Tko bi sad našao te postove gdje je to spominjao, ali jest, vjerujte mi na riječ.
Ne znam na što je točno mislio, već će on sam reći (ili neće).
Ma eto ti njega ovdje koliko je sutra. Da nas nervira i da petlja, zamantava, a svi k'o muhe poletimo.karambol » wrote:Potisnuo je nagon da se ulovi tipkovnice....zato ga ni....
Potjeh » wrote:Nego, kako se potiskuju nagoni? Seksualni npr?
Koriste li se slike ružnih žena ili elektrošokovi? Teški psihotici? Bihevioralna terapija?
Svi ljudi u manjoj ili većoj mjeri 'potiskuju' nagon. Za primjer nepotiskivanja nagona dovoljno je pogledati ponašanje pasa, tako to izgleda kad ne postoji utjecaj kulture koji od ljudi očekuje određeni stupanj samokontrole. I to je jednostavno bila reakcija na judolinov postTea Tree » wrote:nodens hoće pričati. A kad sam pitala hoće li da prebacim koji post još s politike u novu temu, onda je rekao da nema posebno mišljenje o tome.Sad se svako malo vraća na to, ali kao nije ga briga za temu.
![]()
Tko bi sad našao te postove gdje je to spominjao, ali jest, vjerujte mi na riječ.![]()
Ne znam na što je točno mislio, već će on sam reći (ili neće).
Zato sam ga pitao ono o 25-godišnjakinjama, gdje se onda ubacio Emericzy i pitao, zašto 25, a ne 35 ili 45. Svejedno, poanta je bila u 'sputavanju spolnog nagona' - htio sam samo vidjeti 'sputava' li judolino svoj nagon, ili misli da je 'posve nesputan'. Ja sam se spreman okladiti da nije posve nesputan, ovako unaprijed; no inače me zanima, na što bi društvo ličilo kad spolni nagon ne bi bio nimalo 'sputan'.judolino » wrote:Ljudi u suštini uglavnom JESU životinje.
Ali ja svejedno mrzim naciste koji seru da se čovjek mora razlikovati od životinje time što će sputavati svoj spolni nagon i postati frustrirana budala ko stvorena za regrutiranje u kojakve TRUPEN.
Ja se ne želim ni s kim udruživati u kojekakve čopore zato kaj patim od nejebice jer me s neba gleda Gospa ili kakva slična demonska kreatura.
Zanimljivo pitanjce...nodens » wrote:
... no inače me zanima, na što bi društvo ličilo kad spolni nagon ne bi bio nimalo 'sputan'.
Najbolja je ova zadnja rečenica 'that's actually quite a lot'.karambol » wrote:
Zanimljivo pitanjce...Vrag bi ga znao.
![]()
Ovisno o percepciji i očekivanjima, bilo bi tu svega.
Evo zanimljiv spot u statistici i slici o nekim razlikama.
http://www.youtube.com/watch?v=q64hTNEj6KQ#at=80
Pa, znaš kako se najbolje potiskuje glad?Potjeh » wrote:Nego, kako se potiskuju nagoni? Seksualni npr?
Koriste li se slike ružnih žena ili elektrošokovi? Teški psihotici? Bihevioralna terapija?
Oscar Wilde: the best way to get rid of a temptation is to yield to it.Margarita » wrote: Pa, znaš kako se najbolje potiskuje glad?
Dobrom porcijom špeka.
Skroz ga potisneš, više uopće nisi gladan. Bar par sati.
To sam ja htjela napisat, al bilo me sram.Margarita » wrote: Pa, znaš kako se najbolje potiskuje glad?
Dobrom porcijom špeka.
Skroz ga potisneš, više uopće nisi gladan. Bar par sati.
Meni je to isto. Danas sam se nepristojno najela prstaca. I onda su mi samo nepristojne misli glavom plivale. U bogdanuši.Perzefona » wrote: Trebala sam se sjetit nagona za hranom, a ne onih nepristojnih, jel.
Margarita » wrote: Meni je to isto. Danas sam se nepristojno najela prstaca. I onda su mi samo nepristojne misli glavom plivale. U bogdanuši.
Prstaci?Margarita » wrote: Meni je to isto. Danas sam se nepristojno najela prstaca. I onda su mi samo nepristojne misli glavom plivale. U bogdanuši.
To i mene zanima..Čime ubiti volju za tjelesnim?Potjeh » wrote:Nego, kako se potiskuju nagoni? Seksualni npr?
E to te ja pitam!Chilimama » wrote:Ja sam večeras imala nagon za jedenjem pa sam si kupila kulena i pivicu. sad sams e nakrkala s domaćim kruhom i kapulom i osjećam se haj
Users browsing this forum: ClaudeBot, GPTBot and 4 guests