Muška sigurna kuća
jojkuki » wrote: Shvatila sam da ono moram vrtit, samo nikako da shvatim što gdje moram staviti.
Kriste, trebalo mi je 19 godina da naučim baratati otvaračem s nožićem i sad drugi.
imaš onaj ko nožić u obliku kruga. probaj ga pronać na otvaraču
Okomito? Taj je nožić, onaj drugi je zupčanik.
Držiš ga tako da ti je ovo crno gumeno govno gore, nasloniš ovu metalnu pločicu uz konzervu sa strane i spustiš koliko treba da taj glatki kotačić sjedne na poklopac, taman uz onaj podignuti rub konzerve.
Poslužiš se s ova dva metalna kraka da jače pritisneš i to je to.
Držiš ga tako da ti je ovo crno gumeno govno gore, nasloniš ovu metalnu pločicu uz konzervu sa strane i spustiš koliko treba da taj glatki kotačić sjedne na poklopac, taman uz onaj podignuti rub konzerve.
Poslužiš se s ova dva metalna kraka da jače pritisneš i to je to.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Volio bih da mi netko objasni gdje je problem s novim Gmailom.kuki » wrote:A novi gmail je tako prokleto ružan i nepraktičan da mi dođe da si kupim sovu kad me prisile da ga koristim.
OK, onaj comfortable view je prerazvučen. Staviš na condensed i skoro je isti kao stari, s time da je moguće maknuti chat, kontrole ti ostaju na mjestu i ne moraš skrolati do vrha ili dna da im pristupiš, a teme su uglavnom iste ili bolje.
Meni se nešto čudno dogodilo sa đijem na poslovnom kompu. Prčkala sam nešto po tim izmjenama i sad mi skroz čudno izgleda (ružno i zastarjelo) i nemam kontakata sa strane za čet. Mogu samo primat i slat mailove, ali ne i chatat. Mislim, imam gtalk, pa nije bad....ali nervira me, jer mi je na kompu doma novi izgled (bolji) i mogu chatat. Šta bi sad na ovom poslovnom trebala napravit da mi bude kako treba??
- Nikolajevna
Mene zanima zašto se više ne može registrirati na gmailu, ne valja format datuma kako god staviš. Već tri dana ne mogu napravit klona i sad mojim postovima nema ko esati.
A ima i opcija da ti izgleda kao stari gmail, ako ti se novi gadi.Lastan » wrote: Volio bih da mi netko objasni gdje je problem s novim Gmailom.
OK, onaj comfortable view je prerazvučen. Staviš na condensed i skoro je isti kao stari, s time da je moguće maknuti chat, kontrole ti ostaju na mjestu i ne moraš skrolati do vrha ili dna da im pristupiš, a teme su uglavnom iste ili bolje.
meni idu na kurac stalno s traženjem broja tulifona i majim, majim, majecnim: klikni tuder ako ne želiš dat broj tulifona, pizda li im strinina.Nikolajevna » wrote:Mene zanima zašto se više ne može registrirati na gmailu, ne valja format datuma kako god staviš. Već tri dana ne mogu napravit klona i sad mojim postovima nema ko esati.
Nek(v)arljiva.
To s telefonom i mene živcira. I ono da se možeš na svaki servis spojiti sa svakim servisom. Ne želim Youtube na koji se spajam putem Facebooka ili Gmaila i ne želim da mi fotoaparat ujedno bude knjiga, mp3 player i telefon. Jebalo ih umrežavanje servisa i funkcija.
gonj špadi
Ti to voliš striktno odvojeno, prema starim savjetima mudrih žena glede odabira muškaraca:klonka » wrote:To s telefonom i mene živcira. I ono da se možeš na svaki servis spojiti sa svakim servisom. Ne želim Youtube na koji se spajam putem Facebooka ili Gmaila i ne želim da mi fotoaparat ujedno bude knjiga, mp3 player i telefon. Jebalo ih umrežavanje servisa i funkcija.
1. Muškarac koji će ti pomagati u teškim poslovima.
2. Pametan, obrazovan i duhovit, koji te zna nasmijati.
3. Čovjek na kojeg se uvijek možeš osloniti, u kojeg uvijek možeš imati povjerenje, koji ti nikada neće lagati.
4. Netko tko je dobar u krevetu, tko uživa u seksu s tobom.
5. Pazi da se ta četvorica međusobno ne poznaju.
-
- Information
-