Kurve vs. drolje

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 11 Jan 2012, 13:51

Lord Byron » wrote: Otkud ti to znaš da je onome koji u seks ulazi zbog užitka, svejedno s kim se seksa? :confused:
Pa nije mu svejedno, očito - želi užitak, jasno. :ne zna:

Nije ni kurvi svejedno s kime se seksa; u najmanju ruku, lik mora imati novaca. Inače ništa, zar ne?

Lord Byron » wrote:Moguće da postoje osobe kojima je sasvim svejedno s kim se seksaju - ali, tu onda govorimo o bolesnim osobama. Doslovno bolesnima - ono, dijagnoza, liječenje i tako to.
Jesu li kurve bolesne osobe? Njima je 'svejedno', samo moraš imati novaca. Ovim drugima je 'svejedno', samo mora dobiti užitak; ali ako dobije užitak, nije bitno je li to Marko ili Stipe.

Dakako, nikad nije 'posve svejedno', to se podrazumijeva. Može i prostitutka imati određene preference, a može i klijent imati neke preference. To ipak ne znači da narav odnosa klijent-prostitutka, nema nikakvo okvirno značenje. Koliko god ti pokušavao relativizirati stvar, isto vrijedi i za ovo što ja zovem 'droljama'.

nodens

Post 11 Jan 2012, 13:56

nevjerna » wrote: Ja sam u takvom poslu da vidim dosta toga iz oblasti kriminala, pa neminovno, i prostitucije. Nema tu nekakvog izbora, kurva ne bira nego odrađuje, zato jer mora.
Ti dakle imaš posla s uličnim prostitutkama, ili onim jadnicama koje su skoro pa roblje u rukama nekakvih svodnika. :ne zna:

Tvrdiš li da elitna prostitucija ne postoji? Ja ne znam, to je istina da ne znam - nisam u tom miljeu. Sve što 'znam', pročitao sam negdje.

nevjerna » wrote:Mene brine tvoja definicija drolje. Drolja se u seksu i izboru partnera ne razlikuje od drugih žena, osim što ona ima više partnera. Dakle, ništa kod nje nije apersonalno; svaki partner, koliko god ih bilo, mora se uklopit u njezine kriterije, inače ništa od užitka.
To upravo i jest 'apersonalnost'. Da ponovim: ni elitnoj prostitutki nije svejedno, moraš imati puno novaca. Većina ljudi nema dovoljno novaca da si može priuštiti redoviti seks s elitnim prostitutkama. Znači, to su poprilično restriktivni kriteriji.

No dobro, to što kažeš o 'kriterijima', to upravo i jest onaj filozofski problem, što uopće znači pojam 'osoba': je li to zbroj (trenutačnih) karakteristika, ili nešto drugo.
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 13:58

nodens » wrote:
Jesu li kurve bolesne osobe? Njima je 'svejedno', samo moraš imati novaca. Ovim drugima je 'svejedno', samo mora dobiti užitak; ali ako dobije užitak, nije bitno je li to Marko ili Stipe.
Ali ona neće dobit isti užitak od Marka i Stipe. Moguće je čak da Stipe radi kvarnih zubiju te zadaha iz ustiju uopće ne upadne u najuži izbor.
O tomu se radi - ti nisi u njezinoj (droljinoj) glavi i ne možeš znati koji su njezini kriteriji.
Ajme majko, sveti Ante, Duje, Šime, Frane, divico Marijo i svi sveci !!!
vrrrlet

Post 11 Jan 2012, 14:00

nodens » wrote:
Ti dakle imaš posla s uličnim prostitutkama, ili onim jadnicama koje su skoro pa roblje u rukama nekakvih svodnika. :ne zna:

Tvrdiš li da elitna prostitucija ne postoji? Ja ne znam, to je istina da ne znam - nisam u tom miljeu. Sve što 'znam', pročitao sam negdje.

To upravo i jest 'apersonalnost'. Da ponovim: ni elitnoj prostitutki nije svejedno, moraš imati puno novaca. Većina ljudi nema dovoljno novaca da si može priuštiti redoviti seks s elitnim prostitutkama. Znači, to su poprilično restriktivni kriteriji.

No dobro, to što kažeš o 'kriterijima', to upravo i jest onaj filozofski problem, što uopće znači pojam 'osoba': je li to zbroj (trenutačnih) karakteristika, ili nešto drugo.

Elitna prostitucija postoji. Ja sam elitna prostitutka. I uopće se ne prostituiram za novac, ja se prostituiram za duše.

Sad će mi Nodens reći da sam elitna drolja. :D

A o tapirima ništa neće reći. Jebe se njemu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 14:05

nodens » wrote:

Nodense, prostitutka je upravo to - oruđe u rukama svodnika. Radila ona to u Zagrebu, Bratislavi ili Parizu. One jesu robovi, a te tvoje 'elitne' su iznimka. I prostitutka po defaultu ne bira, osim ako svodnik zaključi da se radi o manijaku i odjebe ga u startu.

Zato jer ne znaš koji su droljini kriteriji nisi ni mogao u inicijalnom postu valjano definirati termin drolja.
nodens

Post 11 Jan 2012, 14:14

nevjerna » wrote: Ali ona neće dobit isti užitak od Marka i Stipe. Moguće je čak da Stipe radi kvarnih zubiju te zadaha iz ustiju uopće ne upadne u najuži izbor.
O tomu se radi - ti nisi u njezinoj (droljinoj) glavi i ne možeš znati koji su njezini kriteriji.
Čini se da govorim Turski... :cerek:

Pod 'Marko i Stipe' sam mislio na dvojicu koji joj JESU prošli te kriterije. Pa kažem da joj je 'svejedno' je li jedan ili drugi, čim su obojica sposobni pružiti dotični užitak. Dakako, što su ti kriteriji niži, to se radi o 'većoj drolji'. Čini mi se da se tako to nekako i podrazumijeva 'u puku'.

nevjerna » wrote: Nodense, prostitutka je upravo to - oruđe u rukama svodnika. Radila ona to u Zagrebu, Bratislavi ili Parizu. One jesu robovi, a te tvoje 'elitne' su iznimka. I prostitutka po defaultu ne bira, osim ako svodnik zaključi da se radi o manijaku i odjebe ga u startu.
Ne, nije točno da su prostitutke po definiciji oruđe u rukama svodnika. :rolleyes:

One to mogu biti, ali to nije 'definicija' prostitutke, nego samo npr. trenutačno raširene okolnosti u kojima dotične operiraju. Pročitaj međutim onaj Hekatonhirov post kojeg sam linkao.

Prostitutka ne bira, osim po jednom jedinom kriteriju: da klijent ima novaca. A posve je nebitno kako točno je klijent došao do novaca.

S druge strane, to što prostitutke danas u principu ne biraju, ne znači da je to zapisano u nebesima. Eto Joss Whedon je zamislio i takve prostitutke koje biraju klijente po još nekim kriterijima, osim po tom da moraju imati dovoljno novaca. Ne vidim zašto bi to bilo nemoguće.

nevjerna » wrote:Zato jer ne znaš koji su droljini kriteriji nisi ni mogao u inicijalnom postu valjano definirati termin drolja.
Konkretni kriteriji nisu bitni, nego je bitno to da može postići 'užitak' s njima. A ako s njih 10 može postići užitak, onda je svejedno o kojem od njih 10 se radi. Zbilja čudno da ne vidiš očitu analogiju s onim gore.

(Tj. ne kažem da nekome JEST svejedno, nego kažem AKO je svejedno - onda je zovem 'droljom'.)
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 14:36

nodens » wrote:
Čini se da govorim Turski... :cerek:

Pod 'Marko i Stipe' sam mislio na dvojicu koji joj JESU prošli te kriterije. Pa kažem da joj je 'svejedno' je li jedan ili drugi, čim su obojica sposobni pružiti dotični užitak. Dakako, što su ti kriteriji niži, to se radi o 'većoj drolji'. Čini mi se da se tako to nekako i podrazumijeva 'u puku'.

Ne, nije točno da su prostitutke po definiciji oruđe u rukama svodnika. :rolleyes:

One to mogu biti, ali to nije 'definicija' prostitutke, nego samo npr. trenutačno raširene okolnosti u kojima dotične operiraju. Pročitaj međutim onaj Hekatonhirov post kojeg sam linkao.

Prostitutka ne bira, osim po jednom jedinom kriteriju: da klijent ima novaca. A posve je nebitno kako točno je klijent došao do novaca.

S druge strane, to što prostitutke danas u principu ne biraju, ne znači da je to zapisano u nebesima. Eto Joss Whedon je zamislio i takve prostitutke koje biraju klijente po još nekim kriterijima, osim po tom da moraju imati dovoljno novaca. Ne vidim zašto bi to bilo nemoguće.

Konkretni kriteriji nisu bitni, nego je bitno to da može postići 'užitak' s njima. A ako s njih 10 može postići užitak, onda je svejedno o kojem od njih 10 se radi. Zbilja čudno da ne vidiš očitu analogiju s onim gore.

(Tj. ne kažem da nekome JEST svejedno, nego kažem AKO je svejedno - onda je zovem 'droljom'.)
Joj, nodense moj. U nekim stvarima djeluješ mi bolno neiskusno. Ajmo redom.

Što je tu droljasto ako su se curi svidili i Marko i Stipe?

Osim toga, opet uvodiš puk.
Šta me briga za puk? Puku svaka čast, ali puk kad vidi moja dva oka raznih boja misli da se radi o vještici i spalio bi me da može. Tako da stav puka i stavovi nas prisutnih forumaša o tomu tko je drolja, a tko nije su bitno različite stvari.

Ove nebuloze o prostitutkama molim te da više ne ponavljaš.
Prostitutka ne bira uopće; ona je radnica koja nudi uslugu i naplaćuje ju (kao što ti u pekari naplate kruh). Nemaš novaca? Nema ni kruha.

Drolja pak nije s tih deset bila istodobno (a i žene koje nisu drolje tijekom života promijene povelik broj partnera) pa ne vidim što to bitno razdvaja drolju od onih koje to nisu. Žena koja je izgubila tri muža i udaje se za četvrtog očito je uživala u svakom od njih, pa ju to ne čini droljom.
nodens

Post 11 Jan 2012, 14:51

nevjerna » wrote: Joj, nodense moj. U nekim stvarima djeluješ mi bolno neiskusno. Ajmo redom.
Joj zašto imam dojam da nisi čitala topik Virgo intacta. :rofl:

nevjerna » wrote:Što je tu droljasto ako su se curi svidili i Marko i Stipe?
Nije droljasto to, nego rekoh, apersonalnost. Ono 'svejedno je tko je, bitno da me dobro pojebe, tj. da mi bude ugodno'. :ne zna:

Jesi li čula za Kantov kategorički imperativ? :rofl:

nevjerna » wrote:Šta me briga za puk? Puku svaka čast, ali puk kad vidi moja dva oka raznih boja misli da se radi o vještici i spalio bi me da može. Tako da stav puka i stavovi nas prisutnih forumaša o tomu tko je drolja, a tko nije su bitno različite stvari.
Imaš raznobojne oči? :eek: To mi se čini kao rijedak fenomen, a ima jedna moja rođaka s takvim očima. Da nemaš možda stariju sestru, a tvoj otac je možda bivši... hmm recimo političar, da ne budem previše specifičan?

BTW, ja sam već rekao da nemam ništa 'protiv' drolja, te da mi se čini da sam i ja 'drolja' u duši, po mojoj vlastitoj definiciji. :zubo: Tako da nemoj meni ovo o spaljivanju, ja sam miroljubiv.

nevjerna » wrote:Ove nebuloze o prostitutkama molim te da više ne ponavljaš.
Prostitutka ne bira uopće; ona je radnica koja nudi uslugu i naplaćuje ju (kao što ti u pekari naplate kruh). Nemaš novaca? Nema ni kruha.
A što sam ja točno rekao nešto suprotno tome? :cerek: Koju točno 'nebulozu'?

nevjerna » wrote:Drolja pak nije s tih deset bila istodobno (a i žene koje nisu drolje tijekom života promijene povelik broj partnera) pa ne vidim što to bitno razdvaja drolju od onih koje to nisu. Žena koja je izgubila tri muža i udaje se za četvrtog očito je uživala u svakom od njih, pa ju to ne čini droljom.
Nije, ako je sa svakim od njih bila u 'osobnom' odnosu, a ne apersonalnom. No dakako da to nije nešto binarno, nego ima mnogo nijansi. No, što apersonalnije, to veći 'drolja-faktor'. :zubo: :rofl:
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 15:04

nodens » wrote:
Joj zašto imam dojam da nisi čitala topik Virgo intacta. :rofl:

Nije droljasto to, nego rekoh, apersonalnost. Ono 'svejedno je tko je, bitno da me dobro pojebe, tj. da mi bude ugodno'. :ne zna:

Jesi li čula za Kantov kategorički imperativ? :rofl:

Imaš raznobojne oči? :eek: To mi se čini kao rijedak fenomen, a ima jedna moja rođaka s takvim očima. Da nemaš možda stariju sestru, a tvoj otac je možda bivši... hmm recimo političar, da ne budem previše specifičan?

BTW, ja sam već rekao da nemam ništa 'protiv' drolja, te da mi se čini da sam i ja 'drolja' u duši, po mojoj vlastitoj definiciji. :zubo: Tako da nemoj meni ovo o spaljivanju, ja sam miroljubiv.

A što sam ja točno rekao nešto suprotno tome? :cerek: Koju točno 'nebulozu'?

Nije, ako je sa svakim od njih bila u 'osobnom' odnosu, a ne apersonalnom. No dakako da to nije nešto binarno, nego ima mnogo nijansi. No, što apersonalnije, to veći 'drolja-faktor'. :zubo: :rofl:
Zašto, oh zašto imam dojam da nikad u životu nisi sreo ni kurvu, ni drolju..? :ne zna:

Nebuloza je da kurva odabire, u RL je posve obratno.

Nije mi tata političar, a u vezi puka još ovo: ako gospođa A prevari muža s gospodinom B (iako nikad prije nije varala) ona će u očima puka biti i kurva i drolja. Za puk, naime, ta dva termina znače jedno isto.

A sad moram ići zaradit za kruh (možda mi se usput dogodi i neki simpa droljan, pa nije zgodno da budem bez novaca, jel). :W
nodens

Post 11 Jan 2012, 15:24

nevjerna » wrote: Nebuloza je da kurva odabire, u RL je posve obratno.
Gdje sam ja rekao da odabire. :ne zna: Odabire samo utoliko što klijent mora platiti unaprijed, valjda.

Nego sam samo rekao da nema razloga zašto bi moralo biti tako. Zašto bi žena koja takvo što 'prodaje' - morala prodavati bilo kome. Primjerice, ja mogu davati instrukcije iz matematike bilo kome, a mogu nekoga i odbiti jer mi se npr. ne sviđa. Zašto i prostitutka ne bi mogla isto tako - nije baš posve jasno. Inara iz Firefly-ja je itekako birala klijentelu. :zubo:

Znači, možda nije uobičajeno u današnjoj kulturi, no ne vidim zašto bi bilo nemoguće.

nevjerna » wrote:Nije mi tata političar, a u vezi puka još ovo: ako gospođa A prevari muža s gospodinom B (iako nikad prije nije varala) ona će u očima puka biti i kurva i drolja. Za puk, naime, ta dva termina znače jedno isto.
To je baš zato što se nitko nije potrudio definirati te pojmove. :zubo: :rofl:

nevjerna » wrote:A sad moram ići zaradit za kruh (možda mi se usput dogodi i neki simpa droljan, pa nije zgodno da budem bez novaca, jel). :W
Misliš, neki simpa kurviš, a ne droljan? (Ako ti trebaju novci za njega). Terminologija je vrlo važna stvar. :mudri:
aisling

Post 11 Jan 2012, 21:40

Imam jednu groznu manu što se kod čitanja sličnih tema uvijek prije ili kasnije zapitam što je na drugom kraju klackalice. Ako su drolje s jedne strane, kakve su da su, neka budu, no zanima me koga bi onaj tko zna što i tko je drolja postavio na neku drugu stranu. Nešto u stilu ako su drolje zlo, voljela bi da mi taj koji to kaže objasni kako on vidi dobro.
Happy Easter!
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 21:45

Došla sam ti samo reći da umjetnici općenito (Dostojevski, Flaubert, Maupassant, Dima Otac i Dima Sin, Remarque) kao i prosti puk ne prave razliku između kurve i drolje na kojoj ti inzistiraš. Kurva, drolja, eventualno bludnica termin je koji označava neudanu žensku koja se rado i često jebe, pa naplaćivala ona to ili ne.

Evo ti i tematska pjesma od Arsena i Fabricia de Andrea:

...njeno zvanje je, kažu, drolja...
nodens

Post 11 Jan 2012, 21:48

aisling » wrote:Imam jednu groznu manu što se kod čitanja sličnih tema uvijek prije ili kasnije zapitam što je na drugom kraju klackalice. Ako su drolje s jedne strane, kakve su da su, neka budu, no zanima me koga bi onaj tko zna što i tko je drolja postavio na neku drugu stranu. Nešto u stilu ako su drolje zlo, voljela bi da mi taj koji to kaže objasni kako on vidi dobro.
Čini mi se da nigdje nisam napisao da su drolje 'zlo'. :cerek: Jasno mi je da je to 'pogrdan' termin - no kao što već rekoh, s obzirom da ponašanje koje se nekad zvalo na taj način, više u društvu ne nailazi na univerzalnu osudu (kao nekad), nema razloga zašto bi se taj termin doživljavao toliko negativno.

Enivej, ako smo to riješili, s druge strane klackalice su one kojima je bitno i 'tko' je ta druga osoba, a ne samo 'koliko je dobar/dobra u krevetu' (što, dakako, ne znači da je ovo drugo nebitno :zubo:). Ergo, moglo bi se reći 'one koje to rade (i) iz ljubavi, a ne samo radi (svog) užitka' - no već rekoh da ne znam točno što je ljubav, pa mi i ta definicija nekako šteka. :zubo: A možda je i nerealna. :ne zna:
aisling

Post 11 Jan 2012, 21:52

Po tome ispada da na ovom svijetu ima jako malo drolja. Napisala sam i prije preuređivanja teme, ne znam nikog kome je svejedno.
Happy Easter!
nodens

Post 11 Jan 2012, 21:54

nevjerna » wrote:Došla sam ti samo reći da umjetnici općenito (Dostojevski, Flaubert, Maupassant, Dima Otac i Dima Sin, Remarque) kao i prosti puk ne prave razliku između kurve i drolje na kojoj ti inzistiraš. Kurva, drolja, eventualno bludnica termin je koji označava neudanu žensku koja se rado i često jebe, pa naplaćivala ona to ili ne.

Evo ti i tematska pjesma od Arsena i Fabricia de Andrea:

...njeno zvanje je, kažu, drolja...
:ne zna: Pa ni po mojoj terminologiji nije neka velika razlika. 'Kurva' mi nekako vuče na 'prostitutka', no jasno da se može upotrijebiti pogrdno za mnogošto, pa čak i za stvari koje nisu seksualne prirode.

Inače, znaš onaj vic, drolja je žena koja daje svima, a kurva svima osim meni. :rofl:

Nego 'drolja' baš meni nekako zvuči kao 'manje proračunata (kurva)'; u smislu da ćeš 'kurvom' nazvati neku koja se jebe mnogo i često, ali iz nekih eksternih razloga, bili to novci ili nešto drugo (položaj, status itd). Dok 'drolja' jednostavno uživa u tome bez traženja neke dodatne naknade.

Meni su interesantne i jedne i druge... :cerek:
Eks

Post 11 Jan 2012, 21:56

Oko čega se vi natežete s njim.
Nodense, drolje u tvom rječniku su one koje imaju onsove i ff odnose, a one koje se jebu "zbog ljubavi" su svetice. Vrlo originalno.
nodens

Post 11 Jan 2012, 21:59

aisling » wrote:Po tome ispada da na ovom svijetu ima jako malo drolja. Napisala sam i prije preuređivanja teme, ne znam nikog kome je svejedno.
Možda nisam bio jasan što mislim pod 'svejedno'.

Naravno da nije svejedno između dvojice, od kojih je jedan totalno neprivlačan, a drugi prilično seksi.

No ako imaš njih 10 prilično seksi, onda je 'drolja' ona kojoj je 'u principu svejedno' s kojim je od tih 10. (To ne znači apsolutno svejedno, jer je to nemoguće, da bude apsolutno svejedno.)

Osim toga, rekoh već da to nije 'binarni' termin, u smislu - da je netko ili drolja, ili pak nije. Nego onako, kontinuirana stvar. Što joj je više svejedno, što je to više apersonalno, to je više 'drolja'.
aisling

Post 11 Jan 2012, 21:59

ex anais » wrote:Oko čega se vi natežete s njim.
Nodense, drolje u tvom rječniku su one koje imaju onsove i ff odnose, a one koje se jebu "zbog ljubavi" su svetice. Vrlo originalno.
Ma nije natezanje. Mene stvarno zanima nekad kako ljudi koji puno razmišljaju o droljama vide nedrolje. Lako za drolje, al ajd nek opiše onu drugu.
Happy Easter!
Lord Byron

Post 11 Jan 2012, 22:00

ex anais » wrote: Nodense, drolje u tvom rječniku su one koje imaju onsove i ff odnose, a one koje se jebu "zbog ljubavi" su svetice. Vrlo originalno.
Lako za originalnost. Mene više fascinira to što u njegovoj podjeli žena nema treće opcije. Ili-ili.
Eks

Post 11 Jan 2012, 22:01

Lord Byron » wrote: Lako za originalnost. Mene više fascinira to što u njegovoj podjeli žena nema treće opcije. Ili-ili.
Ima. One koje se ne jebu. Djevice. A što s njima kad se prvi put pojebu "iz ljubavi" taj odgovor još čekam od onog topica.
nodens

ex anais » wrote:Oko čega se vi natežete s njim.
:ne zna: Zašto bi moralo biti originalno.

Ni seks nije originalan, postoji već milijunima godina. Dapače, stotinama milijuna. :rofl:

Nego, jesi li gledala Firefly? Ako jesi, što misliš o Inari?
JPK

Potjeh » wrote:Riječ drolja ne postoji u mom riječniku. Nijednu ženu nikada neću nazvati droljom niti pomisliti da je drolja. Jednostavno nemam definiciju drolje.
Žene vole da ih se smatra i naziva droljama, te tretira kao drolje.
Ako se ovako ponašaš, onda vjerojatno vrlo malo jebeš. :ne zna:
Biti i mniti svemiropolisno
aisling

Post 11 Jan 2012, 22:02

JPK » wrote: Žene vole da ih se smatra i naziva droljama, te tretira kao drolje.
Ako se ovako ponašaš, onda vjerojatno vrlo malo jebeš. :ne zna:
Kako se to tretiraju drolje?
Happy Easter!
nodens

Post 11 Jan 2012, 22:02

Lord Byron » wrote: Lako za originalnost. Mene više fascinira to što u njegovoj podjeli žena nema treće opcije. Ili-ili.
OMG nakon što 17 puta napišem da je to spektar, da nije binarno - eto tebe opet s ovime gore. :facepalm:

Koliko još puta moram napisati da to nije binarno, nego kontinuirano? Hoće li 36 puta biti dovoljno, ili možda da se pripremim unaprijed za biblijskih sedamdeset puta sedam?
Tea Tree

Post 11 Jan 2012, 22:03

nodens » wrote: No ako imaš njih 10 prilično seksi, onda je 'drolja' ona kojoj je 'u principu svejedno' s kojim je od tih 10. (To ne znači apsolutno svejedno, jer je to nemoguće, da bude apsolutno svejedno.)
Ako imam njih 10 prilično seksi, onda sam u problemu. Koga ću prije? Što da radim s preostalih 9, da ne uteknu, dok se ja bavim s desetim? I, tako, nije to jednostavno. :zubo:

Iako, teško mi je povjerovati da bi se u u ovoj našoj regiji stvarno moglo poklopiti, makar i teoretski, da se istovremeno naiđe na 10 seksi, zgodnih i šta ja znam kakvih.
Jebo te, ne može se ni drolja ovdje biti. :crying:
  • Information