Dajte mi jednu plavu, sise trojka, da puši sat vremena,....?
Ti detalji me zanimaju, što se zapravo traži
Ja sam tražio samo da budu mlade i lijepe. I odmah sam rekao da ću ih poslati natrag ako nisu, pa im je bolje da ne gube vrijeme.aisling » wrote:Sorry Hek, ne zanimaju mene tehnikalije, nego čisto onaj dio kad odlučiš uzet pare i platit, što točno tražiš?
Dajte mi jednu plavu, sise trojka, da puši sat vremena,....?
Ti detalji me zanimaju, što se zapravo traži
Ne znam ja, tata zna.aisling » wrote:
Pa što ne reče da znaš Ričarda? Mogli bi biznis s autogramima isfurat makar. Il da nam se dođe registrirat na vorum za reklamu.
Mislim da ih ima i među nama. Dobro, ne baš svodnika (iako mi je to žao, sigurno bismo imali popust), ali koliko vas stanuje u kući s građevnom dozvolom, a?Hekatonhir wrote:
Vodi računa o tome da je to protuzakonita djelatnost. Mogu ti objasniti detalje, ali ovako ne.
Nisam kriminalac. Ali prošetaš li se bilo kojim kvartom, srest ćeš jednoga ili dvojicu. S vremenom, možda ćeš s njima i pivo popiti. Možda i porazgovarati.
Oprezno, opreznoHekatonhir » wrote:Sad si me podsjetio, moram odvjetniku. Nastavit ćemo ovo. Ali oprezno.

Samozaposli sekukuriku » wrote:mene još uvijek drži šok od onoga da je tri sata s kurbom 1300 kuna. jebote, pa to je sjajno. kako se može zaposlit u toj firmi s kurbama?
Možda u nekim drugim krajevima ne moraju. Ako turizam more po principu 'pošalji eure u kuverti i nemoj ni dolazit' što ne bi moglo i kurvanjekukuriku » wrote:
me nemogu ja, za mene je kasno. vidiš da moraju bit lijepe i mlade.
Ja bih pogledao recenzije bordela i kurvi na internetu, pa odabrao.
Postoje tzv. financijske domine. Tojest, postoje muškarci koji se pale na financijsku dominaciju. Takvi na internetu nađu sajt od financijske domine i onda joj daju brojeve kreditnih kartica i sl.aisling » wrote: Možda u nekim drugim krajevima ne moraju. Ako turizam more po principu 'pošalji eure u kuverti i nemoj ni dolazit' što ne bi moglo i kurvanje
Link.JPK » wrote: Postoje tzv. financijske domine. Tojest, postoje muškarci koji se pale na financijsku dominaciju. Takvi na internetu nađu sajt od financijske domine i onda joj daju brojeve kreditnih kartica i sl.
Možda je to niša u kojoj bi mogla biti uspješna.
Evo, ovako ti treba izgledati sajt: http://ladyanja.com/aisling » wrote: Link.
Was ist Financial Domination / Money Slavery?
- Der Geldfetisch (Geldsklaverei) -
Geldsklave/Paypig
Ein Geldsklave ist ein Mann, der einer Frau bzw. seiner Herrin Geld schenkt (ohne jegliche Gegenleistung).
Diesen Fetisch kann man sowohl real als auch online im Internet ausleben. Oft gehört auch verbale Erniedrigung dazu!
Das ist aber von Fall zu Fall unterschiedlich.
Nicht jeder Geldsklave möchte erniedrigt werden sondern einfach nur eine Frau/Herrin anbeten.
Der Zahlsklave bezahlt der Frau ihre Wünsche, bezahlt ihren Luxus wie Urlaub, Shopping usw.,
aber auch Fixkosten wie Strom und Handyrechnung.
Synonyme: Zahlsklave, Zahlschwein, Zahlsau, Geldsklave, Moneypig, Paypig, Paybitch
Geldherrin
Die Geldherrin übt Macht gegenüber ihrem Geldsklaven aus. Sie befiehlt ihm wann und wieviel er zu zahlen hat!
Meist folgt eine Strafe, sollte ein Geldsklave den Befehl nicht ausführen!
Die Geldherrin zeigt ihrer Zahlsau, was sie alles mit SEINEM Geld anstellt
(Schuhe, Kleidung und wertvolle Elektronik shoppen, Urlaub, usw.).
Synonyme: Geldherrin, Money Domme, Money Diva, Money Mistress, Gelddomina, Money Lady, Money Queen
Zum Thema Money Slavery habe ich einiges an Bild- und Videomaterial!
Solltest du auch mal in einem Fetisch-Video mitwirken wollen, dann schreib mich einfach über meine Internetseite an!
Znam ja da ste sve za popizdit', ali bih volio neki plauzibilniji argument od toga da bi te bar jednom tjedno neka žena ženila.aisling » wrote:
Za popizdit da. Svaki tjedan bi me bar jedna žena ženila.
Naravno da ne. Ako nisam zadovoljan, pošaljem je natrag.aisling » wrote:Hek - kad kažeš mlade, to je to, ne odrediš koliko mlade? Kad kažeš lijepe - vjeruješ da je njima lijepo isto što i tebi?
To su ti cijene s popustom.kukuriku wrote:mene još uvijek drži šok od onoga da je tri sata s kurbom 1300 kuna. jebote, pa to je sjajno. kako se može zaposlit u toj firmi s kurbama?
..jel znas kako musa dere zeca?Hekatonhir » wrote:Jesam. Kupio sam dildo, vibrator, kuglice, umjetnu vaginu i lutku. Lisice imam otprije.
Uzeo bih ja toga i više da me advokat nije oderao.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests