Idem na blind date u petak

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Lord Byron

Post 26 Oct 2011, 08:37

Hekatonhir » wrote:
Veliš, ako joj je do toga - silovat će te? :D
Zapravo, da. : non-macho:

Zanimljivo je da ni najmanje na volim niti razumijem nogomet, a prepun sam nogometnih metafora. Jedna od njih je "vratarevo izlijetanje u prazno" kao jedna od najvećih sramota koja se onda sveudilj reprizira u onim "smiješnim" novogodišnjim kompilacijama. Onako, lopta ode negdje sasvim drugdje a on junački uleti - u ništa, snažno obgrli zrak i gleda kako je netko pospremio loptu u mrežu. :D

Uime izbjegavanja takvih izlijetanja "u prazno", pristajem i na propuštanje eventualnih situacija u kojima bi bilo obgrljeno štogod toplije i mekše od zraka. :)

Pješčana

Post 26 Oct 2011, 09:22

Morticia » wrote: Obuci traperice, otiđi s čovjekom na pivu i izbaci seks iz glave, a ako on bude neugodan ili nešto slično jednostavno ga odjebi i bok.
ovo mene zanima: zašto je već par vas reklo da ide u trapericama a ne u suknji?po čemu su točno traperice bolije?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 26 Oct 2011, 09:23

Nemam pojma, ležernije su, a po opisu suknje djeluje mi i da su ljepše. :o

:zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 26 Oct 2011, 09:30

po onome što je jevga napisala, ja sam stekla dojam da je suknja najzodnije nešto, samo me te dječje štample malo muče, ne znam želi li ga možda zbuniti s dozom lolite :ne zna: no, ja ne znam jevgeniju, pa je teško reč
nego, suknja vs. traperice. meni je suknja bolja jer je praktičnija. noge su izložene, guza lijepo izgleda u njoj. naravno , ja govorim o određenm suknjama, jel
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 26 Oct 2011, 09:37

Ne znam, ja nikad ne nosim suknju na prvi dejt. :ne zna:
Pogotovo ne neku ljubičastu, samtenu (plišanu? :misli:) do koljena! :o :rofl:
Guzica super izgleda i u uskim trapericama. :top:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
dimnjak

Post 26 Oct 2011, 09:40

ma ides u onome u cemu se osjecas naj naj :cerek:

i onda svojom naj naj-oscu ocaras sve oko sebe, pa i svoj dejt, tako da ni ne uoci sta imas na sebi vec bude opijen tvojom naj naj-oscu :D
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Morticia

Post 26 Oct 2011, 09:58

Ima nešto i u tome.
Iako mi se čini da muškarci baš i ne svršavaju na plišane suknje do koljena, ma koliko mi u njima možda uživale. :o :zubo:
Pješčana

Post 26 Oct 2011, 10:27

mislim da bi jevga trebala otići samo u onim štramplama i majici i marami.
ako te takvu vidi i ostane, dobar je. znat će i kakva si ti. :D
nemaš baš puno vremena za diplomaciju kad ti ističe vrijeme
Margarita

Post 26 Oct 2011, 10:31

Išla sam na takav spoj. Razmijenili smo dva mejla od po rečenicu i jedan telefonski razgovor. Nisam znala ni kako se zove. Opisao je u kakvoj će majici biti i na terasi kojeg kafića. Prošla sam kraj birca, ošacala ga i zaključila da je preobičan, onaj tip pomalo smotanih štrebera kakvi i jesu većina muškaraca s kojima se družim, ništa novo. Nakon pedestak metara došlo mi žao čovjeka. Bilo bi zbilja svinjski da ga ostavim iščekivati pa sam se vratila. Mogu biti toliko pristojna pa popiti kavu. Ispalo je da nije smotan nego je mene smotao na brzaka. Kuham mu, perem i peglam već godinama.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
jevgenija

Post 26 Oct 2011, 10:35

Margarita, ovo me zbilja ohrabrilo :eek:

:rofl:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Eks

Post 26 Oct 2011, 10:44

Lord Byron » wrote: Zapravo, da. : non-macho:

Zanimljivo je da ni najmanje na volim niti razumijem nogomet, a prepun sam nogometnih metafora. Jedna od njih je "vratarevo izlijetanje u prazno" kao jedna od najvećih sramota koja se onda sveudilj reprizira u onim "smiješnim" novogodišnjim kompilacijama. Onako, lopta ode negdje sasvim drugdje a on junački uleti - u ništa, snažno obgrli zrak i gleda kako je netko pospremio loptu u mrežu. :D

Uime izbjegavanja takvih izlijetanja "u prazno", pristajem i na propuštanje eventualnih situacija u kojima bi bilo obgrljeno štogod toplije i mekše od zraka. :)
Ma jel se to ti bojiš odjeba? :zubo:
Zaprepaštena sam. :D

Jevgenijo, totalno te razumijem za strah od RL fijaska, RL zna biti okrutan, pogotovo u zaslijepljivanju. No, najbolje što ti se može dogoditi je da te zaslijepi (mislim, očara, bože izraza, neupotrebljiva sam ujutro) i ne bude psihopat. Budući da ga je predložila prijateljica iz službe isusove? to je nešto manja vjerojatnost... ok, zajebavam se. Ako je neki davež, pristojno ćeš otreptati tu kavu, 40 minuta i bok, a ako je super onda će sve biti super. Ako, naravno, nije jedan od onih stidljivih. Ponesi ti lisice, nema kud pobjeći. Slušaj Herp. :rofl:

Sretno. :nepsiho smajlić:
Lord Byron

Post 26 Oct 2011, 11:10

ex_anais » wrote:
A čuj, nije li to ljudski strah od nepoznatog - ti se nisi barem malo unaprijed bojala svog prvog puta? :D

Ne radi se strahu od odjeba - ali, ima odjeba i ima odjeba. Čak nisam siguran ni da je "strah" primjerena riječ; rekao bih da se prije radi o izbjegavanju ogromne nelagode u situaciji gdje krivo pročitaš pozitivne signale pa "izletiš u prazno". Teško je to poslije pokrpati ako čovjek želi ostati u nekakvim dobrim odnosima.
dejzi

Post 26 Oct 2011, 11:51

Jevg, ne slušaj ove tu, stavi suknju i zaboli te. Suknja je super. I čarape. :o
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 26 Oct 2011, 12:06

Morticia » wrote:..
Obuci traperice, otiđi s čovjekom na pivu i izbaci seks iz glave, ..
..nemoj misliti na sekstorticu, nemoj misliti na sekstorticu, nemoj misliti na sekstorticu.. :facepalm:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 765 times
Been thanked: 1422 times
Post 26 Oct 2011, 12:14

ex_anais » wrote:
Zaprepaštena sam. :D
Mislim da je to Ash već negdje rekla - nema nikakve sramote u tome da čovjek izleti u prazno. Bolje to nego da ne izleti. Koliko (mi) god to čudno izgledalo - iskustvo me naučilo da će mi žena oprostiti ako "zloupotrijebim" priliku. Ali ako je propustim - nikad preko toga neće prijeći. Jer je tašta i ne voli odbijanje. Makar ono bilo upakirano u nekakav oprez i strah. To je još gore. :D
Potpisi su za budale.
Lord Byron

Post 26 Oct 2011, 12:16

Hekatonhir » wrote: nema nikakve sramote u tome da čovjek izleti u prazno. Bolje to nego da ne izleti.
Napisao sam: ne radi se o (mojoj) mogućoj sramoti, koliko o obostranoj nelagodnosti koju radije izbjegavam.

Ne mislim da je "propuštanje prilike" isto što i taštinoubojito "odbijanje".
Stitch
Head Honcho
Post 26 Oct 2011, 12:20

Lord Byron » wrote: Napisao sam: ne radi se o (mojoj) mogućoj sramoti, koliko o obostranoj nelagodnosti koju radije izbjegavam.

Ne mislim da je "propuštanje prilike" isto što i taštinoubojito "odbijanje".
A gledaj, ako ti ona daje znakove a ti ne reagiraš - to jest odbijanje, kako ga god nazvao. Jer što će ona pomisliti? Pa da ti je ružna, da je ne želiš. Bit će razočarana jer ti se nudila - suptilno, doduše, ali nema veze - a ti tu ponudu nisi prihvatio.

Odbijanje ne mora biti verbalizirano da bi boljelo.
Potpisi su za budale.
Lord Byron

Post 26 Oct 2011, 12:27

Hekatonhir » wrote:
A gledaj, ako ti ona daje znakove a ti ne reagiraš - to jest odbijanje
Ima znakova i ima "znakova". Ako su "znakovi" na onoj razini iskazivanja ugode u druženju na kojoj bih morao pokušati obljubiti svaku ženu koja mi se ukaže nadohvat ruke, onda predmetna mora malo poraditi na svom jeziku znakova :raspa:.
Ashtaroth

Post 26 Oct 2011, 12:30

Nema sramote, ali stoji i ovo što Lord reče - ako želiš sačuvati odnos, nije loše ni mrvu zastati pa ispipati teren :zubo:

Jer, neki jednostavno nisu u stanju ostati s nekim ok, ako im taj netko kaže da se popalio, ali da se može ohladiti. Jednostavno, ne vjeruju da je hlađenje moguće, i očekuju zapravo skrivene namjere, te se ne osjećaju ugodno više - osjećaju se kao lovina i ode povjerenje i svašta nešto :ne zna:

Ne bih rekla da ću zamjeriti nekom pokušaj. Ali itekako zamjeram nepoštivanje. Ako kažem 'ne', onda je to 'ne', dok se JA ne predomislim, ali bez da me se cima. Za bilo što.

Tako da, ono famozno - ako ti je prijateljstvo bitno, a osoba nije netko za koga imaš opravdanu sumnju da može podnijeti činjenicu da se netko popalio na nju, onda bolje ohladiti u miru i držati jezik za zubima. No, treba se potruditi upoznati osobu. Znati 'kako diše' ili barem imati neke pretpostavke.

S druge strane, ja ne bih to mogla, držati jezik za zubima, jel :D
Ono, idem naglavce, pa ako odnos pukne, a pukao je. Bolje odnos nego ja :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 26 Oct 2011, 12:35

..kako sam ja shvatio, bilo bi dobro da ga jevge prepozna koji je, onda da se pola sata premislja, i skoro ode i onda da se sazali i popije kavu s njim.
uskoro ce ovdje pricati o peglanju i pranju, traziti recepte, a revolucije ce odrzavati u krevetu..na stolu..na podu... :ne zna:
Stitch
Head Honcho
Post 26 Oct 2011, 12:58

Ashtaroth » wrote:S druge strane, ja ne bih to mogla, držati jezik za zubima, jel :D
Ono, idem naglavce, pa ako odnos pukne, a pukao je. Bolje odnos nego ja :D
Slažem se.
Potpisi su za budale.
jevgenija

Post 26 Oct 2011, 14:53

Dobro, jeste vi riješili moj problem?!?!

Ja moram RADIT danas. Ne mogu pratit. Ne mogu ja to riješit, jebemu :tuzni:
Morticia

Post 26 Oct 2011, 14:54

Dobro, a koji je točno tvoj problem? :misli:
Lord Byron

Post 26 Oct 2011, 15:07

jevgenija » wrote:Dobro, jeste vi riješili moj problem?!?!
Čim budeš imala problem, javi pa ćemo ga riješiti.

Rješenje za ovaj "problem" glasi, kao što sam već napisao: ajde nemoj zajebavat'. Budi ti, obuci se kao ti, ponašaj se kao ti. Ili ćeš mu se svidjeti ti, ili mu se nećeš svidjeti ti. Ili će se on svidjeti tebi, ili se on neće svidjeti tebi.

U svim navedenim ishodima, Zemlja će se i dalje vrtjeti oko Sunca, a Mišo će i dalje biti Kralj. Prema tome, ne izmišljati probleme tamo gdje ne postoje.

Glupavo mi je da mu se svidi neka druga, glumljena ne-ti.
jevgenija

Post 26 Oct 2011, 15:12

Ne želim dovesti prijateljicu u neugodnu situaciju. A to je vrlo lako moguće ako samo budem ja.
Zapravo, prilično je izgledno.
  • Information