nodens wrote:
Dobro, s tim se zapravo slažem. Nikad gubavost nije bila 'lijepa' niti bi ikada mogla biti. Ipak, određene varijacije postoje, i na njih sam ciljao. Kao što se ideja 'ljepote' mijenjala kroz povijest, tako je nekad i djevičanstvo bilo na 'cijeni'. Po tvojoj logici, to je bilo doba imbecilizma.

A eto, meni se današnja kultura čini imbecilna. Štaš, neprilagođen... bog se zajeb'o pa me poslao u krivo stoljeće. I sad ja moram trpjeti zbog toga, a vi ovdje nemate ni grama razumijevanja za mene jadnog.
Pih, gospodina je Bog bacio u krivo stoljeće, pa plače.

Mene je bacio na krivi planet, pa šutim i trpim. Ja sam oduvijek htio biti Jupiterova pjega, pa što sad?
nodens wrote:
Da pitamo vrrrleta, koliko dugo je jebao samo jednu? Nekako ne bih rekao da je brojka i blizu 20 godina.
Pa negdje oko tri sata, bio sam dosta pijan i nisam mogao svršiti, ali je nisam htio pustiti, znaš kako je to u napaljenih adolescenata. Ili ne znaš, nema veze.
A ako misliš na ljubav u kombinaciji sa seksom, to je najduže trajalo četiri godine, i vrijeme provedeno s njom nije utjecalo na smanjenje želje, već obratno. Čak sam primjetio da su mi masturbatorske misli drastično posvećene njoj (70%

), i dok bih čekao da se vrati doma, kratio sam vrijeme s njom u mislima, a ne s Lindom i Brendom i Sissy.
Ona je inače bila vrlo probušena, neću u detalje, ima tu zaista svega, i ona je moja najiskrenija i omiljena kučkica.

Sve crne strane svoje prošlosti mi je rekla odmah na početku, a nije baš da se štedila, ti bi vjerojatno pobjegao i ne bi je htio dotaknuti, ali griješiš. Gospodična je bila nevina u glavu, tamo se nije dala jebati, i to je ono što me osupnulo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.