Pa nisam stekla dojam da je riječ o preljubnicama nego kućanicama koje još nisu prevarile muža. Nemam pojma zapravo, nemam pojma ni otkud mu te informacije ako mu neka osobno nije ispričala detalje. Sve mi je ovo priličan SF.
Mračna strana?
-
jednokratni klon
E, jebi ga, ne vidim takvu osobu kao žrtvu jer je takva situacija izbor. Ako netko izabere bit u nepovoljnom položaju, zašto bi ju ja žalilaombia » wrote: @blue Ja mislim da je ljubavnica cesto zrtva. Jer se vraca u prazan stan i sama je na sve njoj bitne dane u godini. Jer dijeli. On nju najcesce ne dijeli ni sa kim.
Ma ne moras ju zaliti. Ali svakako je nesretnija za vrijeme i nakon odnosa nego preljubnica.blue » wrote: E, jebi ga, ne vidim takvu osobu kao žrtvu jer je takva situacija izbor. Ako netko izabere bit u nepovoljnom položaju, zašto bi ju ja žalilaŽao mi je npr. maltretiranih žena jer tu je izbor zamućen ne samo emotivno, nego ukupno psihički, a često i financijski.
Anais a to. Onda fakat ne znam koja je to tema.
Ne slažem se. Bilo koja žena, na forumu, može odmah dobiti pažnju muškaraca. Kvaka je u tome što njoj ne treba bilo kakva pažnja. Ono što ona traži je prvenstveno zadovoljenje svojih emotivnih potreba. Muškarci su tu puno površniji makar odlazim u prevelike generalizacije sada.blue » wrote: Eh, tu mislim da si u krivu - univerzalni lijek za sve očajne žene i muškarce je pokazivanje pažnje. Mislim da svatko na to pada, a svatko stvarno nesretan pada dublje
-
jednokratni klon
Istina. Treba joj pažljivo doziranje jeftinih sapuničastih klišeja. Kladim se da bih ja mogla zavesti te sirotice s par vješto sročenih rečenica.Potjeh » wrote:
Ne slažem se. Bilo koja žena, na forumu, može odmah dobiti pažnju muškaraca. Kvaka je u tome što njoj ne treba bilo kakva pažnja. Ono što ona traži je prvenstveno zadovoljenje svojih emotivnih potreba. Muškarci su tu puno površniji makar odlazim u prevelike generalizacije sada.
Pa mogla bi. Jer si tako bila i zavedena.jednokratni klon » wrote:
Istina. Treba joj pažljivo doziranje jeftinih sapuničastih klišeja. Kladim se da bih ja mogla zavesti te sirotice s par vješto sročenih rečenica.
Ma joj, naravno da obraćanje pažje tipa "e baš sam te zamijetio, postovi su ti glupi, jel si uz to i ružna u RL?Potjeh » wrote:
Ne slažem se. Bilo koja žena, na forumu, može odmah dobiti pažnju muškaraca. Kvaka je u tome što njoj ne treba bilo kakva pažnja. Ono što ona traži je prvenstveno zadovoljenje svojih emotivnih potreba. Muškarci su tu puno površniji makar odlazim u prevelike generalizacije sada.
-
jednokratni klon
Na internetu možeš biti što god hoćeš.Potjeh » wrote:Mogla bi. Ipak, istaknut ću da si žena. Nije irelevantno.
jednokratni klon wrote:
Na internetu možeš biti što god hoćeš.![]()
Točno tako.
Potjeh wrote:
Na to sam mislio. Nemam nikakvih linkova koje bi vam mogao priuštiti, niti ću baratati nickovima i prozivati nekoga. Radi se o dojmu koji sam imao čitajući neke od tih priča. Dojam je vjerojatno vrlo pojačan doživljajem jednog od tzv. galebova kojeg sam imao priliku čuti u obliku samohvalisave birtaške ispovjedi koja, čim je takva, je uveličana ili uljepšana zbog samopromocije govornika.
Dakle, ne radi su tu o nikakvom pravilu već o nekim crticama koje su mi upale u oči.
Radi se o sasvim "normalnim i prosječnim" osobama koje emotivne rupe nastale u dugoj i dosadnoj vezi pokušavaju zatrpati, i ponekad uspijevaju, virtualnom vezom koja, eto ponekad, preraste i u preljubničku i onda kada se nađu u takvom zaljubljenom, novom stanju, probuđenih emocija, probuđene strasti, to stanje zbog, uvjetno rečeno, nesnalaženja i osjećaja da čine nešto krivo - nazivaju to mračnom stranom.
Otprilike tako...
Možeš pokušati biti što god hoćeš. Da ja kojim slučajem poželim biti dominantan muškarac mislim da bih vrlo brzo izazvao salve smijeha. Nije lako baš izaći iz svoje kože pa čak i virtualno.
Karambol je dobro sažeo jedan vid mračne strane. Mračnom stranom bi se mogao nazvati onaj dio osobnosti kojeg skrivamo od svih ostalih iz bilo kojeg razloga.
-
jednokratni klon
To je istina. Samo treba biti malo duže na nekom mjestu da skužiš autentičnost ili fejkanje.Potjeh » wrote:
Možeš pokušati biti što god hoćeš. Da ja kojim slučajem poželim biti dominantan muškarac mislim da bih vrlo brzo izazvao salve smijeha. Nije lako baš izaći iz svoje kože pa čak i virtualno.
-
- Information
-