čemu uopće dilema. dame i gospodo prije petka u ponoć jevgenija će biti penetrirana.
Idem na blind date u petak
ako bi jebala pitaj jel bi on ako bi prijateljevala pitaj jel bi i on.jevgenija » wrote:Pa ZNAM da nisam. Zato i dramim. Nisi baš od pomoći, znaš?!?!
da, i?
nadam se da nije uvredljiv i da mu je ego, ono, normalanSophiae » wrote: ako bi jebala pitaj jel bi on ako bi prijateljevala pitaj jel bi i on.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
je. mogu si samo maglovito zamisliti face "normalnih" ljudi da im ovako postavim problem.
Kao, bed mi je jer nisam ćetala s čovjekom prije. Ono, NE POZNAJEM ga dovoljno.
Kao, bed mi je jer nisam ćetala s čovjekom prije. Ono, NE POZNAJEM ga dovoljno.
To mi je bila jedna od nepremostivih razlika kod onog mog blajndejta. Čovjek ne ide na internetse.jevgenija » wrote: Kao, bed mi je jer nisam ćetala s čovjekom prije. Ono, NE POZNAJEM ga dovoljno.
kako mogu od takvog očekivati da me razumije, kako?
gonj špadi
moj prvi blajnddejt
bila sam vani s prijateljicama, i nekako, jako sam se napila. očito sam takva nešto razgovarala s nekim
jer me idući dan nazvao (ispalo je da je brat frendice kojoj brata još nisam upoznala) i idemo mi kao naČ se. on je reko u kojoj birtiji, da će sjediti sam i ponijeti ružu. i dođem ja u birtiju, za dva različita stola sjede dva tipa, svaki sa svojom ružom 
bila sam vani s prijateljicama, i nekako, jako sam se napila. očito sam takva nešto razgovarala s nekim
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
jesi sjela s onim koji je izgledao zgodnije ili s onim koji je izgledao bogatije?Pješčana » wrote:moj prvi blajnddejt
bila sam vani s prijateljicama, i nekako, jako sam se napila. očito sam takva nešto razgovarala s nekimjer me idući dan nazvao (ispalo je da je brat frendice kojoj brata još nisam upoznala) i idemo mi kao naČ se. on je reko u kojoj birtiji, da će sjediti sam i ponijeti ružu. i dođem ja u birtiju, za dva različita stola sjede dva tipa, svaki sa svojom ružom
:šmokljan:
pa, stala sam nasred birtije i glasno povikala njegovo ime, ništa pametnije mi nije palo na pamet.
nemam pojma kako sam se ponašala noć prije da sam mu upala u oči, mislim, odeš van, piješ cijelu noć, sjećam se da sam takva igrala biljar
, a ovaj je bio neko pristojno dosadno čeljade. popila sok s njima i otišla doma s ružom. to mi je bila prva ruža 
nemam pojma kako sam se ponašala noć prije da sam mu upala u oči, mislim, odeš van, piješ cijelu noć, sjećam se da sam takva igrala biljar
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Prevarantska zetovko!jevgenija » wrote:nismo niš dogovorili. a da su mu opisali kak izgledam, ne bi se našao sa mnom
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
Jednom sam bila na blind dateu.jevgenija » wrote:Pa ZNAM da nisam. Zato i dramim. Nisi baš od pomoći, znaš?!?!
Prišla sam tipu s leđa i zavezala ga lisicama za stolac.
Ne zajebavam se.
Gle, nemoj to radit.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
..rl prijateljica sa studija druzbe..drouzbe isusove?..specijalizacija srca irudova? 
jel to neka sifra za za filozofski ili vjerouciteljski faks?
pa zasto blajnd dejt? sta nije organizirala haj nehaj spontani manipulativni sastanak u troje..u cetvoro, petoro?
..ajde na taj...kako se zove i sto je to vec..blajnd dejt. i ako vidis nakon dvije minuye da tu nema nista, a jos gore ako vidis da je on navro ili da ce navrit, prvom prilikom se nadovezi tako da pocnes pricu koja ce te dvije recenice poslije asocirat na drugu jednu pricu, koja, eto, vodi do toga da si upravo izasla iz jedne duze/teze veze (nista nes lagat) i da jos nisi spremna za i na nista..tek si u fazi resocijaliziranja.
to, naravno, ako ti oces pobjec, ali..bojim se da ce biti obrnuto. krene li on, a mogao bi krenut sa pricom da je upravo izasao iz jedne duge veze
, ti ces se samo jos vise pomamit i vjerojatno ces mu rec..pa i ja sam..i uz malo zapitkivanja, nebo je granica. druzba neba isusovog..
dakle, ne mos falit.
a ako te nekako provali, kaze da ti mu to ta tvoja/njegova prijateljica nije rekla, onda mu kazes da valjda nije namjerno to htjela rec ili da ti ona uopce i nije bas tako dobra prijateljica da bi morala bas sve detalje znat.
a ako i dalje bude inzistirao i p(r)ovaljivao te, kazi mu da sam ti ja rekao da mu ti to kazes i nek se javi meni na trkeljand ako mu sta nije jasno.
eto..
jel to neka sifra za za filozofski ili vjerouciteljski faks?
pa zasto blajnd dejt? sta nije organizirala haj nehaj spontani manipulativni sastanak u troje..u cetvoro, petoro?
..ajde na taj...kako se zove i sto je to vec..blajnd dejt. i ako vidis nakon dvije minuye da tu nema nista, a jos gore ako vidis da je on navro ili da ce navrit, prvom prilikom se nadovezi tako da pocnes pricu koja ce te dvije recenice poslije asocirat na drugu jednu pricu, koja, eto, vodi do toga da si upravo izasla iz jedne duze/teze veze (nista nes lagat) i da jos nisi spremna za i na nista..tek si u fazi resocijaliziranja.
to, naravno, ako ti oces pobjec, ali..bojim se da ce biti obrnuto. krene li on, a mogao bi krenut sa pricom da je upravo izasao iz jedne duge veze
dakle, ne mos falit.
a ako te nekako provali, kaze da ti mu to ta tvoja/njegova prijateljica nije rekla, onda mu kazes da valjda nije namjerno to htjela rec ili da ti ona uopce i nije bas tako dobra prijateljica da bi morala bas sve detalje znat.
a ako i dalje bude inzistirao i p(r)ovaljivao te, kazi mu da sam ti ja rekao da mu ti to kazes i nek se javi meni na trkeljand ako mu sta nije jasno.
eto..
Bilo bi silovanje kad bi se druga strana bunila, for real
Valjda svatko zna reći 'ne', što da se čovjek zafrkava s nekim 'sad me vidiš, sad me ne vidiš' signalima. Ono, najgore što se može dogoditi je da - pobereš odjeb. Ne'š ti bruke i sramote
Više bi me bilo sram pred sobom da ne probam, nego da probam i budem odjebana
Joj, ne drami. 
Obuci traperice, otiđi s čovjekom na pivu i izbaci seks iz glave, a ako on bude neugodan ili nešto slično jednostavno ga odjebi i bok.
Ne'š ti mudrosti.
Obuci traperice, otiđi s čovjekom na pivu i izbaci seks iz glave, a ako on bude neugodan ili nešto slično jednostavno ga odjebi i bok.
Ne'š ti mudrosti.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-