Pročitah usputnu, polupofftopik raspravu na jednom topiku pa se sjetih da kad pričam s ljudima o seksu na prvom dejtu, većina penisa, koje mogu nazvat prijateljima, tvrdi da neće izgubit poštovanje prema ženi ako se poseksaju na prvom dejtu. I i dalje će ju razmatrat kao potencijalnu majku svoje djece, bez obzira na prvodejtovani sekas.
Ono što mi nije jasno jest što povelik broj bliske mi ženske populacije, iako se slaže s time da penis koji govori da žena daje i da je drolja jer se poseksala na prvom dejtu, nije za pogledat dva puta; pri susretu s onim drugačijim penisima, svejedno kalkulira s prvim seksom. Neće se odmah svlačit jer tko zna što će on mislit?!.
Proširila bih to dalje od prvog dejta, nije mi jasno bilo kakvo postavljanje vremenske odrednice. Nećemo se seksat prvih tjedan dana, mjesec dana, da ne ispadnem napadan/ne ispadnem laka.
Dakle, ne govorim o situacijama kad treba vremena za opuštanje i tako to, niste sigurni i sve to, nego ono, znate da se hoćete seksat, vidite da i druga strana hoće isto, a svejedno se odgađa. Zašto?
Malo sam konfuzna, al valjda je jasno što hoću pitat.