Mračna strana?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
jednokratni klon

Post 01 Apr 2012, 00:34

ombia » wrote:
A gdje jos na forumu pisu udane preljubnice? :zubo:
Pa nisam stekla dojam da je riječ o preljubnicama nego kućanicama koje još nisu prevarile muža. Nemam pojma zapravo, nemam pojma ni otkud mu te informacije ako mu neka osobno nije ispričala detalje. Sve mi je ovo priličan SF. :rofl:

blue
Asgard

Post 01 Apr 2012, 00:41

ombia » wrote: @blue Ja mislim da je ljubavnica cesto zrtva. Jer se vraca u prazan stan i sama je na sve njoj bitne dane u godini. Jer dijeli. On nju najcesce ne dijeli ni sa kim.
E, jebi ga, ne vidim takvu osobu kao žrtvu jer je takva situacija izbor. Ako netko izabere bit u nepovoljnom položaju, zašto bi ju ja žalila :ne zna: Žao mi je npr. maltretiranih žena jer tu je izbor zamućen ne samo emotivno, nego ukupno psihički, a često i financijski.
ombia

Post 01 Apr 2012, 00:44

blue » wrote: E, jebi ga, ne vidim takvu osobu kao žrtvu jer je takva situacija izbor. Ako netko izabere bit u nepovoljnom položaju, zašto bi ju ja žalila :ne zna: Žao mi je npr. maltretiranih žena jer tu je izbor zamućen ne samo emotivno, nego ukupno psihički, a često i financijski.
Ma ne moras ju zaliti. Ali svakako je nesretnija za vrijeme i nakon odnosa nego preljubnica.

Anais a to. Onda fakat ne znam koja je to tema. :ne zna: Vidis da ni galeba nisam uocila. A mislila sam da sam specijalizirala to podrucje. :E
Potjeh

Post 01 Apr 2012, 17:04

blue » wrote: Eh, tu mislim da si u krivu - univerzalni lijek za sve očajne žene i muškarce je pokazivanje pažnje. Mislim da svatko na to pada, a svatko stvarno nesretan pada dublje :ne zna:
Ne slažem se. Bilo koja žena, na forumu, može odmah dobiti pažnju muškaraca. Kvaka je u tome što njoj ne treba bilo kakva pažnja. Ono što ona traži je prvenstveno zadovoljenje svojih emotivnih potreba. Muškarci su tu puno površniji makar odlazim u prevelike generalizacije sada.
jednokratni klon

Post 01 Apr 2012, 17:51

Potjeh » wrote:
Ne slažem se. Bilo koja žena, na forumu, može odmah dobiti pažnju muškaraca. Kvaka je u tome što njoj ne treba bilo kakva pažnja. Ono što ona traži je prvenstveno zadovoljenje svojih emotivnih potreba. Muškarci su tu puno površniji makar odlazim u prevelike generalizacije sada.
Istina. Treba joj pažljivo doziranje jeftinih sapuničastih klišeja. Kladim se da bih ja mogla zavesti te sirotice s par vješto sročenih rečenica. :raspa:
ombia

Post 01 Apr 2012, 18:14

jednokratni klon » wrote:
Istina. Treba joj pažljivo doziranje jeftinih sapuničastih klišeja. Kladim se da bih ja mogla zavesti te sirotice s par vješto sročenih rečenica. :raspa:
Pa mogla bi. Jer si tako bila i zavedena. :o Ko i ja. :o
Potjeh

Post 01 Apr 2012, 21:19

Mogla bi. Ipak, istaknut ću da si žena. Nije irelevantno.
blue
Asgard

Post 01 Apr 2012, 22:39

Potjeh » wrote:
Ma joj, naravno da obraćanje pažje tipa "e baš sam te zamijetio, postovi su ti glupi, jel si uz to i ružna u RL? :confused: " ili "baš sam te uočio, đes mala, ša imaa? :djecoljub: " neće uroditi plodom. Pod pokazivanje pažnje, sam mislila na pozitivnu vrstu zainteresiranosti i razumijevanja ili "razumijevanja".
jednokratni klon

Post 02 Apr 2012, 02:44

Potjeh » wrote:Mogla bi. Ipak, istaknut ću da si žena. Nije irelevantno.
Na internetu možeš biti što god hoćeš. :rofl:
karambol

Post 02 Apr 2012, 09:05

jednokratni klon wrote:

Točno tako.
Potjeh wrote:

Na to sam mislio. Nemam nikakvih linkova koje bi vam mogao priuštiti, niti ću baratati nickovima i prozivati nekoga. Radi se o dojmu koji sam imao čitajući neke od tih priča. Dojam je vjerojatno vrlo pojačan doživljajem jednog od tzv. galebova kojeg sam imao priliku čuti u obliku samohvalisave birtaške ispovjedi koja, čim je takva, je uveličana ili uljepšana zbog samopromocije govornika.
Dakle, ne radi su tu o nikakvom pravilu već o nekim crticama koje su mi upale u oči.
Radi se o sasvim "normalnim i prosječnim" osobama koje emotivne rupe nastale u dugoj i dosadnoj vezi pokušavaju zatrpati, i ponekad uspijevaju, virtualnom vezom koja, eto ponekad, preraste i u preljubničku i onda kada se nađu u takvom zaljubljenom, novom stanju, probuđenih emocija, probuđene strasti, to stanje zbog, uvjetno rečeno, nesnalaženja i osjećaja da čine nešto krivo - nazivaju to mračnom stranom.
Otprilike tako...
Potjeh

Post 02 Apr 2012, 18:32

jednokratni klon » wrote:
Možeš pokušati biti što god hoćeš. Da ja kojim slučajem poželim biti dominantan muškarac mislim da bih vrlo brzo izazvao salve smijeha. Nije lako baš izaći iz svoje kože pa čak i virtualno.

Karambol je dobro sažeo jedan vid mračne strane. Mračnom stranom bi se mogao nazvati onaj dio osobnosti kojeg skrivamo od svih ostalih iz bilo kojeg razloga.
jednokratni klon

Post 02 Apr 2012, 23:02

Potjeh » wrote:
Možeš pokušati biti što god hoćeš. Da ja kojim slučajem poželim biti dominantan muškarac mislim da bih vrlo brzo izazvao salve smijeha. Nije lako baš izaći iz svoje kože pa čak i virtualno.
To je istina. Samo treba biti malo duže na nekom mjestu da skužiš autentičnost ili fejkanje.
  • Information