Ne, ne bih. Jer to što nisam napisao nikakav odgovor ne znači da nisam razmislio o pitanju.nodens » wrote:Da uopće probaš odgovoriti bilo kako, ni ne razumijevajući kakve ima veze, možda bi shvatio kakve veze ima.
I opet: glupost. Za početak, niti imaš dokaza da sam po tom pitanju iracionalan niti možeš argumentirano tvrditi da svoje mišljenje ne mogu obrazložiti.Nikakve 'izravne'.
Jedna od onih tipično ljudskih iracionalnosti. Pokušavam ti skrenuti pozornost da se čudiš mojoj iracionalnosti, premda ni svoje iracionalnosti ne možeš objasniti. A ničim drugim te dvije iracionalnosti nisu 'povezane' - osim činjenicom da i jednu i drugu možeš reducirati na imbecilizam, infantilnost, atavizam i egoizam.
Ako baš hoćeš.
Jer mogao bih, ali neću. Jer i sâm priznaješ da bi tu eventualnu iracionalnost s tvojom povezivalo samo to što su iracionalnosti. U ostalim vijestima, i Vjekoslava Huljić i ja pripadamo vrsti Homo sapiens sapiens.
Jel ti znaju roditelji da si pedofil?Eto meni smeta prošlost. Tebi smeta sadašnjost i budućnost. Swingerima ne smeta ništa od toga, čak dapače, rajca ih ono što ti smatraš nepoželjnim. Imaš li racionalno objašnjenje za tu razliku, naime da swingere rajca ono što je tebi neugodno? Ako nemaš, zašto onda od mene tražiš da argumentiram svoj iracionalni (ili imbecilni, ako baš inzistiraš) kriterij? Nema tu ni logike ni argumenata.
Da ili ne? Samo me to zanima. Znaju li ili ne?
Nadam se da si se propisno zgrozio nad mojim pitanjem. Jer je to gruba demonstracija taktike kojom se služiš. Napadaš svoje zaključke i pretpostavke o meni jer ti ja ne želim odgovoriti na pitanja koja s temom veze nemaju. Ne jer bih nešto jako skrivao nego jer skrećeš temu u svim pravcima čim pitanja postanu škakljiva.