nevjerna » wrote:
Ali ona neće dobit isti užitak od Marka i Stipe. Moguće je čak da Stipe radi kvarnih zubiju te zadaha iz ustiju uopće ne upadne u najuži izbor.
O tomu se radi - ti nisi u njezinoj (droljinoj) glavi i ne možeš znati koji su njezini kriteriji.
Čini se da govorim Turski...
Pod 'Marko i Stipe' sam mislio na dvojicu koji joj JESU prošli te kriterije. Pa kažem da joj je 'svejedno' je li jedan ili drugi, čim su obojica sposobni pružiti dotični užitak. Dakako, što su ti kriteriji niži, to se radi o 'većoj drolji'. Čini mi se da se tako to nekako i podrazumijeva 'u puku'.
nevjerna » wrote:
Nodense, prostitutka je upravo to - oruđe u rukama svodnika. Radila ona to u Zagrebu, Bratislavi ili Parizu. One jesu robovi, a te tvoje 'elitne' su iznimka. I prostitutka po defaultu ne bira, osim ako svodnik zaključi da se radi o manijaku i odjebe ga u startu.
Ne, nije točno da su prostitutke po definiciji oruđe u rukama svodnika.
One to mogu biti, ali to nije 'definicija' prostitutke, nego samo npr. trenutačno raširene okolnosti u kojima dotične operiraju. Pročitaj međutim onaj Hekatonhirov post kojeg sam linkao.
Prostitutka ne bira, osim po jednom jedinom kriteriju: da klijent ima novaca. A posve je nebitno kako točno je klijent došao do novaca.
S druge strane, to što prostitutke danas u principu ne biraju, ne znači da je to zapisano u nebesima. Eto Joss Whedon je zamislio i takve prostitutke koje biraju klijente po još nekim kriterijima, osim po tom da moraju imati dovoljno novaca. Ne vidim zašto bi to bilo nemoguće.
nevjerna » wrote:Zato jer ne znaš koji su droljini kriteriji nisi ni mogao u inicijalnom postu valjano definirati termin drolja.
Konkretni kriteriji nisu bitni, nego je bitno to da može postići 'užitak' s njima. A ako s njih 10 može postići užitak, onda je svejedno o kojem od njih 10 se radi. Zbilja čudno da ne vidiš očitu analogiju s onim gore.
(Tj. ne kažem da nekome JEST svejedno, nego kažem AKO je svejedno - onda je zovem 'droljom'.)