Jednom smo bili skupa na izložbi mačaka. Održavala se u Areni. Bilo nam je baš krasno i zabavili smo se. Rado se sjećam tog dana. Vidjeli smo puno mačaka i pokojeg selebritija. Mjau.
Najveći problem je zapravo u tome da ja uopće ne volim mačke.
Ne spominji, drugi par rukava.
Pa nije izložba bila na Islandu već nadomak Zaprešića.
...on samo želi na miru sjedit na kauču. Lažem, htio je dry shampoo nekidan, al nisam išla u Bipu prošli tjedan. Možda me zato zajebava.
Oprosti još jednom.AliceInMess wrote: ↑06 Mar 2017, 14:10Iako ti nisam prijateljicareci cu ti sta bi ja. Podmitia bi ga necim, eto. To je bar jednostavno. Ili mu uskratis nesto sto jako voli. I obecas nagradu nakon izlozbe. Motivacija je sve
![]()
Mozda znam u cemu je kvaka, ali o tom odgovoru ovisi kolko ste u brakuHerbicidna wrote: ↑06 Mar 2017, 15:36Niste me shvatili.![]()
Ne spominji, drugi par rukava.Ak me budete dobro savjetovali možda još tema otvorim na LJiSu.
![]()
Pa nije izložba bila na Islandu već nadomak Zaprešića.![]()
Eo Sttich je bliže problemu...
...on samo želi na miru sjedit na kauču. Lažem, htio je dry shampoo nekidan, al nisam išla u Bipu prošli tjedan. Možda me zato zajebava.![]()
Oprosti još jednom.Mislim da to ne funkcionira na njemu, preveć je flegma. Mogu jedino zaključat nekak frižider.
![]()
Pa koliko ste u braku
Moras nac potencijalno novog jebaca i pokazat mu ga, i ako mu imalo znacis nesto, ponovno ce se zainteresirat za tebe jer ce bit ljubomoran na tog novog lika i sigurno ce te odvest na slijedeci skup macaka
Tako je mene moja ustrojila ali nakon 15 godina braka
Ali ja ne volim mačke!
Niikakvo podmićivanje ne pali.
Trenutno da.Šabović Adis wrote: ↑06 Mar 2017, 16:32Jes' ti sigurna da je problem baš to što muž neće da te vodi na izložbu?![]()
Pa neka ih ne voliš. To je ionako samo poruka koja cilja svoju metu. To je skoro pa subliminalna poruka.
Dobro, dobro, samo nemoj o ponijima!
popizdiću od tih mjaukanja i onda smo u većem problemu
eo pitaću ga čim dođeŠabović Adis wrote: ↑06 Mar 2017, 16:43
Dobro, dobro, samo nemoj o ponijima!![]()
A jezga pitala što neće da te vodi, kojimuje itakoto?![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests