Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
-
Potjeh
Ajd jedno pitanje o seksu pitano na matematički način:
Frajer ima skup aktivnosti koje voli raditi. Žena ima skup aktivnosti koje voli raditi. Ako je ovo dvoje sretnika u vezi koje su aktivnosti koje oni rado upražnjavaju? Nameću se matematički dva odgovora:
- Unija tih dvaju skupova
- Presjek tih dvaju skupova
Ali, što vaše iskustvo kaže? Dodatno, ima li ikakva značaja slijedeća tvrdnja? Iako mi neka aktivnost nikada nije nešto značila pronašao sam užitak u njenom užitku.
-
Morticia
Bitno je da se oboje vole jebat, sve su ostalo nijanse.
Stvarno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
blaze
Potjeh » wrote: Dodatno, ima li ikakva značaja slijedeća tvrdnja? Iako mi neka aktivnost nikada nije nešto značila pronašao sam užitak u njenom užitku.
neki to smatraju definicijom ljubavi
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
-
Potjeh
Morticia » wrote:Bitno je da se oboje vole jebat, sve su ostalo nijanse.
Stvarno.
Ne slažem se. Smatram da je raznovrsnost ključni sastojak dugogodišnje uspješnog seksualnog života dvoje monogamnih ljudi.
-
ombia
Morticia » wrote:Bitno je da se oboje vole jebat, sve su ostalo nijanse.
Stvarno.
- Unija tih dvaju skupova (dosadno)
- Presjek tih dvaju skupova (vec vise)
S tim da se grozim veza koje funkcioniraju po principu, mi SVE radimo zajedno. Sve. I idemo po spizu. I na rockas kod frendice. I idemo u autopraonu skupa. I na plac. Ono pupcana vrpca sindrom.

-
Morticia
Nisi me dobro shvatio.
Kad se dvoje ljudi voli jebat onda eksperimentiranje i raznolikost nije nikakav problem niti tabu, štoviše, dolazi spontano i u naletu strasti.
Nikako drugačije meni nije prihvatljivo.
Kad nekog istinski volim i želim s tom osobom sam u trenutku strasti spremna na SVE.
Ali da se mi sad dogovaramo za ručkom- znaš, ja bih danas htio ovo pa bi mogli... Ma daj, nema šanse.
Meni su inhibicije u seksu nepoznanica kad sam s osobom koju volim i koja me pali.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Morticia
ombia » wrote:
S tim da se grozim veza koje funkcioniraju po principu, mi SVE radimo zajedno. Sve. I idemo po spizu. I na rockas kod frendice. I idemo u autopraonu skupa. I na plac. Ono pupcana vrpca sindrom.

Ah, takvi smo mi.

Osim kad jedno ode nekamo samo sa svojim prijateljima.
-
nodens
Morticia » wrote:Nisi me dobro shvatio.
Kad se dvoje ljudi voli jebat onda eksperimentiranje i raznolikost nije nikakav problem niti tabu, štoviše, dolazi spontano i u naletu strasti.
Kad nekog istinski volim i želim s tom osobom sam u trenutku strasti spremna na SVE.
Ali da se mi sad dogovramo za ručkom- znaš, ja bih danas htio ovo pa bi mogli... Ma daj, nema šanse.
Meni su inhibicije u seksu nepoznanica kad sam s osobom koju volim i koja me pali.
A rather bold statement.
Ne razbacuj se s pojmom 'sve'. Naime, 'sve' je mnogo više nego što ti možeš zamisliti.
Još mnogo palente moraš jesti... Mortiša.
(nemoj mi odgovoriti na ovo... ne izazivaj crnog vraga

)
-
Potjeh
Morticia » wrote:
Čestitam. Ali ovo nisam mogao pročitati iz tvog prvog posta, hvala na elaboraciji.
-
Potjeh
ombia » wrote:
- Unija tih dvaju skupova (dosadno)
- Presjek tih dvaju skupova (vec vise)
Moram priznati da ovo nisam baš shvatio...

-
Morticia
Nodense moj, kad kažem sve mislim na neke relativno normalne radnje.
Jebanje djece, životinja ili bukve te jedenje govana ne spada, u mojoj glavi, pod normalno i s osobom koja to želi upražnjavati ne bih mogla biti u vezi niti je voljeti.
Što se ostalog tiče, a spada u moju domenu normalnosti- SVE.
-
ombia
Morticia » wrote:Nisi me dobro shvatio.
Kad se dvoje ljudi voli
hranit dobro onda eksperimentiranje i raznolikost nije nikakav problem niti tabu, štoviše, dolazi spontano i u naletu strasti.
Kad nekog istinski volim i želim s tom osobom sam u trenutku
inspiracije spremna na SVE.
Potjehe lakse ce ti biti razumjeti post sa ovom malom modifikacijom.
Morticia djelovala si mi tako....drugacije....nikad ne bih rekla da si sa muzem 24/7.

-
ombia
Potjeh » wrote:
Moram priznati da ovo nisam baš shvatio...

Pa uzeti sve nase interese, ubaciti ih u jedan lonac, promijesati i voala bi meni bilo dosadno. Presjek dvaju razlicitih skupova (jer ako nema razlike zasto si onda ponudio dva razlicita odgovora?) bi mi znacilo da svakome ostaju njegovi interesi a drugi se ukljuci u neke ali ne i u sve. Mozda sam te krivo shvatila?
Na sto si mislio kad si ovo gore pisao?
-
Morticia
Pa i nisam 24/7.

Radimo oboje, imamo i neke druge ljude s kojima se družimo osim samo nas dvoje, ne vučem ga sa sobom na babinjake.
Al' ovo što je nabrojala Beta uglavnom da- i plac, i autopraona i ročkas kod frendice (ako nije isključivo za žensko društvo).
Meni tako čisto ok.

-
nodens
Morticia » wrote:Nodense moj, kad kažem sve mislim na neke relativno normalne radnje.
Jebanje djece, životinja ili bukve te jedenje govana ne spada, u mojoj glavi, pod normalno i s osobom koja to želi upražnjavati ne bih mogla biti u vezi niti je voljeti.
Što se ostalog tiče, a spada u moju domenu normalnosti- SVE.
To već bolje zvuči.
Samo kažem, ne razbacuj se s pojmom 'sve', jer to očito nema smisla.
-
Morticia
Pa i nisam 24/7.

Radimo oboje, imamo i neke druge ljude s kojima se družimo osim samo nas dvoje, ne vučem ga sa sobom na babinjake.
Al' ovo što je nabrojala Beta uglavnom da- i plac, i autopraona i ročkas kod frendice (ako nije isključivo za žensko društvo).
Meni tako čisto ok.

-
ombia
Morticia » wrote:Pa i nisam 24/7.

Meni tako čisto ok.

Koja Beta sad?

-
Morticia
Joj, sorry, ti si to napisala. Pardon.

-
nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Potjeh » wrote:Ajd jedno pitanje o seksu pitano na matematički način:
Frajer ima skup aktivnosti koje voli raditi. Žena ima skup aktivnosti koje voli raditi. Ako je ovo dvoje sretnika u vezi koje su aktivnosti koje oni rado upražnjavaju? Nameću se matematički dva odgovora:
- Unija tih dvaju skupova
- Presjek tih dvaju skupova
Ali, što vaše iskustvo kaže?
Ovo kaže: šta god da teorija govorila, praksa pokazuje da teško moš predvidjet sve parametre, a bome njihov utjecaj-nikako doli puštanjem u pogon.
Potjeh » wrote:
Dodatno, ima li ikakva značaja slijedeća tvrdnja? Iako mi neka aktivnost nikada nije nešto značila pronašao sam užitak u njenom užitku.
Ima. Lijepo je kad se to desi. Oboma je lijepo. Trebalo bi se češće dešavat. Gadno je kad postane obrnuto (i kad to obrnuto postane svakodnevica): ja pizdim jer on(a) pizdi. Pa smo napižđeni stalno.
-
Pješčana
koliko sam ja shvatila temu, priča se o općenitom provođenju vremena, ne o specifikacijama u sexu.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Potjeh
ombia » wrote:
Na sto si mislio kad si ovo gore pisao?
Unija znači da prakticirate sve aktivnosti kojih se sjetio jedan ili drugi partner. Presjek znači da prakticirate samo one koje oboje volite.
-
nodens
Pješčana » wrote:koliko sam ja shvatila temu, priča se o općenitom provođenju vremena, ne o specifikacijama u sexu.
Krivo si shvatila, misli baš na seksualnu praksu.
-
Potjeh
nina williams » wrote:
Ima. Lijepo je kad se to desi. Oboma je lijepo. Trebalo bi se češće dešavat. Gadno je kad postane obrnuto (i kad to obrnuto postane svakodnevica): ja pizdim jer on(a) pizdi. Pa smo napižđeni stalno.
U stvari obrnuta bi bila slijedeća izjava (iako malo nespretna): Ako me voliš nećeš to tražiti od mene.
-
Morticia
Ja sam isto shvatila da misli konkretno na preference u seksu.
Napisao je- jedno pitanje o SEKSU na matematički način.

-
Potjeh
Dobro si shvatila. Makar se iz odgovora na to pitanje može lako izvesti zaključak o općenitom provođenju vremena u vezi.
-
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests