Seksčet i ino
..il ja tebi nisam napravio horoskop?Perzefona » wrote:Ja sam se već nekoliko puta laćala tatature da ga pitam horoskop. Al mi mrsko odat koliko sam stara, a bez toga on neće. Ne vjerujem ni slovca, dakako, al zabavno ga je čitat. Ako je tebi trefio, ja trčim k njemu po horoskop.
sori, na kojoj smo temi, cek cas..
ah, da, ontopik, sta imas na sebi?
Majicu bez rukava, svijetlo plavu, suknju do koljena, nešto kao safari, šircl s patkicama. Bosa sam. Ako ne računaš crveni lak na noktima...a unda » wrote: ..il ja tebi nisam napravio horoskop?
sori, na kojoj smo temi, cek cas..
ah, da, ontopik, sta imas na sebi?![]()
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
s kim se pricas. sori, nista ne kuzim. kolko vas istovremeno sex cetate? dakle, ko kome, kome tebe, kome njemu, sta cijena, koja cijena? jel moze na rate?Perzefona » wrote:Čim se ti pohvališ svemirskim seksom, eto mene k njemu, pa šta košta da košta.
Laže. Meni je na jesen rekao da ću se zaljubit za par mjeseci ili tako nešto, ne sjećam se dobro, ali se sjećam da sam još nezaljubljena.Perzefona » wrote:Čim se ti pohvališ svemirskim seksom, eto mene k njemu, pa šta košta da košta.
ja sam razumio sircl s patikicama, bosa sam. kinki bome, mislim se ja. narocito sircl. sircl je ono..uf. valjda. mora bit. sta je to sircl?Perzefona » wrote: Majicu bez rukava, svijetlo plavu, suknju do koljena, nešto kao safari, šircl s patkicama. Bosa sam. Ako ne računaš crveni lak na noktima.
Grupnjak. Dijelimo troškove...a unda » wrote: s kim se pricas. sori, nista ne kuzim. kolko vas istovremeno sex cetate? dakle, ko kome, kome tebe, kome njemu, sta cijena, koja cijena? jel moze na rate?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
skidaj sve te gluposti sa sebePerzefona wrote: Majicu bez rukava, svijetlo plavu, suknju do koljena, nešto kao safari, šircl s patkicama. Bosa sam. Ako ne računaš crveni lak na noktima.
a onda polako pocni skidati i lak...
'if you fall, i'll be there' (floor)
cuj, ti imas zaljubljenicki ptsp. ono, kao kad si stalno u frci, pa si ovisna o adrenalinu. tako i ti. ti si stalno zaljubljenja i otupila si. sad bi ti zaljubljenost trebala doc s macom od trideset kila i opaliti te po nosu, ali pitam te ja..jes ti sigurna da to zelis? a?ex anais » wrote:
Laže. Meni je na jesen rekao da ću se zaljubit za par mjeseci ili tako nešto, ne sjećam se dobro, ali se sjećam da sam još nezaljubljena.
Aukurac...a unda » wrote: cuj, ti imas zaljubljenicki ptsp. ono, kao kad si stalno u frci, pa si ovisna o adrenalinu. tako i ti. ti si stalno zaljubljenja i otupila si. sad bi ti zaljubljenost trebala doc s macom od trideset kila i oplati te po nosu, ali pitam te ja..jes ti sigurna da to zelis? a?
a, traversa. pregaca? jel to? zamisli slucajnosti, i ja to imam samo na sebi.Perzefona » wrote:
samo, moj je sircl na kelou kitice.
ne lazem. stvarno. sta os? sliku? teb veb kam sliku?
mislim, kako ti mos sex cetat kad ti masta ne ide dalje od leteceg pauka.
pa nisi trebala. ali si htjela. a sad, zasto, drugo je pitanje. sad mos rec sta nemas na sebi i zasto.Perzefona » wrote:I kaj sad? Zašto sam ti trebala reći što imam na sebi? Zbog puke tvoje znatiželje? A ja očekujem neko proroštvo.
Šta ja, mislim akoš ti stavit sliku tu, a stavi...a unda » wrote: ne lazem. stvarno. sta os? sliku? teb veb kam sliku?
mislim, kako ti mos sex cetat kad ti masta ne ide dalje od leteceg pauka.
Pauk nije umišljen, izmišljen, što već.
Svi se trošimo! Smrt privatnom vlasništvu, živjela kolektivna raspaljotka!
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
sta ja? di ja trkeljam? nisam rekao da imas halicinacije, nego nesto skoro obrnuto.ex anais » wrote:
Šta ja, mislim akoš ti stavit sliku tu, a stavi.![]()
Pauk nije umišljen, izmišljen, što već.Ja nemam halucinacije. A seks čet, što sad, ionako ste svi tu vrlo čedni, a cijele dane trkeljate po ovim i onim forumima, ali tu kao nešto ne znate što je seks čet, ma najte mene zajebavat.
Sad mi se nešto čudno desilo s ekranom,
to je dokaz da lažete.
pa da, cedni smo. zasto mislis da nismo? odakle ti to?
A di ne?..a unda » wrote: sta ja? di ja trkeljam? nisam rekao da imas halicinacije, nego nesto skoro obrnuto.![]()
pa da, cedni smo. zasto mislis da nismo? odakle ti to?
Je, čedni, s helou kiti i rudolfima. I onda su moji delfini bili perverzni.
-
- Information
-