Pa bit će. Ali i prije toga moguće se zaljubiti, to hoću reći.A.P. » wrote:
ne mogu se zaljubit u iluziju osobe, mora mi bit ljubavnik jebemu.
I prje toga je stvarna osoba, kako nije?
Ma to sam htjela reći.aisling » wrote:Nema zaljubljenosti bez sexa, samo što se taj sex prvo dogodi u mojoj glavi. Onda sam zaljubita. Da bi se dogodio i stvarno najčešće se mora desit prvo ono nestvarno, a to bi bilo nešto što se meni čini ko zaljubljivanje, a i ne mora značit da će se stvarno i dogodit. Malo sam se spetljala, al razumijete valjda.
Istiniti primjer iz moje bliže okoline: najmanje jedno od njih je u braku.Lord Byron » wrote:Naravno da postoji zaljubljenost i dok se seks još nije dogodio. Poprilično mi je neshvatljivo da snošaj mora prethoditi zaljubljenosti. Jednako mi je neshvatljiva i navodno uzvraćena zaljubljenost bez snošaja.
Ne shvaćam da se dvoje ljudi koji se, navodno, vole, nemaju potrebu "podijeliti" i tjelesno.
Ne znači da ako postoji potreba mora biti i ispunjena, ima tu i okolnosti.Lord Byron » wrote: Ne shvaćam da se dvoje ljudi koji se, navodno, vole, nemaju potrebu "podijeliti" i tjelesno.
Imaš pravo, nisam do kraja objasnila.Perzefona » wrote: I prje toga je stvarna osoba, kako nije?
Što točno znače "okolnosti"? Ako se ne mogu složiti uvjeti za pošteni snošaj, sumnjam da se mogu složiti uvjeti i za druge, nesnošajne oblike konzumiranja te obostrane zaljubljenosti.
Pa nitko nije rekao da je riječ o idili?Lord Byron » wrote: Što točno znače "okolnosti"? Ako se ne mogu složiti uvjeti za pošteni snošaj, sumnjam da se mogu složiti uvjeti i za druge, nesnošajne oblike konzumiranja te obostrane zaljubljenosti.
Padaju mi na pamet samo dvije opcije: fizička udaljenost i "zabranjenost" te ljubavi. U oba slučaja mi se čini mogućom samo "konačnost" te udaljenosti ili te zabranjenosti - nekakvo dugotrajno nekonzumirano voljenje s posve neizvjesnom mogućnošću konzumacije ikada (ne govorim isključivo o tjelesnoj konzumaciji) u jednom trenutku počinje nalikovati zaljubljenosti u izmišljenog prijatelja.
Žene pomoraca čekaju mjesecima. Žene serijskih ubojica čekaju godinama - ali, i one znaju koliko će čekati. Kako se to čeka kada to čekanje nema ni približnu naznaku svog trajanja?
Naravno da je jednostran. Nije ni tema obostrana zaljubljenost.ex_anais » wrote:
Zaljubljenost je jednostran osjećaj, valjda.
Dakle, ako se dvoje ne uspije poševiti za pravo, onda nisu bili ni zaljubljeni?
Ovo nisam nikada ni pomislio, a kamoli napisao.ex_anais » wrote:
Dakle, ako se dvoje ne uspije poševiti za pravo, onda nisu bili ni zaljubljeni?
Pa to sam pitala Lorda, učinilo mi se da je to insinuirao.Margarita » wrote:
Naravno da je jednostran. Nije ni tema obostrana zaljubljenost.
Kako to misliš 'ako se dvoje ne uspije poševiti za pravo, onda nisu bili ni zaljubljeni'? Kao da su zaljubljeni svi oni koji se ševe.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 7 guests