Istina, malo je starejsi, hocu rec, prava dob, ali zato ima i slika iz mladih dana za mokre snove onih koje se zele budit mokre.
U lovu na muške kurve!
- Nenia Salonitana
tamo kukin post.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=5326 ... tcount=304
što kažete na tu ideju?
doći ne baš svježe izdepiliranih nogu, nemati sex u potpunosti nego samo neke radnje, ako čovjek tjednima izbjegava dogovor za drugi nalazak znaš na čemu si i znaš da nemaš što žaliti jer zna se kakvom kurcu dlaka smeta.
moj je problem taj što želju sa snošajem imam isključivo s pripadnicima populacije koji imaju u glavi jasnu i živu sliku druga tite, pa ne vjerujem da bi mi taj trik bio od neke koristi.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=5326 ... tcount=304
što kažete na tu ideju?
doći ne baš svježe izdepiliranih nogu, nemati sex u potpunosti nego samo neke radnje, ako čovjek tjednima izbjegava dogovor za drugi nalazak znaš na čemu si i znaš da nemaš što žaliti jer zna se kakvom kurcu dlaka smeta.
moj je problem taj što želju sa snošajem imam isključivo s pripadnicima populacije koji imaju u glavi jasnu i živu sliku druga tite, pa ne vjerujem da bi mi taj trik bio od neke koristi.
- Nenia Salonitana
jel se dan handjob i ta osoba broji pod seksualnog partnera? 
Ja bih rekao 'broji', no prije toga mi padne na pamet činjenica da nikako ne shvaćam taj ... aranžman.Nenia Salonitana » wrote:jel se dan handjob i ta osoba broji pod seksualnog partnera?
- Nenia Salonitana
jok. to je ono od prije par godina.Euklid » wrote:Oli ti se posrecilo napokon?
A zas si ga nisi zgurala u skaf kad si ga vec drzala u ruci?
onaj gdje me prošla volja i što sam se predomislila kad se skinuo.
samilosni handjob.
mora da je i njemu bilo super.
- Nenia Salonitana
u postu iznad sam napisala okolnosti. nisam bila baš tolika pizda da nekoga ostavim skroz na suhome, poberem se i odem.nodens » wrote:
Ja bih rekao 'broji', no prije toga mi padne na pamet činjenica da nikako ne shvaćam taj ... aranžman.Uslijed kakvih okolnosti i mentalnih stanja protagonista dođe do toga da ti netko nekome daje handjob? Sjećam se one bizarne scene iz Breaking Bad
kad Skylar to radi jednom rukom, a u drugoj drži nekakav magazin ili što ono bješe? Bruto bilanca?
nisam gledala tu seriju. daj iskopaj na jubitu tu scenu.
Nenia Salonitana » wrote:
u postu iznad sam napisala okolnosti. nisam bila baš tolika pizda da nekoga ostavim skroz na suhome, poberem se i odem.![]()
nisam gledala tu seriju. daj iskopaj na jubitu tu scenu.
https://www.youtube.com/watch?v=VmEPXF_t4EQ
YES! Fifty-six!
- Nenia Salonitana
ipak sam malo entuzijastičnije.
zamisli stevena seagala da te handjoba. toliko sam bila uživljenog i izražajnog lica..
Nenia Salonitana » wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ipak sam malo entuzijastičnije.![]()
zamisli stevena seagala da te handjoba. toliko sam bila uživljenog i izražajnog lica..![]()
Pa o tako nečemu se i radi.
Onda možeš i zažmirit i zamišljat što god hoćeš. A kad dođemo do te točke, onda možeš i drkat i zamišljat što god hoćeš...
- Nenia Salonitana
mislimo isto. bolje drkat nego jebat bilo koga. s malom razlikom, ti misliš da je bolje drkat nego jebat. ikog.
šteta što ne postoji način da se traži dozvola da se u mislima misli
na neku osobu, a ne da može svatko na koga mu se prohtije. 
šteta što ne postoji način da se traži dozvola da se u mislima misli
Pa sad, nije baš da mislim da je 'bolje'Nenia Salonitana » wrote:mislimo isto. bolje drkat nego jebat bilo koga. s malom razlikom, ti misliš da je bolje drkat nego jebat. ikog.![]()
E, sad to primijeni na onu gore spiku....
Seriously, nije to zapravo tako jednostavno, nego su tu malo složeniji psihološki fenomeni u pitanju...
- Nenia Salonitana
pojednostavljeno, ne osjećaš na intimnoj razini da postoji prednost automobila u odnosu na tramvaj iako većina tvrdi da je ono prvo bolje od drugoga.
njima možda je, tebi je to sve otprilike podjednako.
Err, nisi me baš shvatila... nije da sporim prednosti automobila
nego, kako da to postavim... ima svakakvih automobila, ono, ferrarija, porschea i tako to, a ima i trabanta, peglica, stojadina i sličnih. Ima jasno i onih srednje klase tipa Kia Optima.
Znači, pitanje je kol'ko ti je dubok džep... i ako nije baš dubok, koliko ti se da zajebavat sa svime time, a poradi 'dobrog' automobila; znači ono, pitanje motivacije itd. 
To rekoh, kroz oči nekog hardcore ekonomista koji sve gleda kroz cost-benefit prizmu; inače su stvari obično psihološki složenije od tih mikroekonomskih shema...
To rekoh, kroz oči nekog hardcore ekonomista koji sve gleda kroz cost-benefit prizmu; inače su stvari obično psihološki složenije od tih mikroekonomskih shema...
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
wow, nemoj jebat 
ok, znam
ok, znam
kurvanjski avatar, a
- Nenia Salonitana
mislim da bi tebe najbolje zadovoljila koja od ovih.
cost/ benefit isto najbolji kad se sve uzme u obzir.

cost/ benefit isto najbolji kad se sve uzme u obzir.

Pa ne baš to, tehnologija je još u povojima... no jednom kad ubace malo softvera u te kante, naprave da se mogu samostalno kretat, omoguće programiranje i adaptivno heurističko ponašanje... onda svakako. 
Blonde jessica. Samo 240 dolara, hmm zbilja je pojeftinilo zadnjih godina...
no, iako je 'cost' mali, benefit je isto dvojben zbog kojekakvih psiholoških fenomena...
Jessica is by far one of our sexiest love dolls. Just take one look at her face and her gorgeous body and you’ll see how hot she is. She has a silicone pussy, anus, and mouth that feel nearly as good as the real thing. She is ready to fuck right out of the box. Don’t worry about STDs, getting her pregnant, or spending money on fancy dates. Jessica loves sex anytime of the day or night and feels and looks absolutely amazing! Order her now and fuck her brains out!
'by far' ONE of our sexiest dolls?
Koji tikvan je to pisao lol
Blonde jessica. Samo 240 dolara, hmm zbilja je pojeftinilo zadnjih godina...
Jessica is by far one of our sexiest love dolls. Just take one look at her face and her gorgeous body and you’ll see how hot she is. She has a silicone pussy, anus, and mouth that feel nearly as good as the real thing. She is ready to fuck right out of the box. Don’t worry about STDs, getting her pregnant, or spending money on fancy dates. Jessica loves sex anytime of the day or night and feels and looks absolutely amazing! Order her now and fuck her brains out!
'by far' ONE of our sexiest dolls?
Uvik sam se mislija, sta sa punjetom kad napumpas lutkuNenia Salonitana » wrote:mislim da bi tebe najbolje zadovoljila koja od ovih.![]()
cost/ benefit isto najbolji kad se sve uzme u obzir.![]()
Stvarno ne znas sta je punjeta ili se zajebajes?
Inace, ako je lutka robotizirana kakvu prizeljkujes, i dok je jebes, ona te motivira stenjanjem, ti svrsis, i kad punjeta udje u sistem, kolko si siguran da te struja nece ubit?
Inace, ako je lutka robotizirana kakvu prizeljkujes, i dok je jebes, ona te motivira stenjanjem, ti svrsis, i kad punjeta udje u sistem, kolko si siguran da te struja nece ubit?
Pa, sad znam, ali nisam znao do maloprije. Zašto ti je to tako čudno? Nikad u Slavoniji nisam čuo za termin 'punjeta'. I BTW, zvuči bezveze.miky0 » wrote:Stvarno ne znas sta je punjeta ili se zajebajes?
miky0 » wrote:Inace, ako je lutka robotizirana kakvu prizeljkujes, i dok je jebes, ona te motivira stenjanjem, ti svrsis, i kad punjeta udje u sistem, kolko si siguran da te struja nece ubit?
Mi smo sa cca 14 godina jedan drugog zvali punjetarnodens » wrote:
Pa, sad znam, ali nisam znao do maloprije. Zašto ti je to tako čudno? Nikad u Slavoniji nisam čuo za termin 'punjeta'. I BTW, zvuči bezveze.![]()
Znatizelja
-
- Information
-