Bože, kako je seks dobra stvar!
Meni je to potpuno jasnoNenia Salonitana » wrote:ne vjerujem baš naslovu, više oduševljenja i entuzijazma viđam na pdf gastronomija.![]()
Otkako ne pusim, vise zadovoljstva i strasti i uzitka pronalazim u oralnoj konzumaciji ugljikohidrata i masti nego u konzumaciji mesa i proteina.
Ja moram priznati da slabo jebem ter sam uglavnom jebena stranka.
unazad godinu dana ova tema ima svega par novih postova, a kao ima vas ovdje koji jebete.
Duhovno, tjelesno, mozgovno, psihicki, fizicki....kako god okrenes, osjecam se izjebano.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 710 times
- Been thanked: 1261 times
Vi dečki volite to gledati,
rekla si. I okružila me
Usnama.
Mmmmm...
Obožavamo!
Vi dečki volite to gledati,
rekla si. I okružila me
Usnama.
Mmmmm...
Obožavamo!
Potpisi su za budale.
Kako sex u tvojim godinama
Nadam se da ce i moja zena bit razumna u tvojim mudrim godinamaBara huda » wrote:Moram se pohvalit.
Moj muz jos uvijek jebe teenedjericu.![]()
Sto me dovodi do nedoumica druge vrste ali to nije za ovu temu.
Hvala na cestikama ali ja ipak nisam dovoljno hrabra da bih rekla da sam prestala pusit.
Ajmo to rec ovako....ne pusim dva mjececa i koji dan, vise ne brojim usitno.
Hoce li se tako nastaviti?....pa iskreno se nadam.
Iako, ja sam ponovo propusila nakon 7 godina pauze (trudnoce, kmecavci i ostala veselja) tako da ako ista znam, to je da nista ne znam.
Ali da je lako....pa i nije.
Udarilo mi na psihu u dva smijera
1. ostavite svaku nadu vi koji ulazite kroz vrata pakla u nepusacko podrucje
2.djaba koljem po kucama, cupam grkljanje zubima, poducavam kako okameniti ljude Meduzinim pogledom.
Btw....i ti razmisljas o tome kao o realnoj opciji ili je tek u SF podrucju maste?
Probala ikad?
Ovi tvoji poznati koji su uspjeli....iste su osobe kao sto su i bile nakon prolaska kroz pakao ili ?
Hehehehe, pusite foru i citajte napisano svi vi koji ste se cisto radi naslova topica dosli tu nasladjivati eksplicitnim opisima seksualnih eskapada.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Bara huda » wrote:Moram se pohvalit.
Moj muz jos uvijek jebe teenedjericu.![]()
Sto me dovodi do nedoumica druge vrste ali to nije za ovu temu.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Sada mi ne jasnije, posto sam procitao ovo sta ste cakulali vas dvojeBara huda » wrote: A miki, nema ti to puno veze sa razumom, prije sa biologijom.
Genima.
Nasljednim osobinama.
Onim sta ti Bog da.
Nadam se da ti je sad jasnije.
- Nenia Salonitana
sve me strah priupitati...Euklid » wrote:Ja kad gledam ovaj filmić odmah se prisjetim nekih najljepših trenutaka u životu...

-
- Information
-