Ja nekako sumnjam u njihovo postojanje. Trebalo bi pitati one bivše prijateljice, možda su si opet dobreex_anais » wrote:
To sam se i ja pitala, ali čini mi se da je to samo za drage ljude.Tko zna gdje su ti ljudi?
Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
Desire makes slaves out of kings.
- Lord Byron
shicki povremeno napise poneku groznu autobiografsku recenicu. mislim da je njena prica jako ttzna.
Zbog svojeg dobrohotnog poriva za razumijevanjem svakoga tko je sposoban barem dvjema donekle suvislim recenicama ispricat svoju tuznu pricu te slijedom toga tumplavim porivom da opravdavam seratorsko ponasanje takvih damaged likova, jer ja sam ipak privilegirani produkt srednje klase intelektualaca, odrasla s oba roditelja, veci dio zivota imala svoju sobu i levisice 501, mogu glatko zauzet mjesto The Supendare.
I nakon godina zivota s tim divnim razumijevanjem za cijeli svijet, ne mogu reci nista drugo nego jok, dear, usrani zivot ti ne daje pravo da se izdrkavas na ljudima koji ti u istom tom zivotu nisu nista skrivili. Idi, leci se i odjebi.
I nakon godina zivota s tim divnim razumijevanjem za cijeli svijet, ne mogu reci nista drugo nego jok, dear, usrani zivot ti ne daje pravo da se izdrkavas na ljudima koji ti u istom tom zivotu nisu nista skrivili. Idi, leci se i odjebi.
- Lord Byron
recenica 'to ni najmanje ne opravdava njeno pisanje', koja je trebala biti sastavni dio moga posta, nestala je u bespuacu pisanja s moba.
A baš sam se pitala kako si to naglo onepismenio.Lord Byron » wrote:recenica 'to ni najmanje ne opravdava njeno pisanje', koja je trebala biti sastavni dio moga posta, nestala je u bespuacu pisanja s moba.
Inače, pozitiva je došla.
Pitala sam se je li u pitanju mobitel ili mnogo alkohola.Lord Byron » wrote:recenica 'to ni najmanje ne opravdava njeno pisanje', koja je trebala biti sastavni dio moga posta, nestala je u bespuacu pisanja s moba.
http://forum.hr/showthread.php?t=591368&page=31kuki » wrote:Link?
Pobrisani su najbolji postovi.
Nausi je spasila jedan, kvotanjem.
Nije jedina.ex_anais » wrote:I dio gdje je Harpy oslovila s Herp.
No, dobro, poklapamo se u cak tri slova.
- Maleficent
Opet ste skroz sišli s teme. Na ovom forumu nema reda. 
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Da li želite da vam postove o pisanju, prepoznavanju i eventualnim neugodnostima izdvojim na posebnu temu? Ako da, neka neko napiše od kojeg posta, ja bih od ovog, al možda se varam:
Éowyn » wrote:
Ah, ja sam mislila forum.hr. Meni bi možda malo čudno bilo da me netko od poznatih čita na forumu. Posebno da netko ide provjeravati kakva sam i kakve postove pišem.
Moj najbolji prijatelj je vrlo vjerojatno negdje otkrio moj blog jer je znao za neke informacije koje sam samo tamo napisala i nakon što sam to shvatila više nikad nisam slobodno pisala. Počela sam vagati svaku riječ.
Tako da imam dečka koji čita moje postove na forumu, vrlo vjerojatno bih prestala pisati
Može. Što se mene tiče, možeš i ranije. Ne znam u kojem smo trenutku započeli s chatom (i ispričavam se zbog toga).nina williams » wrote:Da li želite da vam postove o pisanju, prepoznavanju i eventualnim neugodnostima izdvojim na posebnu temu? Ako da, neka neko napiše od kojeg posta, ja bih od ovog, al možda se varam:
Desire makes slaves out of kings.
- nina williams
Čedo, sine, nemam ništa s tim.vrrrlet » wrote:Meni je netko upropastio post. Izgledao je kao mravojed.
Stvar je u tome da ja ne bih htjela dirati u ništa što se pisalo i moderiralo prije mene. Ovaj tvoj upis mi se čini kao prikladan, ima glavu i rep za uvodni post. Nemam prigovora na čet, svi ste izvrsni, samo nastavite tako.Éowyn wrote:
Može. Što se mene tiče, možeš i ranije. Ne znam u kojem smo trenutku započeli s chatom (i ispričavam se zbog toga).
Idem sad naučit kako izvest razdvajanje. Nešto sam čitala, al ne uzdam se puno u svoje pamćenje.
- nina williams
Jel bolje Elli? Ne znam koju bih boju, htjela bih samo da nije agresivna, ono da se ljudi ne prepadnu kad je vide. Sudionicima topika se ispričavam na offu, malo se uhodavam, skužajte.
EDIT: Evo malo sam izmoderirala.
Maleficent, bit će bolje.
Izdvojit ću i ove zadnje upise na neku temu a la obrisani off, možda još večeras. Sad idem jest, izgladnila sam moderirajući.
EDIT: Evo malo sam izmoderirala.
Maleficent, bit će bolje.
Izdvojit ću i ove zadnje upise na neku temu a la obrisani off, možda još večeras. Sad idem jest, izgladnila sam moderirajući.
-
- Information
-