U lovu na muške kurve!

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Bara huda

Post 15 Feb 2015, 22:44

A ovaj gospon?
Istina, malo je starejsi, hocu rec, prava dob, ali zato ima i slika iz mladih dana za mokre snove onih koje se zele budit mokre. :D

Nenia Salonitana

Post 16 Feb 2015, 00:23

može proći. :D
Nenia Salonitana

Post 16 Feb 2015, 02:14

tamo kukin post. :cerek: :rofl:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=5326 ... tcount=304

što kažete na tu ideju? :kokice:

doći ne baš svježe izdepiliranih nogu, nemati sex u potpunosti nego samo neke radnje, ako čovjek tjednima izbjegava dogovor za drugi nalazak znaš na čemu si i znaš da nemaš što žaliti jer zna se kakvom kurcu dlaka smeta. :o

moj je problem taj što želju sa snošajem imam isključivo s pripadnicima populacije koji imaju u glavi jasnu i živu sliku druga tite, pa ne vjerujem da bi mi taj trik bio od neke koristi. :crying:
Nenia Salonitana

Post 16 Feb 2015, 02:18

jel se dan handjob i ta osoba broji pod seksualnog partnera? :kokice:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Feb 2015, 08:31

Oli ti se posrecilo napokon? :ckzubo:

A zas si ga nisi zgurala u skaf kad si ga vec drzala u ruci? :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
nodens

Post 16 Feb 2015, 10:42

Nenia Salonitana » wrote:jel se dan handjob i ta osoba broji pod seksualnog partnera? :kokice:
Ja bih rekao 'broji', no prije toga mi padne na pamet činjenica da nikako ne shvaćam taj ... aranžman. :rofl: Uslijed kakvih okolnosti i mentalnih stanja protagonista dođe do toga da ti netko nekome daje handjob? Sjećam se one bizarne scene iz Breaking Bad :rofl: kad Skylar to radi jednom rukom, a u drugoj drži nekakav magazin ili što ono bješe? Bruto bilanca? :rofl:
Nenia Salonitana

Post 16 Feb 2015, 13:34

Euklid » wrote:Oli ti se posrecilo napokon? :ckzubo:

A zas si ga nisi zgurala u skaf kad si ga vec drzala u ruci? :misli:
jok. to je ono od prije par godina.
onaj gdje me prošla volja i što sam se predomislila kad se skinuo. :D

samilosni handjob. :rofl: :facepalm:
mora da je i njemu bilo super. :S :rofl:
Nenia Salonitana

Post 16 Feb 2015, 13:37

nodens » wrote:
Ja bih rekao 'broji', no prije toga mi padne na pamet činjenica da nikako ne shvaćam taj ... aranžman. :rofl: Uslijed kakvih okolnosti i mentalnih stanja protagonista dođe do toga da ti netko nekome daje handjob? Sjećam se one bizarne scene iz Breaking Bad :rofl: kad Skylar to radi jednom rukom, a u drugoj drži nekakav magazin ili što ono bješe? Bruto bilanca? :rofl:
u postu iznad sam napisala okolnosti. nisam bila baš tolika pizda da nekoga ostavim skroz na suhome, poberem se i odem. :durica:

nisam gledala tu seriju. daj iskopaj na jubitu tu scenu. :rofl:
nodens

Post 16 Feb 2015, 14:54

Nenia Salonitana » wrote:
u postu iznad sam napisala okolnosti. nisam bila baš tolika pizda da nekoga ostavim skroz na suhome, poberem se i odem. :durica:

nisam gledala tu seriju. daj iskopaj na jubitu tu scenu. :rofl:

https://www.youtube.com/watch?v=VmEPXF_t4EQ

:misli: :facepalm:

YES! Fifty-six! :rofl:
Nenia Salonitana

Post 16 Feb 2015, 19:09

:facepalm: :rofl: :rofl: :rofl:

ipak sam malo entuzijastičnije. :o
zamisli stevena seagala da te handjoba. toliko sam bila uživljenog i izražajnog lica.. :o :rofl:
nodens

Post 17 Feb 2015, 09:33

Nenia Salonitana » wrote: :facepalm: :rofl: :rofl: :rofl:

ipak sam malo entuzijastičnije. :o
zamisli stevena seagala da te handjoba. toliko sam bila uživljenog i izražajnog lica.. :o :rofl:

Pa o tako nečemu se i radi. :ne zna: Ako ti handjob radi neka obučena osoba i to je sve što napravite, zbilja je nejasno kakvu ulogu tu ima spol te osobe. :rofl: (Mislim, ako zanemarimo neki osobiti intepersonalni odnos koji navodno ovisi o spolu LOL. Recimo, kao to u Breaking Bad, ipak su oni 20 godina u braku... :rofl: )

Onda možeš i zažmirit i zamišljat što god hoćeš. A kad dođemo do te točke, onda možeš i drkat i zamišljat što god hoćeš... :rofl: Rekoh, stvari se mijenjaju ako se radi o nekom dugotrajnom odnosu; no ako ti je jedini 'sexual experience' s nekom osobom - handjob, kako se to reflektira na psihu dotičnog? Službeno, to bi spadalo pod 'drugu bazu' (Baseball metaphors) LOL što znači da bi tip ziher mislio da je još 'long way to go'... :rofl:
Nenia Salonitana

Post 17 Feb 2015, 16:54

mislimo isto. bolje drkat nego jebat bilo koga. s malom razlikom, ti misliš da je bolje drkat nego jebat. ikog. :zubo:

šteta što ne postoji način da se traži dozvola da se u mislima misli :zubo: na neku osobu, a ne da može svatko na koga mu se prohtije. :mama:
nodens

Post 17 Feb 2015, 17:13

Nenia Salonitana » wrote:mislimo isto. bolje drkat nego jebat bilo koga. s malom razlikom, ti misliš da je bolje drkat nego jebat. ikog. :zubo:
Pa sad, nije baš da mislim da je 'bolje' :rofl: kak da kažem, to bi bilo kao da tvrdiš da netko tko ide tramvajem na posao smatra da je 'bolje' ići tramvajem, nego npr. automobilom. Možda ne misli da je bolje, nego možda si ne može priuštiti automobil; iako bi onda netko na to mogao reći 'pa da ZBILJA misliš da je bolje automobilom, onda bi se jače potrudio i zaradio za automobil'. Neki pragmatički ekonomist bi stoga mogao reći da se to zaista onda i svodi na 'bolje je', u smislu da povećanje komfora i praktičnosti kojeg donosi automobil u odnosu na tramvaj, nije 'vrijedan' (iz nečije osobne perspektive) truda koji bi bio nužan za zaraditi za dotični automobil. Dakel taj neki hardcore ekonomist bi to gledao kao cost-benefit suhoparnu analizu i rekao - to znači da je tebi zbilja 'bolje' tramvajem.

E, sad to primijeni na onu gore spiku.... :lol:

Seriously, nije to zapravo tako jednostavno, nego su tu malo složeniji psihološki fenomeni u pitanju...
Nenia Salonitana

Post 17 Feb 2015, 17:25

:rofl:
pojednostavljeno, ne osjećaš na intimnoj razini da postoji prednost automobila u odnosu na tramvaj iako većina tvrdi da je ono prvo bolje od drugoga. :o
njima možda je, tebi je to sve otprilike podjednako. :rofl:
nodens

Post 18 Feb 2015, 17:45

Err, nisi me baš shvatila... nije da sporim prednosti automobila :rofl: nego, kako da to postavim... ima svakakvih automobila, ono, ferrarija, porschea i tako to, a ima i trabanta, peglica, stojadina i sličnih. Ima jasno i onih srednje klase tipa Kia Optima. :rofl: Znači, pitanje je kol'ko ti je dubok džep... i ako nije baš dubok, koliko ti se da zajebavat sa svime time, a poradi 'dobrog' automobila; znači ono, pitanje motivacije itd. :rofl:

To rekoh, kroz oči nekog hardcore ekonomista koji sve gleda kroz cost-benefit prizmu; inače su stvari obično psihološki složenije od tih mikroekonomskih shema...
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 18 Feb 2015, 20:26

wow, nemoj jebat :eek:

ok, znam
kurvanjski avatar, a
Nenia Salonitana

Post 18 Feb 2015, 20:55

chili, bez brige da bude. :rofl:
nodens

Post 18 Feb 2015, 23:04

Ostale ste spičles? :rofl:
Nenia Salonitana

Post 18 Feb 2015, 23:38

mislim da bi tebe najbolje zadovoljila koja od ovih. :giggle:
cost/ benefit isto najbolji kad se sve uzme u obzir. :rofl:
Image
nodens

Post 19 Feb 2015, 10:15

Pa ne baš to, tehnologija je još u povojima... no jednom kad ubace malo softvera u te kante, naprave da se mogu samostalno kretat, omoguće programiranje i adaptivno heurističko ponašanje... onda svakako. :rofl:

Blonde jessica. Samo 240 dolara, hmm zbilja je pojeftinilo zadnjih godina... :rofl: no, iako je 'cost' mali, benefit je isto dvojben zbog kojekakvih psiholoških fenomena...

Jessica is by far one of our sexiest love dolls. Just take one look at her face and her gorgeous body and you’ll see how hot she is. She has a silicone pussy, anus, and mouth that feel nearly as good as the real thing. She is ready to fuck right out of the box. Don’t worry about STDs, getting her pregnant, or spending money on fancy dates. Jessica loves sex anytime of the day or night and feels and looks absolutely amazing! Order her now and fuck her brains out!

'by far' ONE of our sexiest dolls? :facepalm: :rofl: Koji tikvan je to pisao lol
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 19 Feb 2015, 10:51

Nenia Salonitana » wrote:mislim da bi tebe najbolje zadovoljila koja od ovih. :giggle:
cost/ benefit isto najbolji kad se sve uzme u obzir. :rofl:
Image
Uvik sam se mislija, sta sa punjetom kad napumpas lutku :misli:
nodens

Post 19 Feb 2015, 11:53

Punjetom? Misliš spermom, ejakulatom? Pa ono, valjda je otpeljaš u kadu i ispereš. :rofl: Ziher i to može bit seksi... :rofl:
miky0
ST Leader

Post 19 Feb 2015, 12:31

Stvarno ne znas sta je punjeta ili se zajebajes?

Inace, ako je lutka robotizirana kakvu prizeljkujes, i dok je jebes, ona te motivira stenjanjem, ti svrsis, i kad punjeta udje u sistem, kolko si siguran da te struja nece ubit? :misli:
nodens

Post 19 Feb 2015, 13:12

miky0 » wrote:Stvarno ne znas sta je punjeta ili se zajebajes?
Pa, sad znam, ali nisam znao do maloprije. Zašto ti je to tako čudno? Nikad u Slavoniji nisam čuo za termin 'punjeta'. I BTW, zvuči bezveze. :rofl:

miky0 » wrote:Inace, ako je lutka robotizirana kakvu prizeljkujes, i dok je jebes, ona te motivira stenjanjem, ti svrsis, i kad punjeta udje u sistem, kolko si siguran da te struja nece ubit? :misli:
:misli: Kakvo ti je ovo pitanje, pobogu. :rofl:
miky0
ST Leader

Post 19 Feb 2015, 14:17

nodens » wrote:
Pa, sad znam, ali nisam znao do maloprije. Zašto ti je to tako čudno? Nikad u Slavoniji nisam čuo za termin 'punjeta'. I BTW, zvuči bezveze. :rofl:
Mi smo sa cca 14 godina jedan drugog zvali punjetar :)
nodens » wrote:

:misli: Kakvo ti je ovo pitanje, pobogu. :rofl:
Znatizelja :misli:
  • Information