agresivan seks, kamilica seks u misionarki, bdsm?

Nenia Salonitana wrote:mogu ga i ja zamisliti kao dominantnog, ali privlačna mi je pomisao i na njega svezanog uz radijator u spavaćoj.

jandroković ti je isto godište. možda bi lakše tu stranu izvukla iz njega?Kolinda Kitarović wrote:
![]()
Meni se kod njega ne pali taj switch sa sub na dom, možda jer je dosta stariji.Zapravo nije to, dominantna sam prema slabićima samo iako mi to brzo dopizdi i pokušam izvuć iz njih dominantnu stranu.
Da.Nenia Salonitana wrote:vidim ga kao nekog tko ima stila, ruža za damu prije spankanja![]()
Nenia Salonitana wrote: jandroković ti je isto godište. možda bi lakše tu stranu izvukla iz njega?
[spoiler]za lakše zamišljanje zokija, i prsten je tu.Kolinda Kitarović wrote:
Da.
![]()
![]()
Ajme, ne baš takve ljigavce.![]()
Si ubrala kako je unda nestao kad si otvorila temu?
[/spoiler]
Ne brini, ima ona force, to je samo početak...a unda wrote: ..ajebiga, ona se odmah bacila u nesvist, a nije jos ni pocelo..
..kako ti znas da ima force?Kolinda Kitarović wrote:
Ne brini, ima ona force, to je samo početak.![]()
Aj sad napiši verziju s Markićkom ako si faca.![]()
Nagađam prema postovima, šta me pitaš svašta...a unda wrote:
..kako ti znas da ima force?
..koju verziju? verziju uvoda?
a s kim?
ili da je umetnemo sa strane ovdje, ono, voajerizam i to, ona ih iz prikrajka gleda onim svojim pogledom i utazuje svoju.. prirodu, neprirodu, vise ne znam kako ona to zove..?![]()
ko si ti? ko je otisao i sta ce ostavit? sta si napravila neniji, priznaj..Nenia Salonitana wrote:otišla je po čašu vode.![]()
piše nastavak na undinu priču, ili jedan dio priče, slobodno unda nastavi gdje je stao, ostavit će početak tako da se može nadovezati i prije i kasnije.
ni slučajno o markićki ovdje!![]()
otvarajte si novu temu za to na kućnim ljubimcima!
..a unda wrote: ..mislim ono, isla je po casu vode petnajst minuta. to je valjda isla na izvor neki na crnomerec? ustvari,pa brza je..
vidis da je pocela sama sebi davat ona.![]()
..mislis..milanovic je vec prosao pored nje koji korak, kad se zaustavio, vratio, uhvatio cversto za kosu, a drugom rukom je uhvatio ispod bedra i pridigao uz zid?Kolinda Kitarović wrote:
![]()
Sad me zanima njen nastavak. Garant hardkor.
..a unda wrote:
..mislis..milanovic je vec prosao pored nje koji korak, kad se zaustavio, vratio, uhvatio cversto za kosu, a drugom rukom je uhvatio ispod bedra i pridigao uz zid?
nije dobro. pa di joj se zuri? bojim se da ce joj u trecoj recenici nastavka bit drugi put veceras..ono, da mora ic po vodu.
![]()
pa rekla si da ima force. izgleda da moze ona do sutra trcat po vodu svaki cas..Kolinda Kitarović wrote:
![]()
![]()
Da, tako nekako.![]()
Ja bih pisala, al mi zub ubija volju za ičim.
Jel sad išla opet po vodu, šta?
Users browsing this forum: ClaudeBot, Dot [Bot] and 0 guests