Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
-
nodens
Herp » wrote:Prvi partner/veza - mjesec dana.
Drugi partner/veza - dva tjedna.
(Ovo sve je bilo u mladosti.)
Treći partner/v...ups, ne, nismo bili u vezi; negdje nakon trećeg-četvrtog dejta. I zaglavila s njim.
Drage moje žene, majke, kraljice, nije pička sapun.
Slušajte starog 'Erpa, ne dajte se zguzit ko on.

Znači, ovaj sadašnji ti je tek treći?
A koliko ih još planiraš? Neki matematičar je navodno izračunao da je optimalni broj 37, znači, ispucaš 37 i onda prvi sljedeći koji je bolji od svih onih ispred.

-
Herp
- Nikki Gauda
nodens » wrote:
Znači, ovaj sadašnji ti je tek treći?
Da da, maltene sam djevica
Zato me i deprimiraju ovakve teme na kojima nemam puno toga za reći, osim dijeliti mudre savjete.

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
blue
- Asgard
OliverZG » wrote:
Iako i sama znaš odgovor, naravno da ne misle o sebi to.
Dapače s obzirom na uspjeh kod djevojaka (makar što govore) rekao bi da misle baš obrnuto i da sam taj uspjeh je verifikacija istoga.
Znači prašenjem s tako nekim žnj droljetinama u velikom broju dobivaju na vrijednosti, zbog?
Zaključivanje - 0 bodova
Razlog za kalkulaciju mi jedino može bit menga, nedepiliranost ili neimanje kondoma, osim tih tehničkih razloga, ide po osjećaju

-
nodens
Herp » wrote:
Da da, maltene sam djevica
Zato me i deprimiraju ovakve teme na kojima nemam puno toga za reći, osim dijeliti mudre savjete.

Mene isto deprimiraju ovakve teme... doduše, nemam baš nekih savjeta, ali zato imam mnogo pitanja.

-
Éowyn
blue » wrote:
Znači prašenjem s tako nekim žnj droljetinama u velikom broju dobivaju na vrijednosti, zbog?
Zaključivanje - 0 bodova
Razlog za kalkulaciju mi jedino može bit menga, nedepiliranost ili neimanje kondoma, osim tih tehničkih razloga, ide po osjećaju 
Potpisujem. Iako, meni taj osjećaj nekako uvijek brzo dođe

Desire makes slaves out of kings.
-
A.P.
- Cactus
Kakva kalkulacija, koja je od tog korist?
Dapače, sa svakim odnosom mi je trebalo sve manje, a prvo i najduže čekanje je bilo mjesec dana :drolija:
Zašto bi se dvije odrasle osobe kojima se jebe suzdržavale? I majke nečije djece se moraju jebat prije ili kasnije, tako da si lažnu moralnost zabijte.
-
nodens
A.P. » wrote:Kakva kalkulacija, koja je od tog korist?
Dapače, sa svakim odnosom mi je trebalo sve manje, a prvo i najduže čekanje je bilo mjesec dana :drolija:
Zašto bi se dvije odrasle osobe kojima se jebe suzdržavale? I majke nečije djece se moraju jebat prije ili kasnije, tako da si lažnu moralnost zabijte.
Nije pitanje 'zašto bi se suzdržavale', nego je pitanje 'zašto im se jebe', te jesu li svjesne svih logičkih implikacija odbacivanja tog.... lažnog morala.
Ulažem $1 da nisu.

-
Éowyn
Opće je poznato da one koje se suzdržavaju osim toga i dobro kuhaju, odlični su odgojitelji i vrlo su pedantne, te su stoga vrlo poželjne udavače i majke potencijalne djece
Ja se ne mogu sjetiti da sam s bilo kim bilo što čekala ili kalkulirala

-
Karlinjo
- Has thanked: 1 time
blue » wrote:
Zaključivanje - 0 bodova

Ne znam ja samo kažem da ne misle o sebi da su kako je kuki rekla
šugavim droljama te da u sebi zbog toga vide baš super potencijal.
I da, ne znam da li sam te razumio ali otprilike izraz žnj droljetina je često u njihovim ustima odnosno neka njegova verzija tako da to nije baš lijepo govoriti pogotovo jer si žensko i moguće nekome takvom baš ta žnj.
-
A.P.
- Cactus
Éowyn » wrote:Opće je poznato da one koje se suzdržavaju osim toga i dobro kuhaju, odlični su odgojitelji i vrlo su pedantne, te su stoga vrlo poželjne udavače i majke potencijalne djece
I ne puše penis, ne zaboravi.
-
Karlinjo
Éowyn » wrote:Opće je poznato da one koje se suzdržavaju osim toga i dobro kuhaju, odlični su odgojitelji i vrlo su pedantne, te su stoga vrlo poželjne udavače i majke potencijalne djece
Pa ono ako na jednoj strani troše manje vremena onda ostaje više vremena na drugoj strani i tako to

. Uostalom ako se tako ponašaju u skladu s tim će i odgajati a možda neki mužjak ne bi htio takvu kćer, ....
-
nodens
Je l' ovo ide Olivera ili mene?
Éowyn » wrote:Ja se ne mogu sjetiti da sam s bilo kim bilo što čekala ili kalkulirala

I ponosiš se time.

-
A.P.
- Cactus
nodens » wrote:
Pitanje je samo na prvi pogled glupo.

Ne, pitanje je glupo. I prestani silovati taj smajlić.
Zašto se tebi jede? Zašto ti se spava?
Šta je loše u ševljenju nakon tjedan dana umjesto mjesec dana?
OliverZG » wrote:
Pa ono ako na jednoj strani troše manje vremena onda ostaje više vremena na drugoj strani i tako to

. Uostalom ako se tako ponašaju u skladu s tim će i odgajati a možda neki mužjak ne bi htio takvu kćer, ....
Potreba da vlastitoj djeci gledamo u krevet je perverzna i poremećena.
-
nodens
A.P. » wrote:
I ne puše penis, ne zaboravi.
Zamisli.
Ne znaju pušiti penis... kakve koristi od žene koja ne zna pušiti?

Mnogo je bolje ako ih je popušila bar sto, to znači da će biti jako vješta pa će i meni moći dobro popušiti. Pa ću ja biti vrrrrlo sretan i zadovoljan.
Pogotovo ako bude još i gutala....

-
Karlinjo
A.P. » wrote:
Potreba da vlastitoj djeci gledamo u krevet je perverzna i poremećena.
Ne vidim baš od kud si iz toga izvukla potrebu za gledanjem u krevet djeci.
No općenito
sasvim je legitimno dapače čini mi se poželjno brinuti se za vlastito djete pogotovo u današnje vrijeme. Nekako bi čovjeku bilo drago da mu kćer ima neko dostojanstvo, samopoštovanje itd. dapače da onako malo s visoka gleda na suprotni spol. Da joj nit vodilj nije baš samo nagon.
-
nodens
A.P. » wrote:
Ne, pitanje je glupo. I prestani silovati taj smajlić.
Neću, meni se baš sviđa.

Što je loše u njemu?
A.P. » wrote:Zašto se tebi jede? Zašto ti se spava?
Šta je loše u ševljenju nakon tjedan dana umjesto mjesec dana?
A zašto se ti ljuuuutiš?
Usporedba s hranom je bezveze... a pogotovo sa snom. Dobro da nisi usporedila s disanjem...
A.P. » wrote:Potreba da vlastitoj djeci gledamo u krevet je perverzna i poremećena.
Uf, jesi se raspištoljila.

-
A.P.
- Cactus
OliverZG » wrote:Nekako bi čovjeku bilo drago da mu kćer ima neko dostojanstvo, samopoštovanje itd. dapače da onako malo s visoka gleda na suprotni spol. Da joj nit vodilj nije baš samo nagon.
Pa imat će ga ako joj ga usadiš odgojem i odnosom prema njoj, neće joj pasti s neba, razmeš? Kad je odrasla osoba koja se ševi, tad je kasno trubiti da ne smije ili bi trebala ovo ili ono.
A.P. » wrote:
Uf, jesi se raspištoljila.

Isuse koje glupo i preloše trolanje

-
kuki
OliverZG » wrote: Uostalom ako se tako ponašaju u skladu s tim će i odgajati a možda neki mužjak ne bi htio takvu kćer, ....
U tom slučaju, neka ne jebu žene koje se
tako ponašaju jer potpuno sigurna kontracepcija ne postoji, a nakon što do začeća dođe odluka o tome hoće li se kćer roditi, ili sin, isključivo je na ženi.
Vrlo je jednostavno.
nodens » wrote:
Nije pitanje 'zašto bi se suzdržavale', nego je pitanje 'zašto im se jebe'
Čovjek koji misli da je žena koja se želi jebati s njim poremećena droljetina bez kriterija koja bi se jebala s bilo kim... okej, vjerojatno ima pravo i vjerojatno zna sijaset razloga zbog kojih se nijedna emocionalno zdrava žena osim u trenutku potpune rastavljenosti od mozga ne bi jebala s njim.
-
Éowyn
nodens » wrote:
Je l' ovo ide Olivera ili mene?
I ponosiš se time.

Ne. Brzina kojom se nađem u tuđem krevetu nije razlog niti za ponos niti za sramotu. Imam puno lijepih osobina i čednost nije jedna od njih.
Niti bih ja htjela partnera kojem je čednost među top 5 poželjnih osobina, niti bi takav htio mene. U tom slučaju nitko ne gubi.
-
nodens
A.P. » wrote:
Isuse koje glupo i preloše trolanje

S bahatom djevojčicom koja misli da je popila svu pamet svijeta, nema smisla pokušavati filozofski raspravljati. Pogotovo kad krene đonom bez da prvo ispipa teren. Što ti znaš što je perverzno i poremećeno? Odakle tebi s tvojih 19 ideja da možeš takve prosudbe davati, i to još s tolikom samouvjerenošću?
Meh, odgojni propust, što drugo reći.
-
kuki
OliverZG » wrote:Nekako bi čovjeku bilo drago da mu kćer ima neko dostojanstvo, samopoštovanje itd. dapače da onako malo s visoka gleda na suprotni spol. Da joj nit vodilj nije baš samo nagon.
U tom slučaju, neka njegovo seksualno ponašanje bude manifestacija njegovog dostojanstva i samopoštovanja, neka ne jebe žene koje prezire, neka ih ne jebe u uvjetima od kojih će ih ih prezirati, neka ne jebe žene koje mu se gade, neka jebe jer želi pojebati tu osobu pred njim, a ne jer želi izdrkati u nešto živo.
Odgovorno očinstvo počinje time da ne oplodiš osobu koju ne poštuješ. I time da nisi čovjek kojeg ne poštuješ.
-
Karlinjo
A.P. » wrote:
Pa imat će ga ako joj ga usadiš odgojem i odnosom prema njoj, neće joj pasti s neba, razmeš? Kad je odrasla osoba koja se ševi, tad je kasno trubiti da ne smije ili bi trebala ovo ili ono.
Pa da tako sam i mislio i na to sam dodao da žena od x godina koja je slobodnija će se možda nekom mužjaku učiniti neprikladnom jer možda neće odgojem prenijeti te dobre osobine.
Ako možemo osobno, nekako sumnjam da je tebi mama govorila kako je super i OK bez kalkulacija skakati u krevet i mijenjati partnere i da toga treba puno pogotovo kad si mlad.
Dakle tvoje eventualno odgovorno ponašanje nije proizišlo iz davanja podstreha raskalašenosti.
-
A.P.
- Cactus
nodens » wrote:
S bahatom djevojčicom koja misli da je popila svu pamet svijeta, nema smisla pokušavati filozofski raspravljati. Pogotovo kad krene đonom bez da prvo ispipa teren. Što ti znaš što je perverzno i poremećeno? Odakle tebi s tvojih 19 ideja da možeš takve prosudbe davati, i to još s tolikom samouvjerenošću?
Meh, odgojni propust, što drugo reći.
Nemam 19

-
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 2 guests