Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 765 times
Been thanked: 1422 times
Post 12 Dec 2011, 15:38

schmokljan » wrote:Još je Krleža rekao da je čast malograđanska zabluda. Koncept nevinosti proizlazi iz koncepta časti. Dakle - radi se o zabludi. Odbaci nodense zabludu i fokusiraj se na bitno - je li djevojka vjerodostojna. Ti tražiš vjerodostojnu, a u zabludi si da tražiš nevinu. Sretno.
"Čast je da te časnom reku." To jest, nazovu. Ignjat Đurđević, solidan pjesnik i veliki jebač. Pragmatičan, oštrouman. Davno je kavalirima savjetovao da iskoriste sve - od retorike do životinja i male djece - kako bi se približili usamljenim djevama.

A čast i nije ništa drugo nego odraz. Katkad istinit, katkad lažan - ali odraz. Ne ovisi o nama nego o oku promatrača.

Potpisi su za budale.
nodens

Post 12 Dec 2011, 15:39

Morticia » wrote:Molim te, odgovori na pitanje- koliko imaš godina i jesi li nevin?
Ne mogu, neugodno mi je. :cerek: Jbt, to što se ja sad tu ovako bahatim, ne znači da sam neranjiv. :zubo:
schmokljan

Post 12 Dec 2011, 15:40

nodens » wrote:

A što je to 'vjerodostojna' djevojka? :ne zna:
E u tome je kvaka. I nećeš saznati dokle god gubiš vrijeme na nevine. :mudri:
bliss

Post 12 Dec 2011, 15:41

nodens » wrote:
Ne mogu, neugodno mi je. :cerek: Jbt, to što se ja sad tu ovako bahatim, ne znači da sam neranjiv. :zubo:
Znači, sram te je što si u određenim godinama još uvijek nevin :D
Morticia

Post 12 Dec 2011, 15:42

Ti živiš životom koji tebe zadovoljava, barem se nadam da je tako.
Dakle, nema ti zašto biti neugodno.

I nitko nije neranjiv, ni ti ni ja, niti itko na ovoj temi.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nodens

Post 12 Dec 2011, 15:42

Hekatonhir » wrote:"Čast je da te časnom reku." To jest, nazovu. Ignjat Đurđević, solidan pjesnik i veliki jebač. Pragmatičan, oštrouman. Davno je kavalirima savjetovao da iskoriste sve - od retorike do životinja i male djece - kako bi se približili usamljenim djevama.
Nemam ja ništa protiv vas 'kavalira', ako samo ostavite jednu za mene. No, to je utopija danas. :zubo:

Ah štaš, svatko ima svoj križ. :rofl:
vrrrlet

Post 12 Dec 2011, 15:43

nodens wrote: Dobro, s tim se zapravo slažem. Nikad gubavost nije bila 'lijepa' niti bi ikada mogla biti. Ipak, određene varijacije postoje, i na njih sam ciljao. Kao što se ideja 'ljepote' mijenjala kroz povijest, tako je nekad i djevičanstvo bilo na 'cijeni'. Po tvojoj logici, to je bilo doba imbecilizma. :zubo: A eto, meni se današnja kultura čini imbecilna. Štaš, neprilagođen... bog se zajeb'o pa me poslao u krivo stoljeće. I sad ja moram trpjeti zbog toga, a vi ovdje nemate ni grama razumijevanja za mene jadnog. :crying:
Pih, gospodina je Bog bacio u krivo stoljeće, pa plače. :rolleyes: Mene je bacio na krivi planet, pa šutim i trpim. Ja sam oduvijek htio biti Jupiterova pjega, pa što sad?
nodens wrote:
Da pitamo vrrrleta, koliko dugo je jebao samo jednu? Nekako ne bih rekao da je brojka i blizu 20 godina.
Pa negdje oko tri sata, bio sam dosta pijan i nisam mogao svršiti, ali je nisam htio pustiti, znaš kako je to u napaljenih adolescenata. Ili ne znaš, nema veze.

A ako misliš na ljubav u kombinaciji sa seksom, to je najduže trajalo četiri godine, i vrijeme provedeno s njom nije utjecalo na smanjenje želje, već obratno. Čak sam primjetio da su mi masturbatorske misli drastično posvećene njoj (70% :eek:), i dok bih čekao da se vrati doma, kratio sam vrijeme s njom u mislima, a ne s Lindom i Brendom i Sissy.

Ona je inače bila vrlo probušena, neću u detalje, ima tu zaista svega, i ona je moja najiskrenija i omiljena kučkica. :cerek: Sve crne strane svoje prošlosti mi je rekla odmah na početku, a nije baš da se štedila, ti bi vjerojatno pobjegao i ne bi je htio dotaknuti, ali griješiš. Gospodična je bila nevina u glavu, tamo se nije dala jebati, i to je ono što me osupnulo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 15:45

E zbog ovakvih postova te volim, a ne zbog onih fujfuj s kuhanom djecom. :cerek:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nodens

Post 12 Dec 2011, 15:46

bliss » wrote: Znači, sram te je što si u određenim godinama još uvijek nevin :D
A što, tebe to čudi? :misli: Nije me sram zbog mene, nego je takvo društvo. Tebi se sviđa kad netko upire prstom u tebe, iz bilo kojeg razloga?

Morticia » wrote:Ti živiš životom koji tebe zadovoljava, barem se nadam da je tako.
Dakle, nema ti zašto biti neugodno.

I nitko nije neranjiv, ni ti ni ja, niti itko na ovoj temi.
Ne zadovoljava me, radije bih da imam jednu zgodnu, zanimljivu, pametnu, opičenu, kontemplativnu, filozofski nastrojenu, empatičnu, razboritu, domišljatu i maštovitu... djevicu. :zubo: :rofl:

A mislim ono, nije to tako strašno, mnogo gore je biti gladan ili imati neku neizlječivu bolest. :ne zna:
Morticia

Post 12 Dec 2011, 15:48

E moj nodense, nakon svega što si napisao sam broj tvojih godina i činjenica da si nevin neće nešto drastično promijeniti. :rofl:
bliss

Post 12 Dec 2011, 15:49

nodens » wrote:
A što, tebe to čudi? :misli: Nije me sram zbog mene, nego je takvo društvo. Tebi se sviđa kad netko upire prstom u tebe, iz bilo kojeg razloga?
Eto, znala sam da je to razlog.
Ako si siguran u svoj stav i iza njega stojiš, a zašto i ne bi ako se radi o tvom životu, šta te ima biti sram?
Tebi se sviđa kad netko upire prstom u tebe, iz bilo kojeg razloga?
Ako stojim iza svojih postupaka, onda mi mišljenje tamo nekog tko mi ništa ne znači i još upire prstom, nije osobiti bitno. Pogotovo neće postići da se posramim svojih stavova.
nodens

Post 12 Dec 2011, 15:54

vrrrlet » wrote:Pih, gospodina je Bog bacio u krivo stoljeće, pa plače. :rolleyes: Mene je bacio na krivi planet, pa šutim i trpim. Ja sam oduvijek htio biti Jupiterova pjega, pa što sad?
Pa ne znam, valjda si se pomirio s tim da ne možeš biti Jupiterova pjega, nego samo jebač. :ne zna:

Ja sam se valjda pomirio s tim da budem drkadžija. :rofl: Pa dok mi se ne sasuši desnica junačka. :rofl:

vrrrlet » wrote:Pa negdje oko tri sata, bio sam dosta pijan i nisam mogao svršiti, ali je nisam htio pustiti, znaš kako je to u napaljenih adolescenata. Ili ne znaš, nema veze.
Ne znam i ne bih zapravo ni htio znati. Mislim, znam što znači biti napaljen, da me ne bi krivo shvatio.

vrrrlet » wrote:A ako misliš na ljubav u kombinaciji sa seksom, to je najduže trajalo četiri godine, i vrijeme provedeno s njom nije utjecalo na smanjenje želje, već obratno. Čak sam primjetio da su mi masturbatorske misli drastično posvećene njoj (70% :eek:), i dok bih čekao da se vrati doma, kratio sam vrijeme s njom u mislima, a ne s Lindom i Brendom i Sissy.
Hmm i što se onda dogodilo nakon 4 godine? Mislim, ako je ljubav stalno rasla... a i vaša vještina, i međusobno poznavanje, razumijevanje... ako ste znali kakve sitnice vas posebno uzbuđuju, što neki novi ne može odmah znati... zašto ste se razišli?

Pa i ako ste se razišli, zašto točno to isto želiš s nekim drugim? Što ZBILJA želiš s tim drugima? :ne zna:

vrrrlet » wrote:Ona je inače bila vrlo probušena, neću u detalje, ima tu zaista svega, i ona je moja najiskrenija i omiljena kučkica. :cerek: Sve crne strane svoje prošlosti mi je rekla odmah na početku, a nije baš da se štedila, ti bi vjerojatno pobjegao i ne bi je htio dotaknuti, ali griješiš. Gospodična je bila nevina u glavu, tamo se nije dala jebati, i to je ono što me osupnulo.
Ne bih pobjegao, bilo bi zanimljivo... razgovarati s njom. :zubo: Bar meni, za nju ne mogu reći ništa. Je l' znaš možda neku vrlo lijepu nimfomanku koja bi htjela *razgovarati* s opičenim olinjalim junferima? :rofl:
nodens

Post 12 Dec 2011, 16:00

Morticia » wrote:E moj nodense, nakon svega što si napisao sam broj tvojih godina i činjenica da si nevin neće nešto drastično promijeniti. :rofl:
Svejedno. :durica:

bliss » wrote:Eto, znala sam da je to razlog.
Ako si siguran u svoj stav i iza njega stojiš, a zašto i ne bi ako se radi o tvom životu, šta te ima biti sram?
Čekaj, što je razlog za što?

Kako ja mogu biti 'siguran' u svoj stav koji je kontra većini ljudi koje znam? Pa tek to bi bila bahatost.

bliss » wrote:Ako stojim iza svojih postupaka, onda mi mišljenje tamo nekog tko mi ništa ne znači i još upire prstom, nije osobiti bitno. Pogotovo neće postići da se posramim svojih stavova.
Naivna si. Ja ne govorim o 'nekima tamo' - nego o manje-više 'svima'. Što tebi vrijedi imati 'svoje stavove' ako si društveno percipiran kao smiješni klaun? To eventualno može podnijeti netko tko je posve skrenuo u solipsizam, npr. nekakav Diogen. Možda ja i postanem takav, s vremenom. No eto nisam još toliko zabrazio, još uvijek me pogađa tuđe mišljenje.
bliss

Post 12 Dec 2011, 16:11

nodens » wrote: Čekaj, što je razlog za što?
Razlog zašto nećeš reći koliko imaš godina. Jer te sram što si još uvijek djevac.
Kako ja mogu biti 'siguran' u svoj stav koji je kontra većini ljudi koje znam? Pa tek to bi bila bahatost.
Radi li se o tvom životu i tvojim izborima? Misliš li da imaš pravo sam odlučivati kako ćeš živjeti svoj život? Ako misliš da nemaš, onda se zamaraj i srami, što da ti drugo kažem :ne zna:
Cijela ova tvoja rasprava bi imala težinu kad tvoje odluke ne bi bile popraćene tolikim sramom.
vrrrlet

Post 12 Dec 2011, 16:12

Morticia » wrote:E zbog ovakvih postova te volim, a ne zbog onih fujfuj s kuhanom djecom. :cerek:
Danas nismo kuhali djecu, nego malo pržili odrasle, ima par stranica naprijed.
nodens » wrote:
Ne zadovoljava me, radije bih da imam jednu zgodnu, zanimljivu, pametnu, opičenu, kontemplativnu, filozofski nastrojenu, empatičnu, razboritu, domišljatu i maštovitu... djevicu. :zubo: :rofl:
Bogati... e ćerce, kada nađeš takvu, uopće te nije briga da li je djevica. Ma može i Srpkinja bit'.
nodens wrote: Hmm i što se onda dogodilo nakon 4 godine? Mislim, ako je ljubav stalno rasla... a i vaša vještina, i međusobno poznavanje, razumijevanje... ako ste znali kakve sitnice vas posebno uzbuđuju, što neki novi ne može odmah znati... zašto ste se razišli?

Pa i ako ste se razišli, zašto točno to isto želiš s nekim drugim? Što ZBILJA želiš s tim drugima? :ne zna:
A šta, a zašto. Kakve veze ima. Možda ju je pokupio tramvaj, možda je dobila leukemiju, možda je pobjegla s Ciganima. Ništa nije zapisano u zvijezdama, sve teče i sve se mijenja. Meni je drago da sam za tih četiri godine doživio mnoge stvari koje većina ne doživi cijeli život.

I kako isto? Svaka je ljubav posebna, nema isto. Štajaznam što želim, znati ću kada dođe, nema u ljubavi kanona. Treba biti jako lijepa i pametnija od mene, ali to je i dalje skup od preko sedam žena na ovoj planeti.
nodens wrote: Ne bih pobjegao, bilo bi zanimljivo... razgovarati s njom. :zubo: Bar meni, za nju ne mogu reći ništa. Je l' znaš možda neku vrlo lijepu nimfomanku koja bi htjela *razgovarati* s opičenim olinjalim junferima? :rofl:
Ah, i ti si pokleknuo. :tuzni: Dajte malo časti, ljudi moji. Pa ja bih si prije kurac odrezao da sam ustaša i da mi se dignuo na Srpkinju, nego to priznao.
nodens

Post 12 Dec 2011, 16:19

bliss » wrote: Razlog zašto nećeš reći koliko imaš godina. Jer te sram što si još uvijek djevac.
Hmm nije to tako jednostavno. Samo mi se ne sviđa uloga dvorske lude. :rofl:

bliss » wrote:Radi li se o tvom životu i tvojim izborima? Misliš li da imaš pravo sam odlučivati kako ćeš živjeti svoj život? Ako misliš da nemaš, onda se zamaraj i srami, što da ti drugo kažem :ne zna:
Cijela ova tvoja rasprava bi imala težinu kad tvoje odluke ne bi bile popraćene tolikim sramom.
Kakvim mojim 'izborima'? Da je po mome, onda bih imao... ono što sam par postova natrag nabrojao. Kako može o *meni* ovisiti neki *drugi* čovjek? O meni samom ovisi jedino ono što se drugih ljudi nimalo ne tiče; no ono gdje se događa interakcija između mene i još nekog, to po samoj logici stvari ne može biti 'samo moj izbor'. Nego ovisi i o tim drugim ljudima.

Ne mogu ja 'izabrati' da će se u mene, recimo, netko zaljubiti. I hrpa takvih primjera postoji. Što ti onda znači to, moj život i moji izbori?

I što ti imaš protiv srama? Je li to tvoj zaključak, da je sram nešto loše, ili si to pokupila tko zna gdje? Osjećati sram je prilično ljudski, koliko ja znam.
nodens

Post 12 Dec 2011, 16:25

vrrrlet » wrote: Bogati... e ćerce, kada nađeš takvu, uopće te nije briga da li je djevica. Ma može i Srpkinja bit'.
:ne zna: Pa da, ne bi mi smetalo da je Srpkinja.

vrrrlet » wrote:A šta, a zašto. Kakve veze ima. Možda ju je pokupio tramvaj, možda je dobila leukemiju, možda je pobjegla s Ciganima. Ništa nije zapisano u zvijezdama, sve teče i sve se mijenja. Meni je drago da sam za tih četiri godine doživio mnoge stvari koje većina ne doživi cijeli život.
Sve je to OK, mene samo zanima koji je bio razlog... ako nije, hmm, previše indiskretan. Jer, ako znam razlog, onda mogu bar pokušati 'razumjeti' - ovako ne mogu. Jer to što opisuješ mi nije kompatibilno s baš bilo čime; eventualno, da ju je pokupio tramvaj ili dobila leukemiju, to bih mogao lako shvatiti kao 'razlog' prekida. Ovo s Ciganima hmmm... teže.

vrrrlet » wrote:I kako isto? Svaka je ljubav posebna, nema isto. Štajaznam što želim, znati ću kada dođe, nema u ljubavi kanona. Treba biti jako lijepa i pametnija od mene, ali to je i dalje skup od preko sedam žena na ovoj planeti.
A u međuvremenu? :cerek: S kime se trošiš dok čekaš tu djevu bajnu lijepu i pametnu, ne nužno neprobušenu? :rofl: I jel ta/te zna/ju kakav 'status' ima/ju? :zubo:

vrrrlet » wrote:Ah, i ti si pokleknuo. :tuzni: Dajte malo časti, ljudi moji. Pa ja bih si prije kurac odrezao da sam ustaša i da mi se dignuo na Srpkinju, nego to priznao.
Kad kažem razgovarati, mislim doslovno razgovarati. Nekako ne vjerujem da bih 'pokleknuo' ni da dođe ono, stani-pani.
bliss

Post 12 Dec 2011, 16:27

nodens » wrote: Ne mogu ja 'izabrati' da će se u mene, recimo, netko zaljubiti. I hrpa takvih primjera postoji. Što ti onda znači to, moj život i moji izbori?
Naravno da ne možeš izabrati tko će se u tebe zaljubiti. Ali Bože moj, pa i ako se u tebe zaljubi netko koga ne želiš, ne moraš s tom osobom biti. I to je izbor. Kako nije tvoj izbor imati određene kriterije? Svi mi biramo. Kad kažem 'izbor' pritom ne mislim da možeš imati svakog koga poželiš, ali je definitivno izbor i odlučiti koga ne želiš.
I što ti imaš protiv srama? Je li to tvoj zaključak, da je sram nešto loše, ili si to pokupila tko zna gdje? Osjećati sram je prilično ljudski, koliko ja znam.
E, ajde mi nemoj spuštati s ovim kupljenjem tko zna gdje.
Je, sram je ljudski. Ljudi obično osjećaju sram kad naprave nešto loše, nešto što i sami smatraju pogrešnim. Kako se u kontekstu rasprave gdje braniš svoje stavove koje smatraš ispravnim sram uklapa kao logičan?
nodens

Post 12 Dec 2011, 16:34

bliss » wrote: Naravno da ne možeš izabrati tko će se u tebe zaljubiti. Ali Bože moj, pa i ako se u tebe zaljubi netko koga ne želiš, ne moraš s tom osobom biti. I to je izbor. Kako nije tvoj izbor imati određene kriterije? Svi mi biramo. Kad kažem 'izbor' pritom ne mislim da možeš imati svakog koga poželiš, ali je definitivno izbor i odlučiti koga ne želiš.
Ne, nije moj izbor čak ni na što će mi se dignuti, a kamoli u koga ću se zaljubiti.

Ja samo registriram 'činjenice' tipa - gle, na ovu mi se dignio, ili gle - nisam se zaljubio u ovu ovdje. :ne zna:

Izbor jedino imam glede ponašanja. Doduše, imam još jedan izbor, naime ono navodno 'upravljanje svojim osjećajima'. Valjda se na taj način čovjek može istrenirati ne samo da mu se digne na curu koju doživljava kao 'gabor' - nego čak i da se 'zaljubi' u nju.

Moji 'kriteriji' nisu takvi da sam ja sjeo i napisao si na papir što želim. Nego su to 'kriteriji' koju su nastali introspekcijom: što me privlači, što me odbija. A nisam ja razumski odabrao što će me privlačiti, a što odbijati.

bliss » wrote:E, ajde mi nemoj spuštati s ovim kupljenjem tko zna gdje.
Je, sram je ljudski. Ljudi obično osjećaju sram kad naprave nešto loše, nešto što i sami smatraju pogrešnim. Kako se u kontekstu rasprave gdje braniš svoje stavove koje smatraš ispravnim sram uklapa kao logičan?
Ne, nije sram vezan samo uz nešto 'loše' i 'pogrešno'. To je samo onaj najpovršniji oblik srama; ima ih mnogo dubljih i kompliciranijih.
vrrrlet

Post 12 Dec 2011, 16:41

nodens » wrote: Sve je to OK, mene samo zanima koji je bio razlog... ako nije, hmm, previše indiskretan. Jer, ako znam razlog, onda mogu bar pokušati 'razumjeti' - ovako ne mogu. Jer to što opisuješ mi nije kompatibilno s baš bilo čime; eventualno, da ju je pokupio tramvaj ili dobila leukemiju, to bih mogao lako shvatiti kao 'razlog' prekida. Ovo s Ciganima hmmm... teže.
Gle dječak, ja sam poprilično inteligentan, pa sveudilj ne mogu razumjeti ponašanje ljudi na ovom planetu. :ne zna: I bez obzira što ne razumijem, moram živjeti s njima.

Da nismo iracionalni, nikad ne bismo sišli s drveta niti pripitomili vatru i vuka. S druge strane, zbog te iracionalnosti ratujemo, zagađujemo i svašta još. To su ljudi.
nodens » wrote:
A u međuvremenu? :cerek: S kime se trošiš dok čekaš tu djevu bajnu lijepu i pametnu, ne nužno neprobušenu? :rofl: I jel ta/te zna/ju kakav 'status' ima/ju? :zubo:
Ne slušaš. Ne trošim se pri tome, ja se obnavljam, i to s lijepim i pametnim djevama. Ali srcu ne možeš naređivati, jer je iracionalno. Zaljubljivanje odrađuje taj mišić, bez obzira što bi mozak htio drugačije.

I da sam se seksao isključivo kada sam bio svemirski zaljubljen, seksao bih se osam godina života, od 30 i kusur. Nemam ja 15 života za tako nešto.

I nemoj steći krivi dojam, nisam ja promiskuitetan, samo imam zdrav stav prema seksu. Kriteriji su uvijek tu, ali da li je djevica ili ne je idiotski kriterij u mom načinu razmišljanja.
Pješčana

Post 12 Dec 2011, 16:59

nego, nodens, zanima me nešto:
uzmimo da ti se desi da se zagledaš u neku curu /ženu, kliknete na prvoj ili petoj kavi, ona ti prizna da je djevica, ti njoj priznaš da si djevica, imate slične poglede po pitanju toga.
i dođe do seksa.
nebitno u vezi, u braku, sex na jednu noć.
i ne bude kako si zamišljao.
ona leži i žmiri.
gasi svjetla. ne želi te dirati. ne gleda te u oči. srami se. sebe. sexa. svega.
ili, totalno se ufura, paše joj, opusti se žena i gušta, ali ti se ne možeš opustiti, očekivao si da su djevice drugačije u krevetu.
što ćeš onda? otpustiti ovu i tražiti iduću djevicu? onda već postaješ lovac na djevice.
ili, ona ode od tebe jer nije zadovoljna? što češ onda? promijeniti kriterije?
ili: cura ti prizna da čuva himen još uvijek, ali je znala dati u guzu, tako da je "djevičanstvo" još tu. jel bi te to smetalo? ako da, možeš li reći zašto?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
nodens

Post 12 Dec 2011, 17:03

vrrrlet » wrote:Gle dječak, ja sam poprilično inteligentan, pa sveudilj ne mogu razumjeti ponašanje ljudi na ovom planetu. :ne zna: I bez obzira što ne razumijem, moram živjeti s njima.
Hoćeš reći da je pitanje ipak bilo indiskretno? :misli:

Inače, nisam ja baš hmm dječak. :rofl: Možda po tom nekom socijalnom kriteriju... whatever.

vrrrlet » wrote:Ne slušaš. Ne trošim se pri tome, ja se obnavljam, i to s lijepim i pametnim djevama. Ali srcu ne možeš naređivati, jer je iracionalno. Zaljubljivanje odrađuje taj mišić, bez obzira što bi mozak htio drugačije.
Ne slušaš. Pitam, znaju li te lijepe i pametne djeve kakva je situacija, ili ne znaju.

Gledaju li tebe istim očima kao ti njih.

Jesi li ljubomoran čak i na te tranzicijske djeve, dok ne nađeš onu u koju ćeš se zbilja zaljubiti - ili ti je u principu svejedno troš... errr... obnavljaju li se one i sa drugima paralelno kad i s tobom?

vrrrlet » wrote: I da sam se seksao isključivo kada sam bio svemirski zaljubljen, seksao bih se osam godina života, od 30 i kusur. Nemam ja 15 života za tako nešto.
30 i kusur koliko imaš, ili 30 i kusur otkad si postao 'radno sposoban'? :cerek:

vrrrlet » wrote:I nemoj steći krivi dojam, nisam ja promiskuitetan, samo imam zdrav stav prema seksu. Kriteriji su uvijek tu, ali da li je djevica ili ne je idiotski kriterij u mom načinu razmišljanja.
A što zapravo znači 'zdrav' odnos prema seksu? :misli:

Što je zdrav odnos prema kuglanju, recimo? Ili prema ispijanju kave? Što je 'loše' ili nezdravo u promiskuitetu, swinganju, grupnom seksu... itd?
ombia

Post 12 Dec 2011, 17:15

Lastan » wrote:
Jer one koje iz nekog razloga čuvaju to djevičanstvo kao nešto posebno vrijedno u nekom trenutku ostanu samo s tim prividnim bogatstvom. I kao skupo vino, to je vrednije što je starije. I opet kao skupo vino, to je manja šansa da će ga itko ikad konzumirati. Ili da bi bio nešto jako sretan da se na to odvaži.[/color]
Maltene si oskvrnuo vino jer si ga usporedio sa starom ocvalom djevicom. :zubo: :mama:
A tko govori o 'laganju'? Ako je problem samo u laganju, to hoćeš reći da bi ti bila sporazumna da ti se muž/dečko/partner/whatever ševi i s drugim ženama, samo neka ne laže o tome?
Ukoliko ti netko kaze o svojim namjerama onda imas izbor ostati s tom osobom ili ne. Dakle i ovaj put si me pogresno shvatio.
Divno je to kako ti ne možeš ni zamisliti da se nešto možda i ne mora prekinuti. Nego ti je prva pomisao o 'vezi' - povezana s idejom o prekidu. Prilično indikativno, zar ne?
Nije mi to prva ideja. Nego tvojim rezoniranjem se nuzno zapitati sto se dogadja kad jednu neokaljanu zavolis, okaljas ju i ljubav eto moguce je, pukne?

@Morticia da ne citiram sve, svidja mi se kako pises na temi.
prva stvar što ti padne na pamet je 'što kad prekinete'. Zašto me ne čudi što ti je to prva pomisao? Pa jebiga, navikla si.
A jesi fulao, barem u mom slucaju, ono zesce :facepalm:
uopće ne ostavljaš dojam nježne, romantične duše
jebeš tu, na suho, već tri dana
A mora negdje...
Ili višenja na stranom forumu pa mi neka engleska riječ prije padne na pamet nego hrvatska.
Cudno. Ja zivim vani, pa mi opet nije tesko pisati hrvatski. :misli:
Inače, imaš pravo, razum mi jasno kaže da neću naći ono što sam htio. Jebiga. Još uvijek ostaje mogućnost da poslužim nekome kao loš primjer.
Znaci cekati ces tu svoju djevicu jos 20 godina? Ili ces se u medjuvremenu trositi s nekom okaljanom?
nodens

Post 12 Dec 2011, 17:18

Pješčana » wrote:nego, nodens, zanima me nešto:
uzmimo da ti se desi da se zagledaš u neku curu /ženu, kliknete na prvoj ili petoj kavi, ona ti prizna da je djevica, ti njoj priznaš da si djevica, imate slične poglede po pitanju toga.
i dođe do seksa.
nebitno u vezi, u braku, sex na jednu noć.
i ne bude kako si zamišljao.
ona leži i žmiri.
gasi svjetla. ne želi te dirati. ne gleda te u oči. srami se. sebe. sexa. svega.
Ne mogu to zamisliti, sorry. :rofl:

To meni zvuči kao da me pitaš ovako nešto. Zamisli da se tako nađete negdje bla bla sve kako si i ti počela... i onda odjednom se ona pretvori u pokojnog Elvisa Pressleya i kaže ti da svijetom drmaju alieni, a da ljudi još sveukupno ima 14 i ti si jedan od tih zadnjih 14. :rofl: Što bih onda, a, a, a?

Čega će se sramiti? Pa sramit će se baš zato što me ne pozna, što je mnogo toga skrivala, zatajila, što ne zna ništa o meni pa misli tko zna što itd itd itd. Ako sve to zna, jednostavno nema razloga da se tako ponaša; a i ako bi se ipak ponašala, to bi bilo očito i mnogo prije nego što dođe do stani-pani. Postoji nešto što se zove 'razgovor', inače, ako nisi znala. :zubo:

Pješčana » wrote:ili, totalno se ufura, paše joj, opusti se žena i gušta, ali ti se ne možeš opustiti, očekivao si da su djevice drugačije u krevetu.
što ćeš onda? otpustiti ovu i tražiti iduću djevicu? onda već postaješ lovac na djevice.
ili, ona ode od tebe jer nije zadovoljna? što češ onda? promijeniti kriterije?
ili: cura ti prizna da čuva himen još uvijek, ali je znala dati u guzu, tako da je "djevičanstvo" još tu. jel bi te to smetalo? ako da, možeš li reći zašto?
Problem s tvojim predodžbama jest što zamišljaš da bih uopće bio u takvoj situaciji da mi doslovno tek tada spomene tu, je l' te, 'pojedinost' da se prašila u guzu.

Uostalom, budući da danas djevičanstvo nije baš na cijeni (pa tako ni 'lažno' djevičanstvo ovog tvog tipa), nema razloga zašto bi prakticirala isključivo analni seks, a da ovo drugo nije ni probala. Osim toga, ni ja nisam multimilijarder da bi specijalno meni išla prodavati spiku da je djevica. :ne zna: Jebiga, tvoje predodžbe meni zbilja zvuče kao ono gore s alienima; nisam razmišljao što ću napraviti ako mi sad padne meteorit na tipkovnicu i ne budem mogao poslati ovaj post. Čemu se time opterećivati? Imam i većih briga od toga.
bliss

Post 12 Dec 2011, 17:21

Nodens, svako malo pitaš - što znači ljubav, što znači zdrav odnos prema seksu. Unaprijed se ispričavam ako će ovo zvučati kao trolanje, ali stvarno me sad zanima - znaš li ti išta? Gotovo je nemoguće voditi raspravu o nekoj temi kad se sugovornik ponaša kao da mu ni osnovni pojmovi nisu jasni.
Ako ne znaš što je ljubav, bojim se da ti to nitko od nas ne može objasniti.
  • Information