Fenomen ili licemjerje (dobra za jednu noć, al ne i za vezu)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Štajaznam, ako meni lik na nekom druženju, poludejtu ili čemu sličnom kaže da ne bi htio ženiti / ozbiljno hodati sa ženom koja da na prvom dejtu, to zvuči kao da mi već na početku počinje govoriti kako se trebam ponašati i gdje se odlaže čaša, a gdje ne.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 809 times
- Been thanked: 1538 times
Ja baš volim te koje daju na prvom dejtu. I na drugom, trećem, četvrtom, petom... 
Potpisi su za budale.
Pa da, signal za uzbunu. Druga krajnost su mi oni koji mi na prvom dejtu govore da bi me ženili.ElliQuinn wrote:Štajaznam, ako meni lik na nekom druženju, poludejtu ili čemu sličnom kaže da ne bi htio ženiti / ozbiljno hodati sa ženom koja da na prvom dejtu, to zvuči kao da mi već na početku počinje govoriti kako se trebam ponašati i gdje se odlaže čaša, a gdje ne.
gonj špadi
- Beta ženka
dejzi wrote:
Sestro.![]()
Istina, meni je prvo rekao da će me krstit, onda se ženit. Al to je tu negdje.
Đizs, kakvih sve ima!
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ja sam danas čitala Jutarnji di je bio članak o tipu koji si je za roćkas uplatio dve kurve.
onda, nekim čudnim zapletom, one nisu htjele pušit bez kondoma, na što je on pokazao inicijativu i polizao njih.
Spada li to pod fenomen ili licemjerje iz naslova ove teme?
onda, nekim čudnim zapletom, one nisu htjele pušit bez kondoma, na što je on pokazao inicijativu i polizao njih.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
Daj link na taj članak, ako može.Pješčana wrote:ja sam danas čitala Jutarnji di je bio članak o tipu koji si je za roćkas uplatio dve kurve.
Jer ovako napamet, novinar(ka) nema pojma o čemu piše. Teško da ćeš u Zagrebu naći profesionalku koja će išta učiniti bez kondoma. Studentice bez makroa ne računam. Ako imaš para i malo ljubazniji pristup, napravit će sve.
Potpisi su za budale.
- Beta ženka
Ovisi, trebalo bi ga pitat bil bio s njima u vezi/ženio ih.Pješčana wrote:ja sam danas čitala Jutarnji di je bio članak o tipu koji si je za roćkas uplatio dve kurve.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Stitch
- Head Honcho
Velim, teško da je istina. Može on njih lizati do sutra, to opet ne znači da će pristati na pušenje bez kondoma. Mnogo je bolja metoda ponuditi im deset puta više love.Pješčana wrote:čitala sam baš novine, a sad nema na webu, mislim da se zove Par
Potpisi su za budale.
Miro Par piše loše priče. Ne treba ga uzimati ozbiljno.Hekatonhir wrote:
Daj link na taj članak, ako može.
Jer ovako napamet, novinar(ka) nema pojma o čemu piše. Teško da ćeš u Zagrebu naći profesionalku koja će išta učiniti bez kondoma. Studentice bez makroa ne računam. Ako imaš para i malo ljubazniji pristup, napravit će sve.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Ili si naći deset balavica koje puše za bonove za mobitel i nadat se najboljemHekatonhir wrote:
Velim, teško da je istina. Može on njih lizati do sutra, to opet ne znači da će pristati na pušenje bez kondoma. Mnogo je bolja metoda ponuditi im deset puta više love.
- Stitch
- Head Honcho
Ti znaš takve? Proslijedi mi adrese PM-om. Hvala.
Potpisi su za budale.
A budalo.harpy wrote:
Znam tko zna, ali ne mogu ga pitat jer sam u nemilosti nakon što sam ga upozorila da sakrije prijateljice na fejsu prije nego mu ih djeca vide.
Pa ti budi human
Umjesto da poučiš čovjeka ispravnoj uporabi raznih listâ i inih grupiranja kontakata na Facebooku, ti ovako…
- golden eye
tctctctc kitiš se paunovim perjem ....prodaješ informacije po netuharpy wrote:
Ili si naći deset balavica koje puše za bonove za mobitel i nadat se najboljem
Actually, volim da se ekipa brzo izjasni o nekim stvarima. Ono, na prvoj kavi, pa i prije.
Da se osiguram da do druge ne dođe
Tu svakako spada 'fuj daje odmah', i 'fuj imala ih je puno', i 'fuj imao ih je puno' i generalno ti s cuonterima stavovi, a kad ih pitaš koliko zrna čini hrpu, ne znaju. Pih
Da se osiguram da do druge ne dođe
Tu svakako spada 'fuj daje odmah', i 'fuj imala ih je puno', i 'fuj imao ih je puno' i generalno ti s cuonterima stavovi, a kad ih pitaš koliko zrna čini hrpu, ne znaju. Pih
-
- Information
-