Almost Rosey » wrote:E al nemoš ne pomislit - šteta. I što bi bilo kad bi... i tako dalje.
Pa pomisliš šteta, zato se i dvoumiš, ali što bi bilo... pa ništa

ta ista stvar bi se dogodila ili ne bi funkcionirala. Wishful thinking, linija manjeg otpora, ljenost, strah, nemam pojma koji još sve mogu biti razlozi za takva razmišljanja. Mislim, neće sve lijepe stvari iz odnosa nestati samo zbog tog što je sad umro jedan dio odnosa. To je kao da ti netko smrska nogu, a ti ju vučeš krvavu i pokidanu na jednoj tetivi za sobom uvijek i svugdje. Pa nemoš, uvijek je ona tu i takva. Ako se s njom ne možeš nositi ili ju odsjeći, ubij se

Analogije su mi oduvijek išle.
Besmisao nadjača voljenje, to još nisam čula. Misao za zamislit se nad.
Iritacija i nagrizanje tog dijela koji ne valja postanu odjednom jako glasni u odnosu, toliko da zaguše voljenje i ostalo. Nešto poput one izreke da je dobar seks 10%, a loš 90% veze
Jel onda to nije to? Ili je to to, ali eto jebiga?
Moram priznat da ne vjerujem u "to"
Izgleda je ljudima i ovako teško naći nekoga za voljenje, pa je li onda "luksuz" pustiti ga samo tako, jer "situacija nije povoljna"?
A možda, i kad ostarimo

ćemo gledat na to drugačije, ali ja još uvijek ne mogu biti u takvim odnosima da ga jebeš. Ne znam, meni to nije fer ni prema meni ni prema toj osobi i izlazim na čistac odmah i što prije.
Nije li to ona priča o načinu i isprici?
S ovim nisam upoznata.
Ili veze i bliskost i ljubav i sav taj džez doista ne bi trebali biti tako komplicirani?
Pa ne bi bome.
E i da, ovo nije tema o mojoj situaciji, ja bih samo oživjela ovu rupčagu od podforuma

Tek sad ovo vidim, ali ću svejedno postat.

Mislila sam da pitaš eto tako.