Zaboravio sam na njih.ombia » wrote:Bi.
Jer neki/neke vole sa strane al ne vole da to i njihov partner radi.
Mračna strana?
Ne, zaboga. Mislio sam mentalno.
Šteta. One naime, kao i svi ljudi, radije jedu fine laži nego gorku istinu. Istinu ne žele jesti, pa su neuhranjene, živčane, i uopće ne cijene tvoje kulinarsko umijeće, njima je to fuj.
Imaš pravo, nemaju smisla, od njega ne buš kurca dobila. A koga najviše voliš čitati od muškića?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Pa da, je l' da kako čudno.Gazda » wrote: A zakaj bi se naljutila? Pa taj hipotetski wannabe preljubnik bi samo malo mećao penis u neku drugu pipicu, malo bi ga gurkao u neka tuđa ustašca..nije da bi ti oduzeo kruha od usta, da bi te udario, otišao po cigarete i ne vratio se, prokockao plaću, vrijeđao te, zanemario te..
Mislim, teško je zapravo i objasniti tu logiku.
Znači, imamo jednog takvog preljubnika koji bi samo, eto, malo mećao penis... itd. I sad imamo alternativu: ili ga pustiti da radi što hoće - ili potpuno prekinuti. No, pa čak i da smatraš da time što meće u tuđu pipicu na neki način tebe 'zakida' - opet nije jasno po kojoj logici je onda lakše podnijeti da ga *uopće* više nemaš - nego samo da ga nemaš baš 100%, nego neki manji postotak.
Pa napisala sam već.Gazda » wrote:
A zakaj bi se naljutila? Pa taj hipotetski wannabe preljubnik bi samo malo mećao penis u neku drugu pipicu, malo bi ga gurkao u neka tuđa ustašca..nije da bi ti oduzeo kruha od usta, da bi te udario, otišao po cigarete i ne vratio se, prokockao plaću, vrijeđao te, zanemario te..
Egoistična sam.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Err, htio sam nešto odgovoriti na ovo, ali onda sam shvatio da nemam pojma što točno želiš reći ispod tih 14 slojeva sarkazma, pa eto odustao od odgovaranja.vrrrlet » wrote:Šteta. One naime, kao i svi ljudi, radije jedu fine laži nego gorku istinu. Istinu ne žele jesti, pa su neuhranjene, živčane, i uopće ne cijene tvoje kulinarsko umijeće, njima je to fuj.
Ako si ga prije toga imao 100% onda je odluka - barem matematicki gledano - laka.nodens » wrote:
Pa da, je l' da kako čudno.![]()
Mislim, teško je zapravo i objasniti tu logiku.
Znači, imamo jednog takvog preljubnika koji bi samo, eto, malo mećao penis... itd. I sad imamo alternativu: ili ga pustiti da radi što hoće - ili potpuno prekinuti. No, pa čak i da smatraš da time što meće u tuđu pipicu na neki način tebe 'zakida' - opet nije jasno po kojoj logici je onda lakše podnijeti da ga *uopće* više nemaš - nego samo da ga nemaš baš 100%, nego neki manji postotak.
To je kao da imam cijeli auto a onda jedngo dana nemam vise zadnji dio. Jebo auto.
Idem po drugi.
- blackcoffee
Jebiga gazda, odeš ginekologu, a on te pita, trpate li se u dupe? Kažeš ne, doduše muž je tražio par puta, ali nije dobio, a on veli, e pa očigledno je negde sa strane dobio, jer imate u pišici neke bakterije koje žive samo u guzi. Drugi put mu recite da se zapere nakon odnosa.Gazda » wrote:
A zakaj bi se naljutila? Pa taj hipotetski wannabe preljubnik bi samo malo mećao penis u neku drugu pipicu, malo bi ga gurkao u neka tuđa ustašca..nije da bi ti oduzeo kruha od usta, da bi te udario, otišao po cigarete i ne vratio se, prokockao plaću, vrijeđao te, zanemario te..
Eto, zato.
Eh.ombia » wrote:Ako si ga prije toga imao 100% onda je odluka - barem matematicki gledano - laka.
To je kao da imam cijeli auto a onda jedngo dana nemam vise zadnji dio. Jebo auto.
Idem po drugi.
Blaženi siromašni u duhu, njihovo je kraljevstvo nebesko.
blackcoffee » wrote: Jebiga gazda, odeš ginekologu, a on te pita, trpate li se u dupe? Kažeš ne, doduše muž je tražio par puta, ali nije dobio, a on veli, e pa očigledno je negde sa strane dobio, jer imate u pišici neke bakterije koje žive samo u guzi. Drugi put mu recite da se zapere nakon odnosa.
Eto, zato.
Znači, razlog je zato da ne pokupiš spolnu bolest.
Divno, ah... ta romantika....
- blackcoffee
Nodens, zaobiđi me.
Ne da mi nisi simpatičan, ali skoro svi diskutanti na temi poznaju ono o čemu pišu, samo se ti gubiš u moru pretpostavki i ne znaš kud bi pre. Ukratko, smaraš.
OT.
Na temu tzv. "otvorenog" braka: otvoren brak se dogovara u startu. Ne može, odnosno ne sme neko ko je sa mnom stupio u solidno zatvoren brak odjednom tek tako reći, ajmo da otvorimo naš brak pa da se svako jebe gde mu je volja, a ti ćeš me uvek verno čekati kod kuće.
A zato ti nećeš nagradu...blackcoffee » wrote: Jebiga gazda, odeš ginekologu, a on te pita, trpate li se u dupe? Kažeš ne, doduše muž je tražio par puta, ali nije dobio, a on veli, e pa očigledno je negde sa strane dobio, jer imate u pišici neke bakterije koje žive samo u guzi. Drugi put mu recite da se zapere nakon odnosa.
Eto, zato.
ombia » wrote:
Ako si ga prije toga imao 100% onda je odluka - barem matematicki gledano - laka.
Idem po drugi.
Aha. Ideš po drugi. Pa ako imaš Twinga, onda ćeš lako naći drugog. Ali ako imaš neku egzotičnu beštiju iz osamdesetih, koja ti je samo takva, baš te briga što troši dvajst litara i što joj fali stražnji kraj. Pa ne trebam to ni gledati baš nešto, koliko kilometara vozimo u rikverc?
Odlično.nodens » wrote:
Err, htio sam nešto odgovoriti na ovo, ali onda sam shvatio da nemam pojma što točno želiš reći ispod tih 14 slojeva sarkazma, pa eto odustao od odgovaranja.
- blackcoffee
Vrrrlet, to nije bio autobiografski detalj. Ako nevini nodens može ovde prosipati pretpostavke kako bi bilo kad bi bilo, mogu i ja. Smatraj gornji iskaz naučnom fantastikom.
To je vrlo legitiman razlog. Ima gadnih bolestina. Zasto da ja cijeli zivot patim il cak umrem mlada jer se nekome trpalo ta tlane?
Nemam Twinga. Ne palim se na Twingace.Aha. Ideš po drugi. Pa ako imaš Twinga, onda ćeš lako naći drugog. Ali ako imaš neku egzotičnu beštiju iz osamdesetih, koja ti je samo takva, baš te briga što troši dvajst litara i što joj fali stražnji kraj. Pa ne trebam to ni gledati baš nešto, koliko kilometara vozimo u rikverc?
No egzoticna bestija to prestaje biti u odredjenom kontekstu.
To je dobar razlog, ali rekao bih da je veći problem:blackcoffee » wrote: Jebiga gazda, odeš ginekologu, a on te pita, trpate li se u dupe? Kažeš ne, doduše muž je tražio par puta, ali nije dobio, a on veli, e pa očigledno je negde sa strane dobio, jer imate u pišici neke bakterije koje žive samo u guzi. Drugi put mu recite da se zapere nakon odnosa.
Eto, zato.
1) da ti njemu ne daš u dupe;
2) da trpa bez zaštite okolo i još ne pere penis.
- blackcoffee
Lična higijena je neupitna stavka.Gazda » wrote: To je dobar razlog, ali rekao bih da je veći problem:
1) da ti njemu ne daš u dupe;
2) da trpa bez zaštite okolo i još ne pere penis.
Bude li švrljao uzeću mu decu, kuću, psa, hrčka i sve što ima.
... i sve što ima: sifilis, gonoreju, sidu...blackcoffee » wrote: Bude li švrljao uzeću mu decu, kuću, psa, hrčka i sve što ima.
Ako bude pametan na vrijeme ce srediti s odvjetnikom da je bankrotirao pa jos mozda dobijes njegove rate za otplatiti.blackcoffee » wrote: Lična higijena je neupitna stavka.
K tome tesko je sa hrckom, psom i djecom imati karijeru ili dobro zaradjivati. On se rijesio vas pa moze i dalje lupati paru i trositi sekretaricu.
Zajebavam se, al eto lijepo si opisala zasto preljubnici/preljubnice lazu doma.
Dobro, ako mu je higijena korektna, zašto bi mu uzela nekretnine, potomke i ljubimce?blackcoffee » wrote:Lična higijena je neupitna stavka.
- blackcoffee
Zato što sam ja s njim stupila u klasičan zatvoren brak i nema švrljanja. Samo nek se usudi...Gazda » wrote: Dobro, ako mu je higijena korektna, zašto bi mu uzela nekretnine, potomke i ljubimce?
A bude se usudio, samo će ti lagat.blackcoffee » wrote:Zato što sam ja s njim stupila u klasičan zatvoren brak i nema švrljanja. Samo nek se usudi...
Logika je pjesnička. I kad bi nastavio tako onda ljubav ne postavlja uvjete...ombia » wrote:
Koja logika.![]()
Je on ima pravo ciniti sto hoce.
I snositi posljedice svojih djela.
Posljedica nije moja daljnja bezuvjetna ljubav.
Dapace moja ljubav ima uvjete. Jasne.
Tocnije ne prestaje se nekoga voljeti na pritisak gumba ali okoncati vezu mogu.
Bas taj sadasnji trenutak je jedino i bitno. Neki si sjebu cijeli zivot jer zive u proslosti ili nekakvoj imaginarnoj buducnosti. I zaborave zivjeti sada.
Gazda je vidim savladao lekciju sa chata.
sve pokriva, sve vjeruje,
svemu se nada, sve podnosi,
ljubav nikad ne prestaje.
E, ali to, uglavnom nije tako. Jer mi ne vjerujemo. I slažem se s tobom - zaboravljamo živjeti sada.
Čuj, ak' si ono stvarno ti na fotkama, većina drugih ženetina nije vrijedna grijeha, kako bi to rekla moja mudra majka.blackcoffee » wrote: Zato što sam ja s njim stupila u klasičan zatvoren brak i nema švrljanja. Samo nek se usudi...
A ako si i dosadite, možete švrljati skupa. Laganje je tek treća opcija.
-
- Information
-