Vas dvoje ste stvoreni jedno za drugo, u ovom pogledu. Ono - bad cop i ... bad cop.
Baš se čudim što se neki ne usude sjesti na vašu klupu! Mislim, ne volim ljude koji uvijek govore o sebi... Eto na primjer ja... (da citiram jednog ne-našeg pisca)
Ma dobro.
Na turizmu pristojno šutim i pokušavam popikati nešto korisno. Koga ja tamo mogu obavijestiti o nečem što mu treba, zanima ga? Na politici obično i uzavre, svi nešto strašno misle, i ogorčeno brane. Normalno. Ali to je već više puta dovelo do gadnih stvari, u RL, ukratko nitko nije time dobio. Nitko nije promijenio tuđe mišljenje. Mnogi su promijenili živuće stanje, a oni koji nisu, ostali su barem obilježeni, ako ne osakaćeni. Zazirem.
Psihologija - ovakva, neslužbena, laička, mi se više sviđa. Ne ono "ti si psihopat" kad ti je netko glup do bola. Nego kako je znalo biti "Jeste li hiperaktivni?" "Volite li Brahmsa i šta to govori o vama?". Pičke i guzice zanimaju samo pola foruma. Drugu polovicu zanimaju ručni radovi i kuhanje. Ja sam negdje u procijepu.
Vas dvoje zanima književnost, dišete i živite s njom. Jbg, ne moš se s tim natjecat.
Problem je, ukratko, ima nas premalo. I što je još zabavnije - i nemojte se vi takvi uvrijediti - ton daju ubračeni, uvezani ljudi, ozbiljni, koji pišu s dužnom pažnjom, jer je jasno da će ona - ili on - čitati što si pisao.
Moj - meni najživlji - pdf na "onom" forumu je usamljena srca - ma kako to petparački zvučalo - a tamo se naveliko priča i svi imaju nešto za reći. Što je zanimljivo, sudjeluju često i rado mnogi koji su došli kao singlići, a sad su već godinama u braku ili vezi. Teme su ponekad silno zahuktane. Na primjer - nedavno je planula jedna tema koja se pomalo vukla "zašto žene izbjegavaju muškarce s djecom". Sad zamislite tu temu ovdje... baš bi doživjela treću stranicu!
No dobro, pokušajmo. Meni je uglavnom lijepo ovdje, pa bi mi bilo žao da propadne.