Postoji li zaljubljenost bez seksa?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Perzefona

Post 18 Oct 2011, 22:37

A.P. » wrote:
ne mogu se zaljubit u iluziju osobe, mora mi bit ljubavnik jebemu.
Pa bit će. Ali i prije toga moguće se zaljubiti, to hoću reći.

I prje toga je stvarna osoba, kako nije?

Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
aisling

Post 18 Oct 2011, 22:39

Nema zaljubljenosti bez sexa, samo što se taj sex prvo dogodi u mojoj glavi. Onda sam zaljubita. Da bi se dogodio i stvarno najčešće se mora desit prvo ono nestvarno, a to bi bilo nešto što se meni čini ko zaljubljivanje, a i ne mora značit da će se stvarno i dogodit. Malo sam se spetljala, al razumijete valjda.
Happy Easter!
Perzefona

Post 18 Oct 2011, 22:40

aisling » wrote:Nema zaljubljenosti bez sexa, samo što se taj sex prvo dogodi u mojoj glavi. Onda sam zaljubita. Da bi se dogodio i stvarno najčešće se mora desit prvo ono nestvarno, a to bi bilo nešto što se meni čini ko zaljubljivanje, a i ne mora značit da će se stvarno i dogodit. Malo sam se spetljala, al razumijete valjda.
Ma to sam htjela reći.
Hvala, aisling. :D
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
aisling

Post 18 Oct 2011, 22:41

Molim, molim.
Happy Easter!
Black Sheep

Post 18 Oct 2011, 22:52

Hm, sa zaljubljivanjem sam počela još u vrtiću, a sa sexom nešto kasnije. :D
Šalu na stranu, možda staromodno, ali ja se nisam nikad ni mogla posexat s nekim ako se prije nisam zaljubila u tog nekog :ne zna:
To save some time, let's just assume I'm always right.
Lord Byron

Post 18 Oct 2011, 22:53

Naravno da postoji zaljubljenost i dok se seks još nije dogodio. Poprilično mi je neshvatljivo da snošaj mora prethoditi zaljubljenosti. Jednako mi je neshvatljiva i navodno uzvraćena zaljubljenost bez snošaja.
Eks

Herp » wrote:
Od straha da ima mali kurac, a ti se zaljubila? :D
To najčešće tako i bude. Mislim, nije da mogu biti sigurna, ali ima pokazatelja. :rofl:
Ali nam je zato seks u mojoj glavi fantastičan, što reče Aisling. :D
Pješčana

Herp » wrote:
Od straha da ima mali kurac, a ti se zaljubila? :D
to je grozan način da se otrijezniš.
ozbiljno
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Eks

Post 18 Oct 2011, 22:54

Lord Byron » wrote:Jednako mi je neshvatljiva i navodno uzvraćena zaljubljenost bez snošaja.
Zašto? :misli:
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Oct 2011, 22:54

Lord Byron » wrote:Naravno da postoji zaljubljenost i dok se seks još nije dogodio. Poprilično mi je neshvatljivo da snošaj mora prethoditi zaljubljenosti. Jednako mi je neshvatljiva i navodno uzvraćena zaljubljenost bez snošaja.
Istiniti primjer iz moje bliže okoline: najmanje jedno od njih je u braku. ;)
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Lord Byron

Post 18 Oct 2011, 23:04

ex_anais » wrote:
Zašto? :misli:
Ne shvaćam da se dvoje ljudi koji se, navodno, vole, nemaju potrebu "podijeliti" i tjelesno.
aisling

Post 18 Oct 2011, 23:06

Ko kaže da nemaju potrebu?

Može bit da imaju potrebu, al nemaju muda, ili ih nešto drugo sprečava.
Happy Easter!
Eks

Post 18 Oct 2011, 23:07

Lord Byron » wrote: Ne shvaćam da se dvoje ljudi koji se, navodno, vole, nemaju potrebu "podijeliti" i tjelesno.
Ne znači da ako postoji potreba mora biti i ispunjena, ima tu i okolnosti. :ne zna:
schmokljan

Post 18 Oct 2011, 23:13

Kakvo je ovo uopće pitanje?

Naravno da postoji. Zaljubljenost je zaljubljenost, seks je seks. Nekad se dogode s istom osobom, najčešće ne. Jer je zaljubljenost rijetka, barem kod onih koji drže do tog osjećaja.
A.P.
Cactus

Post 18 Oct 2011, 23:19

Perzefona » wrote: I prje toga je stvarna osoba, kako nije?
Imaš pravo, nisam do kraja objasnila.

Dakle, moram s tom osobom imati opipljiv i stvaran odnos, moram ju poznavati "fizički" - provesti vrijeme s njom da dobijem sliku (potencijalnog) odnosa, a ne mogu ju dobiti bez seksa i fizičkog dijela odnosa, nije mi kompletna.
Seks je poprilično bitna stavka takvog odnosa, i moram za početak vidjeti slažem li se s tom osobom i na toj razini, između ostalih. Neću pomišljati na zaljubljenost ako ne provjerim sve moguće "razine" odnosa, jednostavno tako funkcioniram, ne ide. To znači i da sam toliko egocentrična da se ne zaljubljujem u nekog tko prema meni ne pokaže otprilike jednaku želju :zubo:

A dio o iluziji odnosio se više na zaljubljenost u osobu s kojom, ne znam, pričam preko interneta, sretnem vani pa si malo popričamo, odemo si u šetnjicu i tako to, sve je platonski. Meni to nije zaljubljenost, jebešmimater :zubo: To je neko, onako, sviđanje. Zaljubljenost je malo teže i ozbiljnije stanje. Tako ja to vidim :D
Lord Byron

Post 18 Oct 2011, 23:26

ex_anais » wrote:
Ne znači da ako postoji potreba mora biti i ispunjena, ima tu i okolnosti. :ne zna:
Što točno znače "okolnosti"? Ako se ne mogu složiti uvjeti za pošteni snošaj, sumnjam da se mogu složiti uvjeti i za druge, nesnošajne oblike konzumiranja te obostrane zaljubljenosti.

Padaju mi na pamet samo dvije opcije: fizička udaljenost i "zabranjenost" te ljubavi. U oba slučaja mi se čini mogućom samo "konačnost" te udaljenosti ili te zabranjenosti - nekakvo dugotrajno nekonzumirano voljenje s posve neizvjesnom mogućnošću konzumacije ikada (ne govorim isključivo o tjelesnoj konzumaciji) u jednom trenutku počinje nalikovati zaljubljenosti u izmišljenog prijatelja.

Žene pomoraca čekaju mjesecima. Žene serijskih ubojica čekaju godinama - ali, i one znaju koliko će čekati. Kako se to čeka kada to čekanje nema ni približnu naznaku svog trajanja?
Eks

Post 18 Oct 2011, 23:30

Lord Byron » wrote: Što točno znače "okolnosti"? Ako se ne mogu složiti uvjeti za pošteni snošaj, sumnjam da se mogu složiti uvjeti i za druge, nesnošajne oblike konzumiranja te obostrane zaljubljenosti.

Padaju mi na pamet samo dvije opcije: fizička udaljenost i "zabranjenost" te ljubavi. U oba slučaja mi se čini mogućom samo "konačnost" te udaljenosti ili te zabranjenosti - nekakvo dugotrajno nekonzumirano voljenje s posve neizvjesnom mogućnošću konzumacije ikada (ne govorim isključivo o tjelesnoj konzumaciji) u jednom trenutku počinje nalikovati zaljubljenosti u izmišljenog prijatelja.

Žene pomoraca čekaju mjesecima. Žene serijskih ubojica čekaju godinama - ali, i one znaju koliko će čekati. Kako se to čeka kada to čekanje nema ni približnu naznaku svog trajanja?
Pa nitko nije rekao da je riječ o idili? :D
Zaljubljenost je jednostran osjećaj, valjda. A ako se to dvoje poznaje i ako su oboje jednostrano zaljubljeni onda ne možemo pričati o nekakvoj obostranoj izmišljotini i iluziji. Valjda. :D

Btw, pod seks računate i njegove oralne i ine inačice ili? Dakle, ako se dvoje ne uspije poševiti za pravo, onda nisu bili ni zaljubljeni?
Margarita

Post 18 Oct 2011, 23:37

ex_anais » wrote:

Zaljubljenost je jednostran osjećaj, valjda.
Dakle, ako se dvoje ne uspije poševiti za pravo, onda nisu bili ni zaljubljeni?
Naravno da je jednostran. Nije ni tema obostrana zaljubljenost.
Kako to misliš 'ako se dvoje ne uspije poševiti za pravo, onda nisu bili ni zaljubljeni'? Kao da su zaljubljeni svi oni koji se ševe.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Lord Byron

Post 18 Oct 2011, 23:39

ex_anais » wrote:
Dakle, ako se dvoje ne uspije poševiti za pravo, onda nisu bili ni zaljubljeni?
Ovo nisam nikada ni pomislio, a kamoli napisao. :)
aisling

Post 18 Oct 2011, 23:39

Bajrone, bezveze ti je to s trajanjem. Ko da je bitan vijek trajanja za zaljubljenost. Šta ima veze koliko traje? Ako traje i mjesec dana i ako je netko u tih mjesec dana zaljubljen, sexao se ili ne, bilo obostrano ili ne, bio je zaljubljen tih mjesec dana. Ili godinu. Nebitno. Nakon koliko vremena zaljubljenosti se smije reći da si bio zaljubljen? Glupost. Pa o zaljubljenosti pričamo, a ne o ispunjavajućim vezama, ljubavima i čemu već.
Happy Easter!
Eks

Post 18 Oct 2011, 23:41

Margarita » wrote:
Naravno da je jednostran. Nije ni tema obostrana zaljubljenost.
Kako to misliš 'ako se dvoje ne uspije poševiti za pravo, onda nisu bili ni zaljubljeni'? Kao da su zaljubljeni svi oni koji se ševe.
Pa to sam pitala Lorda, učinilo mi se da je to insinuirao.
Ne mislim da je seks potreban da bi netko bio zaljubljen. Već i rekoh.
Eks

Post 18 Oct 2011, 23:42

Lord Byron » wrote: Ovo nisam nikada ni pomislio, a kamoli napisao. :)
A što si htio reći? :misli:
Emericzy

Post 19 Oct 2011, 00:41

Postoji sve. Šaren je Božji zvjerinjak i u njemu baš svega ima. Ima zaljubljenosti s ljubavlju i sa seksom. Ima zaljubljenosti bez ljubavi i bez seksa. Ima zaljubljenosti s ljubavi, a bez seksa. Ima zaljubljenosti bez ljubavi ali sa seksom. Ima ljubavi bez zaljubljenosti i bez seksa. Ima ljubavi bez zaljubljenosti, ali sa seksom. Nema što nema. Pitanje je samo statističke distribucije.

Najviše vjerojatno ima seksa bez ičega. Zatim seksa sa zaljubljenošću. Pa zaljubljenosti bez seksa. Pa ljubavi bez seksa. Pa ljubavi sa seksom. Tako nešto. Ali apsolutno najviše vjerojatno ima ničega. Tzv. opcija none of the above.
Ashtaroth

Post 19 Oct 2011, 00:52

Nekad sam se htjela zaljubiti, da vidim kako je to, jer 'svi oko mene to prolaze, a ja ne'. Pralo me 'i mene nitko neće, što sa mnom ne valja'.

Prošla me i želja i 'pranje'. Meni je to iracionalno, i zapravo preplitko. Ne ispunjava me. Našla sam se negdje drugdje. Negdje gdje je jednostavno, 'zaljubljenost' stepenica koja je ostala 3 kata ispod, preko koje se preletilo i taj let je nešto nenadjebivo dobro. :cerek:

Intenzivno proživljavam emocije, pa mogu imati i 'oduševljena sam' i 'stalo mi je', i 'volim' i 'pali me' i 'želim', i 'prijatelj', i 'ljubavnik', u jako malo vremena, jer, naravno - ovisi o reakciji. Ako osjetim da dobijem puno - i dajem puno. I brzo. I bez zadrške. Pa ako treba izgoriti, nek izgori, ako treba goriti vječno, ubacivat ću cjepanice :mig:

Imam upoznavanje, pa oduševljenje, i stvar se razvija u nekom dubljem smjeru. Brzo. Ili se ne razvije uopće. Zaljubljenost, po onome što prikupih info promatranjem drugih - je meni nešto što bi me kočilo, što je sporo, što mi je nekako k'o motanje mačke oko vruće kaše. "Sad ćemo se družiti i gledati pa ćemo se zaljubiti". Možda stereotipno i generalizirano gledam. No, preskačem to, usporava me. Ne ispunjava me. Tu mi ide i ono 'nisam spreman', sve 5, nhf, ali ja ne čekam - možda se sretnemo neki drugi put, nije bed.

Ono, daj me pusti da uđem, da se zarijem, tamo gdje si najkrvaviji, pustit ću te ja, al daj mi sad i odmah. Isss kako me hlade oni koji ne znaju što bi, koji se boje ovog/onog, nemaju muda, ili taktiziraju :rofl:
Tease nije da mi ne daš, nego da mi daš, daš puno i kažeš da ima još :cerek:

Ako u tom procesu upoznavanja/oduševljavanja dođe do 'pali me seksualno', idem i prema toj realizaciji, ako poberem odjeb, ohladim se i nastojim vidjeti što od odnosa može ostati. Ono, ako me netko toliko zaintrigirao, a neki mi klinac znači u životu, voljela bih da tu ostane.
Nekad me samo 'pali mentalno' pa ode u prijateljske vode. I to mi je divno. Iako mi se tek nedavno dogodila ta razlika, da me netko pali SAMO mentalno (i bijah zbunjena i samo sam čekala hoću li se morati zalijati kantom hladne vode :rofl:).

Nekad bih ja da ode duboko, ali eto, naletim na nekog tko ne dijeli moj entuzijazam. A jebiga. To ne znači da se neću tu negdje motati, jer mi je ugodno, no, poštujem i to da netko ne želi duboko. Barem se trudim :zubo:

Ono što vidim kao vezu sa sexom je kad ga nemam, je da vrijedi 'glad je najbolji začin', i uočim i zaintrigira me i onaj za koga prije par tjedana ne bih rekla ni da postoji. No, da bi stvar gorila dugo, trebam imati dobar response. Moja akcija, ako ostane bez reakcije, dovede do mog odlaska.

Inspiriraj me. Tako kratko i jednostavno, a toliko teško za postići.

Fora mi je kad gledam što me to zaintrigiralo kod ljudi. Oni sami. Oni kakvi jesu. Ono koliko su krvavi ispod kože. Ono kako pričaju o prošlosti. Ono kako objašnjavaju svoje stavove. Ono kako pričaju o poslu, o frendovima, o problemima, o bivšima. Ono kako pričaju o sebi, o sexu.
Palim se na pripovjedače, palim se na misao, palim se na duboko i vežem se brzo. Ako je uzajamno, a jebiga, gorimo :D
Ako nije uzvraćeno, polijem se kantom hladne vode, ili zaronim u Sjeverno more, stepem se i idem dalje.

Jer, ne mogu tražiti da netko bude nešto što nije. Na meni je da odem ako mi ne paše. Pa odlazim.

Inače, jedan fora članak, koji baca sasvim novo svjetlo na leptiriće, meni simpa, i takvih leptira u životu se ne sjećam. Ono, leptira uopće. Zato i dosta čvrsto stojim uz to da nisam bila zaljubljena, barem koliko me sjećanje služi :zubo:

Prva stvar:
http://www.cracked.com/blog/5-bits-advi ... -too-late/

Bijah inspirirana :cerek:
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 19 Oct 2011, 00:58

Ne jebem se ja s onim u kog nisam (bila) zaljubljena. A jok.
A ne vidim ni potrebe. :misli:
Prvo, prvi seks je uglavnom smotan. I sad da se smotaniram bez zaljubljenosti? Juh vas.
Drugo, ja sam zaljubljiva. Pa ih ima dosta iz te kategorije s kojima bi se dalo.
  • Information