A kak bi to trebalo izgledati?Euklid » wrote:... jebanjem bez milosti?
Jel to neka perverzija? Fetiš?
Paaa, reklo bi se da se cilja na žestinu i strast.
Neam pojma.karambol wrote:
A kak bi to trebalo izgledati?![]()
Jel to neka perverzija? Fetiš?
To kao drvosječa ili dizaličar neki? Šofer kamiona? Ono, dođem iz šume, nakon što sam vjevericama srušio kuću s još upaljenom štilovkom, pljoska s maksuzijom o pasu, 2 i pol kile blata s lišćem na gumenjačama, u kosi iverje i piljevina, znojni kolobari od pazuha do pupka kroz tri sloja odjeće. Bacam upaljenu štilovku na pod, ona struže i hoda po parketu, reže kut kauča, rukavom brišem nos i glasno podrignem vičući - Di je moja mala, a?nodens » wrote:
Ali postoji taj neki mem... jel. Ono 'želim da me uzme... onako MUŠKI'.A ne kilavo k'o neka curica.
karambol » wrote:
To kao drvosječa ili dizaličar neki? Šofer kamiona? Ono, dođem iz šume, nakon što sam vjevericama srušio kuću s još upaljenom štilovkom, pljoska s maksuzijom o pasu, 2 i pol kile blata s lišćem na gumenjačama, u kosi iverje i piljevina, znojni kolobari od pazuha do pupka kroz tri sloja odjeće. Bacam upaljenu štilovku na pod, ona struže i hoda po parketu, reže kut kauča, rukavom brišem nos i glasno podrignem vičući - Di je moja mala, a?
Zgrabim ju za vrat, protresem joj glavu i nožem prerežem grudnjak zajedno s košuljom. Držim je pol metra u zraku grizući joj usnu i lijevo uho, ostajem bez zraka, nakašljem se i ispljunem ostatak duhana iz pluća precizno ga usmjerivši prema pločicama da se lakše opere...
Otkopčam šlic i vadim tintilinića prljavim rukama...nema milosti ni popuštanja...
Ona stenje dok je gušim, nenamjerno, sve je to u žaru požude i vrtlogu strasti...
Zviznem joj šamar jer mi nije skinula slušalice dok me pokušala napaliti jezikom u uhu i vičem... ono, strast i žestina...
Tako nekako, ha?
nodens » wrote:
Nije moguće da mene to pitaš.![]()
Enivej, meni se čak čini da je moguća i takva 'strast i žestina' koja ne liči nužno na ovo gore.
Ali ono nošenje doručka u krevet... hmm hmmm
Mislim da se umjesto doručka u krevet može upisati neka druga osobna preferenca. Bitno je da paradigma ostane ista.Perzefona » wrote: Hrana u krevet.Pa nisam u bolnici.
A možda se time želi reći da je sinočnja aktivnost urodila jutarnjom nepokenošću?
Možda ja nisam žensko. Ne slažem se.
Ako od toga žestoko svrši, da. To je jedna od mogućih varijanti. Točan scenario je individualna stvar. Inače bi svaki klipan bio vrhunski jebač.karambol » wrote:
To kao drvosječa ili dizaličar neki? Šofer kamiona? Ono, dođem iz šume, nakon što sam vjevericama srušio kuću s još upaljenom štilovkom, pljoska s maksuzijom o pasu, 2 i pol kile blata s lišćem na gumenjačama, u kosi iverje i piljevina, znojni kolobari od pazuha do pupka kroz tri sloja odjeće. Bacam upaljenu štilovku na pod, ona struže i hoda po parketu, reže kut kauča, rukavom brišem nos i glasno podrignem vičući - Di je moja mala, a?
Zgrabim ju za vrat, protresem joj glavu i nožem prerežem grudnjak zajedno s košuljom. Držim je pol metra u zraku grizući joj usnu i lijevo uho, ostajem bez zraka, nakašljem se i ispljunem ostatak duhana iz pluća precizno ga usmjerivši prema pločicama da se lakše opere...
Otkopčam šlic i vadim tintilinića prljavim rukama...nema milosti ni popuštanja...
Ona stenje dok je gušim, nenamjerno, sve je to u žaru požude i vrtlogu strasti...
Zviznem joj šamar jer mi nije skinula slušalice dok me pokušala napaliti jezikom u uhu i vičem... ono, strast i žestina...
Tako nekako, ha?
blue » wrote:Karambol, dobar ti je scenarijal prljave ruke i tintilinic ne prolaze,
ni u idealnom ni potencijalnom ni ikakvom drugom slucaju
Ne mogu vjerovat, ali u objasnjenju gore navedenog scenarija priklonila sam se nodensovom shvacanjuEuklid » wrote:Gle sad ovu.
Isto bi se covjek prevario na prvi dojam i rekao sve najljepse o njoj.
Kad ono, nju pale ovakve brutale
Gdje to? Koliko vidim pohvalila si karambola za dobar scenarij uz mali prigovor na racun higijene.blue wrote: Ne mogu vjerovat, ali u objasnjenju gore navedenog scenarija priklonila sam se nodensovom shvacanju- zestina i strast NE znace brutalu
Naravno, onaj "tintilinić", neš ti brutalnosti s deminutivom u gaćama.Perzefona » wrote:Nije u tom scenariju higijena problem, već jedan drugi detalj.
Po mojem iskustvu, mnogima je to jedini problematični dio.Perzefona » wrote:Nije u tom scenariju higijena problem, već jedan drugi detalj.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest