Zašto biste/ne biste bili u vezi sa sobom?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Perzefona

Post 05 Jun 2013, 22:21

Ne privlače me seksualno žene. Tako da nemam uopće tih dvojbi. :zubo:

Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eks

Post 05 Jun 2013, 22:23

Ja sam temu shvatila da promatramo iz perspektive druge osobe. Imao je Lastan ovakvu temu na US-u pa su ljudi bili podijeljeni u shvaćanju, neki su shvatili tako, a neki kao da ih pita bi li bili sa sobom, bukvalno. Zec, dok se ne izjasniš, ja ostajem pri ovom da se iz zamišljene pozicije druge osobe vrednujemo. :misli:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 05 Jun 2013, 22:29

ex anais » wrote: ostajem pri ovom da se iz zamišljene pozicije druge osobe vrednujemo. :misli:

Tako i ja, samo me malo zbunilo jer se nisam znala postavit u ulogu druge osobe, tj kakav je on...ali me to dodatno mučilo pa sam onako , općenito.
oću reć , da bi neko mene sviđao zbog nekih kvaliteta a drugi ne bi baš zato jer ne sviđa se svima to kako bi se ja sviđala sebi sad ovoj :zvrko:
kurvanjski avatar, a
azizi

Post 05 Jun 2013, 22:39

Sam sa sobom
Image

Sam sa sobom
Image

Sam sa sobom
Image
Eks

Post 05 Jun 2013, 22:40

Chilimama » wrote:

Tako i ja, samo me malo zbunilo jer se nisam znala postavit u ulogu druge osobe, tj kakav je on...ali me to dodatno mučilo pa sam onako , općenito.
oću reć , da bi neko mene sviđao zbog nekih kvaliteta a drugi ne bi baš zato jer ne sviđa se svima to kako bi se ja sviđala sebi sad ovoj :zvrko:
Da, teško je to, a opet, procjene donekle temeljimo i na procjenama bivših partnera, ostalih ljudi, introspekciji i mislim da se može donekle objektivno procijeniti.
Emericzy

Post 05 Jun 2013, 22:50

ex anais » wrote:Kužim, ali ne djeluje mi neka sreća biti s različitom osobom. Mogu me nakratko privući dijametralno suprotne osobe, tipa netko je izniman ekstrovert, duša društva, stan mu je kolodvor ili živi u nekakvoj vrsti hipi komune, ali da bi opstali, well, ne bi, odnosno čak me ne privlači pomisao na vezu s takvom osobom. Kad razmišljam s kim bih mogla biti obično su to osobe interesa sličnih mojima. Takvi su me uglavnom i privlačili odnosno s takvima sam završavala u vezama. Samo jednom se desilo da imamo suprotne svjetonazore i to me prilično iscrpljivalo i dovraga, ne želim više biti ni sa kim tko nije liberalan. :D
Ali zašto bi to bili suprotni svjetonazori????

Iako čak i to kod mene prođe -- ja sam, recimo, pobožan otprilike kao Lastan, a u dugogodišnjoj sam vezi s iskrenom vjernicom.

Ali nije to pravilo. Možeš jednostavno naći osobu različite profesije, znanja, interesa, ukusa, navika itd. itd.

Kužiš, kao da odeš živjeti u Argentinu. Jebote sve je drukčije nego doma. I ta drukčijost ne legne uvijek dobro. Ali ej zapravo fascinantna, lijepa, bogata, izazovna, dobra... Imaš se u što zaljubiti i što godinama istraćivati i naučiti sto stvari... Može biti fantastično. A nije uvijek lako.
Donna Sole

Post 05 Jun 2013, 22:55

Emericzy » wrote:
Kužiš, kao da odeš živjeti u Argentinu. Jebote sve je drukčije nego doma. I ta drukčijost ne legne uvijek dobro. Ali ej zapravo fascinantna, lijepa, bogata, izazovna, dobra... Imaš se u što zaljubiti i što godinama istraćivati i naučiti sto stvari... Može biti fantastično. A nije uvijek lako.

kako ja volim tvoje usporedbe... :cerek:
kurvanjski avatar, a
Eks

Post 05 Jun 2013, 23:04

Emericzy » wrote: Ali zašto bi to bili suprotni svjetonazori????
Zato što jesu. Kod prijatelja mogu kako tako ishendlati neke stavove, kod partnera ne želim morati hendlati.
Iako čak i to kod mene prođe -- ja sam, recimo, pobožan otprilike kao Lastan, a u dugogodišnjoj sam vezi s iskrenom vjernicom.
Ok, tebi to paše. Meni ne. Ne bih mogla biti s vjernikom. Probala sam nešto slično i definitivno to nije za mene. Ti možda naginješ konzervativnijem spektru pa ti to nije dealbreaker, meni jest. Ne želim partneru morati tumačiti zašto feministice nisu apriori mrziteljice muškaraca, svađati se oko toga da patrijarhat jest postojao i postoji i dan danas, uvjeravati ga da gay je ok i sl. To već troši priličnu količinu mojih živaca. Ovisi valjda koliko ti je do nečeg stalo. Ako si negdje u sredini spektra i možeš poštivati nečiju vjeru, super. Ja ne mogu. Kod nekih drugih odnosa mogu nekako nastojati odvajati te stvari od osobe, ali u vezi to ne želim morati.
Ali nije to pravilo. Možeš jednostavno naći osobu različite profesije, znanja, interesa, ukusa, navika itd. itd.

Ti si pričao o svjesnom traženju različitog partnera. Meni je to nepojmljivo. Em što ne tražim nikoga, em što kad bih svjesno tražila, tražila bih nekog sličnih interesa i stavova.
Je, ali ja s partnerom želim biti doma. Možemo zajedno putovati, ali srž naše veze mora biti u bivanju doma.
MightyMe

Post 05 Jun 2013, 23:47

Za razliku od većine, ne mogu lagat samom sebi. Pokušava san i ne ide. To mi je deal breaker. :tuzni:
Bara huda

Post 05 Jun 2013, 23:58

ex anais » wrote:
Zato što jesu. Kod prijatelja mogu kako tako ishendlati neke stavove, kod partnera ne želim morati hendlati.
Religija ne mora uvijek biti u suprotnosti sa opcenitim stavovima dviju osoba koje su uparene makar bila razlicita.
Jednom sam cakulala sa jednim deckom, tamnput, kosook, bio konobar u hotelu gdje smo bili pa ono...mic po mic...krene prica., ko je od kud i tako.
Elem, ispadne da je on mjesanac Kineskinje i Indijca, mama budist, tata hindu a on...pazi sad....sebe smatra krscaninom. Isao u katolicku skolu i tako se opredjelio za krscanstvo. Kaze da ih je 9 brace i seatara ii ima ih sve tri vjere a bome i jedan ateist u familiji.
To je bilo u Dubaiu, muslimanskoj zemlji gdje je dosao zaraditi koju paru. :D

Tako da religija ne igra uvijek i svuda nepremostivu ulogu u odnosu, prije ce biti vaznije pomankanje tolerancije i ako vjerska zatucanost postoji kod jedne strane.

Ti si pričao o svjesnom traženju različitog partnera. Meni je to nepojmljivo. Em što ne tražim nikoga, em što kad bih svjesno tražila, tražila bih nekog sličnih interesa i stavova.
Ja bih rekla da ljudi zapravo traze sto slicnije sebi, pogotovo na onom dubljem, unutrasnjem nivou. Ove povrsinske pizdarije tipa ekstovertiranosti i intovertiranosti, razlicitim vanjskim interesima, jel jedan mesozder ili vegetarijanac ne igraju toliko bitnu ulogu ako su pogledi na svijet, zajednicki zivot i zbivanja oko sebe slicni.

Ako nisu, obicno veze pucaju nakon nekog preioda, kad splasne zaljubljenost.
Dva junkija ce moc zajedno prozivjeti koliko im je dano u sreci i zadovoljstvu jedno s drugim, ali neovisnik ce imati grde muke zivjeti s nekim tko je usredotocen prvenstveno na dop.
Ja tu ne vidim dugotrajnog zadovoljstva u vezi ma koliko on bio super u svemu drugom.

Je, ali ja s partnerom želim biti doma. Možemo zajedno putovati, ali srž naše veze mora biti u bivanju doma.
Da, i meni je tako. Svugdi podji doma dodji. I zivi slicno sa slicnim.

Uz nepohodne razlike koje ce popunjavati moje slabije strane. Kao sto cu i ja popunjavati njegove.
Ono...zajedno smo jaci. :mirko:

Ne bih mogla zivjeti s nekim tko je npr. kanibal i ne vidi nista lose u tome da se povremeno pocasti u sklopu rituala srcem neprijatelja ma koliko bila opcarana krasnom africkom prirodom, zivopisnim nosnjama urodjenika, zivotom bez stresa i narocito ...obdarenim izabranikom srca mog. :zubo:

Ako se govori iz perspektive drugih bi li voljeli zivjeti sa mnom, ja cu si zamislit sa sam moj muz i rec da ne bih mogla zamisliti zivjeti s nekim drugim. :D
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 00:31

Fakin sob. :rofl: :rofl: :rofl:

Popoku, naravno da pitam zašto bi itko bio u vezi s vama, ne zašto biste bili sa sobom. :zec:
Eks

Post 06 Jun 2013, 02:17

Bara huda » wrote: Religija ne mora uvijek biti u suprotnosti sa opcenitim stavovima dviju osoba koje su uparene makar bila razlicita.
Jednom sam cakulala sa jednim deckom, tamnput, kosook, bio konobar u hotelu gdje smo bili pa ono...mic po mic...krene prica., ko je od kud i tako.
Elem, ispadne da je on mjesanac Kineskinje i Indijca, mama budist, tata hindu a on...pazi sad....sebe smatra krscaninom. Isao u katolicku skolu i tako se opredjelio za krscanstvo. Kaze da ih je 9 brace i seatara ii ima ih sve tri vjere a bome i jedan ateist u familiji.
To je bilo u Dubaiu, muslimanskoj zemlji gdje je dosao zaraditi koju paru. :D

Tako da religija ne igra uvijek i svuda nepremostivu ulogu u odnosu, prije ce biti vaznije pomankanje tolerancije i ako vjerska zatucanost postoji kod jedne strane.

Ne mora ako su obje osobe negdje u sredini i u nekakvom doticaju s duhovnošću, vjerom ili naprosto jedan nema nikakav poseban stav o Crkvi i religijama. Ja imam, zato je to nemoguće. To mi je dosta bitno. Ne želim vrijeđati nečije vjerske osjećaje, a u svakodnevici zbilja je teško živjeti s nekim tko prakticira svoju vjeru dočim ja o organizaciji koja stoji iza njegove vjere imam grozomorno mišljenje. A ako je i ne prakticira, opet mi je na neki način iritantno. Nije tako bilo uvijek, došlo je s godinama. Vjerojatno kao rezultat katoličke represije i svega negativnog što ona vuče. Ne mogu biti s nekim tko smatra da je abortus ubojstvo, bez obzira što ja mislim da to nije u rangu odlasku zubaru i što ne bih to olako shvatila, ali naprosto ne mogu biti s nekim kome je ok da žene iskrvaruju po mesarskim stolovima i to smatra nužnom kolateralnom žrtvom da spasi embrije. To je samo jedan primjer, a ima ih ohoho još. Naprosto, bitne su nam drukčije stvari i to stvari koje su meni dosta bitne. Da sam neutralna onda bih mogla, ali nisam neutralna.
Ja bih rekla da ljudi zapravo traze sto slicnije sebi, pogotovo na onom dubljem, unutrasnjem nivou. Ove povrsinske pizdarije tipa ekstovertiranosti i intovertiranosti, razlicitim vanjskim interesima, jel jedan mesozder ili vegetarijanac ne igraju toliko bitnu ulogu ako su pogledi na svijet, zajednicki zivot i zbivanja oko sebe slicni.
Pa nije mi površinska stvar ako on želi da nam u kuću svaki dan dolaze prijatelji i da banu kad žele i prespavavaju kod nas dočim ja svoj prostor shvaćam bitno drukčije i cijenim najave ter nekad i ne otvaram vrata uopće ako najave nema. A on je eto, ekstrovert i shvaća takve stvari prirodno. Ili želi izlaziti svaki dan, uvijek u movingu. To je bitno razilaženje. Mesožder i vegetarijanac se donekle mogu uskladiti opet ako nekome od njih nije osobitno bitno, posebno vegetarijancu. No nabijanje grižnje savjesti zbog hamburgera i odgajanje djece u vege ishrani, to je već dealbreaker. Prikazivanje patnji životinja također. Ne želim si tako nešto u životu. :ne zna:
Ako nisu, obicno veze pucaju nakon nekog preioda, kad splasne zaljubljenost.
Dva junkija ce moc zajedno prozivjeti koliko im je dano u sreci i zadovoljstvu jedno s drugim, ali neovisnik ce imati grde muke zivjeti s nekim tko je usredotocen prvenstveno na dop.
Ja tu ne vidim dugotrajnog zadovoljstva u vezi ma koliko on bio super u svemu drugom.
Agree.

Da, i meni je tako. Svugdi podji doma dodji. I zivi slicno sa slicnim.

Uz nepohodne razlike koje ce popunjavati moje slabije strane. Kao sto cu i ja popunjavati njegove.
Ono...zajedno smo jaci. :mirko:
Da. Samo očito svatko ima neki svoj set razlika koje su mu ok, a i onih koje nisu.
Ne bih mogla zivjeti s nekim tko je npr. kanibal i ne vidi nista lose u tome da se povremeno pocasti u sklopu rituala srcem neprijatelja ma koliko bila opcarana krasnom africkom prirodom, zivopisnim nosnjama urodjenika, zivotom bez stresa i narocito ...obdarenim izabranikom srca mog. :zubo:
:rofl:
Ako se govori iz perspektive drugih bi li voljeli zivjeti sa mnom, ja cu si zamislit sa sam moj muz i rec da ne bih mogla zamisliti zivjeti s nekim drugim. :D
To je lijepo. :cerek:
Gazda

Post 06 Jun 2013, 08:21

Ja sam prvo mislio da je pitanje da li bih baš bio u vezi sam sa sobom i mislio sam si kak to uopće nije loša ideja. Onak, probudiš se, uzmeš špigl i kažeš si "dobro jutro, zlato moje, srce drago, kak si mi danas?". Ako ti se ne da razgovarati s partnerom, ne moraš. Ako ti se pije piva, piješ ju. Ak ti se gleda nogomet, gledaš ga. Ak ti se gleda sapunica, gledaš ju. Jebote, upoznaš svoju žensku stranu! Samo što bih si bio i malo dosadan, kak je i Mirković primijetio.

Nego, vi čuče sve nabrajate svoje karakterne osobine, što je potpuno pogrešno. Sve ste žene i imate sve iste karakteristike. Evo, opet Mirković - svejedno mu je jel će ženit vjernicu ili nevjernicu, i jedna i druga će ga ispitivat jel primijetio 0,5 cm kraću kosu.

Radije ispričajte kak izgledate, ili zakeljite slike, pa ću vam ja reći zašto bi netko bio ili ne bi bio u vezi s vama.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 06 Jun 2013, 10:46

Neka, fala. Nijedno od nas nikad se ne bi smijalo forama ove druge persone, sve bi već znali prije neg se izgovori. Užasan bi to sklad bio.
Beau

Post 06 Jun 2013, 10:57

Bila bih sa onom sobom od prije par godina.

Zašto? Zato :raspa: :zubo:

S ovom sadašnjom, tako tako, trebalo bi me nagovarat.. pomoću trikova :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Jun 2013, 12:06

BoDerek » wrote:Bila bih sa onom sobom od prije par godina.

..samo da je o bivsima pricat, samo o bivsima.. to bi se samo negdje vracalo.. :kokice:
Beau

Post 06 Jun 2013, 12:30

..a unda » wrote: ..samo da je o bivsima pricat, samo o bivsima.. to bi se samo negdje vracalo.. :kokice:
Tako je, treba se okrenut budućima :mudri:
Imaš tamo temu za naše buduće, Udo.
Do something :usama:

Sjeća li se tko Ude Brinkmana :rofl: :facepalm:
E za njega sam se ja tila udat ko mala :kokice:
Gazda

Post 06 Jun 2013, 13:44

BoDerek » wrote:Bila bih sa onom sobom od prije par godina.

Nemoj kukat, odi u teretanu, trčat, na dijetu..ima još šanse za tebe i tebe.
Leteća
babin nakurnjak

Post 06 Jun 2013, 14:00

Ja bih. Sama sebe najbolje poznajem i najbolje si znam ugoditi. Znam što si pokloniti za rođendan. Vrlo rijetko se svađam sa sobom i nikad se ne tučem za daljinski upravljač. Svaki dan bih si masirala leđa, baš onako kako volim. I govorila si kako sam zgodna i super i seksi i sve najnaj. Malo pomalo, zaljubila bih se u sebe i postala lezba. I oženila bih se da mogu. :cerek:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Euklid
old school

Post 06 Jun 2013, 14:18

Ne znam da li bih podnio da sam sebe prevarim s nekom drugom... :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Lyla

Post 06 Jun 2013, 14:23

Gazda » wrote:Ja sam prvo mislio da je pitanje da li bih baš bio u vezi sam sa sobom i mislio sam si kak to uopće nije loša ideja. Onak, probudiš se, uzmeš špigl i kažeš si "dobro jutro, zlato moje, srce drago, kak si mi danas?". Ako ti se ne da razgovarati s partnerom, ne moraš. Ako ti se pije piva, piješ ju. Ak ti se gleda nogomet, gledaš ga. Ak ti se gleda sapunica, gledaš ju. Jebote, upoznaš svoju žensku stranu! Samo što bih si bio i malo dosadan, kak je i Mirković primijetio.

Nego, vi čuče sve nabrajate svoje karakterne osobine, što je potpuno pogrešno. Sve ste žene i imate sve iste karakteristike. Evo, opet Mirković - svejedno mu je jel će ženit vjernicu ili nevjernicu, i jedna i druga će ga ispitivat jel primijetio 0,5 cm kraću kosu.

Radije ispričajte kak izgledate, ili zakeljite slike, pa ću vam ja reći zašto bi netko bio ili ne bi bio u vezi s vama.
:rofl:
Ti vec stoljece cijelo zicas slike po forumu. Jesi ikad ekculi dobio sliku? I sta je rekla slika? Kakva je u dusi?
Beau

Post 06 Jun 2013, 14:24

Gazda » wrote: Nemoj kukat, odi u teretanu, trčat, na dijetu..ima još šanse za tebe i tebe.
Ok, hvala, pokušat ću.
Gazda

Post 06 Jun 2013, 14:35

Lyla » wrote::rofl:
Ti vec stoljece cijelo zicas slike po forumu. Jesi ikad ekculi dobio sliku? I sta je rekla slika? Kakva je u dusi?
Jesam, ali tek postkoitalno. Kakve se sve žrtve moraju podnositi zbog obične slike. :zecohop:
Margarita

Post 06 Jun 2013, 14:40

Ne bih mogla biti s nekim sebičnim, manipulativnim, pasivnoagresivnim, licemjernim, nepouzdanim, lijenim, površnim.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 14:49

BoDerek » wrote: Ok, hvala, pokušat ću.
Bo, aj trčat uz nasip. :zubo:
  • Information