Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
vrrrlet

Post 12 Dec 2011, 10:50

Nikolajevna » wrote:
Ma nemam pojma o čemu pričate ali pet puta navodnici u svega šest rečenica. Ja zaista ne znam postoji li ijedan Lordov post bez barem jednog navodnika, neka, to je čovjek-navodnik, ali ovo... :rolleyes:
:zubo:

edit: de pogledajte ove gore postove opet, isuse :rolleyes:
Byrone, naživcirao si Nikolajevnu. :tuctuc: Daj više nemoj koristiti te navodnike. Prijeđi malo na italic.

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nodens

Post 12 Dec 2011, 10:53

Lord Byron » wrote: Ako ona sa svojom nevinošću/aseksualnošću/nečim živi u miru, ako ju ona ne doživljava kao problem, sve pet. Problema (po meni) ima ona koja onim "istinskim" dijelom sebe vrišti protiv svega što joj onaj drugi, "racionalni" dio nje nameće.
A što je to 'istinski' dio sebe? Po čemu ono 'racionalno' valjda nije istinsko? Čovjek se od životinja razlikuje upravo po razumu, a ti to to razumsko smatraš valjda ne-istinskim?

Lord Byron » wrote:E sad, koliko je ljudi koji istinski nemaju potrebe za seksom (ili je ta potreba preslaba a da bi dovela do želje za nekim stvarnim i "upotrebljivim"), je li uopće moguće nemati potrebu za seksom, to fakat ne bih znao. Možda je fakat ovaj moj opis lijep, ali nepostojeći i/ili nemoguć.
Postoje aseksualni ljudi, dakako. No, ja nisam među njima. :zubo:
nodens

Post 12 Dec 2011, 10:55

Lastan » wrote:Ma jebalo tebe djevičanstvo. :kava:

Jer ti govoriš o konceptu nastalom uzdizanjem te opne na pijedestal, a koji, uza sve tvoje idealiziranje i apstrahiranje, nije nego isto sranje.
Gle, ja TEBI nisam sugerirao da moraš cijeniti djevice, zar ne? Stoga, što ti znači ovo 'jebalo mene...'?

S druge strane, ti stalno govoriš o toj opni premda sam ti već tri puta rekao da mi opna ništa ne znači. Zato kažem 'jebala te opna'. Jer fulaš bit.
Emericzy

Post 12 Dec 2011, 11:00

Morticia » wrote:
Dobro, a do koliko godina je "normalno" da žena čuva djevičanstvo?
Kad iz mlade, pametne, zgodne djevice prelazi u ocvalu?
Normalno je u djetinjstvu. Po meni je razdoblje oko punoljetnosti taman i razdoblje za ulazak u seksualni život. I malkice eksperimentiranja s time, tamo negdje do odrastanja, koje ne dolazi prije dvadesetpete ili tridesete.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 11:02

nodens » wrote:
Što znači 'imati problema'? Svi ljudi imaju problema. :zubo: Razlikuju se samo po vrsti problema. Ne želiš valjda tvrditi da ti nemaš nikakvih problema? Nemojmo se praviti blesavi.

Imati problema je jedno, imati problema zato što te zlostavljao majčin ljubavnik kada si imala 6 godina je nešto sasvim drugo.
Naravno, zlostavljane osobe itakako zaslužuju ljubav i strpljenje.
Ali poanta posta nije bila u tim problemima nego u tome da djevičanstvo u određenoj dobi uglavnom (ja bih se gotovo usudila reći nikad) više nije stvar romantičnog izbora nego nečeg puno prizemnijeg i ružnijeg.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nodens

ex_anais » wrote:Način na koji govoriš o ljudima koji su voljeli i prekinuli te veze je istovremeno tragikomičan i degutantan. Pa se pitam, ako i nađeš djevicu i prekinete, tražit ćeš drugu djevicu ili ćeš prihvatiti da netko nije prljav/okaljan/što već ako je imao više veza. Ili ćeš i sebe smatrati okaljanim?

Nemaš ti što mene ispitivati. Nisam ja tu došla sa stavovima koje ne želim objasniti.
Nego što si točno došla onda ovdje?

Tebi mogu reći isto što i ombiji - prva stvar što ti padne na pamet je 'što kad prekinete'. Zašto me ne čudi što ti je to prva pomisao? Pa jebiga, navikla si. :ne zna:
Nikolajevna

Lord Byron » wrote:
Ali, nema veze: čudnovatim razlozima zbog kojih se ljudi hvataju za glavu čitajući moje postove, upravo sam dodao još jedan. :D
Ja se ne hvatam za glavu nego za miša.
Pa odskrolam. :raspa:
Margarita

Post 12 Dec 2011, 11:04

nodens » wrote:
A što je to 'istinski' dio sebe? Po čemu ono 'racionalno' valjda nije istinsko? Čovjek se od životinja razlikuje upravo po razumu, a ti to to razumsko smatraš valjda ne-istinskim?
E, vidiš, točno. Razumno gledajući to što tražiš nećeš naći. Razumno gledajući seks je ugodan i zdrav. Razumno gledajući one asocijacije koje koje vežeš uz okaljane su nerazumne. To što nisu razumne, nažalost, nikako ne umanjuje njihov učinak, ali razumno se prisiliš da pretrpiš. I život ide dalje.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Eks

Post 12 Dec 2011, 11:06

nodens » wrote:
Nego što si točno došla onda ovdje?

Tebi mogu reći isto što i ombiji - prva stvar što ti padne na pamet je 'što kad prekinete'. Zašto me ne čudi što ti je to prva pomisao? Pa jebiga, navikla si. :ne zna:
Tebe ne čudi. :rofl: Vrlo si prepotentan za nekoga tko ima tako vulgarno banalne stavove i kome smeta činjenica što je netko nekog volio prije njega.
baja

Post 12 Dec 2011, 11:06

nodens » wrote:Moji razlozi su neka mješavina romantičnosti i reakcije na apsurde modernog društva.
uopće ne ostavljaš dojam nježne, romantične duše
jebeš tu, na suho, već tri dana
Eks

Post 12 Dec 2011, 11:08

baja » wrote: uopće ne ostavljaš dojam nježne, romantične duše
Meni djeluje kao netko tko bi dobro psihički izmučio tu djevicu ako je se ikad dočepa. A neiskustvo i nalijetanje na nekog takvog je stvarno loša kombinacija.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 11:11

Nekako mi se čini da će se kod osobe koja ovako doživljava seks u trenutku kad pronađe tu romantičnu djevicu koja će mu dozovliti da je okalja taj odnos pretvoriti u veliku patologiju.
Odjednom mu više neće biti dovoljno čista, bez obzira što je upravo on taj PRVI i POSEBAN.

Problemi ljudi moji, problemi.

Išla bih i dalje pa bih čak spomenula odnos s mamom, ali to bi već bilo previše.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nodens

Post 12 Dec 2011, 11:12

Lord Byron » wrote: Ne znam u kakav me klinč prizivaš.

Ja tebi više nemam što reći.
Nemaš mi što reći, ali svejedno ne možeš odoljeti da sa strane malo 'zapapriš'? Mene bi zanimalo, evo, što te motivira na to. Dakako, ne zamišljam si da ćeš mi to tek tako reći - no evo, čisto da znaš, da me zanima.

Lord Byron » wrote:Tvoje osobno priželjkivanje djevice je - tvoje pravo, i tu se nemam što hvatatiu u klinč. Negdje davno sam ti rekao da problem nastaje kad o nevinosti (zbog njene "rijetkosti") počneš govoriti kao o općoj, "apsolutnoj" vrijednosti - ali, ne vidim potrebe ni za ponavljanjem te rečenice.
Pa jer ja nisam ni govorio o njoj kao 'općoj' vrijednosti. Očito je da nije opća, zar ne. S druge strane, što veliš na Lastanovu tezu da je to 'imbecilna' vrijednost? To je isto generaliziranje svog ukusa, ne misliš li tako?

Lord Byron » wrote:Ovo nije bilo zlobno dobacivanje; posve nepotrebno posezanje triput u dva za "distasteful" (na mjestu gdje je sasvim primjereno napisati "neukusan") smatram elementarnim preseravanjem. To preseravanje sâmo po sebi ne bi toliko bolo u oči kad njegov autor ne bi, posežući i za još ponekom "velikom" riječi, pritom napravio sitan, ali bitan zajeb.
Što sam trebao, napisati 'artificijelan'? Meni se baš sviđa 'artefakt' :rofl: nekako mi gluplje zvuči, a to je pozitivno.

Enivej, nije to nikakvo preseravanje nego mi se ne da smišljati uvijek neki najbolji termin. Stvar navike, zapravo. Ili višenja na stranom forumu pa mi neka engleska riječ prije padne na pamet nego hrvatska. :ne zna:
nodens

Post 12 Dec 2011, 11:14

Emericzy » wrote:Normalno je u djetinjstvu. Po meni je razdoblje oko punoljetnosti taman i razdoblje za ulazak u seksualni život. I malkice eksperimentiranja s time, tamo negdje do odrastanja, koje ne dolazi prije dvadesetpete ili tridesete.
Ti si stari perverznjak, zato bolje šuti. :bicedobro: :rofl:

(BTW, ovo nije smišljeno kao uvreda, da ne bude zabune. Razumijem ja vaše potrebe, bez brige.)
nodens

Post 12 Dec 2011, 11:17

Margarita » wrote:E, vidiš, točno. Razumno gledajući to što tražiš nećeš naći. Razumno gledajući seks je ugodan i zdrav. Razumno gledajući one asocijacije koje koje vežeš uz okaljane su nerazumne. To što nisu razumne, nažalost, nikako ne umanjuje njihov učinak, ali razumno se prisiliš da pretrpiš. I život ide dalje.
Posve si u pravu. :cerek:

No, ja nisam ni rekao da je razum 100% čovjeka. Nego sam se samo osvrnuo na Lordovu distinkciju između 'istinskog' i 'racionalnog'. Kao da ovo drugo nije DIO ovog prvog. Dio, a ne sve.

Inače, imaš pravo, razum mi jasno kaže da neću naći ono što sam htio. Jebiga. Još uvijek ostaje mogućnost da poslužim nekome kao loš primjer. :zubo: :rofl:
nodens

Post 12 Dec 2011, 11:19

baja » wrote:uopće ne ostavljaš dojam nježne, romantične duše
Čuj, to su ti godine formiranja obrambenog mehanizma protiv ljudi koji se prikazuju kao romantični, a zapravo su proračunati do kostiju. Ili pak banalni, i još se ponose tom banalnošću.
Margarita

Post 12 Dec 2011, 11:20

nodens » wrote: Jebiga. Još uvijek ostaje mogućnost da poslužim nekome kao loš primjer. :zubo: :rofl:
I uživaj u tome.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
nodens

Post 12 Dec 2011, 11:22

Morticia » wrote: Imati problema je jedno, imati problema zato što te zlostavljao majčin ljubavnik kada si imala 6 godina je nešto sasvim drugo.
Naravno, zlostavljane osobe itakako zaslužuju ljubav i strpljenje.
Ali poanta posta nije bila u tim problemima nego u tome da djevičanstvo u određenoj dobi uglavnom (ja bih se gotovo usudila reći nikad) više nije stvar romantičnog izbora nego nečeg puno prizemnijeg i ružnijeg.
Da, pa što s tim? Kakav je to 'romantični izbor'? Pa tek 'izbor' nije ništa romantično, nego proračunato, zar ne?
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 11:22

nodens » wrote:Nemaš mi što reći, ali svejedno ne možeš odoljeti da sa strane malo 'zapapriš'? Mene bi zanimalo, evo, što te motivira na to. Dakako, ne zamišljam si da ćeš mi to tek tako reći - no evo, čisto da znaš, da me zanima.
Svi moji fomski postovi motivirani su jednim jedinim, uvijek istim motivom: mene veseli forumariti. Veseli me pisati i/ili raspravljati s ljudima, neke ljude veseli čitati i/ili raspravljati sa mnom. Nemam nikakve "više" motive od pukog komuniciranja.

Formulacija "zapapriti sa strane" je u kontekstu foruma posve besmislena. Ovo je forumski topic kao i svaki drugi - štoviše, čak nije ni "tvoj" u smislu da si ga ti pokrenuo - tako da ne postoje oni koji papre sa strane, odsprijeda, otraga ili kako već. Ne kužim zašto bi moja nespremnost prilaženja u klinč s tobom bila zapreka bilo kakvim postovima.
nodens

Post 12 Dec 2011, 11:24

ex_anais » wrote:Meni djeluje kao netko tko bi dobro psihički izmučio tu djevicu ako je se ikad dočepa. A neiskustvo i nalijetanje na nekog takvog je stvarno loša kombinacija.
Je, grozan sam. Pače užasan. :bicedobro: :rofl:

Margarita » wrote: I uživaj u tome.
Hvala na lijepim željama. :kiss:

Da, nakon dovoljno vremena vidim da sam zbilja počeo na neki blesav način uživati u tom apsurdu. :misli:

Ah, štaš, zajebana je ljudska psihologija.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 11:25

nodens » wrote:Gle, ja TEBI nisam sugerirao da moraš cijeniti djevice, zar ne? Stoga, što ti znači ovo 'jebalo mene...'?
Da si pročitao do kraja tog posta, bilo bi ti odgovoreno. :kava:
S druge strane, ti stalno govoriš o toj opni premda sam ti već tri puta rekao da mi opna ništa ne znači. Zato kažem 'jebala te opna'. Jer fulaš bit.
Ne. Ne fulavam ništa.

Jer ta navodna bit nije ništa doli glupava apstrakcija te iste opne koja ti navodno ništa ne znači.
Ono što ti tražiš zapravo je žena umotana u mentalnu opnu od glave do pete.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 11:26

Ti uistinu ne razumiješ, je li tako?

Ljudi ne ostaju nevini do tridesete ili četrdesete svojim izborom iz nekih romantičnih razloga.
Nego zato što su jako, jako povrijeđeni, tužni i sjebani iz nekog razloga.
Ili potpuno aseksualni, da.

Ponavljam- tužne, povrijeđene i sjebane osobe itekako imaju pravo na to da ih netko voli, prihvati i ima strpljenja s njima.

Ali taj netko neće biti onaj koji romatizira čuvanje djevičanstva do tridesete ili četrdesete.
nodens

Post 12 Dec 2011, 11:27

Lord Byron » wrote:Svi moji fomski postovi motivirani su jednim jedinim, uvijek istim motivom: mene veseli forumariti. Veseli me pisati i/ili raspravljati s ljudima, neke ljude veseli čitati i/ili raspravljati sa mnom. Nemam nikakve "više" motive od pukog komuniciranja.
Pa isto vrijedi i za mene. Sviđa mi se raspravljati s ljudima, čak i s onima koji mi idu na živce. S vremenom mi postanu simpatični, na neki čudan način...

Lord Byron » wrote:Formulacija "zapapriti sa strane" je u kontekstu foruma posve besmislena. Ovo je forumski topic kao i svaki drugi - štoviše, čak nije ni "tvoj" u smislu da si ga ti pokrenuo - tako da ne postoje oni koji papre sa strane, odsprijeda, otraga ili kako već. Ne kužim zašto bi moja nespremnost prilaženja u klinč s tobom bila zapreka bilo kakvim postovima.
Ma dobro :cerek: OK, eto, možeš nastaviti i dalje s tim, nema problema. U međuvremenu sam se sjetio da sam i ja to par puta napravio... pa ono. Nekad je jače od čovjeka...
Morticia

Post 12 Dec 2011, 11:27

Lastan » wrote: Da si pročitao do kraja tog posta, bilo bi ti odgovoreno. :kava:

Jer ta navodna bit nije ništa doli glupava apstrakcija te iste opne koja ti navodno ništa ne znači.
Ono što ti tražiš zapravo je žena umotana u mentalnu opnu od glave do pete.
A sve samo zato da bi je mogao mrziti u trenutku kad poklekne pred njim. :xzubo:
baja

Post 12 Dec 2011, 11:28

nodens » wrote:
Čuj, to su ti godine formiranja obrambenog mehanizma protiv ljudi koji se prikazuju kao romantični, a zapravo su proračunati do kostiju. Ili pak banalni, i još se ponose tom banalnošću.
i tako ti upade u vlastitu zamku :xd:
  • Information