše boja, ali mislim da će ti biti dost toplo s tim kaputom. imaš kakav deblji sako u zamjenu?
visoke pete po danu su ok, šta ti je
visoke pete po danu su ok, šta ti je
sve možeMegalodona » wrote: trebam ležerno izgledat, a opet dobro![]()
događaj je tijekom dana.
štikle po danu?
ozbiljno, boja ni slučajno nije previše, a k tomu su pastelne
štikle, ako znaš hodati u njima
za traperice nisam sigurna iz prostog razloga što sebi ne mogu naći neke dobre već godinama pa mi teško zamisliti...
e, ovo bi mogao biti problemedit: pogledala prognozu, 15 stupnjeva![]()
kako reče Morticia, ne zbog sela nego zbog tebe - opotit ćeš se
dobila sam od mame vrlo sličnu, odmah sam te se sjetila... to je pokretni radijator
- Megalodona
ide kožna jakna, to će bit boljePješčana » wrote:po ovome što si navela nije previše boja, ali mislim da će ti biti dost toplo s tim kaputom. imaš kakav deblji sako u zamjenu?
visoke pete po danu su ok, šta ti je : D
i pete
bit će jaknaMorticia wrote:Na +15 ja ne bih obukla kaput ne zbog "sela" nego zbog sebe. :ee k:
Dobila bih toplotni udar. : o
Preporučam kožnu jaknu.
sutra ću odlučit smeđa ili crvena
e, ali ako nije taj kaput, nije ni zelena torba nego smeđa.baja wrote: sve može : D
ozbiljno, boja ni slučajno nije previše, a k tomu su pastelne
štikle, ako znaš hodati u njima : D, se nose i danju
za traperice nisam sigurna iz prostog razloga što sebi ne mogu naći neke dobre već godinama pa mi teško zamisliti...
e, ovo bi mogao biti problem
kako reče Morticia, ne zbog sela nego zbog tebe - opotit ćeš se : D
dobila sam od mame vrlo sličnu, odmah sam te se sjetila... to je pokretni radijator : D
nakit ide smeđa koža i žuto zlato. znam da ćete me sad u sebi proglasit seljančurom, ali meni je to jako draga kombinacija
traperice su jedino što nosim
imamo iste kapute
i meni moj mama poklonila
hvala, riješeno
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Beta ženka
Meni smeđe i zlatno jako lijepo idu zajedno. 
jel to psihosmajli ili zaista?Beta ženka » wrote:Meni smeđe i zlatno jako lijepo idu zajedno.
i meni idu lijepo skupa
- Beta ženka
Zaista, bez psiho-primisli.
Vidiš ti dokle je internetska komunikacija dogurala kad se taj dobroćudni smajli prometnuo u sredstvo izražavanja cinizma, trolanja i sl. Il je to samo na fhr i njegovom disidentu ovdje (sjećam se teme o interpretaciji tog smajlija).
- Beta ženka
Nosila sam ovo:

I neke klasik-štikle iz Zare, nisu ove sad moderne špic-pete i debeli đon, već normalne ženske cipele.
Kravata nije bila dio stajlinga, stvaljena je samo iz zajebancije za slikanje.
Uglavnom, zvjezdice FTW.

I neke klasik-štikle iz Zare, nisu ove sad moderne špic-pete i debeli đon, već normalne ženske cipele.
Kravata nije bila dio stajlinga, stvaljena je samo iz zajebancije za slikanje.
Uglavnom, zvjezdice FTW.
- Beta ženka
Vriiiišt!!!Herp » wrote:Zvjezdice![]()
Petokrake zvjezdice : xlux:![]()
Petokrake roze zvjezdice : xlux: : xlux:![]()
Petokrake roze zvjezdice na crnom : xlux: : xlux:![]()
New Yorker!
Pješčana wrote:Beta, već sam zaboravila kam si išlajel svadba?
ali sviđa mi se ovo što vidim![]()
Jest, svadba. Hvala!
-
- Information
-