netocno...Nenia Salonitana wrote:škorpionka sa škorpionom je kombinacija koja nikako ne ide zajedno za išta dugotrajnije....sastavila ih strast, a rastavila sjekira.![]()
Milanović i Opačićka - kako ih krevetno zamišljate?
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
za odgovor na neka pitanja nije potreban horoskop.
- Nenia Salonitana
kako si ono ti meni rekla neko veče..
- Nenia Salonitana
euklide, nabijem te.

beau, evo ga i u kožnjaku.

beau, evo ga i u kožnjaku.

Mani Gotovac je u svojoj biografiji najljepse opisala dugogodisnju ludu ljubav dvoje skorpiona, nje i Gorkog. Predivno nestoNenia Salonitana wrote:škorpionka sa škorpionom je kombinacija koja nikako ne ide zajedno za išta dugotrajnije....sastavila ih strast, a rastavila sjekira.![]()
Moguce samo u toj kombinaciji
- Nenia Salonitana
vidi podnaslov: on je umro.Beau » wrote: Mani Gotovac je u svojoj biografiji najljepse opisala dugogodisnju ludu ljubav dvoje skorpiona, nje i Gorkog. Predivno nesto
Moguce samo u toj kombinaciji
sumLjala sam da je nekaj ovakvo u pitanju.
http://www.vecernji.hr/kazaliste/gorki- ... ena-472193pričaju priču o ljubavi koja je trajala 30 godina, iako su njih dvoje u preljubničkoj vezi bili samo tri godine
Znala sam da ces tako uzvratitNenia Salonitana wrote:vidi podnaslov: on je umro.![]()
sumLjala sam da je nekaj ovakvo u pitanju.![]()
http://www.vecernji.hr/kazaliste/gorki- ... ena-472193
Jako nesretna prica. Preljubnicka veza, ali oboje su ostavili svoje bracne partnere i posli skupa. Ali zbog politicke situacije, hrv.proljeca i njegovog zatvaranja u cuzu je ljubav onemogucena
A ona je cak i bebu izgubila od stresa sta su im radili.
Jebiga, mnoge su ljubavi nesretne. Za ovu ti bar nije zao jer dok je trajalo je bilo najintenzivnije sto moze
- Nenia Salonitana
radije 3 godine tako, nego 30 mlakom dosadom.Beau » wrote: Znala sam da ces tako uzvratit![]()
Jako nesretna prica. Preljubnicka veza, ali oboje su ostavili svoje bracne partnere i posli skupa. Ali zbog politicke situacije, hrv.proljeca i njegovog zatvaranja u cuzu je ljubav onemogucena
A ona je cak i bebu izgubila od stresa sta su im radili.
Jebiga, mnoge su ljubavi nesretne. Za ovu ti bar nije zao jer dok je trajalo je bilo najintenzivnije sto moze
Nemam pojma. Mani ne da otkrit njegov identitet sve dok je ziva..a unda wrote:koji gorki? da nije zuvela?
Koji zuvela? Jel skorpion?
- Nenia Salonitana
jedna slika za undu

dobra je ona ribica, sve počinjem sumnjati u svoju orijentaciju, da nisam BI...ove perlice oko vrata. seksi.

dobra je ona ribica, sve počinjem sumnjati u svoju orijentaciju, da nisam BI...ove perlice oko vrata. seksi.

-
- Information
-