Perzefona » wrote:Ne. Al sam čula da je inkasirala puno više. Doduše, ne putem čeka, nego vjenčanog lista. I nije baš da je bila registrirana prostitukla. No nemojmo cjepidlačiti.
Ne cjepidlačim; ali ovo gore je baš matematika. Vjenčani list je maltene obavezuje da kolko-tolko redovno podnosi njegovo znojenje na sebi; ova mala je inkasirala 780000 dolara za jednokratni napor.

Žalim slučaj, ali to je mnogo bolji posao od većine sponzoruša; eventualno se Anna Nicole Smith i Kate Middleton mogu s time usporediti.

(Doduše, princ William je bar bio zgodan kao dečko; sad mi nekako kilavo i mlitavo izgleda... no, valjda ga je upoznala puno ranije....)
Perzefona » wrote:Ja ne vidim ništa. Nit glupo nit pametno. Ali ti vidiš nekakvu potvrdu vrijednosti himena, u tome je stvar.
Naprotiv, ja takvu 'vrijednost' himena uopće ne vidim; meni je ovaj slučaj apsurd. Ja ne bih dao ni 1000 dolara za nečije djevičanstvo, jer sama spremnost 'prodaje' toga za novce, efektivno uništava bilo kakvu metafizičku 'vrijednost' dotičnog. Nego ja samo vidim da se događa transakcija u kojoj se spominje cifra od 780000 dolara i nečije djevičanstvo, pa pitam kakvu to struju svijesti proizvede u ženama. A rekoh i kojima: onima koje smatraju da su bile bar jednako zgodne kao ta Brazilka, i čije prvo iskustvo je bilo s nekim tikvanom, a to mi se čini da je prilično čest slučaj.

One koje su djevičanstvo izgubile na neki drugi način, ne moraju se osjećat prozvane.
Perzefona » wrote:Ne. Al s tim filmovima nikad ne znam. Često kažem ne, pa se kasnije pokaže da jesam.
Nije neki spoiler ako samo kratko spomenem da 17-godišnja kći Liama Neesona završi u rukama traffickera, i onda vidiš jednu scenu 'licitacije' gdje kojekakvi mafijaši nude goleme svote novaca za nju, koju su na aukciji predstavili kao '100 percent certified pure'.

(Mislim, zapravo nije smiješno, cijela ta tema)
Perzefona » wrote:Nije promašena nego je samo pretjerano naglašena, karikirana, kao što to karikature imaju običaj. Ja ne mislim da bi ikoji idiot platio toliku lovu i za prostitutku s himenom. Jako mi je to nelogično. Ako već plaća seks (a to ova Brazilka nudi, nemojmo se praviti blesavi) onda mi je logičnije da pljune lovu za robu koja ima preporuke, da tako kažem.
Nije ti logična ova primjedba gore. Pa jbt, samo zamisli da je lik već izjebao gomilu tih prostitutki s 'preporukama', i već mu je npr. dosta njihove 'vještine'. Dakako, ja isto mislim da se zajebao, tj. da ta Brazilka nije nikakva djevica; no eto, možda se lik nada da ipak jest. Ako on u to zbilja povjeruje (da je djevica) pa zbog toga bude sretan, što ti imaš protiv toga? Pa važnija je sreća nego istina, zar ne?
Ako netko ima love za bacanje, zbilja ne vidim što je 'glupo' u tome da tu lovu potroši na kojekakve raritete i kuriozitete koji ga rajcaju iz kojeg god razloga ga već rajcaju.