haram wrote:E, ekskuzemua, malo sam se neplanirano izeditiro u međuvremenu
Leteća, pravi se da nisi ništa vidjela!
Taman sam ga počela barit kad sam dobila ban. Šta misliš, zašto ja po čitave dane uroke bacam? Samo krena zna kako smanjit trenje i stvorit uzemljenje.Šabović Adis wrote:Jezga pojela?
Aaa, Krena, dobar, dobar!Leteća wrote:Taman sam ga počela barit kad sam dobila ban. Šta misliš, zašto ja po čitave dane uroke bacam? Samo krena zna kako smanjit trenje i stvorit uzemljenje.
Mensčini da će Čombica u tvoj krevet, a ti u njenu kućicu. Pa tamo maštaj o jebačima olivudskim, pička ti materina...Leteća wrote:Paa... nešto između Brada Pitta i Edwarda Nortona. Zapravo, ja bih rado bila između njih.
Tiš u svinjac, a macani kod mene.judolino wrote:Mensčini da će Čombica u tvoj krevet, a ti u njenu kućicu. Pa tamo maštaj o jebačima olivudskim, pička ti materina...
A i ti Miljenko bi mogo dobit iza uha, sam da znaš...
Nope. Pokušaj ponovno, prije no što te istopim u sapun.Miljenko wrote:Mmm, zanimljiv izbor. Edward Norton mi je jedan od omiljenih glumaca. Jesi li gledala "The Illusionist"?
Ti bi nesto, dakle, izmedju "Legendi o Jeseni" i "Iluzionista"
Ti čkomi. Dok je juda natezao mlade moderatorice i pisao sonete usahlim prosvjetarkama, znao si mu držat svijeću. Stoko sitnog pentagrama.Euklid wrote:
...
http://m.imdb.com/title/tt0443543/Leteća wrote:Joj ne sjećam se...podsjeti me.

Zasto sapun, kaj bi se trljala sa mnom.Leteća wrote:
Nope. Pokušaj ponovno, prije no što te istopim u sapun.
Imala sam nešto drugo u planu.Miljenko wrote:Zasto sapun, kaj bi se trljala sa mnom.
Koje supstance? vazelina?haram wrote:E, trenja uvijek ima kad ima i neke supstance...
Aaa, kuzim spiku, ono, kao, Brad Pitt, Edward Norton, Fight Club, ti izmedju...mene u sapun...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest