ti si bolesna, kihala bi na njega.Herp » wrote:
Odabij. Prva sam.
eto ti Demi sa čeličnim sisama, nek ti izvede striptiz ovdje. možda joj to zbusta ego nakon onog klinca
ti si bolesna, kihala bi na njega.Herp » wrote:
Odabij. Prva sam.
Ja sam komentirao tijelo.klonka » wrote:Kad ste se već uhvatili komentirati izgled, meni su obje prilično tranđaste. Je, Jamie ima dobro tijelo i bolje sise od Demi, ali tu njenu facu, ne znam, da sam muško, nabila bih joj škartoc na glavu prije seksa.
sta brus vilis? ima onaj podsmjesic f5 i frizuru kao ja i ocito csi ukus prema zenama. pa ja je ne bih ovdje uzeo ni da pozira studentima na umjetnickoj akademiji.Herp » wrote:Činjenica da je Jaimie Curtis seksi na ovoj slici ne umanjuje činjenicu da je Demi Moore seksi i na ovoj i na mnogim drugim slikama. Ko da bi Brus Vilis ženio bilo šta, kaj got![]()
Meg Ryan mi je toliko aseksualna da mi njeno spominjanje u tom kontekstu graniči s jednom od onih -filija što su zabranite na ovom podforumu
Kad je bila ova scena ja sam malo gledala pa prebacila program. Bilo mi je bljakasto jer mi je bila previše slična nekom muškarcu, tranvestitu, nečemu...a unda » wrote:
da, nemamo mi pojma.
nije demi mur ni do koljena meg rajan, iako se ne mogu sjetit njene neke erotik scene, ali moze se pokrit usima prema dzemi li kurtic..nu ovo. ovo je scena. kolko ona godina ima ovdje? to je iz onog filma boris i doris. cak mi je i svarceneger tu dobar. jebiga, sve je do rezisera..
pogledaj ti nju ovdje. znas kako bi rekao onaj u carugi?..sta bi ja ovo... a ti mi pricas o najseksijim scenama.
Je, i onaj Tuđmanovski osmijeh je zbilja razoružavajuć...a unda » wrote: sta brus vilis? ima onaj podsmjesic f5 i frizuru kao ja i ocito csi ukus prema zenama. pa ja je ne bih ovdje uzeo ni da pozira studentima na umjetnickoj akademiji.
ne moze se demica toliko skinut u viktorija sise, koliko meg rjesava jednim pogledom.
Ma daj, neš ti dostojanstva u pišanju u pelenu.schmokljan » wrote: Žena koja ne zna dostojanstveno stariti dobila nogu od mlađahnog retardanta. Yeah!
Jest, Meg je slatkica. Na isti način kao Michelle, profinjena je. Ima ono nešto. Obje bih oženio, onako na povjerenje...a unda » wrote: ne moze se demica toliko skinut u viktorija sise, koliko meg rjesava jednim pogledom.
I meni plavušani imaju ono nešto.Hekatonhir » wrote:
Jest, Meg je slatkica. Na isti način kao Michelle, profinjena je. Ima ono nešto. Obje bih oženio, onako na povjerenje.![]()
ma, sad, skartoc. ok, malo cvrsce crte lica, ali cemu boze moj sluzi sminka.klonka » wrote:Kad ste se već uhvatili komentirati izgled, meni su obje prilično tranđaste. Je, Jamie ima dobro tijelo i bolje sise od Demi, ali tu njenu facu, ne znam, da sam muško, nabila bih joj škartoc na glavu prije seksa.

pfajferica?Hekatonhir » wrote:
Jest, Meg je slatkica. Na isti način kao Michelle, profinjena je. Ima ono nešto. Obje bih oženio, onako na povjerenje.![]()
Žene poput Angeline lijepe su mi na drugi način, ona je čisti seks. Monica također. Kao i Jeri Ryan.Ne znam što bih im radio, ali sumnjam da bi trajalo dulje od deset sekundi.
Meni je baš u Duhu bila simpa. Sve ostalo...Melody » wrote: Meni, eto, Demi jedino ima seksi glas, onako malo hrapavi i to![]()
A ček, i to je muškobanjasto![]()
I uvijek joj je bila lijepa kosa.
Osim u G. I. Jane. I Duhu.
Šit, nikako da joj dam pošten kompliment
Neće niko da četa, paziću ja na svih.Hekatonhir » wrote:
A tko drugi? Najljepša žena u svemiru.![]()
Nego, odoh raditi. Imam posla. Nemoj previše chatati.
Ne. Sama.ElliQuinn » wrote: Sam u 49.?
Herp wrote:
Neće niko da četa, paziću ja na svih.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests