Pozitivaex_anais » wrote:
Ja imam neku ludu sreću da često pročitam post sekundu prije brisanja. Ili je to zato što visim na forumu.![]()
Ajd, nije sve izgubljeno, pristići će Pozitiva. Samo, shicki je nekako vatrenija, mlađa, ovu će poslat u penziju.
Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
Desire makes slaves out of kings.
Perzefona » wrote: A ja, ja ništa, a? kako me se odrekoše.![]()
Kao da ja ne trpim duševnu bol što su i meni postovi brisani.
Da čujemo, koja je zvala shicki ovdje?
Ispričavam se, kolegice.Perzefona » wrote: A ja, ja ništa, a? kako me se odrekoše.![]()
Kao da ja ne trpim duševnu bol što su i meni postovi brisani.
Dite mi je jučer zauzelo lap, pa sam tipkala s ajfouna, totalno uživljena u materiju, nisam stigla pratiti sve što je tko pisao, a ti mobovi su spori i nepregledni i još s ispackanim tačskrinom, moj grijeh...
Kao prvo, nema pojmaex_anais » wrote:
Još pamtim njen Martin breg i motele na Plitvicama.![]()
Ta žena ili radi na recepciji ili joj u snu javljaju gdje se kurve sastaju.
Osim toga, stalno piše jedno te isto, nebitno što je uopće tema.
OK, definitvno sam propustila sve zabavno na forumuex_anais » wrote:
Još pamtim njen Martin breg i motele na Plitvicama.![]()
Ta žena ili radi na recepciji ili joj u snu javljaju gdje se kurve sastaju.
Pa sta, garant ima koja drolja koju svekrva ne voli jer drolja ne pegla, ne gasi svjetlo i uziva u seksu s njenim sinekom.
Rekla bih da strogo i nepravedno sudite. Ne muče nju samo kurve. Muče nju i zakonite. Svakoj će objasniti da ju njezin partner ne voli, iskorištava ili vara. Zakonitima ne oprašta ako instantno ne šutnu gada preljubničkog, jednakom strašću progoni fufe.
Njezina je misija poručiti svakoj: on tebe ne voli, shvati to.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Nije li to Sigurna?Perzefona » wrote: Rekla bih da strogo i nepravedno sudite. Ne muče nju samo kurve. Muče nju i zakonite. Svakoj će objasniti da ju njezin partner ne voli, iskorištava ili vara. Zakonitima ne oprašta ako instantno ne šutnu gada preljubničkog, jednakom strašću progoni fufe.
Njezina je misija poručiti svakoj: on tebe ne voli, shvati to.
Perzefona » wrote:
Istina. Ponekad je popratim na bezmudnom topicu i po onim postovima ispada da se svako malo neki frajeri vrte oko nje.
Ja sam mislila da ona ima između 50 i 60 godinaex_anais » wrote:
![]()
Istina. Ponekad je popratim na bezmudnom topicu i po onim postovima ispada da se svako malo neki frajeri vrte oko nje.Ne mogu si pomoći, živo me zanima koja priča stoji iza tolike gorčine. Sigurninu priču donekle i znamo.
Zašto bi mami smetalo što snaha uživa u seksu s njenim sinom? Ne silazi s teme.
Što nije ona pisala o svom mužu, svojoj svekrvi i svojoj šljivi? Ja sam nju doživljavala kao neku gospođu u godinama koja živi na selu i jedina joj je društvo nagluha svekrva od preko 80 godina (s kojom se super slaže) i muž koji svako toliko ode u klet vidjeti kako vino napreduje.
Éowyn » wrote:
Što nije ona pisala o svom mužu, svojoj svekrvi i svojoj šljivi? Ja sam nju doživljavala kao neku gospođu u godinama koja živi na selu i jedina joj je društvo nagluha svekrva od preko 80 godina (s kojom se super slaže) i muž koji svako toliko ode u klet vidjeti kako vino napreduje.
Nema ona muža, ja sam isto mislila da ima, ali je ponosno izjavila više puta da nije u braku.
Sad me zanima ta sa šljivom.
Ma glupst neka je bila u pitanju. Na temi o stnovanju je rekla da je bolje živjeti na selu jer imaš svoju kuću, svoj mir i svoju šljivu.ex_anais » wrote:
![]()
![]()
Nema ona muža, ja sam isto mislila da ima, ali je ponosno izjavila više puta da nije u braku.
Sad me zanima ta sa šljivom.
Pa sma ja odmah iskonstruirala ostatak seoske idile i dodala muža i svekrvu.
-
- Information
-