Seljačija

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Herp
Nikki Gauda

Post 04 Oct 2011, 23:22

Morticia » wrote:Izvolite, napišite što vam je fuj i seljački, u modnom smislu. :zubo:

Meni je broj jedan u seljačiji kad žena obuče trenerku (po mogućnosti sintetičku i sjajnu :rolleyes:) i na to se nakiti k'o svraka, prstenje, ogrlica, naušnice, sve sjajno i/ili zlatno. :eek: :facepalm:

Nadalje, kopče za kosu. :eek:
One k'o grablje, plastične, velike! :facepalm:

Šarene gumice za kosu, one velike, debele. Ili baršunaste, još gore!

Ajme meni, zlo mi je.
Sva osjetila me redovno zabole kad vidim najlonke na otvorenim prstima. :facepalm: Preko svega nekako mogu prijeći, al' ovo mi je očaj.

Što se tiče baršunastih gumica i velikih špangi, moram konstatirati kako neki ljudi s obzirom na volumen kose jednostavno ne mogu nositi ništa drugo, a moraju svezati kosu, makar tu i tamo. Jedna sam od takvih, pa znam. :o

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
rh4ps0dy

Post 04 Oct 2011, 23:25

O, bljuc bljuv. Ne razumijem kojoj je prvoj palo na um da obuče tamne debele najlonke na ljetne sandale, al vidim po blogovima da se to fura. :zubo: Žene, odvratne ste. Nožni prsti su odvratni u čarapama (a i van njih, al to nije tema :zubo: ). Sramotite mi spol. :mama:
Pješčana

Post 04 Oct 2011, 23:31

ja baš planiram krenuti s tim ovu jesen.
imam divne otvorene cipele na petu, njih par. i imam divne guste najlonke.
i nenkao si mislim početi.
ne znam jel mislite da je svaka najlonka na peeptoe bez veze, ili samo ove tanke?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
rh4ps0dy

Post 04 Oct 2011, 23:36

Ne znam. :D Ajd, na crni peeptoe crna čarapa ok. Al mi ovak izgleda ko da su prsti hrenovke u vrećici. *bljuc*
Herp
Nikki Gauda

Post 04 Oct 2011, 23:37

Pješčana » wrote:ja baš planiram krenuti s tim ovu jesen.
imam divne otvorene cipele na petu, njih par. i imam divne guste najlonke.
i nenkao si mislim početi.
ne znam jel mislite da je svaka najlonka na peeptoe bez veze, ili samo ove tanke?
Okej, da budem preciznija :D bilo kakva čarapa, makar od jednog dena, na cipele s bilo kakvim prstnim ILI petnim otovorom, meni je vrhunac seljakluka i nešto najodvratnije ikad. :D

Uostalom; ako je vrijeme tako toplo da možeš nositi otvorene cipele, koji jebeni kurac imaš oblačiti najlonke? :D (ne psujem tebi, neg' ovak', općenito :D)
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 04 Oct 2011, 23:38

kajgot, crno na crno, to je prejednostavno.

mislim da ću za par dana nositi tamnoplave "antilop" peeptoe sa staro zlato žutim gustim čarapama :zubo:
oćeš sliku da zaljepim kad budem?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pješčana

Post 04 Oct 2011, 23:40

Herp » wrote:
Okej, da budem preciznija :D bilo kakva čarapa, makar od jednog dena, na cipele s bilo kakvim prstnim ILI petnim otovorom, meni je vrhunac seljakluka i nešto najodvratnije ikad. :D

Uostalom; ako je vrijeme tako toplo da možeš nositi otvorene cipele, koji jebeni kurac imaš oblačiti najlonke? :D (ne psujem tebi, neg' ovak', općenito :D)
ja sam znala prošlih par godina na posao doći u gumenim čizmama po bljuzgi i snijegu, i preobuti se u takve štikle :D
ja volim modu i volim kombinirati, ne treba mi neki razlog da nešto natrčim na sebe, osim što mi se sviđa taj dan
ček, idem zguglat da vidi kako je ta kombinacija super :cerek:
Nikolajevna

Post 04 Oct 2011, 23:42

One gaće u koje kao da se netko, da prostite, istovario. :zubo:
Almost Rosey

Post 04 Oct 2011, 23:42

Pješčana » wrote:kajgot, crno na crno, to je prejednostavno.

mislim da ću za par dana nositi tamnoplave "antilop" peeptoe sa staro zlato žutim gustim čarapama :zubo:
oćeš sliku da zaljepim kad budem?
Ja hoću :moli:
Ruralna

Post 04 Oct 2011, 23:47

Herp » wrote: Okej, da budem preciznija :D bilo kakva čarapa, makar od jednog dena, na cipele s bilo kakvim prstnim ILI petnim otovorom, meni je vrhunac seljakluka i nešto najodvratnije ikad. :D

U jesem znam nositi čokoladno smeđe peep toe štikle na petrolej plave čarape. Meni to lipo, ali ja sam sa sela, šta ja znam :D
Pješčana

Post 04 Oct 2011, 23:47

znači, ne ovo
Image

ali da ovo

Image

sutra ću vam poslikati tu svoju kombinaciju :zubo:
Herp
Nikki Gauda

Post 04 Oct 2011, 23:49

Meni se od tog povraća, sori. :D
Čak su mi one prve lakše za probaviti. :D :neopisivomrzinajlonke:
Pješčana

Post 04 Oct 2011, 23:49

Ruralna » wrote: U jesem znam nositi čokoladno smeđe peep toe štikle na petrolej plave čarape. Meni to lipo, ali ja sam sa sela, šta ja znam :D
:klopa: :cerek:
Pješčana

Post 04 Oct 2011, 23:50

Herp » wrote:Meni se od tog povraća, sori. :D

meni je ova prva slika kao da je ljeto i ja sam na moru, i zahladilo je na terasi pa sam obukla jedine čarape koje sam ponijela i dogegala se u tom nazad na terasu piti :D
rh4ps0dy

Post 04 Oct 2011, 23:55

Herp » wrote:Meni se od tog povraća, sori. :D
Hoćeš kanut? Baš u krilu držim jednu za istu svrhu.

NEMOJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :mama:
Morticia

Post 05 Oct 2011, 09:16

:rofl:

Ja to na sebe ne bih nikad stavila, al' na ovom svijetu postoje žene kojima čak i taj "seljančica" stil dobro stoji.
Doduše, takve su izuzetno rijetke. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 05 Oct 2011, 09:41

Pješčana » wrote:ali da ovo
o, da da :cerek:

ali ja sam već priznala da ponekad nešto što sam smatrala seljoberskizmom mutira u poželjno i dopadljivo :o :D
Margarita

Post 05 Oct 2011, 09:42

Pješčana » wrote:

meni je ova prva slika kao da je ljeto i ja sam na moru, i zahladilo je na terasi pa sam obukla jedine čarape koje sam ponijela i dogegala se u tom nazad na terasu piti :D
Ta prva slika mi je nostalgična. Cijelo djetinjstvo sam tako provela. Ne bi mi starci ni u ludilu dali da budem bosih nogu, uvijek su bile končane sokne ili dokoljenke u sandalicama. Najlonke nikako ne volim i rijetko ih nosim, ispod hlača nikad a i ispod suknje samo ako je kratka i ako je hladno. Čak i po zimi ispod duge suknje ili haljine (koja prelazi preko čizama) imam samo pamučne sokne u čizmama. Od najlonki me hvata svrab.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pješčana

Post 05 Oct 2011, 20:38

slike što ne volim

ImageImage

Image

uggsice(koje ne volim) na kratke hlače po ljeti
Image
dejzi

Post 07 Oct 2011, 23:24

Jel moguće da nitko nije spomenuo međugorske narukvice?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Oct 2011, 23:59

Ne! A baš sam tu traumu uspješno bila potisnula. Zašto sam ti išla dati savjet o informatičaru prije no što si mi ovo napravila. O, zašto? Avaj, avaj...
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
dejzi

Post 08 Oct 2011, 00:01

Oprosti, nisam htjela. :tuzni:

Oprostiiiiii. Neću više nikad. Obećajem? :crying:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 08 Oct 2011, 00:04

Kad smotaš onog geeka, osiguraj mi popust ili to ili te više nikad neću savjetovati u vezi veza.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
  • Information